Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2023 m. sausio 24 d., antradienis

2023 m. sausio mėn. naujienlaiškis

 January 2023 Newsletter

Sveikinu visus,

 Prieš įsigilindamas į kai kuriuos dalykus, apie kuriuos Viešpats su manimi pasidalino šiais metais, turiu suteikti jums šiek tiek informacijos ir


atnaujinimų. KWOWI: Dabar Ugandoje ir Kenijoje remiame 63 vaikus, o tai yra didžiulė palaima šiems vaikams ir šeimoms. Ši parama padeda aprūpinti juos maitinimu, išsilavinimu ir net įsigyti asmeninius daiktus bei mokyklinius reikmenis. Ši nedidelė mėnesinė 41 USD dovana yra labai svarbi. Jūs galite padėti vaikui klestėti.

 Mūsų Talsos namų surinkimų komanda nuo vasario 20 d. keliaus į Ugandą ir aplankys ten esančius vaikus bei kitus namų surinkimus. Prie jų prisijungs ir lyderiai iš Kenijos, todėl vertiname jūsų maldas dėl jų kelionės. Tai brangiai kainuoja, todėl būtų sveikintina viskas, ką galite padaryti, kad būtų padengtos kelionės išlaidos. Vaikus ir tenai vykdomus darbus galite pamatyti apsilankę adresu: www.kwowi.org

 Škotijos konferencija: Džiaugiamės galėdami surengti savo konferenciją Glazge, Škotijoje šiais metais, birželio 8–11 d., kaip matote aukščiau. Glazgas yra puikus pradžios taškas norint pamatyti likusią Škotiją, JK ar ES, o konferencija bus nuostabi.

 Į kainą yra viskas įskaičiuota, tai reiškia 3 nakvynes, 8 kartus  maitinimą, arbatas su užkandžiais, naudojimąsi patalpa ir konferencija. Jis vyksta viename iš  šeimai priklausančių viešbučių ir konferencijų centrų Glazge. Tiems, kurie apsistos pirmadienį, kartu apžiūrėsime kraštovaizdį. Jei užsiregistravote ir apsistojate, atsiųskite mums el. laišką adresu cwowi@aol.com, kad mūsų šeimininkai galėtų planuoti.

 Mūsų tikslas yra padėti įkurti namų surinkimus – mūsų svetainėje yra 10 klausimų ir atsakymų vaizdo įrašų apie namų surinkimą (pagal šaltinius), taip pat įvairūs straipsniai ir mokymai, knygos, podcast'ai. Garso serialai „House Church 101“ ir „Dalykai, kurių išmokau nuo pradžių steigdamas namų surinkimus“ taip pat labai naudingi. Jei jus domina namų surinkimo įkūrimas, susisiekite su mumis, nes čia nukreiptas  mūsų dėmesys!

 „Zoom“ susitikimas įvyks  kitą mėnesį, žr. registraciją aukščiau, bus apie tai, kaip sustiprinti ir plėtoti mūsų dvasinį branduolį, kaip nurodyta toliau.

 Pranašiškai

 Mano garso mokymo serija šį mėnesį yra apie tiesą ir konkrečiai apie „absoliučią tiesą“ yra dalis didesnės žinios, apie kurią Viešpats man kalbėjo apie šiuos metus.

 Ar per pastaruosius porą metų turėjote draugų, kurie su jumis liovėsi draugauti dėl politikos ar „skiepų“? Ar žmonės atsiskyrė tiesiog pasilikdami ten, kur jie dabar yra, dvasiškai kalbant, o jūs judėjote Viešpatyje? Ar jaučiate „dievišką


nepasitenkinimą, kuris iš vidaus ragina imtis pokyčių, o kiti draugai džiaugiasi galėdami gyventi taip, kaip gyvena“?

 Kodėl buvo leista įvykti tokiai nesantaikai ir susiskaldymui Kristaus kūne?

 Aš paklausiau Viešpaties, kodėl Jis leido tokiai nesantaikai ir susiskaldymui kilti savo kūne pastaruosius 2+ metus per JAV ir kitų šalių rinkimus, Covid skiepus ir politiką.

 Jis sakė: „Kad  daugelio širdys būtų atskleistos, ir  kad visi tai pamatytų, su viltimi, kad jie  galėtų teisti save. Nes daugelis laikė save išmintingais, manė esą subrendę, manė žinantys daugiau ir pakilo išdidume. Reikėjo atskleisti jų širdis, nes jie neteisė savęs. Jie jau turėjo valgyti kepsnį, bet aš net negalėjau jų pamaitinti pienu. Daugelis buvo kūniški, elgėsi taip, lyg jų nebūtų manyje. Buvo leista, kad tai( nesantaika, skilimas) tęstųsi , kad visi pamatytų, kokie jie yra, nes teisumas yra apreiškiamas iš tikėjimo į tikėjimą ir čia daugelis krito. Tačiau daugelis teisė save ir išlaikė savo širdis teisias prieš mane, net kentėdami netektį, ir rado malonę, nes jie ir toliau rūpestingai vaikščiojo priešais mane“.

 Jis tęsė, kad daugelis atgailavo. Tačiau dėl to, kad jie be pateisinamos priežasties atsiskiria nuo kitų, jų santykiai su tais, kuriuos jie atstūmė, nors ir bus atkurti, niekada nebebus ten, kur jie buvo prieš savo nuodėmę; „Nes jie turi patirti savo veiksmų pasekmes“.

 Išgyvenę visa tai...

 Po to Jis pasakė, kad šie metai yra (naujų) jėgų kaupimo ir stiprinimo tai, ką turime, metai. Tai jėgų kaupimo ir gyvenimo stabilizavimo metai. Tai grįžimas prie absoliučios tiesos, palikus nupjautus dalykus. Tai gyvenimas po apgenėjimo stiprinant   mūsų tikėjimo paprastumą ir vaikščiojimą su Tėvu ir Viešpačiu.

 Daugeliui šiais metais seksis gerai...

 Nes jie pasirinko teisingai ir nieko neprarado, net visais atžvilgiais įgijo per pastaruosius porą metų. Daugelis turi Biblijos tiesos apie santykiais pagrįstą tikėjimą, išreikštą namų surinkimo santykiuose supratimą.  Jie gilinsis į šiuos dalykus, sustiprės ir augs, ir daugelis pradės naujus skyrius savo gyvenime; ras išsipildymą, kurio jie niekada anksčiau nepažino Biblijos santykių ir tikėjimo modelio paprastume.

 Daugeliui tai bus stabilumo, paliekant išsiblaškymą, dvasinio gyvenimo supaprastinimo, grįžimo į savo branduolį metai. Tai bus metai, kai bus surišami palaidi galai ir pjaustomi dalykai, kurie yra periferiniai – tai, kas yra- dalykai, kurie „kabo aplink“ jūsų gyvenime, bet neprisideda prie jūsų gyvenimo. Jis tai kalba mums dabar, tai pasiruošimas metams kurie seks po šitų.

 Grįžti į savo esmę, prie to, kas tikrai svarbu dvasiškai, yra savęs vertinimo veiksmas. Kai kurie tai jau padarė per pastaruosius porą metų, o 2023-ieji bus didelio stiprėjimo ir augimo metai. Tai Jis sako daugeliui, bent iš dalies, šiais metais. Daugiau papasakosiu kito mėnesio „Zoom“ internetiniuose susitikimuose, ypač apie tai, kaip sustiprinti tai, ką turite, ir kaip šiais metais pakeisti kryptį į tai, ką Jis jums turi.

 Mano širdis visada buvo pažinti Viešpaties kelius, užkulisius, kaip Jis daro dalykus. Tikiuosi, kad šis informacinis biuletenis suteikė įžvalgos ir įkvėpė nuolankumo, troškimo išsaugoti pirmąją meilę ir prioritetus.

 Ačiū už kantrybę. Turime daug  žmonių, kurie nori įkurti namų surinkimus arba rasti netoliese esantį  su cwowi susijusią namų surinkimą. Viską suspėti mums iššūkis, dėkojame    maldas prašant išminties  ir už palaikymą.

 Labai ačiū, kad esate mūsų gyvenime. Dėkojame už jūsų maldas ir finansinę paramą! Mes jus vertiname!

 Laiminame jus

 John & Barb, Brian & Amy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.