Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2022 m. liepos 2 d., šeštadienis

Ar mes išgyvename suspaudimų laikotarpį 3 iš 4

  Are We in the Tribulation? 3 of 4

Sveikinu visus,

 Praėjusią savaitę nustatę , kad 6-asis antspaudas, trimitas ir dubuo yra Jėzaus sugrįžimas, o 7-asis kiekvieno iš jų yra šio amžiaus pabaiga, dabar sutelkime dėmesį į antspaudus, trimitus ir dubenis 1–5.


 Kaip jau sakiau anksčiau, šia tema dažniausiai gaunu el. laiškus, ir  kas nors man parašo, kad šiuo metu yra 3 antspaudas, pandemija buvo 6 antspaudas, arba manęs paklausia kažko panašaus.

 Antspaudas, trimitas, dubuo Nr. 1, 2, 3

 Apreiškimo 6:2 apaštalas mato atidarytą pirmą antspaudą; baltas arklys, raitelis turi lanką, karūną, ir jis eina į priekį nugalėdamas. Buvo pastebėta ir plačiai spėliojama, kad tai yra netikras mesijas, netikra taika, klaidingas teisumas, kaip pažymėjo baltas arklys. Tai, kad jis turi lanką, bet ne strėles, reiškia; nors   vis dėlto jis užkariauja,  jo pirmosios pastangos yra diplomatinės, užkariavimas dekretu ir politinėmis priemonėmis, užvaldymas,  bent jau iš pradžių, o  ne  karine jėga.

 6:3-4 jis mato atidarytą 2-ąjį antspaudą: raudoną arklį, raudona, simbolizuoja kraują. Jis atima taiką iš žemės gyventojų  ir žmonės pradeda kovoti tarpusavyje. Šis raitelis turi didelį kardą, kitaip tariant, dideles karines pajėgas. Galime spėti, kad kai pirmieji baltojo žirgo raitelio bandymai siekti politinės naudos išsibaigia,  jis imasi atviro karo.

 6: 5-6 jis mato atidarytą 3-ąjį antspaudą: juodą arklį, reiškiantį kančią, nelaimę, labai blogus dalykus, ir mato hiperinfliaciją, paveikiančią į grūdus. Kviečių ir 3 miežių matas už centą, nors neliečia vyno ir aliejaus, labiausiai nukenčia javų grūdai arba duonos grūdai.

 Graikų kalba „penny“ yra denaras

 Tai yra dienos atlyginimas apaštalo Jono laikais. Pirmajame amžiuje žodis „matas“ buvo šiek tiek mažesnis nei 2 pintos sausos masės arba šiek tiek mažiau nei litras. Todėl pranašystė sako, kad infliacija taps tokia didelė, kad norint nusipirkti vos 2 saujas kviečių prireiks vienos dienos atlyginimo. Žinoma, tai reikš, kad daugelis badaus, kaip matyti kitame antspaude:

 6, 7-8 jis mato atidarytą 4-ąjį antspaudą: Tai blyškus arklys, kuris reiškia mirtį, ir iš tikrųjų sakoma, kad ketvirtadalis žmonijos mirs nuo kardo (karo), bado (bado), mirties (ligų), ir net laukinių gyvūnų (miestai griūna).

 Kaip matote, vienas įvykis  seka kitą – karas sukelia ekonominį chaosą, maisto gamybos ir paskirstymo sutrikimus, ligas.

 6:9-11 scena iš žemiškų įvykių pereina į sceną danguje, kur daugybė žmonių, nukankintų, stovi prieš Tėvo sostą ir šaukiasi teisingumo. Jie prašo, kad Jis atkeršytų tiems, kurie juos nužudė – ši scena yra konkrečiai apie kankinius šiuo karo ir bado metu. Tai nėra paėmimas, nes tekstas aiškiai rodo, kad jie nori keršto už savo nužudymą. Tėvas duoda jiems baltus teisumo drabužius ir sako, kad žemėje teismai dar nesibaigė, bet būkite kantrūs.

 Kaip matėme, toliau yra 6-asis antspaudas, kuris yra Jėzaus sugrįžimas – taigi visi šie pirmųjų 5 antspaudų įvykiai įvyksta per 7 metų laikotarpį, krikščionių vadinamą „suspaudimu“ arba „Jokūbo vargų laiku“. “ judaizme.

 Kadangi šis 5-asis antspaudas yra scena danguje, o ne žemėje, informaciją apie tai, kas tuo pačiu metu vyksta žemėje, gauname žiūrėdami į 5-ąjį trimitą ir dubenį. Taigi dar kartą paimkime juos iš eilės: 1-asis anspaudas yra baltas arklys. Kas yra 1 trimitas ir 1 dubuo?

 7 skyrius yra informacinis skyrius apie 144 000 vyrų žydų evangelistų, kurie tuo metu pamokslaus Izraelyje. 8 skyrius tęsiamas pučiant trimitams.

 8:7 pučiamas pirmasis trimitas ir ugnis, kruša ir kraujas krenta į žemę, o trečdalis (1/3) medžių ir žolės sudega. Tai seka 1-asis antspaudas su baltu arkliu, kuris rodo, kad šiuo metu žemę ištiks žemę drebinančios stichinės nelaimės, o nuodėmės žmogus pasinaudos situacija, kad užkariautų ir perimtų kontrolę.

 Aiškesnę įvykių, susijusių su 4 anspaudų raiteliais 1-4, viziją gauname skaitydami apie 1-4 trimitus:

 8:8-9 mums sakoma, kad 2 trimitas atneša „liepsnojantį kalną“, kuris įkrenta į jūrą ir užnuodija 1/3 jūros ir sunaikina daug laivų.

 8: 10-11 matome, kad trimitas 3 atneša kitą kometą arba asteroidą, apibūdinamą kaip žvaigždė kaip deganti lempa, krentanti į upes (žemę) ir užnuodijanti 1/3 gėlo vandens ežerų ir upių.

 Taigi dabar politinio sukrėtimo ir karo metu į žemę atsitrenkė dvigubas asteroidas / kometa. Vienas kris į vandenyną, o kitas – ant žemės, o 1/3 vandens, jūros ir augalų žus arba taps netinkamais naudoti.

 Štai ką mokslas prognozuoja, jei tokie dalykai įvyktų:

 8:12 4-asis trimitas sako (dėl to) 1/3 saulės ir mėnulio šviesos yra užtemdyta.

 Sudėję antspaudus 1-4 ir trimitus 1-4, pamatysime siaubingą stichinių nelaimių ir politinio bei ekonominio chaoso, karo ir persekiojimo laiką žemėje. arba tikintieji, kurie gyvens tuo laiku. Kaip Jėzus pasakė Mato 24:21, tai bus blogiausias kada nors matytas laikas planetoje.

 Skyrius: 1-12 pakyla su 5-uoju trimitu, o eil.2 mums sako, kad iškils didžiulis dūmų / dulkių stulpas, akivaizdu, kad ankstesnis asteroidas pataikė į žemę ir jūrą ir užstos saulę. Atsiradusios odos ligos kankins žmoniją 5 mėnesius, o kenčiantieji ieškos mirties dėl skausmo, tačiau tai nebus mirtina, bet labai skausminga sveikstant.

 Tai logiška

 Jei nusiimtume „religinius“ akinius, kad pamatytume tai šiuolaikinėmis sąlygomis, antspaudai, trimitai ir dubenys eina logiška politinių ir gamtos įvykių eiga. Įpusėjus politinei suirutei, žemė gaus 2 tiesioginius smūgius iš asteroidų/kometų, kurie paveiks visą žemę. Tai, ką apaštalai mato kaip  1/3 saulės šviesos užtemimą, atitinka mokslines „kas būtų, jei“ teorijas. Ekonominė krizė seka po karo ir politinių sukrėtimų, be to, žemė susidurs su tokio masto stichinėmis nelaimėmis, kurių žmogaus istorijoje nebuvo.

 Kitą savaitę apžvelgsime tai, kas Apreiškimo 9:1-11 aprašoma kaip dulkių stulpas, kylantis užtemdyti saulę, ir dėl to skausmingos odos ligos daugelį žmonių užklups 5 mėnesius – tai vėlgi šiandien patvirtina ir mokslininkai. Sakykime, tai atsitiks, jei į žemę atsitrenks asteroidas. Ligos, tokios kaip juodligė ir kitos, kurios slypi dirvožemyje, vėjų bus išmestos  į orą ir apskris pasaulį, kurį laiką sukeldamos plačiai paplitusias ligas.

  Šią seriją užbaigsime   laiminga nata kitą savaitę , (lol) – džiugu, kad po šios serijos sekanti dalis vadinsis „Kodėl paėmimas yra prieš suspaudimą“, lol.

 Likite  ramybėje iki kitos savaitės, palaiminimai,

 

Džonas Fenas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.