Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2023 m. rugsėjo 26 d., antradienis

2023 m. rugsėjo mėn. naujienlaiškis

September 2023 Newsletter

 Sveikinu visus,

Turime pranešti apie keletą didelių 2024 m. konferencijų ir rekolekcijų


tvarkaraščių pakeitimų.

 Labai padaugėjo žmonių, kurie apie mus sužinojo iš „YouTube“ interviu Randy Kay laidoje, 4 interviu „Deep Believer“ kanale su Jennifer Bagnaschi ir 4 tarnavimuose  Shekinah garbinimo centre. www.shekinahworship.com

 Kai kurie  domisi namų surinkimu, dauguma – ne. Jie tiesiog nori mokytis. Siekdami sutalpinti abi žmonių grupes, kitais metais Talsoje surengsime 2 konferencijas ir tinklo lyderių susitikimą.

 2024 m. konferencijos Talsoje

 birželio 29-30 ir lapkričio 2-3 d. Keičiame registracijos formą, kad galėtumėte rinktis vieną ar abi dienas. Šeštadienį vyks mokymas, klausimai ir atsakymai, o vakare gilus garbinimas. Sekmadienis bus skirtas tik besidomintiems namų surinkimu. Konferencijos mokestis bus daug mažesnis 1 arba abiem dienoms, kad būtų padengtos mūsų salės ir gaiviųjų gėrimų išlaidos. Už maitinimą ir apgyvendinimą atsakys patys dalyviai.

 Tokiu būdu tie, kurie nesidomi namų surinkimu, gali ateiti šeštadienį, o tie, kurie domisi namų surinkimu, gali pridėti tą 2-ąją sekmadienio dieną, kad savaitgalis būtų pilnas.

 Gegužės 2–5 d. konferencija Nyderlanduose vyks tokio paties formato kaip visada ir visada tai būna nepaprastai pateptas ir nuostabus laikas. Registracija į visas šias datas vyks vėliau, tad sekite naujienas. Norėdami gauti informacijos, rašykite Wil ir Ank adresu cwowi@solcon.nl

 Keletas žodžių apie šio mėnesio garso įrašų seriją.

 Neseniai baigiau Savaitės minčių seriją apie emocines ir psichines ligas, tačiau ši garso serija yra labai skirtinga. Išsamiai apžvelgiu Juozapo brolių emocijas ir jų sąmokslą jį nužudyti – atseku mintį iki apsėdimo ir galiausiai priespaudos.

 Mes tyrinėjome karalių Saulių ir tai, kas, atrodo, yra dvipoliškumas, nors tai daug labiau susiję su demonu. Apžvelgėme Nebukadnecaro 7 metus trukusią psichinę ligą, kas ją sukėlė ir kaip jis ją įveikė. Ir tada prie NT pabaigos laikų ženklų, apimančių emociškai nesubalansuotus žmones - pyktį, šaltą meilę, suvedžiojančių dvasių ir demonų mokymų paisymą, ir kaip išvengti ir įveikti tendenciją sutelkti dėmesį tik į 1 temą arba 1 subjektą. Pateikėme priemones ir žinias  emociniam disbalansui ar ligai pastebėti ir įveikti.

 Kas per triukšmas....

 Roma degė 64 metų liepą 6 dienas. Neronas kaltino krikščionis, dėl to prasidėjo pirmasis federalinis krikščionių persekiojimas. 10 Cezarių persekiojo krikščionis federaliniu lygiu iki pat to laiko, kai Konstantinas  legalizavo krikščionybę 313 m. birželio mėn. (Neronas, Vespasianas, Domicianas, Trajanas, Adrianas, Markas Aurelijus, Maksiminas, Decijus, Valerijonas, Diokletianas, (Konstantinas ir Galerijus, Konstantino valdymo pradžioje būtų 11)

 Iki tol persekiojimas buvo vietinis ir atsitiktinis. Jeruzalės darbų 7 skyriuje užrašyta Stepono kankinystė, praėjus mažiau nei metams po Sekminių. Jokūbas, Jono brolis, buvo nužudytas Apaštalų darbų 12 skyriuje, praėjus maždaug 10 metų po Sekminių.

 Pradėjus plisti krikščionybei, netikintys žydai sekė Paulių ir sukėlė rūpesčių. Apaštalų darbų 18:12-16 Korinte, Graikijoje, žydai bandė paversti savo krikščionybės persekiojimą federaliniu atveju.

 Ištraukoje pasakojama, kad Romos teisėjas Gallio, kuris mūsų dienomis būtų kaip Aukščiausiojo Teismo teisėjas, priėmė sprendimą prieš žydus, sakydamas, kad jų byla prieš Paulių nėra federalinė byla. Tai suteikė krikščionybei maždaug 10 metų santykinės taikos su Roma, nors Paulius ir toliau buvo persekiojamas žydų jų religinėje sistemoje – ir kai jie galėjo tai paskleisti vietos valdžiai, jie tai padarė.

 Nuostabu yra tai, kad Naujojo Testamento laiškuose beveik neužsimenama apie persekiojimą. Pirmasis Petro laiškas yra apie temą, bet neįvardijant konkrečių atvejų. Pauliaus, Petro, Jokūbo, Jono ir Judo laiškai yra apie Kristų mumyse, apie tai, ką Jis dėl mūsų padarė, koks turėtų būti mūsų gyvenimas Jame.

 Palyginkite tai su daugeliu šiandieninių krikščionių , ir kur sutelktas jų dėmesys. Ar NT autoriai buvo informuoti apie aktualijas? Žinoma. Ar tai buvo jų dėmesio centre? Visai ne.

 Šiandien mes naudojame pasiteisinimą „noriu žinoti, ką Dievas daro“, naršyti internete ir, tiesą sakant, didžioji dalis to yra sutelkta į tai, ką daro velnias. Bet mes to nematome NT puslapiuose. Jie visi kalbėjo apie tai, ką Kristus juose reiškia jų gyvenimui, kaip jie galėtų būti panašesni į Kristų, ir ragino mus plėtoti sveikus santykius Kristuje, kurie taip reikalingi augimui Jame ir kaip žmonėms.

 Kad ir kas nutiktų pasaulyje, Tėvo ar Viešpaties tai nenustebino. Tėvas tebesirūpina taip, kaip visada darė iki šiol – jei jūsų žvilgsnis bus nukreiptas į Jį, o ne į pasaulio įvykių baimę.

 Daugelio problema yra ne tikėjimo trūkumas, o aukštas netikėjimo lygis. Tai ateina labiau žiūrint į aplinkybes, o ne į stebuklus, kuriuos Jis jau padarė tavo gyvenime. Kai suskaičiuojate viską, ką Jis padarė, kad pasiektumėte šį tašką, tada viskas, kas yra „ten“ pasaulyje, atrodo  nereikšminga – nes Jis nepasikeitė, jo ranka nesutrumpėjo, kad išgelbėtų.

 Susitelkite į tai, ką Jis daro jumyse; to Jis kasdien prašo kiekvieno iš mūsų. Jei ieškosime Jo ir Jo teisumo, visa kita bus pridėta.

 Dėkojame už jūsų finansinę ir maldos paramą. Visos didelės ir mažos aukos yra tikrai vertinamos, ir žinokite, kad meldžiuosi už jus kasdien  taip, kaip Tėvas veda. Ačiū, kad esate mūsų gyvenime!

 Laiminu,

 Džonas ir Barbara,  Brianas ir Amy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.