Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2012 m. gruodžio 24 d., pirmadienis

CWOWI Naujienlaiškis. Gruodis 2012



John Fenn, 2012 m. gruodžio mėn. 20 d.,

Brangūs draugai,

Linksmų švenčių! Daugelis jūsų gavo mūsų šventinį atviruką, ten mes su Barbara prie Rangely Ežerų Maine, kuomet lankėme mūsų filialus toje srityje – sveiki Maino draugai! Nesvarbu, kad pučia vėjai! Linksmų švenčių visiems!

Mes augame tarptautiniu mastu - 
Mūsų filialai ir draugai Jungtiniuose Arabų Emiratuose (UAE), Kenijoje, Šri Lankoje, Indijoje, Australijoje, Pakistane prašo mūsų atvykti, taigi prašau melskitės už mus. Nes dabar mes tiesiog neturime pinigų šitoms kelionėms įvykdyti, taigi mes kalbamės per Skype ir Facebook siųsdami žinutes. Jiems viskas gerai, bet reikia to, ką mes galime perduoti asmeniškai.

Sveikiname naujus filialus JAV - Albuqerque, NM, Parker, CO, Olathe, KS, Powhatan, VA, Omaha, NE.

Metų apžvalga – Barbara ir aš po mūsų paskutinės kelionės supratome, kad mes tiesiog buvome per daug užsiėmę keliaudami nuo kovo iki spalio, nors mes mylime žmones ir tai, ką daro Viešpats, tie 7½ mėnesiai daug pareikalavo iš mūsų.

Kai mes grįžome namo, mūsų laukė daug tūkstančių dolerių netikėtos tarnavimo ir asmeninės išlaidų sąskaitos, didesnės nei tikėjomės ir tai mums tikrai buvo našta. Mes dėkingi Viešpačiui, kuris davė laiką laukti, kol grįšime namo, dėl to aš negavau visos sąskaitos apmokėjimui iki spalio kaip rezultato. Man nepatinka daug kalbėti apie pinigus, bet šitame paskutiniame 2012 laiške aš tiesiog dalinuosi tuo, kas mano širdyje. Didelė dalis tų išlaidų buvo pirmą kartą ir mes tikimės dar netikėtumų per sekančius kelis mėnesius.

Mūsų maldos poreikis - Tinklui augant aš ieškau išminties kaip aprėpti tą augimą, kur man investuoti savo laiką, ir t.t. Melskitės, kad daugelis, kurie vadovauja arba lanko mūsų namų surinkimo filialus, taip pat ir tie, kurie palaiminti mano mokymais, bet niekada negrąžino atgal sėklos CWOWI, pradėtų duoti CWOWI.

Paulius sakė korintiečiams, kurie turėjo naudos iš jo tarnavimo, bet jo nerėmė: jei mes pasėjome dvasinę sėklą tarp jūsų, ar tai būtų netinkama, jei mes pjautume materialų derlių iš jūsų? Aš nenaudoju euforijos ar emocijų, kad manipuliuočiau žmones duoti, aš pasitikiu, kad žmonės bendraus su Kristumi, kuris yra jų viduje, dėl davimo ir taps pakankamai brandūs dvasiškai daryti tai, ką Paulius sakė: atidėti kiekvieną savaitę iš to, kuo Viešpats palaimino.(1 Kor 9:7-23, 16:2)

Tikslas 2013 metais yra pertvarkyti Kriso miegamąjį ir įrengti vonią tinkamą neįgaliesiems – tiesiog dabar aš vedu jį per visus namus į tualetą – būtų nuostabu turėti tinkamą tualetą tiesiog miegamajame. Ačiū jums už maldas.

Ateities kelionės - Turiu širdyje kovo mėn. turne po vidurio JAV: IN, OH, MI, MN, IA, NE, KS ir vėl atgal namo į Oklahomą. Taip pat kelionė prie centrinės rytų pakrantės/rytų JAV, vėliau tais metais ir birželį –kelionė į Seattle/Vancouver – meldžiamės dėl šito ir vertiname, kai jūs mus pakeliate maldoje. Mes taip pat meldžiamės dėl numatytų regioninių susirinkimų įvairiose JAV vietose (Taip pat neužmirškite susirinkimų Europoje balandį ir rugpjūtį)

Nauja 2cd/mp3 serija – Kraujo Sandora 1 (Kraujo Sandora 2 bus sekantį mėnesį) - Mūsų vaikščiojimas su Viešpačiu yra pagrįstas kraujo sandora, pačiu archaiškiausiu kontraktu. Ši serija ne apie mūsų „teisias“, bet apie saugumą Kristuje, kuris mums suteikiamas dėl kraujo sandoros. Mes išnagrinėsime 4 pagrindines kraujo sandoros dalis, kraujo sandoras istorijoje, pažiūrėsime į Jėzaus mokymą apie sandorą, ir kaip vaikščioti su Viešpačiu ir Tėvu su pasitikėjimu ir įsitikinimu. Kai tu matai Dievo atsidavimą tau sandoroje ir kas laukia ateinančiais amžiais, kurie ateina, tu būsi sužavėtas dėl Jo malonės ir įgalinimo dabar gyventi pergalėje bei ramybėje!

Palaiminimai jums ir Linksmų švenčių!

John ir Barbara

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.