Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2011 m. balandžio 6 d., trečiadienis

Dienos, kuriomis gyvename. 2 dalis

John Fenn, 2011 m. balandžio mėn. 2 d.,

Praeitą savaitę...
Aš rašiau, kad žemė patiria gimdymo sąrėmius, laukdama kada bus apreikšti Dievo sūnūs.

Jėzus pasakė
Jėzus sakė Mt 24:7-8, kad: „Tauta sukils prieš tautą ir karalystė prieš karalystę. Įvairiose vietose bus badmečių, marų ir žemės drebėjimų. Tačiau visa tai – gimdymo skausmų pradžia“. Tai sujungia sąmyšį gamtoje su gimdymo sąrėmiais natūralioje ir politinėje srityse.

Prieš porą savaičių aš išleidau CD seriją „Nelaimės Apreiškimo knygoje“, kur detaliai nagrinėjamos ekonominės ir gamtos nelaimės, kurias patirs žmonija paskutinėmis šio amžiaus dienomis, taigi sekite. Bet svarbiausia, kad net jau dabar mes gyvename planetoje, kuri patiria gimdymo sąrėmius, kentėdama po prakeikimo našta. Atrėjant prie pabaigos, nelaimių skaičius išaugs ir suintensyvės – taigi su tuo teks apsiprasti!


Ar tai jus gąsdina?
Vienas iš šitų dalykų, ką man pasakė Viešpats prieš metus, buvo tai, ką mano žmona girdėjo iš Jo prieš porą metų. Būtent, kad ateina laikai, kuriais daugelis tikinčiųjų, kurie galvoja, kad turi tikėjimą, suvoks, kad jo neturi, bet tikėjo žmonių doktrinomis ir sudėjo savo tikėjimą į jas labiau negu į Jį.

Štai kas vyksta tiesiog dabar daugelio širdyse. Aš prisimenu, kai Jim Baker ir Jimmy Swaggart patyrė savo nuopuolius 1980 pabaigoje, ir daugelis atkrito nuo Viešpaties, parodydami, kad jų tikėjimas visą laiką buvo žmogumi. Jie sakė teisingus dalykus, darė teisingus dalykus, tačiau Jėzus ir Tėvas nebuvo jų širdies soste, bet vienas ar kitas žmogus. Taigi, kai tie žmonės krito, krito ir jų pasekėjai.

Taip lygiai dabar šitai atsitinka žmonėms visame pasaulyje, kurie praktikuodami įvairias pamėgtų tarnavimų doktrinas atkrinta nuo malonės, tačiau daugelis ima suprasti, kokios jos paviršutiniškos ir seklios.

Jėzus pasakė Savo Tėvui: „Tai yra amžinasis gyvenimas: kad jie pažintų Tave, vienintelį tikrąjį Dievą ir Tavo siųstąjį Jėzų Kristų“ (Jn 17:3). Ar tu pažįsti Tėvą? Jonas rašė: „...O mūsų bendravimas yra su Tėvu ir su Jo Sūnumi Jėzumi Kristumi“ (Jn 1:3).

Jėzus pasakė Efezo bažnyčiai, kad jie paliko savo pirmąją meilę, akivaizdu, kad paliko Jį. Šiandien tiek daug doktrinų, studijų ir baime pagrįstų mokymų apie paskutinius laikus, kad visai lengva prarasti tikėjimo paprastumą malonėje ir pakeisti jį sudėtingais dalykais.

Kai kuriems Dievas tapo formule – aš padarysiu tai, tuomet Dievas padarys štai tai. Kai kurie įgijo daugiau supratimo apie tai, ką daro priešas, ar ką kiti sako, kad daro priešas, negu apie tai, ką daro Jėzus. Tai vyksta todėl, kad žmonės iš tiesų nepažįsta Tėvo ir galbūt iš tiesų nepažįsta Jėzaus.

Kodėl aš pasilieku ramybėje, kai mano protas linkęs pasiduoti baimei?
Ar jūs žinote, kodėl jūs tiesiog dabar turite ramybę savo dvasioje? Ar jūs žinote, kokia yra ramybė? Jn 16:13 Jėzus pasakė, kad Šventoji Dvasia nekalba iš savęs, bet tai, ką Ji išgirsta. Tai reiškia, jeigu Ji girdi „melskis“, tuomet tau jau geriau yra paklusti ir melstis. Jei Ji girdi „bėk“ - tai tau jau geriau bėgti.

Paulius pasakė Kor 2:10, kad Šventoji Dvasia ištiria net gilius Dievo Tėvo dalykus, kad suprastų ką Jis paruošė tiems, kurie Jį myli.

Mes patiriame ramybę savo dvasioje dėl pasaulio situacijos ir mūsų ateities todėl, kad Šventoji Dvasia ištyrė Tėvo širdį, ir atrado ten mums skirtą ramybę. Ta ramybė yra liudijimas mūsų dvasiai to, ką Ji Tėvo širdyje surado ir išgirdo apie mums skirtą ramybę ir aprūpinimą.

Taigi, ką mes bedarytumėte, mus turi vesti ir tikėjimas ramybėje. Pasitraukite nuo tų tinklalapių, kurie sukelia baimę ir prieštaravimus. Išjunkite TV laidas, kurios jus gąsdina. Saugokite ramybę, kuri ateina iš dangaus!

Kai mes vaikščiojame ramybėje, net kai mūsų protai linkę pasiduoti panikai, mes leidžiame sau augti tikėjime , ir pažinti Jį geriau, mokomės pasitikėti ta ramybe, o tai yra svarbiausia.

Ir ji nepriklauso nuo to, kiek žinių tu išklausei, kiek TV programų tu peržiūrėjai, kiek tarnavimų tu kruopščiai ištyrei, kad nors šiek tiek suprastum, kas vyksta ir ką tu turi daryti.

Mes turime atmesti baimę, jai aktyviai pasipriešinti, susitelkti į Tėvo ir Sūnaus pažinimą, ir gyventi toje ramybėje, kurią tik dangus gali suteikti . Gimdymo sąrėmiai tęsis, bet mes turime gyventi toje dangiškoje ramybėje.

Bet... baimė verčia kai kuriuos tikinčiuosius pasiduoti ženklų ieškojimui, tikrinti, ar kiekvienas politinis sąmyšis ar gamtinė nelaimė turi pranašišką reikšmę. Apie tai rašysiu sekančią savaitę.

Gausių palaiminimų!

John Fenn
Neužmirškite rašyti man asmeninius e-laiškus šiuo adresu: cwowi@aol.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.