Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2013 m. spalio 1 d., antradienis

CWOWI Naujienlaiškis. Rugsėjis 2013

John Fenn, 2013 m. rugsėjo mėn. 16 d.,

Brangūs draugai,
Rašau šį laišką rugsėjo 2 dieną, nes rugsėjo 4-18 dienomis aš ir Barbara būsime išvykę. Tuo tarpu jūs skaitysite tai maždaug mėnesio viduryje. Kolkas karščiausios temos JAV naujienose: Sirija, pasaulio ir JAV ekonomika, JAV biudžetas, sveikatos apsaugos reforma (Obamacare) ir t.t. Kuomet planavome šią kelionę, abu išgyvenome savo dvasioje sunkumą dėl laikotarpio prasidedančio maždaug rugsėjo viduryje ir besitęsiančio iki spalio vidurio, pavasarį seks dar sudėtingesnis laikotarpis.

Jūs turbūt pamenate, kaip pavasarį Tėvas man kalbėjo apie dalykus, kurie mūsų lauks šį rudenį: mūsų tautoje bus pasimetimas, žmonės blaškysis nežinodami, ką daryti ar kur kreiptis. Regis, visa tai prasidės nuo prezidento, tuomet pakryps prie Sirijos reikalų, sveikatos apsaugos reformos bei klausimų, kaip išgyvens šeimos, kuomet daugumai iš jų buvo sutrumpinta darbo diena ir dar daugiau.

Tačiau noriu jums priminti, kad Jėšua niekuomet susidūręs su kokio nors žmogaus situacija nesakydavo: „Bijok“. Jis visada kartodavo: „Nebijok“. Nėra dalykų mūsų gyvenime, ar pasaulyje, kurie keltų Jam nuostabą, Jo kūnui ir Dangiško Tėvo vaikams yra paruoštas aprūpinimas.

Mūsų vyriausiajam sūnui Chrisui dabar yra 33 metai, tačiau protiniu amžiumi jis prilygsta 4 metų vaikui. Tai nutiko dėl deguonies trūkumo gimdymo metu, kuomet apsivyniojusi virkštelė stipriai suveržė jo kaklą. Pirmuosius 24 metus jis gyveno kartu su mumis namuose. Tuo laikotarpiu Barbara ir aš retai išeidavome kur nors kartu. Vienas iš mūsų visada turėdavo likti namie ir prižiūrėti Chrisą.

Kai prieš dešimt metų Chrisas persikėlė gyventi į privačius globos namus, Barbara ir aš jautėmės labai neįprastai galėdami kartu išeiti kada ir kur panorėję. Praėjus 24 metams vėl jautėmės tarsi, susitinkantys paslapčiomis išdykę paaugliai. Mes mąstėme: Neįtikėtina, poros, kurios savo namuose neturi neįgalaus asmens, gali planuoti savo pačių dienotvarkę bei susitikti pietums ar vakarienei kada tik panorėję! Tai buvo mums taip nauja!

Aš masčiau, apie mūsų gyvenimą be Kristaus ir jau dabar Kristuje. Mes nešiojamės šį turtą savo žemiškuose induose. Pamąstyk apie tai - Kristus gyvena tavyje – visatos Dievas, visa ko Kūrėjas Savo Dvasia gyvena tavyje. Kartais man atrodo, jog tai pernelyg gerai, aš per daug laimingas, turiu per daug džiaugsmo viduje. Nesupraskite manęs neteisingai, išoriniai spaudimai, kasdieniai poreikiai ir naštos niekada napalieka mano proto ir minčių, tačiau mano dvasioje toks džiaugsmas, ramybė ir susijaudinimas! Prieš man pažįstant Viešpatį aš buvau tarsi laikomas nelaisvėje, tačiau su Juo staiga pasijutau toks laisvas, kaip aš ir Barbara pirmosiomis dienomis, kai Chrisas persikėlė į globos namus. Kristus mumyse yra kažkas ypatingo!

Užsidirbti pragyvenimui iš tarnavimo visada yra įdomu. Mes turime gyventi susitelkę į Tėvo reikalus, o Jis tuo tarpu patenkina mūsų poreikius. Mūsų gyvenime Jis naudoja tokius žmones kaip tu ir mes esame už tai labai dėkingi. Kartais mūsų nuolatiniai rėmėjai, kiekvieną mėnesį pervedantys pinigus iš anksto praneša apie finansinius pasikeitimus, būtent, jog ketina sumažinti ar kuriam laikui sustabdyti paramą. Tai yra LABAI malonu iš jų pusės, esame už tai dėkingi. Kiti gi nutraukia paramą staiga, be jokio paaiškinimo ir mes apie šį trūkumą sužinome atlyginimo dieną. Tačiau atsiranda žmonių, kurie pradeda remti ir pirmąjį kartą. Mūsų užduotis yra rūpintis Tėvo reikalais ir leisti Jam sudėlioti visa kita, o Jis visada aprūpina.

Didžiausias mano troškimas - rasti laiko reguliariai pabendrauti telefonu/skype/SMS žinutėmis su namų surinkimų tinklo vadovais, finansiniais rėmėjais bei žmonėmis, kurie mus palaiko maldomis. Norėčiau kiekvienam asmeniškai pasakyti, kiek daug mums reiškia jūsų dovanos ir maldos.

Deja, mano laikas toks apribotas, daug jo praleidžiu keliaudamas. Tačiau tai neužgesina širdyje esančių meilės jausmų ir dėkingumo visiems, kurie remia šį tarnavimą. Labai viliuosi, kad mano straipsniai bei mokymai ir visas šis tarpusavio santykiais paremtas namų surinkimų tarnavimas bei manęs turėjimas savo gyvenime praturtins jus, bus jums naudingas,ir bus priimtas kaip mano meilės ženklas Jums ir visam Kristaus Kūnui.

Dėkojame visiems!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.