Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2019 m. sausio 26 d., šeštadienis

2019 sausio mėn, CWOWI Naujienlaiškis

2019 January CWOWI newsletter

Sveiki, 
Šis naujienlaiškis bus kupinas naujienų, taigi  pirmiausia apie einamuosius reikalus.
Gyvenantiems JAV ir pernai aukojusiems CWOWI, tikimės jūsų paaukojimo ataskaitą atsiųsti paskutinę mėnesio savaitę – dėkojame už aukas! Meldžiuosi už kiekvieną mums paaukojusį, o ir jūs laisvai man rašykite, jeigu jums reikia maldos ar turite kitokių poreikių.

Internetinės konferencijos: 
Aš vesiu 2 internetines sesijas, vieną šią savaitę, ir kitą dar po savaitės, aš dalinsiuosi keliais dalykais, kuriuos man perteikė Viešpats apie Kristaus Kūną, skirtus šiems metams. Sesijoje turime vietos tik 100 žmonių, tad pirmieji pasidalins vietas. Tai nieko nekainuoja.

Pirmoji vyks ketvirtadienį, sausio 24, 8-9 pm JAV centriniu laiku, o antroji – 12-1 pm JAV centriniu laiku ketvirtadienį, sausio 31. Vidurdienį, kuomet ši sesija prasidės, Europoje, Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose bus vakaras, ir todėl ji bus patogesnė nei vyksianti 24 dieną. Žinau, kad šis laikas yra nepatogus mūsų draugams iš Azijos, Australijos, Naujosios Zelandijos bei Ramiojo vandenyno salų, ir mes surengsime susitikimą jums patogesniu laiku kitą mėnesį – atsiprašome :) Šie abu susitikimai bus ta pačia tema, tad jums reikia užsirašyti tik į vieną iš jų. Informacija pasirodys taip pat ir Savaitės Minčių antraštėse pradedant nuo šios savaitės, tai gi jeigu gaunate mano Savaitės Mintis, tenai rasite tas pačias nuorodas. Vietų skaičius ribotas, o čia nuorodos, norintiems užsiregistruoti:

Ketvirtadienį, 19/01/24, 8-9 Centriniu laiku: šiam susitikimui turite užsirašyti iš anksto: https://zoom.us/meeting/register/d71b2bc4e4677653d746f627e8486654

Kai užsiregistruosite, gausite patvirtinantį el. laišką su informacija, kaip įsijungti į susitikimą.

Ketvirtadienį, 19/01/31, 12:00 PM (vidurdienį) Centriniu laiku: Jūs šiam susitikimui turite užsiregistruoti: https://zoom.us/meeting/register/0d43ed8bc92e0cd9d746f627e8486654
Po registracijos, gausite patvirtinantį el. laišką su informacija, kaip įsijungti į susitikimą.
Internetiniai susitikimai vyks reguliariai, tai gi norėčiau, kad žinotumėt, jog šie 2 nėra vieninteliai metuose. Mes tikimės pasiūlyti kiekvieną mėnesį bent 1 ar 2, nors tvarkaraštis keisis, priklausomai nuo mano kelionių.


Kelionė į Suomiją kovo mėnesį:
 Kovo 14-20 vėl būsiu nuostabioje Suomijoje, lankysiu žmones ir namų surinkimus Helsinkyje, Lahti, Turku, bei pateiksiu 4 dalių mokymą per Helsinko TV7. Helsinkyje mes turime daug draugų, jūs esate mano širdyje, tai gi laukia jaudinantis susitikimas,  taip pat bus smagu susitikti su naujais draugais!
Susisiekite su Kęstu ir Salla  cwowifinland@gmail.com


Konferencijos JAV:
Rugpjūčio 15-18, Ženevos ežeras, Viskonsinas, kuris yra maždaug valanda kelio į vakarus nuo Čikagos. Tai bus kaip konferencija, panašiai kaip Tulsoje praeitą spalį, kuomet susitelksime į draugystę, šlovinimą, mokymą, priklausomai nuo to, ko norės Viešpats, leisdami Jam judėti mūsų tarpe.
Kitą mėnesį jau turėsime nuorodą, kurią nuspaudus bus galima užsirašyti, ir kur bus viskas paskelbta apie kainas, vietą ir pan. Tai tik „užuomina“, kad galėtumėt pasižymėti savo kalendoriuje. Vietų skaičius ribotas ir jos greitai užsipildys. Mes užsakome nedaug vietų ,kad turėtume galimybę pabendrauti, ir kad Dvasi a galėtų gausiai veikti mūsų tarpe.


Spalio 11-13 Mančesteris, Naujasis Hempšyras. Šioje Naujosios Anglijos konferencijoje susitinkame kas antri metai, ir visada tai būna palaiminimas. Naujosios Anglijos lapai bus pačiame gražume, tai gi mūsų laukia nuostabus metų laikas. Tuomet bus Kolumbo Dienos savaitgalis, nedelskite užsisakyti motelio kambarius. Štai kodėl skelbiame tai dabar. Daugiau detalių kitą mėnesį.


Konferencija Olandijoje:
Mūsų kasmetinė Olandijos konferencija vyks šių metų gegužės 30 - Birželio 2 dienomis Emauso Namuose – Helvoirt poilsio/konferencijų centre, kaip darome ne vienus metus iš eilės. Kiek prisimenu, mūsų buvo apie 15 skirtingų tautybių, ir draugystė bei Šventosios Dvasios judėjimas buvo nuostabūs. Visada tai būna nuostabus laikas su Viešpačiu. Susisiekite su Wil ir Ank
cwowi@solcon.nl dėl kainų ir informacijos.


Šiek tiek apie šias konferencijas:
Bendra informacija: Šios konferencijos visų pirma organizuojamos tiems, kurie yra CWOWI namų surinkimų dalis, bei norintiems pradėti namų surinkimą arba būti CWOWI namų surinkimų dalimi, tam kad susisiektumėte su kitais tame pačiame dvasiniame puslapyje. Mokymai, laikas, skirtas klausimams atsakymams, darbas grupelėse vyks  apie namų surinkimą, todėl jeigu jūs nesidomite namų surinkimais, šios konferencijos jums netiks. Aš verčiau siūlyčiau mūsų internetinius susitikimus, kur pateikiamas bendresnis mokymas, arba peržiūrėti YouTube kanale arba Facebook‘e esančius gausius vaizdo įrašus.



Mintys, skirtos šiai dienai
Mato 6: 24-34 Jėzus nustatė pagrindinį principą, kuris ypatingai svarbus mūsų dienomis. Savo mokyme Jis padrąsino mus būti susitelkusius į Jį ir Tėvo karalystę , kaip pamatinį svarbiausią dalyką.  Jis sakė stebėti, kaip Tėvas aprengia laukų gėles ir pamaitina dangaus paukščius, o 32 eilutėje – suvokti, kad šių dalykų (maisto ir drabužių – t.y. pagrindinių poreikių) ieško ir prašo pagonys.


Pastebėjus, kad Jėzus pamini pagonis, jūsų ausys turėtų suklusti. Pagonys nepriklauso Izraelio sandorai. Jie neturi Dievo pasaulyje, jie neišgelbėti, ir turi rūpintis ir nerimauti dėl pagrindinių poreikių, tokių kaip maistas ir drabužis. Jėzus sako, kad pagonys, sandorai nepriklausantys žmonės, ieško tų dalykų.
TAČIAU Jis pasakė: „Neklausinėkite ‚Ką valgysime?‘ arba ‚Ką gersime?‘, arba ‚Kuo vilkėsime?‘, jūsų dangiškasis Tėvas juk žino, kad viso to jums reikia.“ Kitaip tariant, jeigu Tėvas pasirūpina gėlėmis ir paukščiais, tai nejaugi nepasirūpins jumis, BE TO jūs juk nesate pagonys, nepriklausantys sandorai – tai gi dėl aprūpinimo žvelkite į Tėvą.


Labai dažnas atvejis, kai  veikia: „tegul bus tau pagal tavo tikėjimą‘, nes pastebėjau (būdamas situacijose, kai ir pats panašiai klausdavau), kad jeigu paklūstu Jėzui ir disciplinuoju savo mintis, kreipdamas jas į Jį, į Jo karalystę ir teisumą, sau primindamas, kad Kristus yra manyje, o aš esu sandoroje su Juo – tuomet ateina ramybė ir aprūpinimas.


TAČIAU, kai aš jaudindavausi ir rūpindavausi, kaip kokia šiame pasaulyje be Dievo pasimetusi siela, aprūpinimas neateidavo. Aš anksti išmokau, kad esu Karaliaus vaikas, ir ne pagonis pasaulyje be Dievo, tai gi aš išmokau nukreipti savo žvilgsnį, imdavau laukti aprūpinimo ir ‚išeities‘, ir ji visada pasirodydavo.


Atminkite – jūs esate sandoroje su savo Tėvu, esate Karaliaus vaikas – Jėzus sakė, kad mes „nemąstytume“ apie tai, kuo vilkėsime, ką valgysime ar gersime – mes neturime mąstyti tokių minčių, bet turime nukreipti šias mintis į Jį, drąsinti save Jame, ir tada Jo aprūpinimas ateis.


Bendrosios naujienos:
Dabar toks metų laikas, kai daug pinigų išleidžiame lėktuvų bilietams, moteliams, mašinų nuomai, konferencijų rezervacijai ir pan. Nors kažkiek šių išlaidų padengs paaukojimai arba surinkti mokesčiai už konferencijas, dauguma kelionių yra skirtos žmonėms, kurie yra naujokai namų surinkime,  turi ribotas galimybes arba nepripratę prie aukojimų ir paramos. Tai viena iš priežasčių, kodėl jūsų pagalba  yra TOKIA branginama, jos  iš tiesų padeda mane siųsti pas tuos, kurie dar negali padėti, tačiau žūtbūtinai norintiems mokytis iš Viešpaties.


Dabar mūsų didžiausias sunkumas yra srautas žmonių, klausiančių kaip jų namų surinkimą (naują arba jau egzistuojantį) susieti su CWOWI. Mums reikia išminties, kaip išspręsti administracinio pobūdžio dalykus, tad aš esu jums dėkingas.


Kas liečia Barbarą, Krisą ir mane  - mes laikomės pakankamai gerai – patyrėme kelis išbandymus, bet einame pirmyn, žengdami žingsnį po žingsnio – Kristaus kūnui tai nuostabios dienos. Žmonės išlieka amžinai, investuokime į žmones.


Bendraukite su žmonėmis, esančiais tame pačiame dvasiniame puslapyje.


Laiminu ir tikiuosi susitikti su kai kuriais iš jūsų internetinėje erdvėje, konferencijoje arba seminare!

 Dėkojame už jūsų dosnų palaikymą ir maldas!

 Džonas ir Barbara

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.