Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. kovo 19 d., penktadienis

Mintys apie kūrybą Nr. 3 iš 4

 

              John Fenn. Thoughts about Creation #3 of

Sveiki,

Ar mes esame vieni? Kiek metų egzistuoja visata?

Prieš daugelį metų labai norėjau sužinoti, kiek visatai metų , ir  ar mes esame vieni? Ar tai 14 milijardų metų, ar tik keli tūkstančiai metų? Buvau perskaitęs daug krikščioniškų knygų, kuriose diskutavo apie


žemės ir visatos amžių, neduodami  man galutinio atsakymo. Taigi aš nutariau savo širdyje kiekvieną vakarą sėdėti lauke, žiūrėti į žvaigždes ir melstis, prašydamas Tėvo.

 Prireikė beveik 2 savaičių naktinio išėjimo į lauką apie 21 val. (21.00 val.) Po 30–60 minučių, atsigulus ant gulto, meldžiantis, galvojant ir kalbant su Tėvu, ir spoksant į žvaigždes. Mano mintys klaidžiodavo, po to  paimdavau joms valdžią  ir vėl imdavau  garbinti arba melstis, vėl nuklysdavau ir vėl sugrįždavau.

 Aš įsitaisiau taip kad galėčiau žvelgti į žvaigždes, virš galvos greitai praeinančius palydovus, pralekiančio lėktuvo šviesas ir domėtis, kur jie vyksta ... ir vėl grįžti pas Tėvą: "Ar mes vieni? Kur aš eisiu? Mąsčiau tęsti tai tol, kol galėsiu,  kol pasikeis metų laikai ir ateis šalčiai. " (Aš esu sąžiningas su juo, nes Jis vist tiek žino mano širdį, tad kokia prasmė daryti tuščius pasižadėjimus lol).

 

Iki pirmos dienos

Galiausiai, praėjus maždaug 2 savaitėms nuo mano kasdieninės rutinos , Tėvas man prakalbo, kai gulėjau aš kaip visada gulėjau  ant nugaros ir žiūrėjau į žvaigždes naktį.

 "Tai, ką jūs matote ten (jis pabrėžė) visatoje, yra kūryba iki pirmos dienos . Viskas, ką matote prieš jus, yra tai, kas buvo padaryta iki pirmos dienos. Tada aš sustojau ir nukreipiau savo kūrybinį dėmesį į žemę , kad ją užbaigčiau. Bet ateis laikas, kai aš dar kartą nukreipsiu savo kūrybinį dėmesį į likusią visatą, kad ją užbaigčiau. Tačiau tai, ką jūs matote ten dabar, yra kūryba iki pirmos dienos ".

 Minutę gulėjau mąstydamas. Visos tos žvaigždės, visos tos galaktikos yra tik „iki pirmos dienos“. Tai nepabaigti , primityvūs, patys esminiai  visatos statybiniai blokai, bet sulaikyti laukiant laiko, kai Jis vėl nukreips į juos dėmesį.

 Oho. - Iš pradžių Dievas sukūrė dangų ir žemę. Pradžios 1: 1 eilutėje nustatyto tvarką, kad pirmiausia pasirodė žvaigždės, paskui planetos – mokslas sutinka. Tačiau „iš pradžių“ buvo prieš 1 dienos pradžią, kai skaitėme Pradžios knygą, nes pirmoje eilutėje pagrindinis dėmesys skiriamas žvaigždėms, paskui veda į žemę, tada toliau sutelkiamas dėmesys į žemės kūrimą. Kiek laiko užtruko, kol  „pradžioje Dievas sukūrė dangų ir žemę“, ir kol Jis nukreipė dėmesį į žemę, kad ją užbaigtų?

 (Aš vis dar myliu žvaigždes, netgi turiu mokymų ciklą „Evangelija žvaigždėse“, kuriame senovės laikais zodiako ženklai pasakojo išganymo istoriją - nuo Virgo  mergelės, kuri pagimdė sūnų, iki Leo Judo giminės liūto, rodančio  Mesijo sugrįžimą Dvyniams, kurie iš pradžių buvo jaunikis ir jo nuotaka ir pan.).

 Tai, kad Jis sakė, jog tai buvo „iki pirmos dienos“, man sako, kad yra didžiulis laiko tarpas tarp žvaigždžių ir žemės sukūrimo ir „pirmosios dienos“, pradedant žemės užbaigimu. Gali būti milijardai žemės metų tarp visatos sukūrimo ir to, kad Dievas pradėjo  sutelkti  savo dėmesį  žemę, kad ją užbaigtų. Mes nežinome, visa kita yra spekuliacija.

 „Ateities amžiai“, per kuriuos Jis ir toliau rodys mums savo meilę ir gerumą, paminėtus Efeziečiams 2: 7, yra susiję su jo planais mums ir likusiai visatai.

 Žvaigždžių šviesa ir laikas, daktaras Russellas Humphreysas.

Šią  knygą galima įsigyti „Kindle“ formatu, taip pat minkštais viršeliais, ji man  apskritai padėjo  išspręsti  klausimą, kiek metų visatai ir žemei. Jo pagrindinė mintis yra ta, kad Einšteinas teigė, kad laikas eis greičiau, kuo  labiau,  jis pasieks gravitacijos jėgos šaltinį. Tai buvo įrodyta, kai buvo pastatyti 2 vienodi atominiai laikrodžiai, vienas Grinviče, Anglijoje, netoli jūros lygio, ir vienas Boulderyje, Kolorado valstijoje, daugiau nei mylią (1,6 km) virš jūros lygio. Laikrodis, esantis toliau nuo žemės šerdies, kuri yra žemės traukos šaltinis, veikia 5 mikrosekundėmis (.000005) greičiau nei tas, kuris yra jūros lygyje.

 Tai įrodo Einšteino teisingumą, laikas greičiau juda toliau nuo gravitacijos šaltinio. Pagal daktaro Humphreyso skaičiavimus, tai reiškia (kadangi Pradžios knyga buvo parašyta iš žemės perspektyvos) žvaigždėms būtų apie 14 milijardų metų, o žemei - keli tūkstančiai metų. Abu amžiai yra teisingi, tai laikas, keičiantis atstumui nuo gravitacijos šaltinio, kuris šiame kontekste yra žemės gravitacija. Įdomu apsvarstyti ...

 2 potvyniai             

Pradžios knygoje matome žemę  kaip vandens planetą tamsoje, teigiama, kad žemė buvo „beformė ir tuščia, o „ tamsa gaubė gelmes“. Tai yra tamsaus vandens planeta. Bet kaip taip susiklostė?

 Hebrajų kalba frazė, sakanti, kad žemė buvo „beformė ir tuščia“, Šventajame Rašte vartojama tik 1 vietoje,  Jeremijo 4:23. Ten jis kalba apie nuosprendį Judui, sakydamas, kad žemė buvo „beformė ir tuščia“,  ir tamsi nuteista. Atrodo, kad dėl nuteisimo potvyniu , 1 Pradžios knygoje žemė tapo beformė ir tuščia.

 Kai perskaičiau Petro teiginį, kad kitas planetos sunaikinimas bus ugnimi *, negaliu nemąstyti, ar tik ne pirmasis teismo sprendimas buvo „Pradžios 1“ potvynis, tada Nojaus potvynis buvo antrasis, o trečiasis kartas bus ugnimi? * II Petro 3: 7

 Šiek tiek peno apmąstymams, mes tikrai nežinosime atsakymo šioje dangaus pusėje.

Jei taip yra, tai rodo, kad tai įvyko, kai Liuciferis buvo išmestas iš dangaus, iš jo atimta valdžia ir atsakomybė ir jis numestas  į žemę. Dvasinis karas danguje turėjo fizinį pasireiškimą planetoje; jo pasaulis buvo nuteistas potvyniu.

 Planeta, užtvindyta po teismo, kaip rodo Pradžios knyga, ne tik paaiškins, kodėl Šėtonas jau buvo nukritęs iš dangaus, kai vėliau sode kalbėjo su Adomu ir Ieva, bet dar  paaiškins, kodėl jis buvo išmestas  visų pirma į  žemę, o ne į pavyzdžiui į  į Marsą ar Jupiterį.

 Ezekielio 28: 13-19 ir Izaijo 14: 12-17 teigia, kad  Liuciferis turėjo valdžią ir pasaulį pavertė dykuma, naikindamas miestus, be kita ko, žemėje. Daugelis mano, kad tai reiškia, jog  mūsų dienomis taip Šėtonas veikia planetoje, bet ką daryti, jei kalbama apie ankstesnę kūriniją, kuri buvo užlieta po teismo?

 O kas, jei  dar prieš Adomą ir Ievą, šiuolaikinį žmogų, buvo kūrinija, kurią valdė geras Liuciferis? Gal jis valdė žemę,  kaip geras karalius, kol neužsimanė  daugiau? Jis pradėjo ten mūšį, kaip sakoma Apreiškimo 12: 7–10,  iš jo buvo atimta valdžia, ir jis vėl buvo išmestas į žemę. Gal todėl jis nuo to laiko bando valdyti planetą kritusioje būsenoje?

 Aišku yra tai, kad žemėje įvyko 2 potvyniai, apie kuriuos mums pasakojama. Jei tas pirmasis potvynis buvo teismo sprendimas, panašus į vėlesnį potvynį, kuris kilo Nojaus laikais, tai reiškia, kad planetoje buvo senovės gyvenimas prieš šiuolaikinį, prieš  Adomo ir Ievos sukūrimą ir prieš šiuolaikinės gyvybės formas, tokias kaip žinduoliai ir aukštesni augalai.

 Tai paaiškintų tiek daug apie senovės jūros gyvenimą, egzistuojantį kartu su šiuolaikiniu jūros gyvenimu, fosilijose dar randama gyva žuvis,  ir dar daugiau. Štai kur mes tai  pratęsime kitą savaitę, taip pat aptarsime dinozaurų klausimą.

 Iki tol laiminu,

John Fenn

www.cwowi.org ir atsiųskite man el. laišką adresu cwowi@aol.com

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.