Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. kovo 30 d., antradienis

2021 m. kovo mėn. CWOWI Naujienlaiškis

2021 March CWOWI Newsletter

Sveiki visi, šiandien pasidalysiu keletu pranašiškų dalykų, kuriuos man pasakė Viešpats apie JAV, ES ir Kristaus kūną, taip pat keliomis naujienomis iš tinklo. Bet prieš tai su mūsų JAV draugais noriu pasidalinti mūsų planuojamais susitikimais.Finiksas, AZ - balandžio 17-18 d. Tai nėra visa konferencija, tik


susirinkimas namuose, taigi vietos yra maždaug 30 žmonių. Šeštadienį mes praleisime visą dieną kartu ir užbaigsime sekmadienio ryte. Nėra jokio mokesčio, bet bus siūloma aukoti. Atsakyti reikia el. paštu, kad žinotume, kas atvyks. scottrich61@gmail.com arba cwowi@aol.com.

 

Dentonas, Teksasas - birželio 26–27 d. Tai ne pilna konferencija. Susitiksime „Embassy Suites“ Dentone, todėl bus galima priimti daugiau žmonių. Nėra jokio mokesčio, tačiau registracija reikalinga, nes naudojamės viešbučio konferencijų sale ir turime iš anksto žinoti, ką / kaip tvarkyti. Norėdami užsiregistruoti, žr. aukščiau esančią nuorodą. Bus galimybė aukoti. Visą šeštadienį praleisime dauge ir baigsime sekmadienio ryto susitikimu. cwowi@aol.com dėl informacijos.

 

Bozemanas, MT - liepos 31 – rugpjūčio 1 d. Tai nebus pilna konferencija, tik šeštadienio / sekmadienio susirinkimas didesnėje patalpoje. Išsamiau, kai priartės ta diena, bet mes tikimės tam skirti visą šeštadienį ir sekmadienio rytą.

 

Mančesteris, Naujasis Hampšyras, konferencija Naujojoje Anglijoje, spalio 9–10 d. (Kolumbo dienos savaitgalis). Kaip ir prieš 2 metus, susitiksime Falls konferencijų centre, kuris yra šalia „LaQuinta Inn“. Išsami informacija ir registracijos nuoroda bus paskelbta vėliau, tačiau norėjosi paminėti ir tai.

 

Atsivėrus kelionėms tarp JAV ir JK, ES ir Šiaurės šalių, mes atitinkamai kursime planus - pasiilgome draugų „anoje tvenkinio pusėje“.

 

Balandžio mėnesį planuosime daugiau „Zoom“ susitikimų, todėl kitais mėnesiais sekite antraštes virš „Savaitės minčių“.

 

Pranašiška, mano vidinės kovos  ir kelionė

Rašau šiuos naujienlaiškius, kaip blogą, atvira širdimi, kadangi tokiu būdu bendraudamas jaučiuosi saugesnis, nei transliuodamas per YT ar FB, kai nežinia kokie žmonės gali tai stebėti, tačiau man vis dar sudėtinga dalintis šiais dalykais. Kai Viešpats mane aplanko, visada būna taip asmeniška, intymu, kad aš turiu derinti savo širdyje šiuos ypatingus aplankymus su instrukcijomis pasidalinti keliais dalykais iš to, ką Jis sakė.

 

Ir kaip visada, žinau, jog kai kurie dalykai, kuriais Jis dalinasi gali būti susilpninti, gali keistis arba būti atidėti dėl maldos. Ne visada, tačiau dažnai. Mano mėgstama viso to iliustracija, kai Jis Mato 24: 15 dalinasi apie antikristą, pasirodantį šventykloje suspaudimų viduryje, tai įrašyta akmenyje. Tačiau 20 eilutėje Jis sako, jog malda gali pakeisti metų laiką ir savaitės dieną, kurią tas įvykis ištiks. Nors kai kurie dalykai yra įrašyti akmenyje, bet laikas nėra įrašytas – štai, ką malda gali pakeisti.

 

Mūsų sausio mėn. Zoom susitikimo metu dalinausi kai kuo iš savo ankstesnio sausio mėn. Viešpaties aplankymo. Šio kovo 9 naktį Viešpats mane vėl aplankė ir pasidalino dar kitais dalykais, įskaitant poreikį pasidalinti kai kuo, ką Jis man sakė pasidalinti su mano rato draugais, štai dėl ko aš rašau čia ir dabar. Su Juo nesiginčijau, tačiau viduje kovojau visą naktį, kai Jis mane paliko, kadangi kai tik pasidalinsiu tuo, ką Jis sakė internetiniuose naujienlaiškiuose, kas žino, kaip tai baigsis.

 

Apie kai ką mūsų Zoom dalyviai jau turi informacijos, o tai yra pagrindinių punktų santrauka bei šiek tiek naujos informacijos.

 

Apžvalgai: Viešpaties apsilankymas sausio pradžioje...

Nors didžiausia pasakojimo dalis yra apie JAV, ir tik šiek tiek apie EU, ką Jis daro Kristaus kūne, skirta visam pasauliui.

 

Tarp mūsų ore pamačiau didelį stačiakampį, apvedžiotą aiškiomis apie 1,27 cm pločio linijomis, lyg kažkas būtų nupiešęs perimetrą labai tamsiu rašalu. Jo aukštis buvo didesnis už plotį, ir jis buvo vertikaliai padalintas viduje, tai reiškė 4 metus.

 

Kairys stulpelis buvo plonesnis ir Jam kalbant, aš pažvelgiau į stačiakampį. Pirmasis stulpelis reiškė 1 metus. Jis nesiekė iki pat viršaus, bet iki pusės arba ¾ ar 2/3 viršaus, kas reiškė nuo 4 iki 10 mėnesių, ar panašiai, naujosios administracijos pirmųjų metų. Jis neužpildė visos erdvės, tačiau tai reiškė pirmuosius metus.

 

Likęs stačiakampio plotas reiškiantis 3 metus, buvo vientisas, tačiau viduje buvo padalintas į vienus metus, kurie buvo 2 metai, dar liko dvejų metų blokai 3 ir 4 metams. Linijos tarp dalių buvo neryškios, lyg kažkas nupiešė vertikalias linijas su angliuku, o tada perbraukė pirštais per jas, kad jas nublukintų. Trečių metų stulpelis kilo iki viršaus, ar beveik iki pat viršaus, antrųjų – buvo truputį trumpesnis, o ketvirtųjų – dar trumpesnis, mažiau nei iki pusės.

 

(Tai vyko sausio pradžioje ir buvo pasidalinta Zoom platformoje) Jis pradėjo: „Bus 2 atskiros bangos, užliesiančios šią tautą. Pirmoji prasidės inauguracija, ir daugeliu atvejų bus daug švelnesnė už ateisiančią vėliau, ir truks nepilnus metus. Nors bus daug staigių pasikeitimų, svarbiausi bus priimti legaliai. Antroji banga prasidės viceprezidentei perėmus valdžią.“

 

Pastebėkite, ką Jis pasakė sausio mėn.: svarbiausi pasikeitimai bus priimti legaliai – stebėkite kongresą, prastumiantį nutarimus, kurie nesiremia maldingumo principais ir nėra naudingi JAV. Atkreipkite dėmesį į antrąją bangą. Tai šios tautos gimdymo skausmai, o iš jų didžiausia bus antroji banga.

 

Apie VP valdžios perėmimą – nežinau, ar tai bus oficialu, ar tik valdžia už sosto, nežinau pakankamai, kad čia dalinčiausi, nes Jis nedetalizavo, nors turiu savo įtarimų. Tada metai ar panašiai prisitaikymo, ir paskutinai 2 administracijos metai, lydimi didelių pasikeitimų, ypač per 2-3 metus.

 

Visus šiuos dalykus mano dvasioje lydėjo visaapimanti ir neįprastai stipri ramybė visame kame. Likime šioje ramybėje.

 

„Tarp bangų bus perėjimas, štai dėl ko tarp metų matei išblukusias linijas – kiekviena iš jų turės kažko iš abiejų elementų, o jų pastangų sėkmė svyruos tarp metų. Tada paskutinėje pusėje administracija stengsis įgyvendinti visas jų įvykdytas permainas. Tačiau šiai tautai Aš būsiu gailestingas ir maloningas ir žlugdysiu tas pastangas, kad tauta nepatirtų tamsos gelmių.“

 

Tai gi iš tikrųjų aš nežinau, ar Jis apribos jų valdžią rinkimais kadencijai įpusėjus ar teismo sprendimais prieš naujus įstatymus ar politiką, arba gal žmonių sukilimais ar dar kažkuo – Jis nesakė. Tik kad paskutiniais 2 metais Jis bus gailestingas ir maloningas šiai tautai ir neleis mums nugrimsti į tamsos gelmes.

 

Sausio mėn. dalinausi žodžio „gailestingas“ ir „maloningas“ reikšmėmis. Gailestingumas, kai negauni to, ko nusipelnei. Kitaip tariant, Jis apsaugos savo žmones ir įgalins per malonę tuos, kurie vaikščios su Juo.

 

Jis tęsė: „Tai bus paskutinis šansas šiai tautai pakeisti kryptį, kol sunkesni dalykai ištiks pasaulį. Pasikeitusios JAV sugebės išstovėti, o jeigu ne, jos nugrims į tamsos gelmes. 2024 bus įdomūs metai.“

 

Tada aš paklausiau, ar kas nors iš šių dalykų galėtų būti pakeisti dėl maldos, ir Jis atsakė: „Netgi jeigu šių bangų ir perėjimų ištiksiančių šią tautą laikas pasikeistų, esminė tiesa, ką tau sakau, įvyks. Atsimink, ką tau pasakė Tėvas: „Dvasia gali būti atidėta, tačiau nebus sustabdyta.“

 

Ši nuoroda į Tėvo pasakymą yra žinoma daugumai iš jūsų, kurie esate su mumis kurį laiką, kadangi aš tuo dalinausi daug kartų metų metais. Tai prasidėjo nuo Kerrio/Bušo kompanijos 2004. Aš pasakiau tėvui, kad demokratų partijoje pastebėjau skirtingą dvasią, ir kadangi nežinojau, kas tai, tai paklausiau. Jis pasakė:

 

„Tai socializmo dvasia (kurią kai kas nori įnešti į šią tautą).“ Paklausiau, ar ji gali būti sustabdyta, o Jis pasakė: „Ši dvasia gali būti atidėta, bet ji nebus sustabdyta.“ Tada paklausiau, iš kur ji ateina. Jis atsakė: „Ji ateina iš Europos, kadangi šioje tautoje yra manančių, jog JAV turi būti kaip Europa, tačiau Aš šią tautą pašaukiau ne tam.“

 

Taigi atrodo, kad kai kuriuos iš šių dalykų malda gali pakeisti, nes mes turime melstis „už karalius ir visus valdančiuosius, kad galėtumėm gyventi ramiai ir taikiai visokeriopai maldingą ir gerbtiną gyvenimą.“ (I Timotiejui 2: 2) Aš meldžiuosi ypač už šiuos pirmuosius metus, taip pat ir už antrą „bangą“, kad tai galėtų būti atidėta arba iš viso sustabdyta... matysime.

 

Ką Jis man pasakė praeitą vakarą... (kovo 9)

Jis detaliau dalinosi apie tuos pirmuosius metus, kuriuos mačiau stačiakampyje sausio mėnesį. Jis sakė, kad per ateinančius 2 mėnesius prezidentas „slys, praras satbilumą“ ir VP, kuri dabar plačiai dalyvauja Tarptautiniuose susitikimuose, taps labiau įsitraukusi šalies viduje. Jam kalbant, man susidarė įspūdis, kad dviejų asmenų prezidentavimas, taip sakant, išliks tik trumpą laiką. Sustosiu čia, išskyrus tai, kad nuo šios dienos iki šios vasaros pabaigos ir gruodžio mėn. įvyks pokyčiai, kai kurie greitai, kai kurie laipsniškiau.

 

Jo paklausiau apie EU, kadangi mes ten turime daug draugų, ir daug kas prisimena, kad prieš kelis metus dalinausi apie kitą aplankymą, kur Jis kalbėjo apie valdžios JK ir Vokietijoje pasikeitimus, ir kaip ES išaugs Italijos bei Vokietijos ir Prancūzijos svarba.

 

Praeitą vakarą Jis pasidalino dar daugiau, kai paprašiau paaiškinti smulkiau. Jis sakė: „Kai Merkel atsitrauks, Vokietijoje pasigirs naujas balsas, kuris yra senas balsas, tik kitokios formos, ir patrauks šalį kita kryptimi. Balsai, kurie laimėjo ir netrukus skins pergales įvairiuose šalies regionuose, pakils, kad įtakotų visą tautą. Stebėk Vokietiją, kadangi ten, kur eis Vokietija, eis ir Europa, tik su apribojimais.“

 

„Italija kovos dėl įtakos Europoje, bet susiburs, kad pakiltų ir užpildytų dalį tuštumos, kurią paliko pasitraukdama JK, kai kurie lyderiai užleis vietą nenorom, kai kurie iš būtinybės. Jos balsas skambės garsiau ES politikoje. Ji eis link to, kad taptų žinoma bankininkystėje ir finansinėse paslaugose bei pramonėje, ir didintų įtaką savo veiklos kryptimis, o ne tik politinėmis priemonėmis.“

 

Apie Kristaus kūną iš praeito vakaro

Kai Jis savo dėmesį perkėlė nuo pasaulio įvykių prie Kristaus kūno, Jis pasakė, jog daugelio žmonių prašo iš naujo nustatyti savo gyvenimo prioritetus, atsižvelgiant į tai, ką sako Dvasia. Jis pakartojo tik skirtingu būdu tai, kuo jau dalinausi Zoom susitikimo metu sausio mėnesį, apie tai, kaip santykiai namų surinkimuose( bažnyčiose) bus vieta, kur žmonės patirs stebuklus, aprūpinimą, kur bus atsakoma į maldas.

 

Praeitą naktį (kovo 9) Jis panaudojo išsireiškimą „apsauginis tinklas“. Jis sakė:

 

„Daugelis mano žmonių pradeda suprasti, kad jų gyvenime nėra nė vieno žmogaus, kaip jūs pavadintumėte - apsauginio tinklo... Daugeliui ... šis pastarasis melagingų pranašysčių ir painiavos sezonas atėmė apsaugą, kurią jie manė turintys, bet kurios iš tikrųjų niekada ten nebuvo. Taip aš darau, norėdamas atskleisti jų dvasinį nuogumą, kad jie galėtų atgailauti ir pakeisti savo gyvenimo prioritetus, suprasdami tai, kaip sakiau jums pradžioje, jog aš veikiu santykiuose. Laikai, kai buvai pats sau  sala, praėjo, dabr laikas augti Manyje “.

 

Apie ką jis kalba: Mes jau anksčiau kalbėjome apie tai, kad mūsų tikėjimas yra  Dievu, tačiau daugelis žmonių bando išplėsti savo tikėjimą, vydamiesi politinius siekius ir siekdami asmeninės finasinės naudos ar panašiai, o Jis visada juos sugrąžina prie pagrindų. Tikėjimas visada nukreiptas į Dievą. Tik taip. Nojus tikėjo Dievu. Abraomas tikėjo Dievu. Jie nebandė susieti savo tikėjimo su politika ar pinigais, ar naudotis lyg įrankiu, kad pagerintų savo gyvenimą. Tikėjimas nėra įrankis, tai santykiai.

 

NT puslapiuose, nors jie gyveno Romos imperijoje, kuri buvo kupina intrigų ir politinių įvykių, - kultūroje, kuri buvo neabejotinai politeistinė, - apie tai kalbama nedaug. Jų dėmesys buvo sutelktas į augimą Kristuje, jie negalėjo sau leisti būti mėtomi kiekvienos naujai pasirodžiusios doktrinos, jie vaikščiojo mylėdamas vienas kitą - būdami susiję su Dievo namais, Kristaus šeima. Štai kur link mes, brangieji, keliaujame – atgal į ateitį.

 

Kai kurie mano, kad tikėjimas yra tam tikras jėgos laukas, kurį jie gali išplėsti į išorę kaip apsaugos buferį, nesvarbu, ar jis susijęs su politika, ar su finansais, ar su kuo kitu. Tačiau iš tikrųjų tikėjimas yra Dievo atžvilgiu, kylantis iš apreiškimo mūsų širdyje į išorę. Tai, ką jis daro, priverčia daugelį sugrįžti nuo šių perifrinių dalykų, į kuriuos jie buvo sutelkę atgal, į savo pagrindinį tikėjimą ir pagrindines Jo vertybes Tėve ir Viešpatyje. Jie pasitraukia iš sudėtingo tikėjimo, gyvenimo „kaž-kur iš ten“, į paprastą tikėjimą, kurį aprašo NT. Kalba eina apie mokinystę, santykius, kasdienį ėjimą per gyvenimą, o ne gyvenimą „kažkur iš ten“, greičiau – „iš čia “, „širdyje“.

 

Buvo minimi ir kiti dalykai, skirti mums ir cwowi, ir kai kurios stichinės nelaimės, kurios įvyks, tačiau tai, kuo aš čia dalijausi, yra pagrindiniai.

 

Galiausiai: Tai mane nustebino

Paskutinis dalykas, apie kurį Jis kalbėjo, buvo baimė Kristaus kūne. Jis nemažai kalbėjo apie vieną didžiausių dalykų, kurį jis  dabar daro, tai išlaisvina savo žmones nuo baimės. Nuo visokios – pradedant nuo baimės prarasti išganymą iki baimės dėl pasaulio likimo. Didelis užtikrintumas ir ramybė pakeis baimę tiems, kurie nepatikės baime ir melu, bet suvoks, kokia yra tiesa. Negalite laikytis ir baimės, ir Dievo ramybės. Turite pilnai paleisti baimę ir melą.

 

Jis pasakojo, kaip elgiasi su savo žmonėmis, trokšdamas, kad jie pakeistų savo gyvenimo prioritetus, todėl savo ruožtu turėtų išsivaduoti iš šių gniaužtų ir iš naujo nusistatyti gyvenimo prioritetus. Tai žmonės, kurių Jis prašo nustoti gyventi pagal teologiją, negalvoti, jog apie Dievą galima spręsti pagal savo emocijas, drausminti save, kieno ir kokių dalykų klausyti, ką skaityti ir su kuo bendrauti.

 

Daugeliui tai bus sugrįžimas prie savo šaknų, kitiems - naujas kelias, kuris bus nepatogus, bet jie žinos, jog teisingas. Daugeliui reikės nuolankumo vėl prisijungti prie žmonių, kuriuos paliko, patyrę įžeidimą, kuris, pasak Jo „buvo tik jų pasididžiavimo apsiaustas“.

Galbūt tai buvo svarbiausias dalykas, kurį Jis pasakė praėjusią naktį: "Mano žmonės bus žinomi kaip taikos, ramybės žmonės, gyvenantys taikoje. Kiti, esantys išorėje, net ir daugelis maniškių, matys jų  ramybę  pačios suirutės viduryje ir norės sužinoti, kaip tai įgyti. (Jam kalbant Dvasioje mačiau, kaip Jo žmonės palieka nukrypimus ir bėga link Jo išskėstomis rankomis, žūtbūt trokšdami ramybės.)

 

„Artėja laikas, kai matysis ryškus skirtumas tarp esančių ramybėje ir esančių baimėje. Mano ramybėje žmonės ras ryšius, saugumą, tą saugų žmonių tinklą, aprūpinimą, atsakymą į maldą. Daugeliui tai bus visiškai naujas gyvenimo būdas, net ir kai kuriems, mano žmonėms, kurie girdėjo apie tikėjimą ir meilę, bet mažai jį pažinojo ar vaikščiojo joje“.

 

Negaliu pakankamai stipriai išreikšti, kaip rimtas Viešpaties žvilgsnis į krikščionių požiūrį į savo tikėjimą, santykius. Daugelis prisimins, kaip 2019 m. gruodžio mėn. Jis man pasakė: „Ateina tos dienos ir dabar jos yra, kai jų tikėjimas jiems taps brangus.“ Mes gyvename tomis dienomis.

 

Dėl ateinančių metų tvyro visiška ramybė, ir kai tik žmogus turi tokią ramybę, didžioji gyvenimo dalis tampa „tebūnie jums pagal jūsų tikėjimą“. Daugelis žengs į priekį ir bus palaiminti, kiti matys tik kliūtis ir trauksis atgal, taip ir nesupratę, jog numatytas aprūpinimo buvo priešakyje, jei tik būtų žengę į priekį. Jis visada nuties kelią, bet kartais ir jūs turėsite pasistūmėti į priekį, judėti atsispirdami nuo ramybės viduje, turint tą vidinį žinojimą, jog tai reikia atlikti.

 

Tai gana ilgas laiškas ir aš atsiprašau, bet  pasidalinau tuo, ką jaučiau, jog Jis norėjo, kad pasidalyčiau. Šie pagrindiniai dalykai skirti maldai, apmąstymams, ištyrimui to, ką Jis daro mūsų širdyse. Kaip matome Šventajame Rašte: Šeima, draugai, kaimynai, bendradarbiai - santykiai, kuriuos matome Kristuje, kur teisumas mūsų širdyse reiškiasi gyvenime.

 

Asmeniška

Mes laikomės pakankamai gerai, Viešpats patenkina mūsų poreikius per tokių žmonių, kaip jūs, dosnumą, ir mes esame dėkingi, labai dėkingi už visas jūsų aukas. Kadangi Kristus yra mumyse, ir sekdami Pauliaus pavyzdžiu, kuris retai užsimindavo apie poreikius, mes paliekame jums ir Kristui jumyse nuspręsti, ar įtraukiate mus į sąrašų tų, kuriems duodate. Mes esame be galo dėkingi tiems, kurie tai daro, meldžiamės ir esame dėkingi už jus visus.

 

Mūsų malda yra tokia, kaip Paulius rašė Filipiečiams ir kitiems Makedonijos surinkimams II laiške Korintiečiams 8: 5: „Jie pirmiausia atidavė save Viešpačiui, o paskui ir mums ...“

 

Esame dėkingi, laiminame ir dėkojame, kad esate mūsų gyvenime,

John ir Barbara, Brianas Amy Fenn

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.