Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2022 m. liepos 27 d., trečiadienis

2022 m. liepos mėn. naujienlaiškis

 July 2022 Newsletter

Sveikinu visus, 

Maždaug prieš 3 savaites patyriau Viešpaties aplankymą. Įdomu,  būdas kaip tai vyksta,  leidžia suprasti Jo kelius. Maždaug prieš mėnesį Jis pasakė, kad aplankys mane, o  likus maždaug 4-5 dienoms, Jis vėl tai priminė. Pasakiau Barbarai,  kad  tai panašu į Izraelį, kuris praleido 3 dienas ruošdamasis susitikti su Viešpačiu


Sinajaus kalne – todėl Jis ir man  paprastai praneša, kad paruoščiau savo širdį Jo aplankymui. Izraelis nuo Jūros atėjo prie kalno per 47 dienas, tada 3 dienas ruošėsi priimti žinią iš Viešpaties. (Išėjimo 19)

 

 Jis tai darė daugelį metų mano gyvenime, bet  anksčiau aš tuo nesidalinau. Tačiau dienos, kuriomis gyvename reikalauja  Viešpaties pagarbos, pagarbios baimės ir „šventos baimės“ sugrįžimo į Kristaus kūną. Tiek daug žmonių traktuoja Dvasios dalykus kaip lengvą dalyką, nesuvokdami, su kuo turime reikalą, nes jie mažai turi apreiškimo apie Jį. Dėl to jie nesusimąsto, kad sakyti ar daryti ką nors „Viešpaties vardu“ iš tikrųjų yra didžiulė atsakomybė ir atsiskaitomybės  Jam svoris.

 

Stebėkite, kaip Kristaus kūnas turi būti  sugrąžintas į šventumą iš dalies dar kartą per pagarbą Jam ir šventiems dalykams. Ir tai iš dalies ateis, kai ateinančiomis dienomis matysime atsakytas maldas, išgydymus ir panašius dalykus mažose grupėse, namų surinkimuose, maldos grupėse ir panašiai.

 

 

 Tačiau būtent per šį pastarąjį aplankymą Jis kalbėjo apie mane ir cwowi, turėsiančius didesnę nacionalinę ir tarptautinę įtaką, turint galvoje surinkimą namuose. Jis pasakė:

 

 "Per pandemiją, kai buvo uždarytos salių, kur renkasi tikintieji durys, daugelis pirmą kartą sužinojo apie surinkimą(bažnyčią) namuose. Dabar laikas, kai patiriate mažiau įtampos ir daugelis nesielgia pagal tai, ką sužinojo. Tačiau ateina kita banga, kitokia, ir daugelis, kurie galvojo apie namų surinkimą, bus motyvuoti tęsti. Jie bus paskatinti judėti toliau, o cwowi patirs naują žmonių antplūdį.“

 

 "Rudenį ir lapkritį iki kovo ateis kitokia motyvacija, bet ypač per šventes, sausį bei vasarį. Kitais metais stabiliai  matysite namuose, mažose grupelėse ir surinkimuose   tikrą augimą, ir tikrą santykių augimą  Manyje“.

  

"Kai kurie bus motyvuojami baimės. Kai kurie - poreikio. Kai kurie bus motyvuoti veikti  pagal tai, kas  lietė  jų širdį tuo metu, kai  per pandemiją buvo uždarytos salių, kur renkasi tikintieji durys. Greitai ateina į žemę dienos, apie kurias jums kalbėjau, kai  namų surinkimai taps ta vieta, kur tikintieji mato atsakytas maldas, išgydymus ir stebuklus. Daugelis žmonių žinos, į ką gali kreiptis prireikus. Kiti, kurie išorėje, kentės."

 

 „Ateinančiomis dienomis JAV nebebus pasaulio dėmesio ir ekonomikos dėmesio centre. Kilus karui Ukrainoje, daugumos pasaulyje  dėmesys nukrypo į Europą, ir artimiausiomis dienomis jis tik didės; dėmesys bus nukreiptas į Europos ir Azijos ekonomikas. Europoje kils suirutė, bet aš didėsiu ir mano kūnui nereikia bijoti. Tu svarstei ir teiravaisi, kodėl JAV nepaminėta pabaigos laikų pranašystėse, štai ir prasideda atsakymas į „kodėl“. Yra galimybė atidėti šiuos dalykus keleriems metams, bet jie įvyks, nes taip turi būti įvykdyta visa, apie ką parašyta“.

 Ateityje jūsų laukia įdomios dienos!  Ir dar kartą, Jį labiau jaudino tai, ką Jis daro dėl Kristaus kūno augimo, nei pasaulis – tai buvo tarsi : aš dalinuosi tuo, kad jūs žinotumėte,  bet nesusitelkite  į tai. “ – sutelkite dėmesį į Mane ir tai, kaip turite dalyvauti Tėvo reikaluose.

Automobilis

 Wil ir Ank Kleinmeulman Nyderlanduose jau seniai yra mūsų lyderiai ir atstovai Europoje, jie keliavo po ES, JK, Skandinaviją mokydami ir stiprindami Kristaus kūną. Jie taip pat yra mūsų artimi ir labai brangūs draugai, ir jie turi poreikį.

 Kai  svečiavausi  jų namuose mūsų konferencijos Nyderlanduose metu, jų labai naudotas automobilis sugedo (laimei po konferencijos) ; elektronikos sistema, kurios remontas kainuotų daugiau, nei  yra vertas  automobilis - tai  mažiau nei 1000 USD/EU. Nuo tada jie (atsargiai) važinėja , bet jiems labai reikia geresnių ratų.

 

 Jie numatę 2 metų senumo nedidelį visureigį, pravažiavusį  5,500 mylių/9,000 km, tačiau jiems tai būtų didelis žingsnis, nes pardavimo kaina yra apie 23 000 eurų. Norėtume jiems duoti kuo didesnį pradinį įnašą, jei ne pirkti iš karto. CWOWI padės, kaip galės, bet norėčiau atverti šį poreikį   ir Kristaus kūnui, pripažindamas ne tik poreikį, bet ir jų nenuilstamą tarnystę Kristaus kūnui , jau beveik 20 metų su mumis.

 

 Jei norite paaukoti bet kokią sumą, tai yra naudinga ir vertinama –  jie neprašė manęs paviešinti šio poreikio, tai tiesiog teisinga. Mūsų svetainės atmintinėje parašykite „automobilis“ arba ką nors, kad žinotumėte, kad tai skirta Vilui ir Ank. www.cwowi.org arba www.cwowi.eu , arba jei turite PayPal, galite  tiesiogiai aukoti Stichting Freedom Ministeries.

 

JAV konferencija spalio 7-9 d

 

Kai žmonės pamato žodį „konferenciją“, jie galvoja apie  didelę auditoriją, kurioje susirenka  šimtai ar tūkstančiai nepažįstamų žmonių, kad išgirstų kalbėtoją po kalbėtojo, pavalgytų, šiek tiek pasižvalgytų apylinkėse, tada vyktų namo. Tai ne tai. Tai tarsi šeimos susitikimas su maždaug 100 žmonių. Taip, yra mokymas, bet mes taip pat valgome kartu, turime laiko pasižvalgyti apylinkėse ir susipažinti. Yra laiko garbinti ir leisti Viešpačiui judėti taip, kaip jam atrodo tinkama. Mes išsiskirstome į mažas grupeles individualiai maldai ir pažiūrėti, ką Viešpats gali padaryti tarp mūsų, ir dar daugiau. Mūsų konferencijos yra nedidelės, intymios ir patogios visai šeimai. Dėl to užsimezga daug ilgalaikių draugysčių, prasideda namų bažnyčios, internetiniai susitikimai / namų surinkimai – tai daugiau nei „kontaktavimas“, bet „susipažinimas“ su žmonėmis. Atvykite!

 

 hrisas – iki mėnesio pabaigos planuojama jį perkelti į naujus grupės namus. Ten vyksta daug dalykų, kuriuos dar reikia padaryti. Kiekvienas, kuris rūpinasi artimu žmogumi namuose ar prižiūri jo priežiūrą įstaigoje, žino nuolatinį to svorį emociškai ir laiku bei pastangomis – ačiū už maldas. Taip pat ir dėl Chriso, kuriam teks prisitaikyti prie naujos aplinkos mažame namelyje, kuriame mažiau vietos jo savaeigiam vežimėliui. Ačiū.

 

Kai išsiaiškinsime kai kuriuos dalykus savo kalendoriuje, suplanuosime Zoom susitikimus rugpjūčio pabaigoje – toks planas. Sekite savaitės minčių ir kito mėnesio el. naujienlaiškio antraštes.

 

 Kai rašau tai, ir apie tą laiką, kai jūs tai skaitysite, būsiu pakalbintas „YouTube“ laidai / tarnystei „Gilus tikintysis“ apie mano kelionę (-ias) į dangų ir  Viešpaties aplankymus bei namų surinkimą.

 

 Mūsų svetainės KWOWI (Kids Without Walls International) dalis, skirta Ugandoje ir Kenijoje paliktiems našlaičiams ir vienišų tėvų(mamų)  vaikams, jau beveik veikia – sekite naujienas ateinančias kelias savaites.

 

 Mano  serija šį mėnesį : „Ar tai mano dvasia, ar Šventoji Dvasia?“ yra pilna praktinių žingsnių, ką daryti, ir ko nedaryti, ir kaip eiti per mūsų dvasinio žmogaus ir Šventosios Dvasios, veikiančios  mumyse supratimo procesą.

 

 Dėkojame už jūsų palaikymą ir maldas – dar daug dalykų vyksta su Barbara ir manimi, ...parašysiu apie tai vėliau.

 Laiminu!

 Johnas ir Barbara, Brianas ir Amy



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.