Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2013 m. lapkričio 29 d., penktadienis

CWOWI Naujienlaiškis. Lapkritis 2013

John Fenn, 2013 m. lapkričio mėn. 18 d.,

Brangūs draugai,

Aš ką tik grįžau iš savo paskutinės kelionės šiais metais, o kokie tai buvo metai! Pažiūrėjau į kalendorių ir buvau sukrėstas, kai suskaičiavau, kad 2013 metais iš namų buvau išvykęs 14 savaičių - 3½ mėnesio. Be to būdami namuose mes priėmėme CWOWI lankytojus iš JAV ir viso pasaulio dar 3 savaites ir kelis savaitgalius. Taipogi, per šiuos metus mes turėjome Chrisą namuose 60 naktų ir dienų. Nenuostabu, kad namuose yra neužbaigtų projektų.

Mūsų dėmesys dabar krypsta statyti mūsų namui priestatą, įrengti neįgaliam tinkantį miegamąjį ir vonios kambarį Chrisui, ir papildomą miegamąjį svečiams. Mūsų namai yra tik 1500 kvadratinių pėdų (140 kvadratinių metrų) su 3 miegamaisiais, bet vienas iš jų mano darbo kambarys, ir vienas yra Chriso miegamasis. Mes turime šiek tiek „sėklos“ pinigų, apie 20% bendros pastato statybai reikalingos sumos. Mes susitarėme su statytoju, jis yra vietinio namų surinkimo narys ir architektas, ir jis savanoriškai padarys projektą – taigi mes tikimės pradėti kitų metų vėlyvą žiemą.

Anksčiau kai kurie rašė man ir klausė, ar jie gali padaryti investiciją į CWOWI skirtą šitiems tikslams, ir aš paprašiau jų palaukti, kol priartės statybos laikas, bet dabar jau būtų laikas padėti, jei tai domina. Šiomis ekonominėmis sąlygomis ir dėl tų dalykų, ką Tėvas mums pasakė, mes nenorime skolintis statybai, ir kiek galėsime, stengsimės taip elgtis.

Europos pavasario konferencijos
Mums CWOWI pavyzdys yra Paulius ir, kaip jo „tinklo“ nariai keliavo aplankyti vieni kitų ir pažinti vieni kitus, tai matome Apaštalų darbų knygoje ir pabaigoje Pauliaus laiškų, ir tai matome vykstant taip pat ir CWOWI. Be kelionių po namų surinkimus tinkle, geras būdas susipažinti su daugybe žmonių iš daugelio tautų per trumpą laiką yra mūsų tarptautinės konferencijos.


Balandžio 25-27 dienomis konferencija Olandijoje, ir sekantį savaitgalį, gegužės 2-4 dienomis konferencija Suomijoje. Olandų konferencijoje mes paprastai turime CWOWI lyderius iš 6-12 tautų, taigi, tai yra puikus būdas tarptautinėms pažintims. Konferencija vyksta nuo penktadienio vakaro iki sekmadienio pietų. Pirmadienį iki trečiadienio mes skiriame pasidairyti po Olandiją ir aplankyti kitus žmones namų surinkimuose arba tuos, kurie tuo domisi.

Pavasario laikas Olandijoje yra nuostabus ir mūsų laikas Viešpatyje tik praturės! Jūs galėtumėte išvykti ir sugrįžti atgal per 8 dienas. Dėl informacijos, jei domina, susisiekite su Wil ir Ank cwowi@solcon.nl arba su manimi cwowi@aol.com, o jeigu norite praleisti drauge pilnas 2 savaites, tai prisijunkite prie mūsų taipogi gražiąjame Helsinkyje! Jei susidomėjote – susisiekite su manimi.


Pranašiškas žodis
Jūs jau žinote apie šitą sumaišties, netikrumo ir nežinojimo kur pasukti laiką, apie kurį Tėvas pasakė man šitą pavasarį, ir apie kurį, aš pasakojau šioje erdvėje savo e-naujienlaiškyje šią vasarą. Prisiminkime, Jis pasakė, kad tai tęsis visą balandžio mėnesį – taigi pasilikite ramybėje. Neseniai Jis pasakė man, kad Europos konferencija vyks pereinamuoju laiku ir tuo metu Jis kalbės man daugiau apie kitą sezoną.

Šiek tiek daugiau kaip prieš savaitę aš meldžiausi dėl šito laiko, kuriame mes dabar esame, klausdamas, ar Jis pasidalins kažkuo daugiau dėl šito ar kito sezono, ir staiga Tėvas pasakė:

„Tu pamatysi, kaip sprendimas, kurį padarys viena tauta, paragins kitas tautas daryti panašius sprendimus, kurie turės kaskadinį žlugdantį poveikį Jungtinėms Valstijoms ir jų ekonomikai, ir daugeliui tai bus netikėtumas. Tai pasirodys greitai, taigi nenustebk. Ateina laikai, kai daugelis, kurie galvojo, jog žino, kas yra tikėjimas, supras, kad nežino nieko, kaip turi žinoti. Ateina laikai, kuomet tie žmonės, kurie prilygina finansinį klestėjimą su dievotumu išsiaiškins, kad jie nieko nežino, kaip turėtų žinoti. Ateina laikai, kai žmonės, kurie pažįsta Mane taip, kaip jie turi pažinti, vaikščios, kaip milžinai žemėje, bus pavyzdžiu kitiems, stiprūs charakteriu, meile ir malonūs Man.“

Jis taip pat pasakė: „Daugelis mano žmonių tradiciniuose surinkimuose yra kaip avys be piemens, nors jie lanko tuos surinkimus. Nepasitenkinimas tarp Mano žmonių pasiekia tokį lygį, kad tu neužilgo matysi netgi greitai augantį Mano žmonių išėjimą iš tų surinkimų, nes jie ieško tikro, paprasto, Žodžiu paremto bendravimo, kurio yra pasiilgusi jų širdis.“

Buvo dar keli asmeniniai dalykai skirti man, susiję su namų surinkimų augimu ir tuo, ką aš matysiu kitais metais, bet apskritai, aš jaučiu ramybę. Žinia apima ir persekiojimų išaugimą, kaip mes matysime, konservatoriai ir po to krikščionys bus kaltinami dėl visuomenės problemų, ir tai progresuos ateinančiais metais. Jis taip pat pasakė, kad bus laikas didelių palaiminimų tiems, kurie turi ausis klausyti ir, kurie vaikščios su Juo be nukrypimų.

Pasilikite ramybėje su dėkojimu, ir žinokite, kad Aš „miniu jus savo maldose“, cituojant Paulių, kiekvieną dieną. Ačiū jums, kad dalyvaujate mano gyvenime! Melskitės mums aprūpinimo, išminties, ir poilsio. Ačiū jums!

Laiminame jus,
John & Barbara

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.