Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2013 m. birželio 26 d., trečiadienis

CWOWI Naujienlaiškis. Birželis 2013

John Fenn, 2013 m. birželio mėn. 18 d.,

Brangūs draugai,

Mes abu su Barbara buvome ypač pamaloninti visų, kurie išreiškė rūpestį Chriso nelaimėje ir dovanojo dovanas, palaikė ir parėmė mus. Nuoširdžiai dėkojame! Šią savaitę mus informavo, kad dantistas ir ortodontas sprendė Chriso gydymo klausimus ir suplanavo konsultacijos laiką liepos 8 dieną - dėkojame už jūsų maldas. Mes žinome, kad jie „užmigdys“ Chrisą dviem valandom, o tada tvarkys tris galinius dantis, kurie susigrūdę žandikaulio apačioje. Ten jie pritvirtins ortodontinę vielą, kuri turėtų juos ištiesinti per kelias savaites. Trečiasis susitikimas bus skirtas šaknų kanalų ir viršūnėlių gydymui tam, kad viskas galutinai atsistatytų. Dar kartą ačiū už jūsų maldas ir paramą. Šiuo metu Chriso dantys šiek tiek sutvirtėję, taigi, jis gali normaliai valgyti. Žodžiu viskas vėl nurimo.

Tarptautinė namų bažnyčių tinklas gavo ir atidavė kelis tūkstančius dolerių Oklahomos tornado aukoms Moore mieste. Viena iš gavusiųjų pagalbą moteris buvo sujaudinta iki ašarų ir parašė mums padėkos laišką, kur išreiškė nuostabą, kad nepažystami žmonės iš taip toli gali taip dosniai apdovanoti ją ir jos šeimą – ačiū visiems!

Žvilgsnis į ateitį
Praeitą savaitę aš klausiau Tėvo ko tikėtis ateinantį rudenį, Jis pasakė: „Sąmyšio dvasia ateina į JAV šių metų pabaigoje. Bus daug neužtikrintumo, baimės ir nežinojimo ką daryti toliau. Laikotarpyje nuo vasaros pabaigos iki rudens pabaigos bus keletą įvykių, kai kurie iš jų bus tarsi atspirties taškai link to kas vyks toliau. Tiesą sakant ypač juntami įvykiai, kurie taps atspirties taškais yra laukiami kitais metais, nes šio rudens pasekmės nusitęs iki kitų metų“. Po keleto dienų, kai klausiau Tėvo apie ekonominius pokyčius Jis atsakė: „Tai ką tu matai yra tikslingai pamatuotas JAV dolerio nuvertėjimas“. Išskyrus tai, Jis nieko daugiau nepasakė, leisdamas tvyroti tylai tarp mūsų. Paprastai tai reiškia: „Pagalvok apie tai, Džonai, panagrinėk įvykius, padaryk savo namų darbus“.

Daugybė dalykų, kurios Jis kalba yra apie šaknį arba dvasinius veiksnius, o ne apie antraštes spaudoje. Deja, žmonės ieško antraščių nesuvokdami, kad Jis dažniausiai kalba apie subtilias įvykių linijas, kurios laikraštyje nukeliamos į galą arba apskritai yra nepaminimos, tačiau būtent jos nutiesia kelia lemtingiems ateities įvykiams.

Pavyzdžiui, dauguma amerikiečių prisimena, kad gruodžio 7 dieną, 1941 metais Japonija atakavo Perl Harborą. Tačiau ar žmonės nutuokia, jog atakos priežastis buvo ta, kad JAV, Didžioji Britanija ir Olandija užšaldė Japonijos lėšas tokiu būdu neleisdamos jai nusipirkti naftos. Būdama beviltiškoje padėtyje Japonija nusprendė įsitraukti į karą tam, kad JAV panaikintų naftos prekybos draudimą. Kaip ir šiame pavyzdyje Tėvas dažnai šneka apie draudimą nei tai ką pirmųjų puslapių antraštės skelbė 1941 metais gruodžio 7 dieną.

Jėšua kalbėjo tokiu pačiu būdu perspėdamas apie paskutiniuosius laikus. Vietoj to, kad nurodytų tikslias būsimąsias laikraščių antraštes, Jis minėjo, kad meilė atšals, kils gandai apie artėjančius karus ir sakė, kad reikia stebėti figmedį (Izraelį), kuris leis suprasti, kad Jo grįžimo laikas jau arti.

Taigi, jei Jis kalba apie painiavą, neužtikrintumą ir baimę šį rudenį, mano mintys krypsta ne į ateinantį rudenį, bet į tai kas vyksta per pastaruosius kelis mėnesius ir kas vyksta šią vasarą. Netgi šiuo metu jūs galite pajusti šiokį tokį nerimą tvyrantį JAV. Vadinasi, mes stebėsime ir lauksime nereikšmingų sprendimų, pranešimų ir įvykių, kurie nulems įdomius rudens posūkius.


Žmonės klausia į kokius įvykius aš atkreipiu dėmesį – na, iš istorijos žinau, kad 1929 metais akcijų birža stebėtinai pakilo ir praėjus tik kelioms savaitėms spalio mėnesį įvyko didysis jos nuosmukis. Aš taip pat suvokiu, kad dauguma žmonių šiuo metu turintys sveikatos draudimą ateityje patirs rūpesčių, nes šių metų pabaigoje jis bus atšauktas ir bus forsuojama pasirinkti naujas programas dėl Obamos įvedamų rūpybos reikalavimų. Federalinis rezervų bankas teigė, kad tai gali sumažinti arba net pakelti per mėnesį įsigyto 85 milijonų dolerių vertės turto politiką, kuri skirta gelbėti JAV ekonomikai. Užsienio politikos sferoje aš stebiu Turkiją, Siriją, Izraelį, Rusiją ir Iraną.

Stebėdamas žinias aš klausau ką kalba Viešpats. Tai ką Jis man sako yra ramybė, aprūpinimas, drąsinimas rūpintis savo reikalais. Galbūt pamenate, kad 2011 metais kovo mėnesį po žemės drebėjimo Japonijoje ir „Arabų pavasario“ pradžioje, pas mane atėjo Viešpats ir aš paklausiau apie Egiptą ir Japoniją. Jis pasakė keletą dalykų, o pabaigoje pridūrė: „Bet kuo tai susiję su tavim? Tu turi rūpintis Tėvo reikalais“.

Žinoma, tada Jis citavo save kai buvo 12 metų po to, kai Marija ir Juozapas po šventės negalėjo Jo rasti iš Jeruzalės einančiame karavane. Jis buvo taip susikoncentravęs į Tėvo reikalus, kad pasaulio reikalai (šiuo atveju ir šeimos reikalai) negalėjo atitraukti Jo dėmesio.

Visa tai man kalba, kad pasaulis sukasi ir gyvenimas teka, tačiau mums nereikia perdėtai rūpintis visuotiniais reikalais. Užtenka susikoncentruoti į tai, ką Jis prašo mus padaryti šiandien, šią savaitę, šį mėnesį. Visame tame yra Jo aprūpinimas, Jo ramybė ir užtikrinimas.

Taigi, aš nesijaudinu, kad dauguma šią vasarą ir rudenį bus sutrikę, aš taip pat nesijaudinu dėl to, kad kai kurie bus išsigandę ir nežinos ką daryti toliau. Mes ŽINOME ką daryti, mes nebijome, mes visiškai nesutrikę, nes jaučiame tam tikrus laikus ir sezonus. Mes negalime būti kontroliuojami kitų baimių ir neišmanymo, mes privalome siekti Jo ir Jo teisumo, nes esame Jo vaikai ir Jo šeimos dalis, o Jis rūpinasi savo šeima. Šis supratimas leidžia mums nusiraminti ir ilsėtis Jame.

Ačiū, kad esate su mumis!

Laiminame jus,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.