Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. balandžio 3 d., šeštadienis

Ką iš tikrųjų vaizduoja Zodiako ženklai 1 iš 4

What the signs of the Zodiac really describe #1 of 4


Sveiki ,

Kai buvau berniukas, mano tėtis kartais eidavau laukan naktį ir jis man apibūdindavo žvaigždynus, jų vardus, formas ir tai, kaip jie juda metų laikais, kai žemė juda per kosmosą. Didieji  ir Mažieji Grižulo


ratai , Cassiopeia, lengvai randama žvaigždžių W, Orionas ir jo 3 žvaigždžių juosta ir pan.

 

Aš susižavėjau. Jis nupirko man teleskopą, o aš valandų valandas žiūrėdavau į mėnulį ir planetas. Ir tada aš užaugau. Tėtis paliko šeimą, su mūsų bendru laiku susijęs teleskopas tapo slegiančiu priminimu apie laimingesnius laikus, ir gyvenimas pajudėjo. Pajudėjau toliau.

 

Kai tapau krikščioniu, man pasidarė įdomu, kaip išminčiai galėjo sužinoti, kad Izraelyje gimė karalius,stebėdami į žvaigždes. Man buvo įdomu, kodėl Viešpats kalbėdamas su Jobu užsiminė apie zodiaką, tarsi jis ir Jobas žinotų, kad jie reiškia kažką susijusį su išganymu.

 

Man buvo įdomu, kodėl nuolat buvo daromos nuorodos į žvaigždes, pavyzdžiui, Pradžios 15 skyrių, kai Viešpats išvedė Abramą ir parodė dangų  (KJV „išvedė jį į laukan reiškia „parodė jam dangų ar kosmosą“) ir liepė suskaičiuoti žvaigždes, tiek bus jo palikuonių. Man buvo įdomu, kodėl pranašystėse apie Izraelį buvo žodžiai: „Žvaigždė iškils iš Jokūbo“ (Num 24:17) ir kodėl „Apreiškimo 12“ kalboje sakoma, kad 1/3 žvaigždžių sukyla ir numetamos į žemę po jų maišto prieš Dievą.

 

Aš samprotavau, kadangi Dievas sukūrė viską, žvaigždės turi turėti tikslą, jos turi kažką SAKYTI. Jos turi atspindėti žinią, nes Pradžios 1: 14 sakoma: „Tegul jos būna ženklai, metų laikams, dienoms ir metams“. Turėjo būti tikra astronomija, kuri atpažino ženklus žvaigždėse, kartu studijuodama visatos mokslą.

 

Tačiau praėjus nemažai metų, kol suradau 1882 metų tyrimą, kurį atliko liuteronų tranautojas Josephas Seissas, kuris parašė knygą „Evangelija žvaigždėse“. Beveik viskas, kas šiais laikais parašyta apie originalius ženklus, kuriuos Dievas davė žmogui kaip  zodiaką, remiasi jo tyrimais ir senovės tyrinėtojais prieš jį, net iki viduramžių.

 

Žinant, kad puolęs žmogus iškreipia kiekvieną Dievo dovaną, neturėtų būti nuostabu, kad yra žmonių, manančių, kad žvaigždynų sezonai vadovauja žmogaus gyvenimui, užuot ieškoję tų  žvaigždžių Kūrėjo, kuris vadovauja žmogaus gyvenimui. Bet tai, kad yra suklastoti dalykai, dar nereiškia, kad turėtume vengti tikrųjų. Iš tiesų, padirbtų pinigų buvimas įrodo tikrųjų egzistavimą, nesvarbu, ar kalbame apie padirbtus pinigus, ar klastotojo nukopijuotą meno kūrinį, ar zodiaką. Dievas sakė, kad žvaigždės yra ženklai, todėl pradėkime:

 

12 zodiako ženklų

Pagrindiniai ženklai yra 12, o kiekvienas iš 12 turi 3 lydinčius mažesnius žvaigždynus, vadinamus „dekanais“ („deck-uns“). Šie 3 dekanai dar labiau paaiškina pagrindinio žvaigždyno prasmę. Ženklai ateina į savo metų laikus pagal nematomą saulės kelią per dangų, vadinamą „ekliptika“. Žvaigždynams kertant nematomą saulės kelio liniją, jie įeina į tą sezoną, taigi per metus visi 12 ženklų turi savo sezoną.

 

Evangelijos žinia zodiake yra padalinta į 3 grupes, susidedančias iš 4 žvaigždynų. Pirmoji 4 asmenų grupė susijusi su Mesijo prigimtimi, nuodėme ir priešu. 2-oji grupė yra susijusi su nauju gyvenimu, Surinkimu ir Dievo dvasia. Paskutinė grupė, sugrįžusi karaliui ir tikintiesiems, saugoma danguje kartu su juo. Tai, ir plius kiekvieno dekanai, kaip apžvalga, su išsamia informacija, kurią reikės sekti per kitas 3 savaites:

 

Pirmoji grupė: Mesijas, nuodėmė, priešas

Mergelė. 3 dekanai yra Mergelės gimęs kūdikis Koma, dvigubos prigimties Kentauras ir Didysis aviganis bei derliaus nuėmėjas, laikantis meškerę ir pjautuvą.

 

Svarstyklės. Svarstyklės pakrypsta žemyn, vadinasi, jos nėra subalansuotos žmogaus naudai. Trys dekanai Svarstyklių yra kryžius, matytas pietų pusrutulyje (Pietų kryžius), Lupas - dvigubos prigimties Kentauro auka, perverta mirtimi. Karūna Korona, vadinama Šiaurine karūna, papildo pietinį kryžių.

 

Skorpionas. Dekanai yra gyvatė Ophiuchus, kuri kovoja su gyvate ir jo įkandimu ant kulno, o kita koja jis sutraiško Skorpiono galvą. Ir Heraklis, sužeistas į kulną.

 

Šaulys, dvigubo pobūdžio lankininkas, kurio lankas ir strėlė nukreipti tiesiai į Skorpiono širdį. Dekanai yra lyra, erelis, laikantis lyrą / arfą, Ara altorius apsivertė aukštyn kojomis, o drakonas Drakonas - aukštyn kojomis ir staugiantis iš skausmo.

 

2-oji grupė; Naujas gyvenimas, prisikėlimas, surinkimas(bažnyčia

Ožiaragis, nužudytas dvejopo pobūdžio asmuo. Dalis ožkos, dalis žuvies. Jo dekanai yra Sagitta, nežinomos rankos paleista strėlė, nužudžiusi Ožiaragį, padurtas ir

krentantis erelis Akila ir delfinas Delphinusas, kupinas gyvybės, šokinėjantis iš jūros naujame gyvenime.

 

Vandenis, sėdinčio žmogaus nuotrauka, liejanti iš didelio indo gyvenimo vandens srovę. Jos dekanai yra pietinė žuvis, gerianti vandenį iš viršaus, baltas arklys Pegasas, labai gyvas, sparčiai skriejančiais sparnais, kad atneštų gyvybės ir gerų naujienų, ir greitai plaukiojanti gulbė Cygnus, kurios žvaigždės daro kryžiaus ženklą.

 

Žuvys, dvi žuvys, viena patraukė link Šiaurės ašigalio, kita - saulės keliu. 2 žuvis laiko vienas iš jos dekanų. Dekanai yra „The Band“ - viena juosta, perrišanti 2 žuvis. Kefėjas - karūnuotas karalius, sėdintis, vienoje rankoje skeptras, kitoje - juostelės. Andromeda, moteris su grandinėmis su viena iš jos žvaigždžių, pavadinta „persekiojimas“.

 

Avinas, ramiai gulintis avinas, stebėdamas viską. Jo dekanai - Cassiopeia, moteris soste. Jūrų pabaisa Ketusas, kuriam ant kaklo pririšta  juosta / juostos, kontroliuojamas Žuvų. Paskutinis yra Persėjas, stiprus žmogus su kardu dešinėje rankoje, sparnuotomis kojomis nešdamas pabaisos galvą,  gyvatės išlenda iš nupjautos galvos.

 

3-oji grupė, karaliaus sugrįžimas

Jautis Jautis su 7 Plejadų žvaigždėmis ant peties, ragais žemyn, veržiasi. Jo 3 dekanai yra: šlovingasis princas Orionas, kardas, apgaubtas šonu, koja ant gyvatės (arba kiškio) galvos. Eridanas, teismo upė. O piemuo Auriga, nešiojanti ožkos motiną su 2 mažomis ožkomis kairėje rankoje, su juostele ar vadelėmis dešinėje.

 

Dvyniai, iš pradžių ne dvyniai, o vyras ir žmona. Jų 3 dekanai yra kiškis Lepas, kai kuriose tautose tai yra gyvatė po Oriono papėde. Kiti yra 2 šunys, Canis Didysis  ir Canis Mažasis, iš pradžių vilkai, kiškio žudikai.

 

Vėžys - šiuolaikinis krabas. Žvaigždžių vardas, matomas kaip tas, kuris visą gyvenimą kunkuliuoja augime, taip pat laikomas ramybės būsenoje, ramybės būsenoje, reiškia „susirinkusieji“ arba „surinkti“. Daug daugiau apie tai rašysiu vėliau apie  senovės simbolį ir prasmes. Tai 3 dekanai, kuriuos mes vadiname didžiuoju ir mažuoju, Ursa majoru ir nepilnamečiu. Iš pradžių avių klodas, koralas, skirtas avims, ne meškoms, viena didelė ir maža, visada susijusi su piemuo Arkturu ir bandos laikytoju. Argo laivas, rodantis judėjimą ir keliones tiems, kurie yra laive ... dar daugiau šito!

 

Liūtas, šokinėjantis liūtas. (Judo genties liūtas) Jos 3 dekanai yra hidra, bėganti gyvatė, po liūto ir vėžio kojomis. Krateris, rūstybės dubuo, kuris guli ant gyvatės. Kornas „Varnas“ arba „Varna“, kuris matomas gyvatės gale, kuris jį renka, kai paukštis ėda gyvatę.

 

Mes galime įsivaizduoti, kaip Adomas, Setas ir Henochas savo laiku  vaikščiojo su Viešpačiu, kai Jis rodė  jiems dangaus ženklus, pranašaudamas apie būsimą išganymą ir galutinį priešo teismą. Aš apėmiau  tiek, kad galėčiau užsiminti apie visą istoriją, tačiau būtent žvaigždžių pavadinimai iš tikrųjų apibrėžia kiekvieno žvaigždyno reikšmę.

 

Tie žvaigždžių vardai, priskirti taip seniai, per amžius iš esmės liko nepakitę, nors graikai  iškreipė daugelį ženklų. Tačiau žvaigždžių pavadinimai iš esmės nesikeičia. Nagrinėjant senovės arabų ir egiptiečių / Artimųjų Rytų žvaigždžių pavadinimus, išganymo istorija išties atsiveria.

 

Rašau tai taip, kad būtų galima lengvai atsispausdinti ir studijuoti grupėje ar atskirai, daugiau informacijos nei įkvėpimo, nes manau, kad pati informacija suteikia įkvėpimo! Mes panagrinėsime pirmųjų 4 žvaigždžių pavadinimus kitą savaitę, ir jūs būsite nustebinti!

 

Iki tol laiminu, John Fenn 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.