Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2013 m. birželio 1 d., šeštadienis

Tornado atgarsiai

John Fenn, 2013 m. gegužės mėn. 21 d.,

Sveikinu visus,

Kadangi telefonų linijos Moore mieste, Oklahomos valstijoje, vis dar neveikia, kol kas neturime jokių žinių iš savo namų bažnyčios narių, gyvenančių šioje vietovėje. Kaip žinote, vakar gerokai įdienojus šioje vietovėje smogė 1,6 km pločio tornadas. Su savimi 3 km spinduliu nešdamas nuolaužas, jis nusinešė daugelio žmonių gyvybes.

Po to kai prieš dvejus metus praūžė Džoplino tornado mes pastebėjome, kad žmonėms labiau praverstų prekybos centrų dovanų čekiai nei dovanojamos antklodės ar drabužiai. Kaip kartą vienas iš nukentėjusiųjų prasitarė: „Mes labai vertiname dovanotus drabužius ir antklodes, bet norėtume nusipirkti mums trūkstamų daiktų, kad galėtume pradėti statyti savo gyvenimus iš naujo“.

Taigi, sekdami prieš dvejus metus įvykusio Džoplino tornado praktika, mes vėl norėtume paraginti visus, kurie nori padėti neseniai vykusio tornado aukoms, siųsti prekybos centrų dovanų čekius šiuo adresu:

CWOWI
PO Box 70
Mounds, OK 74047.

Jei norite paaukoti tam tikrą pinigų sumą, jūs galite tai padaryti paštu arba per PayPal programą, naudodamiesi mūsų interneto puslapyje www.supernaturalhousechurch.org pateiktais duomenimis. Savo auką įvardinkite „tornado“ (tornadas, vert. past.), o mes už šiuos pinigus nupirksime dovanų čekių ir padovanosime juos nukentėjusiems draugams.

Po to, kai tornadas nušlavė Džoplino miestą, visi esantys namų bažnyčių tinkle ir skaitantys mano savaitės mintis atsiliepė dosniomis aukomis ir mums pavyko surinkti dovanų čękių už 3000 dolerių.

Ypatingai laukiame „The Home Depot“, „Lowes“, „Wallmart“ (žymių prekybos centrų pavadinimai JAV, vert. past.) ar kitų parduotuvių dovanų čekių, kurie padėtų žmonėms atstatyti su žeme sulygintas jų gyvenamąsias vietoves. Širdingai dėkojame! Na, ir žinoma, mums reikia Jūsų maldų dėl išminties, aprūpinimo, taip pat emociniam ir fiziniam išgydymui.

Laiminu jus,


Neužmirškite rašyti man asmeninius e-laiškus šiuo adresu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.