Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2013 m. kovo 14 d., ketvirtadienis

CWOWI Naujienlaiškis. Kovas 2013

John Fenn, 2013 m. kovo mėn. 13 d.,

Brangūs draugai,

Aš esu sužavėtas, kaip suprantamas gali būti Viešpats. Aš dalinausi čia ir mano „Savaitės Mintyse“ apie tai, kaip pernai Tėvas pasakė man pradėti melstis už 2013 kovo mėnesį ir pavasarį dėl politinių ir ekonominių problemų, neramumų ir t.t. Dabar mes esame tokioje situacijoje: biudžetas išsiplėtė kaip tik šiuo metu, kai jūs gavote šį elektroninį laišką, prezidentas lanko Izraelį, kad pristatytų savo planą dėl Izraelio/ Palestinos problemų, Europos ekonomika kenčia nuostolius, išrinktas naujas popiežius ir t.t.

Visur, kur tik mes pasisuksime, atrodo yra priežastis nerimauti, bet aš norėčiau pasidalinti mūsų senos draugės Lizos regėjimu, kurį ji gavo metų pradžioje.

Vieną naktį aš meldžiausi dėl lietaus... nes buvo sausra, po to meldžiausi Jungtinėms Valstijoms dvasinio lietaus, ir staiga tai pavirto „akimirksniu išnirusiu regėjimu“ apie Žemės planetą, kuri kybojo kosmose; nuostabi planeta tamsiame kosmose ir lietus lyjantis iš nematomo šaltinio tiesiai iš viršaus vertikaliai, tolygiai palaistantis visą planetą. Aš suvokiau, kad sudrėkinimo tolygumas buvo svarbus. Mane užvaldė antgamtinė ramybė. Aš žinojau, kad tuo momentu, kai Dievo buvimas buvo visur, kiekvienoje tautoje, tai perviršijo augančią tamsą pasaulyje. Aš neturėjau suvokimo, kad tai sustabdys „gaubiančią tamsą“, kurią mini Raštas, bet tai išstums ir pakeis priešo darbus...“

Veidrodžiai, kas vyksta mūsų širdyse – žinoti, kad tai ką daro Dievas yra daug daugiau nei tai, ką daro priešas. Raktas yra būti susitelkus ir prisipildžius Dievo, užuot ieškojus demono už kiekvienos antraštės ir įvykio. Tai reiškia, būti susitelkus į Jo darbą savo gyvenime, pažinti tą ramybę mūsų dvasiniame žmoguje ir leisti jai pakilti bei konfrontuoti kiekvieną baimę ir mus atakuojantį rūpestį.

Tik pasvarstykite; į ką dabar Dievas mane prašo būti susitelkus? Dažniausiai atsakymas susijęs su asmeniniu augimu, branda, prisiėmimu asmeninės atsakomybės arba pajudėti su drąsa, daryti sprendimus Jame, bet niekada Jis neprašė manęs abejoti Jo sugebėjimu pasirūpinti manimi, Jo sugebėjimu aprūpinti, Jo sugebėjimu nustatyti laikus mano gyvenimui taip, kad jo aprūpinimas ateitų ir mano klaidų būtų išvengta. Kai mes esame Karaliaus vaikai, Jis nori pasakyti mums, kad leistume Jam pasirūpinti tais dalykais, o mums tik reikia augti Jame.

Kovo/ balandžio kelionės – arba aš vienas, arba Barbara ir aš kartu balandžio 3 dieną išvyksime, bet tai priklausys nuo $ Barbaros bilietui, nes mūsų konferencija Olandijoje įvyks balandžio 5-7, o mūsų konferencija Helsinkyje – balandžio 12-14 dienomis bei tuo pat metu vys 3 mokymų įrašymas Suomijos TV7, krikščioniškoje TV, kuri yra taip pat matoma per jos filialą Izraelyje.

Ačiū jums už jūsų finansinę paramą ir maldas. Šiomis ekonominėmis sąlygomis jūsų aukos labai brangios, nes žinome kokių širdies motyvų reikia, duoti Viešpačiui per šį tarnavimą. Mes laikome tai nuolankia privilegija skaityti jūsų maldų poreikius, melstis už juos, prašyti Tėvo palaiminti ir išlaikyti jus. Jūsų partnerystė mums reiškia TIEK daug ir leidžia pasiekti daugelį.

Visiškai pasinėręs į tai, ką Jis daro.

Ačiū jums!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.