Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2018 m. liepos 17 d., antradienis

Pamoka, kurią išmokau 1d. „ Tu pats sau tai padarei“



John Fenn, 2018. Gegužės 25d.
Sveiki,
Dauguma jūsų žino apie mano gyvenimą, ir pažįsta mano atvirumą. Aš nuolatos  dalinuosi apie  įvairius dalykus iš mūsų gyvenimo pradedant tuo, ką juokingo pasakė mano vyriausias neįgalus sūnus, iki bendravimo tarp manęs ir Barbaros, ir kai kuriais dalykais, ką man neseniai pasakė Viešpats, kaip sakoma, „ dar karšta informacija“.

Mano galvos svaigimas
Prieš porą metų daug keliavau, dalyvavau įvairiuose susirinkimuose, ir dar darbas prie namų, todėl  buvau labai pavargęs. Kiekvieną savaitę turiu skirti laiko Krisui, tarnavimo įsipareigojimai melstis, studijuoti, rašyti, susirašinėti, elektroniniai laiškai, Skype ir pan., - ir tai nuolatos, nes pasaulinis namų surinkimų ir draugų tinklas auga, taip pat dar tie, kurie nedalyvauja namų surinkime, bet yra palaiminti tų mokymų, kuriais dalinuosi.

Buvau linkęs miegoti tik 5-6 valandas, turėjau daug energijos ir man reikėjo veiklos. Neveiklumas man kančia. Man reiki a kažką veikti ir kiekvieną dieną išeiti iš namų. Retai pasitaiko diena, kai neišeinu į lauką.

Tą rytą aš atsisėdau ant lovos krašto ir staiga negalėjau atskirti, kur viršus, kur apačia, kur dešinė, kur kairė. Taip nebuvo, kad staiga pasaulis ėmė suktis, bet aš negalėjau suvokti, kur apačia, kur viršus, suvokti to, ką sakė man akys. Tai buvo galvos svaigimas, ir man atrodė, kad pasaulis greitai sukasi apie vertikalią ašį, tai svaigimas: staigus negalėjimas suvokti, kur viršus, kur apačia, kur dešinė, kur kairė. Pasaulis nesisuka kartu su galvos svaigimu, tik asmuo negali atskirti viršau nuo apačios, dešinės nuo kairės.

Aš nedelsiant ėmiau mąstyti, kas yra viršus, kas yra apačia, kairė, dešinė. Prisimenu, žiūrėjau į raudoną elektroninio laikrodžio šviesą ant naktinio staliuko ir sutelkęs į tai dėmesį nusileidau ant pagalvės, gulėjau taip ant kairio šono, kol viskas sugrįžo į normalias vėžes.

Bandžiau įvairius variantus. Supratau, kad galiu gulėti ant kairio šono arba ant nugaros, bet jei nors šiek tiek gulint ant nugaros pasukdavau galvą į dešinę vertikaliai ir nukreipdavau žvilgsnį į lubas, vėl imdavo svaigti galva. Aš greitai pasukdavau savo galvą atgal į kairę ir sustodavau. Aš negalėjau pasisukti, nei gulėti ant dešinio šono, nes svaigimas sugrįždavo, užliedavo, kaip banga.

Vien tik atsisėsti ir vaikščioti reikėdavo didžiulių pastangų susitelkti į tai, ką sakė man akys, ir kad  pasakyčiau savo protui, kas yra teisinga. Statydamas vieną pėdą prieš kitą turėdavau prasiveržti, kiekvieną žingsnį patvirtindamas prote, kad tai teisinga ir į tai reikia susitelkti.

Aš kovojau, kad daryčiau viską teisingai, sutelkdamas į tai savo protą.

Yra laikas įsakinėti kūnui ir laikas- klausyti savo kūno.
Kai kurie krikščionys taip pasineria į tam tikro mokymo srovę, kad  ima manyti, jog gali įsakinėti, skelbti, kalbėti žodį ir jis taps realybe, visiškai nepaisydami sveiko proto ir būtino darbo, kurį turi atlikti patys.

Kartą žmogus, kuris dirbo mano raštinėje atėjo pas mane vieną ankstyvą popietę ir paprašė maldos. Jis pasakė, kad kiekvieną dieną tuo metu jam ima skaudėti galvą, ir jis jau meldėsi pats už save, dėjo rankas, įsakinėjo, skelbė, surišo ir išvijo velnią, darė viską, ką tik nujautė reikia daryti, bet nesijautė nuo to nė kiek geriau.

Pagalvojau, kad buvau jo paskutinis šaltinis, po to, kai jis papasakojo, kad visi už jį jau  pasimeldė, ir padarė viską, kad jis išgytų. Mes atsisėdome ir aš padariau tai, ką visada darau, kai kas nors prašo maldos, tai reiškia, sėdėti ir tylomis laukti, kad būtų aišku, ką Tėvas paskys, arba atskleis. Staiga aš išgirdau Tėvą sakant:“ Jam trūksta skysčių. Pasakyk, kad gertų vandenį ir liautųsi gerti kavą, aš jau kalbėjau jam apie šitą problemą.“

Jis buvo sukrėstas, visiškai sukrėstas kokie „nedvasingi“ buvo šitie žodžiai. Jis buvo šiek tiek panašus į Naamaną raupsuotąjį iš 2Karalių 5, kuris stebėjosi įsakymu išsimaudyti 7 kartus Jordane, kad būtų sveikas, bet galiausiai nusižemino ir padarė tai. Mano draugas tikėjosi didžios, garsios, įsakančios maldos iš regėtojo, kad jis atsikratytų to galvos skausmo,“ Gerk vandenį, ir nieko daugiau? Tikrai? Ar tai viskas?“

Kitą dieną jis pasitikrino: ir nuo tos dienos jo daugiau nevargino galvos skausmas. Po metų susitikome ir jis vis dar buvo nustebęs, kad toks paprastas patarimas jį išgydė.

Dalyvavau konferencijoje Olandijoje
Buvau pavargęs po pasiruošimo kelionei jau prieš išvykstant, po įsėdimo ir lėktuvą ir pačios kelionės, ir po to tiesiai atvykome į pačią konferenciją. Pabudau penktadienio rytą ir jaučiau galvos svaigimą, bet nusprendžiau būti sveiku ir elgtis kaip sveikas. Tą naktį, kai mūsų sūnus Brian visus įvedė į gilų garbinimą mano akys staiga atsivėrė Viešpaties sričiai, ten buvo Jėzus.

Aš galvojau, kad Jis prieis ir uždės rankas, bet Jis pasakė :“ Ne, aš čia, kad patarnaučiau širdims ir sieloms šį vakarą. Tu pats sau tai padarei“, ir tada Jis pasisuko ir nuėjo į susirinkusių žmonių tarpą, dėdamas Savo ranką ant kelių žmonių, tai tęsėsi kelias minutes. Po to žmonių liudijimai buvo nuostabūs ir kai kurie atvejai labai asmeniški. Jo artumas buvo TOKS stiprus, ir daugelis buvo paliesti...bet ne aš.
Šiandien jau baigiau straipsniui skirtą limitą. Kitą savaitę pasidalinsiu apie tai, ką Tėvas man pasakė  tą šeštadienio vakarą apie Viešpaties pastabą: “ tu pat sau tai padarei“ ir tai, ką Jis pasakė apie mano sveikatos būklę. Iki tada, visus laiminu.
John Fenn

www.churchwithoutwallsinternational.org ir rašykite man elektroninius laiškus: cwowi@aol.com 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.