Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2012 m. lapkričio 7 d., trečiadienis

Naujienlaiškis. 2012 spalis


John Fenn, 2012 m. spalio mėn. 23 d.,

Barbara ir aš ką tik sugrįžome iš kelionės, kurios metu lankėme mūsų draugus Naujojoje Anglijoje, ir buvome sujaudinti, kad per tą savaitę tiek daug žmonių atskrido arba atvažiavo susitikti su mumis. Kiekvienas susirinkimas buvo kitoks, pradedant nuo Q&A (vert. įvairūs tikybos klausimai) iki labai patepto garbinimo ir Šventosios Dvasios tarnavimo.

Ačiū visiems, kurie mus priėmė, ir visiems, kurie investavo laiką ir pinigus, kad atvyktų!

Bet šiais metais mūsų kelionės baigėsi, ir aš laukiu, kada galėsiu pabaigti šį rudenį ir žiemą Biblijos mokyklos Senojo ir Naujojo Testamentų apžvalgos kursą ir dar vieną arba du kursus.

Šitas laikas taip pat skirtas apmąstyti ir dėkoti. Taigi mano mintys buvo apie tai, kokią įtaką šiais metais man padarė daugelis iš jūsų, mūsų kelionių metu, kai susitikdavau su žmonėmis, kuriuos pažinojau tik iš elektroninių laiškų, arba atnaujindamas pažintis ir draugystes su tais iš jūsų, kurie rašė padėkas, nes buvo paliesti Savaitės Minčių, arba jūs parašėte klausimą, maldos poreikį, ar atsiuntėte voką su paaukojimais, su jūsų finansine parama ir žinute „aš meldžiuosi už jus“. Jūs pozityviai įtakojote mūsų gyvenimą!

Kaip Paulius pasakė 2 Korintiečiams 3:1-4: „Jūs... esate įrašyti į mūsų širdis ...įrašyti ne su rašalu, bet Gyvojo Dievo Dvasia... įrašyti ne ant akmens plokščių (šiandien mes pasakytume puslapių), bet ant žmogiškos širdies (puslapių)“. Štai kaip aš jaučiuosi dėl visų jūsų.

2013
Ar jūs kada nors giliai širdyje turėjote ramybę dėl savęs ir savo gyvenimo, bet kai jūsų mintys nukrypdavo apie kitą žmogų, ar ką nors kita, jūs patirdavote sunkumą? Taip aš jaučiuosi, kai mąstau apie 2013 metus ir ateitį. Neramumas, permainingumas, susidūrimas - štai kokie trys žodžiai mano dvasioje sekantiems metams ekonomikos ir visuomenės srityje, bet kitais metais bus ir kitų sunkumų.

Bet kai tu pasilieki susitelkęs į Dievo ramybę savo dvasioje, pasijauti šiek tiek atskirtas nuo emocinio sąmyšio, ir tai aš drąsinu daryti kiekvieną iš jūsų. Filipiečiams 4:6-9 dėl Paulius sakė niekuo nesirūpinti, bet melstis ir mąstyti apie gerus ir tyrus dalykus, ir tada Dievo ramybė saugos mūsų širdis ir protus.


7 eilutėje graikiškas žodis „išlaikys“ arba „saugos“ yra „apgaubs, apsups“. Tai miesto apsaugoto ir apjuosto milžiniškomis sienomis paveikslas - tegul Dievo ramybė vyrauja jūsų mintyse, nesvarbu, kas vyksta; mes negalime savo mintyse išeiti už šitų ramybės sienų ribų, ir turime priimti sprendimus iš ramybės ir saugumo padėties, kurie jau mums yra laimėti. Aš viliuosi, kad tai jums prasminga, ir tai tiko man dešimtmečiais. Nebijokite, darykite tai, kas yra teisinga, išmintinga ir protinga, ir priimkite sprendimus ramybėje, bet ne baimėje.

Ačiū, kad rūpinatės mumis!

Jūs esate užrašyti ant mūsų širdžių puslapių,

John ir Barbara

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.