Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2023 m. gegužės 17 d., trečiadienis

2023 m. gegužės mėn. naujienlaiškis

 May 2023 Newsletter

Sveikinu visus,

 Šiais metais Sekminės yra gegužės 28 d. Sekminės reiškia „50-oji diena“ ir


minima Izraelio susitikimas su Dievu prie Sinajaus kalno 50-ąją dieną po perėjimo per jūrą. Jie buvo keliavę 47 dienas į Kalno papėdę, tada ruošėsi 3 dienas. Tada Dievas nusileido ant kalno, o Mozė pakilo priimti 10 įsakymų. (Išėjimo 19)

 Rabino pamoka*

 Kai Dievas davė 10 įsakymų, Jo Dvasia išvertė tuos įsakymus į 70 tomis dienomis žinomų žemės kalbų. Nuo tada visos tautos žinojo, kad negalima vogti, žudyti, meluoti, svetimauti, negerbti tėvų ir pan. * Autorizuota kasdienė maldų knyga, rabinas Josephas Hertzas

 Ta pirmoji Sekminių diena buvo „Tikrųjų repeticija“ – tikrojo pobūdis ir pranašystė. Ta Tiesa išsipildė Sekminių dieną Apaštalų darbų 2 skyriuje, kai žmonės išgirdo 120 kalbančių daugelio tautų kalbomis; kalbų, kurių jie niekada nemokėjo, tiesiogiai įvykdydama tas pirmąsias Sekmines Sinajaus mieste.

 Petro buvo paklausta, ką tai reiškia, ir 2, 16-21 jis pasakė: „Štai ką pasakė pranašas Joelis, sakydamas: Paskutinėmis dienomis, sako Viešpats, Aš išliesiu savo Dvasią ant visų kūnų... visų tautų vyrai ir moterys, berniukai ir mergaitės matys regėjimus ir sapnuos dvasinius sapnus...).

Tęsdamas citatą, jis teigė, kad „paskutinės dienos“ tęsis tol, kol „prieš didžiąją ir baisią Viešpaties dieną saulė pavirs tamsa, o mėnulis pavirs krauju“. „Viešpaties diena“ Šventajame Rašte ir žydų kultūroje reiškia Mesijo atėjimą į žemę. Tai yra tie patys ženklai, kuriuos Jėzus paminėjo, kurie bus Jam sugrįžus, Mato 24:29-30. „Viešpaties diena“ yra tada, kai Jis ateina teisti tautas ir paskelbti savo 1000 metų karalystę. Taigi mes vis dar paskutinėmis dienomis.

 Žydų mokyme jie tiki(d), kad bus „2 dienų“ laikas, kai Dievas su jais nesusidurs, bus Izraeliui nematomas. Jų suvokime tai  apleidimo metas. Kadangi diena su Viešpačiu yra kaip 1000 metų, o 1000 metų kaip diena, jie kalba apie 2 dienas arba 2000 metų, kol Mesijas ateis įkurti savo karalystės. Ozėjas tai mini 6:2: „Po 2 dienų (2000 metų) Jis mus atgaivins, o trečią dieną gyvensime Jo akyse“. (Tūkstantmetis)

 Jei 2000 metų buvome paskutinėmis dienomis…

 Kaip mes žinome, kad dabar esame paskutinėse dienose? Šios „paskutinės dienos“ vadinamos „pagonių laiku“, tai yra konkretus laikas, duotas ne žydams sudaryti sandorą su Dievu. Izraelis pirmiausia turi teisę į Dievo sandorą, bet Paulius Romiečiams 11:25 paaiškina: „...iš dalies Izraelis buvo apakintas, kol įžengs pagonių pilnatvė“.

 Jėzus taip pat paminėjo šį „pagonių laiką“ Luko 21:24, kalbėdamas apie Jeruzalės sunaikinimą, įvykusį 70-aisiais. Nuo to laiko jis pasakė: „Jeruzalė bus mindoma (valdoma) pagonių, kol pagonių laikas  išsipildys“.

 Izraelis perėmė miesto kontrolę per 1967 m. karą, ir nuo to laiko mes iš tiesų matėme, kaip nuo žydų tautos pasitraukia  aklumas savo Mesijo atžvilgiu ir matome daug tikinčiųjų mesijinių žydų. Taigi mes žinome, kad esame pagonių laiko pabaigoje – esame paskutiniųjų dienų paskutinę dieną.

 Visa tai pasakyti

 Kai 2001 m. lapkričio 4 d. Viešpats mane aplankė ir pasakė: „Noriu, kad sukurtum namų surinkimą ir namų surinkimų tinklą. Ir sutvarkytum jį taip, kad palengvintum namų surinkimų plėtrą visame pasaulyje. Kai paklausiau kodėl, Jis atsakė: „Būk jiems šaltinis. Nes tai prieš ateinantį laiką. Būk jiems resursais , nes tai dėl ateinančio laiko.

 Kaip evangelijose ir tai, ką Jis man pasakė, kai Viešpats ką nors kartoja, tai reiškia, kad tai ypač svarbu. Evangelijose yra daug „Iš tiesų sakau tau“ pavyzdžių. Tai reiškia atkreipti dėmesį; Jis pabrėžia dalyką.

 Neseniai lankydamasis Jis man parodė viziją, kaip aš stoviu smėlio paplūdimyje, kai bangos švelniai plauna mano kojų pirštus. Jis man pasakė, kad nors praėjus maždaug 20 metų nuo cwowi pradžios, mes visi stovime tokiame paplūdimyje, ruošiamės įžengti į gilesnį vandenį. Kai jis taip  kalbėjo, regėjime mačiau kaip išėjau  į šiek tiek žemesnį nei kelių gylio vandenį, kur bangos buvo didesnės ir „chaotiškos“, trenkėsi man į kelius – ne taip, kaip švelnios nuspėjamas bangelės, švelniai plaunančios smėlį..

 Jo minėtas „laikas, kuris ateis“ mano galvoje vis labiau apibrėžiamas, ir manau, kad jūs taip pat galite pamatyti, kas vyksta pasaulyje. Dabar esame sekliame vandenyje, bet ruošiamės eiti gilyn – giliau Jame ir vis giliau pasaulio nešvaros potvynyje, artėjančiame link mūsų.

 Per šiuos daugiau nei 21 metus „CWOWI“ niekada nebuvau labiau užsibrėžęs sutelkti dėmesį ugdyti namų surinkimus per santykius, kurie veda į šventųjų susirinkimus namuose. Tai tarsi šeimos susibūrimas, kai įmanoma, pasidalijimas priėmimo ir vadovavimo bei dalyvavimo pareigomis. Namų susirinkimai yra labai paprasti ir orientuoti į augimą Kristuje, paliekant skirtumus prie durų ir neprimena auditorijos "bažnyčios" tarnavimo. Mes dar turime šiek tiek laiko, todėl tai neturi sukelti baimės, bet Dvasioje viskas yra intensyvu.

 Daugelis nujaučia, kad „kažkas vyksta“, o mūsų santykiai Kristuje yra didžiausias mūsų išteklius – tai nereiškia, kad mes naudojame žmones, visai ne. Tiesiog takoskyra  tarp tų, kurie myli Viešpatį, ir tų, kurie ne, yra labai aiški, o tiems, kurie myli Viešpatį, reikia vieni kitų. Tai reiškia, kad skirtumus palikti už durų, siekti, kad visiems būtų geriau, ir augti Kristuje bei kaip asmuo.

 Vaikščiokite su meile, atsisakykite mokymų, kurie tik kursto baimę ir sumaištį arba kurie tik kutena ausis, bet nepadeda augti meilėje, džiaugsme, ramybėje, švelnumu, kantrumu, kantrybe, gerumu, moraline dorybe, nuoseklumu, dievotumu. , broliška ir besąlygiška meilė. Raskite tuos, esančius tame pačiame dvasiniame puslapyje, tuos, kurie pažįsta laikus ir sezonus ir investuokite į tuos santykius.

 Susitikimai:

 Škotija, birželio 8-11 d. (Registracija uždaryta)

 Liepos 14–16 d. būsiu Shekinah garbinimo centre Lankasteryje, Kalifornijoje. Penktadienį 18:30, šeštadienį 18:00, sekmadienio rytą 10:00. www.shekinahworship.com

 KWOWI atnaujinimas ir vaizdo įrašas:

 Šį mėnesį Ugandos KWOWI mokykloje yra 3 savaičių pertrauka tarp semestrų. Daugelis šeimų, į kurias grįžta vaikai, neturi maisto namuose, todėl Edvardas ir komanda nusipirko maisto produktų, įskaitant kukurūzus, ryžius ir pupeles, kad galėtų siųstis namo. Ugandoje šiuo metu vyksta lietaus sezonas, o anksčiau šį mėnesį stiprus vėjas, lietus ir kruša nuvertė didelę mokyklos kompleksą juosiančios labai svarbios apsauginės tvoros dalį. Keli apylinkės namų surinkimai suvienijo jėgas, kad per kelias dienas suremontuotų ir vėl pakeltų tvorą. Įdomu, kaip atrodo mokykla? Peržiūrėkite naujausią virtualios kelionės vaizdo įrašą. KWOWI turo vaizdo įrašas

 Mėnesinė (41 USD) parama vaikams Ugandoje ir Kenijoje toliau auga, labai ačiū! Vienkartinės dovanos taip pat labai laukiamos, nes visada yra ypatingų poreikių, tokių kaip aukščiau esanti audros žala, kurių vaikų rėmimas nepadengia. www.kwowi.org

 Labai ačiū, kad esate mūsų gyvenime – jūsų elektroniniai laiškai, maldos, finansinė parama mums labai svarbūs. Mūsų draugai  ir partneriai sudaro visą mūsų yra  mūsų tarnystės Kristaus kūnui gyvenimą! Mūsų dėmesys sutelktas į tikruosius ir tikrus dalykus, kurie keičia mūsų gyvenimą Viešpatyje.

 Dėkojame, kad prisidėjote prie mūsų tarnystės.

 Laiminame,

 Johnas ir Barbara, Brianas ir Amy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.