Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2013 m. vasario 2 d., šeštadienis

CWOWI Naujienlaiškis. Sausis 2013


John Fenn, 2013 m. sausio mėn. 20 d.,

Brangūs draugai,

Pirmiausia noriu padėkoti visiems, kurie rėmė mus per paskutinį mėnesį finansiškai ir dovanojo dovanas. Mums sekasi kur kas geriau, buitis pamažu atsistato. Per ateinančias kelias savaites planuojame atnaujinti Kriso vonios kambarį. Dar kartą ačiū jums!

Jei pamenate, prieš keletą mėnesių, 2012-ųjų vasarą, Tėvas liepė man melstis dėl 2013-ųjų kovo. Jis pasakė, kad, jei padėtis nesikeis, prasidės demonstracijos ir suirutės ekonomikos ir finansų srityje. Nuo tada aš meldžiuosi ir susidomėjęs laukiu, kas vyks sekančias 4-6 savaitės. Kai Tėvas man apie tai kalbėjo, Jis sakė, kad demonstracijos gali prilygti „okupacijos“ pobūdžio demonstracijoms, kai kurios iš jų gali tapti nevaldomomis. Aš tikiu, kad malda sureguliuos ar sustabdys tokius įvykius, tačiau faktas yra tas, kad kovo mėnesį prasidės mūšis ekonomikos srityje ir apie tai jau galima spręsti iš laikraščių antraščių.

Norėčiau pasidalinti šaunia istorija apie Tėvo geraširdiškumą. Mano sūnėnas susituokė gruodžio mėnesį, susipakavo daiktus ir išsikraustė gyventi į bendrą jo ir žmonos butą. Prieš išvykdamas jis paliko keturias 7-9 colių (18-23 cm) ilgio metalines sportines mašinytes. Mano sesuo pagalvojo, kad Krisui jos labai patiktų, todėl supakavo ir atsiuntė jas mums. Mašinėlės pasiekė mus praeitą savaitę.

Krisas be galo mėgsta mašinėles. Metai iš metų jis nešiodavosi „Viper“ markės žaislinę mašiną (apie 20 cm ilgio) į darbo studiją, kur dirba kartu su juo globos namuose gyvenantys neįgalieji. Būdamas vežimėlyje, jis pasideda mašinėlę ant kelių ir kartu su ja važiuoja į darbą, visą dieną laiko ją ant kelių net dirbdamas ir popietę kartu su ja grįžta. Jis labai mėgsta tą mašiną!

Vieną dieną, atėjęs jo paimti iš globos namų aš sužinojau, kad penktadienį vienas iš globos namuose buvusių neįgaliųjų priėjo prie Kriso darbo stalo, pavogė „Viper“ markės mašinėlę tiesiai jam nuo kelių ir sulaužė ją taip, kad teko išmesti. Savaime suprantama Krisas įtūžo ir liko labai įskaudintas. Darbuotojai jį nuramino, o šeštadienį aš atvykau jo paimti savaitgaliui į namus. Namie laukė mano sesers atsiųstas siuntinukas.

Atsidaręs siuntinį ir pamatęs 4 naujas mašinėles jis buvo be galo sujaudintas. Naujoji Cobra, oranžinė SS Camaro ir dvi „Greiti ir įsiutę“ stiliaus mašinytės, visos iš to paties metalo kaip ir jo senoji. Cobra tuoj pat tapo jo mėgstamiausia. Parsivežęs į prieglaudą jis besididžiuodamas rodė ją visiems joje gyvenantiems neįgaliesiems ir ten dirbantiems slaugytojams. Tuo tarpu mes abu su Barbara grožėjomės matydami, kaip Tėvas rūpinasi mūsų sūnumi. Aš pasakiau Krisui, kad Dievas žinojo kas atsitiko su jo mašina, todėl padovanojo 4 naujas tokias mašinėles. Jis susimąstė ir tarė: „Taip, Dievui tiesiog labai patinka mašinos“.

Aš noriu jus padrąsinti neprarasti vaikiško tikėjimo, net ir mažuose nesusipratimuose, kurie dažnai po kurio laiko atskleidžia Tėvo rūpestį mumis. Nuolat apsispręsdami pasitikėti mes išmokstame būti dėkingi už tai, ką turim, vietoj to, kad apgailestautume dėl to ko neturim. Tai padeda mums patirti Jo tėvišką rūpestį.

Ačiū, kad tapote mūsų gyvenimo dalimi.

Palaiminimai,

Neužmirškite rašyti man asmeninius e-laiškus šiuo adresu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.