Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2019 m. gruodžio 28 d., šeštadienis

2019 gruodžio mėn. CWOWI Naujienlaiškis

 2019 December CWOWI Newsletter

Sveiki,
Jums visiems linkime Džiaugsmingų Kalėdų ir Naujųjų Metų!

Šiuo metu dirbame namų ūkio darbus, dvasioje jausdami, kad laikas tarp kelionių yra skirtas būtent šiam tikslui. Šaligatviui/rampai surinkti ir sutaupyti pinigai buvo panaudoti cemento išliejimui, tai pasitarnaus Krisui iškelti ir įkelti į mašiną, - dėl to esame sujaudinti.
Kažkada tai taps garažu, tačiau dabar džiaugiamės, kad nereikės jo tampyti per dumblą, akmenis ir purvą. Aš visada turėdavau vairuoti taip vadinamus „4 ratus“- jo vežimėlį - norėdamas įvairuoti į namą, o tai reiškia, turėdavau palenkti vežimėlį ir stumti nelygiu keliu, po to užkelti ant rampos, kad patektumėm į namą. Ach, daugiau to nereikės daryti, dėkojame jums!

Mes vis dar pjaustome medžius, likusius po Darbo Dienos( Labor Day) savaitės metu  prasiautusio tornado. Mes susilaukėme talkos ir prikrovėme 10 stirtų malkų, jau turime mažiausiai 15 stirtų malkų, tačiau jas reikia suskaldyti, sukrauti, o didesnius gabalus netrukus turėsime susmulkinti.

Metų metais Barbara ir aš mąstėme labiau apie dvasinius sezonus, nei apie kalendoriaus datas. Šios kalendorinės datos reikalingos, kad galėtume funkcionuoti šiame pasaulyje, kadangi pasaulis gyvena pagal valandas ir minutes. Tačiau Dievas pasakė apie saulę, mėnulį ir žvaigždes: „Teženklina jie sezonus laikus, dienas ir metus “ (Pradžios  1:14).

Tai įdomus būdas organizuoti  laiką, tačiau kuo daugiau su Juo keliauju, tuo geriau matau, kaip Jis veikia šiuose dalykuose. Jo ženklai patraukia mūsų dėmesį, sužavi intelektą, paskatina mus pradėti ieškoti ir klausti, ką Jis turi mums toliau paruošęs.

Sezonai kalba apie laipsniškus perėjimus mūsų gyvenime, ir panašiai kaip metų laikuose, tuose perėjimuose seni dalykai susimaišo su kažkuo nauju, kol vieną dieną gyvensime visiškai naujame sezone. Šiuose sezonuose yra dienos , ir tai  mums kalba apie mūsų laipsnišką progresą diena po dienos, judant koja už kojos, kol laikai visiškai pasikeis.

O metai, tai dar kitas būdas, žymintis praeitį ir naują laiką, tik platesniu mastu. Kiekvienas mūsų yra kokiame nors dvasiniame sezone ir natūralaus gyvenimo sezone, ir Jis yra visame tame. Jis keliauja su mumis, mumyse, per kiekvieną sezoną. Tokiu būdu Jis veikia, ir mes gerai padarysime, jei per daug nesijaudinsime dėl mūsų valandų ir minučių pasaulio, o sustosime ir ieškosime Jo „ženklų, sezonų, dienų ir metų“ mūsų gyvenime – ir ten Jį surasime.

 Barbara ir aš labai jus vertiname, o gavęs auką aš stabteliu ir meldžiuosi už tą žmogų, bei už daugybę užrašytų maldos prašymų – meldžiamės už jus! Dėkojame, kad esate mūsų gyvenime!
Laiminu!
John & Barb

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.