Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2019 m. gruodžio 5 d., ketvirtadienis


2019  CWOWI Spalio mėnesio Naujienlaiškis
Sveiki,
Mes ką tik grįžome iš konferencijos Naujojoje Anglijoje, kuri buvo nuostabi, praturtinanti, stulbinanti...labai gera! Tuo ir užbaigsime šių metų keliones, nes dabar pradėsime likviduoti ir atstatinėti audros, praūžusios prieš 2 mėnesius, padarinius. Dėkojame aukojusiems, nes turėjome padengti skirtumus,
atsiradusius tarp draudimo pasiūlytos sumos ir mūsų realių poreikių – jūs padengėte tuos trūkumus ir įgalinote mus pradėti atstatymo procesą. Dėkojame jums!

Pirmasis darbas bus išlieti šaligatvį, padėsiantį Krisui įvažiuoti ir išvažiuoti iš namo, kuris buvo planuotas jau prieš audrą, o kai kurie prie jo jau prisidėjo savo aukomis – dėkojame jums! Pagaliau galėsime to imtis.
Taip pat imsime statyti naują nuvažiavimo rampą vežimėliui bei uždengtą verandą iki paradinių durų, kuri pakeis senąją, statytą 1993 metais, kartu su namu. Tada išardysime klojinį kitoje namo pusėje ir pastatysime naują su vežimėlio rampą, kad Krisas galėtų įvažiuoti ir išvažiuoti pro duris ir taip toliau – štai ir vėl dėkojame jums! Mes LABAI norime tai pradėti.

Zoom Web susitikimai: Lapkričio mėnesį esate kviečiami į 1, 2 ar 3 Zoom Web konferencijų susitikimus – ten bus nagrinėjama ta pati tema, tai gi jums tereikia dalyvauti viename iš jų, nors kai kuriems gal būt  patiks dalyvauti daugiau nei viename, kadangi kiekvienas bus šiek tiek kitoks, nors pagrindinis turinys – toks pat.
Norint dalyvauti kiekviename susitikime, turite užsiregistruoti. Susitikime gali dalyvauti daugiausiai 100 dalyvių.

………………..
[Jau praėjo šie susitikimai, tai manau, neverta dėti info]
…………….

   Nacionalinė Namų Surinkimo konferencija Tulsoje (Broken Arrow - “Nulaužtoje Strėlėje”) 2020 spalio mėnesį, Kulumbo Dienos savaitgalį, nuo ketvirtadienio 8d. iki sekmadienio 11d. Daugiau informacijos bus įkelta mūsų puslapyje po mėnesio ar dviejų.

Sietlas/Vankuverio regionas balandžio mėnesį. Data dar neaiški, tačiau maždaug 16-23 dienomis. Jeigu norėtumėt apsilankyti namų surinkimo susitikime man ten esant, prašau parašykite:  cwowi@aol.com.

EU/Nyderlandų konferencija, gegužės 29-31 dienomis.
 Suomija - rugpjūčio mėnesį. Kitos datos bus paskelbtos vėliau.

Dievas įveria kablį. Ezekielio 38:4 aprašomas laikas, kai šiuolaikinė Rusija, Turkija, Iranas ir kitos tautos išsirikiuos puolimui prieš Izraelį ir taip vadinamas nuosaikiąsias Arabų tautas. Dievas sako, kad Jis Rusijai įvers “kablius į nasrus” ir temps ją į Viduriniuosius Rytus. Kablys rodo, kad įsitraukimas į konfliktą nėra jos pagrindinis pasirinkimas, tačiau ji taip elgsis, kadangi yra „užkibus ant tų reikalų”, panašiai kaip žuvis ant kabliuko. Dievas 10-12 eilutėse sako; kai Rusija bus tame regione, ji galvos, kad paimti grobį - užimti Izraelį bus lengva, kadangi toje vietoje sutelktos visos karinės pajėgos. Dievas sako, kad pirmiausia jie surinks savo pajėgas, tada ateis “kaip žemę dengiantis debesis”, kas, panašu, į stipriai įsitraukusias oro pajėgas.

Tai vyksta kaip procesas, tai gi nesileiskite kieno nors gąsdinami, lyg grėsmė neišvengiamai artėtų. Čia tik buvo tik įvertas kabliukas. Aš jau geriau stebėsiu Rusijos pajėgas kartu su Turkija ir Iranu, besiruošiančias užimti Siriją su visu regionu, kaip pasirengimą Izraelio užėmimui. Tai dabar ir vyksta, kadangi JAV atsitraukė iš Sirijos. Šis pasirengimas jėgų sutelkimui negalėjo įvykti, kol regione buvo dislokuotos JAV karinės pajėgos. Todėl JAV atsitraukimas sudarė Dievui sąlygas “įsegti kablį”, kad Rusija galėtų dar giliau įsitraukti į konfliktą.
 Stebėkite, kai jie ims organizuoti sąjungininkus. Viešpats man jau anksčiau, sausio mėnesį, sakė, kad netrukus Rusija taps regiono taikdarė, tačiau iš tiesų, už akių tuo metu organizuos galimą invaziją. Bus įdomu stebėti Rusiją, tapusią „galios brokeriu“ Vidurio Rytuose. Pirmiausiai tai bus ramybės laikotarpis. Iš šiaurės gali nebūti jokios invazijos, apie kurią rašo Ezekielis, kol Sirija, kurios sienos iš dalies sudaro Izraelio šiaurinę sieną, yra taikoje. Rusija ir sąjungininkai neįsiverš tol, kol tauta bus pakankamai pasirengusi įveikti didžiulę invaziją ir pirmiausia turės vykti pasirengimas.

Pavojaus signalas; Izraelis laimi.
Ezekielio 39 rašoma, kad Izraeliui 7 mėnesius teks laidoti užpuolikų lavonus, ir jie samdys žmones, kurie vėliavėlėmis žymės kūno dalis, kad jos būtų surinktos ir palaidotos. Sakoma, kad 7 metams  jie bus aprūpinti mūšio grobiu. Tai ne Armagedonas, kuris įvyks praėjus kokiems 7 metams ir užsibaigs Viešpaties sugrįžimu.

Ezekielio 38-39 aprašytas mūšis vyks prieš tai – apie tai aš turiu kelias CD/MP3 serijas.

Dėkojame, kad nesiliaujate melstis ir palaikote mus – mes iš tiesų mylime jus, palaikančius šią tarnystę ir meldžiamės už jus!
John & Barb



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.