Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2022 m. liepos 10 d., sekmadienis

Ar mes išgyvename suspaudimų laikotarpį? 4 iš 4

  Are We in the Tribulation? 4 of 4

Sveikinu visus,

 Užbaikime seriją panagrinėdami dvigubą asteroido smūgį.

Galime spėlioti, kur šie 2 asteroidai atsitrenks, bet tai tik spėlionės.

 Paimkime tą, kuris įkrenta į vandenyną ir nuodija jūrą. Apaštalų laikais „jūra“


reiškė Viduržemio jūrą, kuri bus užnuodyta ir bus sunaikinami laivai. Tačiau jei Viduržemio jūroje nusileistų asteroidas, jo sukelta slėgio banga ir vandenyno banga sunaikintų  visų su jūra besiribojančių valstybių pakrančių miestus , todėl tai atrodo mažai tikėtina, nes paskutiniais laikais šios tautos turi būti savo vietoje.

  

Jei šis pirmasis asteroidas nukristų į Ramųjį vandenyną, Azijoje jis nužudytų milijonus žmonių,  Rytų karaliai būtų nuniokoti, o tai trukdytų susitelkti  200 milijonų žmonių armijai, atvykusiai kovoti su Izraeliu Armagedone, todėl atrodo, kad tai netinka. Štai kodėl nusileidimas Atlante man atrodo tikėtinas. Tai siųstų didžiules bangas visoms su Atlanto vandenynu besiribojančioms tautoms, bet mažiau paveiktų Viduržemio jūros regiono šalis. Nusileidus Atlanto vandenyne, cunamiai nuvilnytų palei rytines Amerikos pakrantes ir vakarines Afrikos, JK ir Europos pakrantes. Bet kas žino?

 O kaip tas, kuris nusileidžia žemėje?

 Dulkių debesis užgožia trečdalį saulės šviesos. Apreiškimo 9:2 sakoma, kad jis uždengs saulės šviesą, bet nepasakoma, kiek. Ankstesnėse eilutėse sakoma, kad jis užtemdys 1/3 saulės šviesos (8:12). Žinome, kad „Rytų karaliai“ atvyks iš Azijos į Armagedoną, kad įsiveržtų į Izraelį, todėl jie negali būti paveikti. Daroma prielaida, kad Europa dera su antikristo valdžia, tokiu atveju  Europa nesulauktų tiesioginio smūgio.

 Taigi, jei smūgis neįvyks Azijoje,ir  jis negali įvykti Europoje, Afrikoje ar Artimuosiuose Rytuose, nes bet koks smūgis ten prieštarautų  tam , kas mums sakoma, įvyks prieš Viešpaties sugrįžimą. Dėl to smūgis Šiaurės Amerikoje yra tikėtinas, tikiuosi, tolimojoje šiaurėje. Smūgis ir dulkių debesis sunaikintų didžiąją dalį Šiaurės Amerikos, o dulkių debesis išplistų po visą pasaulį, tačiau nepaliestų amžiaus pabaigos žaidėjų: Europa, Viduriniai Rytai, Azija. Bet kas žino?

 Taigi, ar vis dar manote, kad šiuo metu esame Suspaudimų laikotarpyje?

 Buteliai arba dubenys yra 16 skyriuje, o pirmieji 5 aprašyti 1-11 eilutėse: Jie sustiprina tai, kas jau įvyko: 1 dubuo yra v1; opos netikintiems (kurie turi žvėries ženklą), 2 dubuo yra v2; jūra apsinuodijo, 3 dubuo yra v3; gėlas vanduo yra užnuodytas, 4 dubuo v8-9 yra tai, ką mes vadiname saulės pliūpsniais, dėl kurių deginami žmonės ir išdeginama žemė.

 Tai atspindi tai, ką Viešpats man pasakė per apsilankymą prieš keletą metų, bet aš pasakiau tai tik Barbarai – Jis sakė, kad magnetiniai poliai pasislenka, o tai iš dalies sukels klimato pokyčius ir net žemės drebėjimus. Su 4-uoju dubeniu matome, kad žemės magnetinis laukas, saugantis žemę nuo saulės pliūpsnių, nebėra vietoje  – akivaizdu, kad pataikė dvigubas asteroidas ir veikiančios gamtos jėgos jau sąveikauja, kad per tą laiką saulės blyksniai prasiskverbtų pro atmosferą ir apdegintų žmones. Pagalvokite, ką tai padarytų mūsų šiuolaikiniam elektroniniam pasauliui.

 Tai pasaulis, į kurį sugrįžta Viešpats.

 Pradėjau šią seriją kalbėdamas apie Danieliaus 70 savaičių, o 70-oji savaitė yra tas 7 metų laikotarpis, kurį mes vadiname Suspaudimu, kurį judaizmas vadina Jokūbo vargo laiku, vedančiu į „Viešpaties dieną“.

 

 Paskutiniai 7 amžiaus metai yra skirti Izraeliui. Kitą savaitę pradėsiu serialą „Kodėl pirmiausia turi įvykti paėmimas“, o tai  iš tikrųjų yra žydų mokymas, su kuriuo Paulius buvo auklėjamas. Tačiau kol kas turime žinoti, kad 70-ųjų savaitė yra skirta Izraeliui pažinti savo Mesiją.

 Štai kodėl Izraelyje yra 144 000 evangelistų vyrų, skelbiančių Jėzų. Štai kodėl 11 skyriuje pagrindinis dėmesys skiriamas „2 liudytojams“, tie liudytojai, -tai   Mozė ir Elijas. Kodėl jie, o ne Enochas? Nes Enochas buvo prieš Abraomą, prieš sandorą.

  Prisikėlęs Viešpats rėmėsi į  Mozę (Įstatymą) ir Eliją (pranašus), kad įrodytų savo bylą žmonėms kelyje į Emausą, kaip matyti iš Luko 24:27: „Ir pradedant nuo Mozės ir visų pranašų, Jis ėmė aiškinti jiems visus Raštus apie Jį“.

 Vėliau tą vakarą, po to, kai 2 iš Emauso mokinių pasakė, kad Viešpats tikrai prisikėlė, tą akimirką Jis jiems ir pasirodė. 44 eilutėje sakoma, kad Jėzus laikėsi to paties pavyzdžio: „...šiuos žodžius aš tau kalbėjau, kai dar buvau su tavimi, kad viskas išsipildytų: iš Mozės ir pranašų bei psalmių apie mane“.

 

 Du liudininkai, apie kuriuos mums sakoma, turi galią paversti vandenį krauju ir smogti žemei marais savo nuožiūra, o kiti gali savo nuožiūra sustabdyti lietų,- tai  Mozė ir Elijas.

 Visa tų pastarųjų 7 metų esmė yra ta, kad Izraelis pažintų Jėzų kaip savo Mesiją, ir kad  žmonių vyriausybės taptų pavaldžios Dievo karalystei, valdomai iš tikinčios Izraelio tautos.

 

 Kadangi tuomet dėmesys bus sutelktas į Izraelį, dabar mes esame laikotarpyje, vadinamame „

Pagonių laikas“. Kai Tėvas baigs sutelkti dėmesį į pagonis, Jis pašalins mus nuo žemės – druska bus pašalinta, kad žemė galėtų „gesti“, o tada gali būti apreikštas nuodėmės žmogus.

 Bet apie tai kalbėsime kitą savaitę. iki tol, laiminu,

 Džonas Fenas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.