Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2013 m. vasario 28 d., ketvirtadienis

CWOWI Naujienlaiškis. Vasaris 2013


John Fenn, 2013 m. vasario mėn. 12 d.,

Brangūs draugai,
Atsibudau šį rytą mąstydamas apie tai, kaip prieš kelis mėnesius Tėvas liepė man melstis dėl kovo mėnesio ir pavasario, nes jei įvykiai vyks taip kaip dabar ir niekas nepasikeis, tuomet bus sąmyšio, pasimetimo, riaušių laikas ir pan. Tuo aš šiek tiek dalinausi Savaitės Mintyse.

Be to, mes su Barbara neseniai kalbėjomės apie tai, ką Tėvas sakė man 2005 metais, kad aš neatpažinsiu krašto iki 2015 metų, ir ką tai galėtų reikšti.

Kada aš pabudau šį rytą (pirmadienis/ vasario 10 d.) ir sužinojau naujienas apie popiežiaus atsistatydinimą, ir iki kovo mėnesio pabaigos naujo išrinkimą – tai paskatino mane susimąstyti apie šv. Malachijo iš Airijos pranašystę, kuris pranašavo maždaug 1139 metais po Kristaus, kad 112 popiežius bus paskutinis, ir tada ateis pabaiga.

Kovo mėnesį išrinktas naujas popiežius bus 112
Pranašystė vadina jį Romos Petru... „kuris ganys avis daugybės suspaudimų metu; kai jie pasibaigs, septynių kalvų miestas bus sugriautas ir žmones teis nedoras jų teisėjas“.

Pridėkime įvykius JAV, kurių galim tikėtis (automatiškas biudžeto mažinimas), nuolatinis dolerio nuvertėjimas (kiekybinis susilpnėjimas, mėnesinė pinigų spausdinimo politika, kad padengtų deficitą), tarptautinės naujienos Turkijoje, Irane, Izraelyje ir Sirijoje, o aš toliau stebiu ir meldžiuosi dėl šitų dalykų, kurie yra tik aisbergo viršūnė.

Kai aš kalbėjau su Tėvu dėl visų šitų neramumų, aš supratau, kad turiu parašyti naujienlaiškį šį rytą. Aš klausiau, ar Jis turi žodį mano partneriams. Staiga Viešpats (ne Tėvas ) pasakė:

Tu turi, kaip ir Aš susitelkti ir neleisti, kad tie dalykai tave nukreiptų šalin lygiai taip, kaip Aš nukreipiau savo veidą kaip titnagą, eidamas į Jeruzalę, kad įgyvendinčiau savo dienas. Prisimink taip pat, ką Paulius pasakė, kad „nei vienas iš tų dalykų nejaudina manęs“. Štai ką tu turi pasakyti jiems. Štai koks tu turi būti“.

Kaip titnagas“ šitą citatą aš žinojau iš Izaijo 50:7 pranašystės apie Viešpatį: „Viešpats Dievas padės man, todėl aš nebūsiu sugėdintas. Aš padariau savo veidą kietą kaip titnagas ir žinau, kad nebūsiu pažemintas“. Nurodymas Jam „nukreipti savo veidą į Jeruzalę“ buvo pradžia Jo paskutinio tarnavimo etapo prieš kryžių, apie tai randame Luko 9:53, ir Paulius pasakė „nei vienas iš tų dalykų manęs nejaudina“ (Apd 20:24) tik Šventoji Dvasia liudijo, kad Jeruzalėje jo laukia areštas ir vargai – tai galiausiai jį vedė į kankinio mirtį.

Kadangi šį rytą Viešpats man pacitavo šitas eilutes ir jos visos apie kelio vedančio į kulminacinį momentą pradžią, aš suprantu, kad įvykiai šį pavasarį yra dar vienas paskutinių laikų dėlionės elementas. Kokiu įdomiu laiku mes gyvename! Nors man ir CWOWI, Jis sako tik apie mokymo bei namų surinkimų plėtimąsi ir augimą.


Maži namų surinkimai, kurie yra susijungę į tinklą, kad geriau pažintų vienas kitą, mes esame resursai vieni kitiems, užstodami vieni kitų nugaras, taip lygiai kaip Apaštalų darbuose ir Naujajame Testamente. Kokia ramybė tuomet kai žinai, kad mes visi esame Šventosios Dvasios sujungti vieni su kitais!

Ačiū jums, kad esate dalimi mūsų gyvenimo, meldžiatės už mus ir remiate mus finansais. Mes negalėtume to padaryti be jūsų.

Daug meilės,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.