Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2020 m. lapkričio 12 d., ketvirtadienis

Specialus e-laiškas,. Rinkimai. Naujausios žinios, pranašiškai 7/11/20

  John Fenn , Special Email: Election Update, Prophetic  7/11/20 

Sveiki,

Aš gavau daugybę klausimų apie rinkimus per visas įmanomas elektronines priemones, daug šių klausimų uždavinėjo žmonės , kurie gerai neprisimena, ką esu rašęs anksčiau šia tema,  todėl manau, jog būtų gerai, jei atgaivintumėm


savo atmintį Viešpaties man pasakytais žodžiais iš 2019 gruodžio mėnesio aplankymo.

Jūs prisimenate, jog tai, ką man pasakė Viešpats, galima suskirstyti į 2 dalis: Pirma dalis, „jei dalykai bus tokie kaip dabar“ eina kartu su liepimu melstis, kad tai neįvyktų, turint mintyje Baideno patirtą insultą prieš rinkimus. 2 dalis kalba apie tai, kad rinkimai gali būti užginčyti, ir vyks procesas, kurį galima palyginti su  „gimdymo skausmais“, truksiančiais visą sausio mėnesį, o tie gimdymo skausmai baigsis vasario –kovo mėnesiais, kai tauta taip sakant „atvers naują puslapį“.

Į maldą, kad jis nepatirtų didelio insulto per rinkimus, buvo atsakyta, tačiau remiantis daugybe atvejų, kuomet jis nerišliai kalbėdavo, sumišdavo, maišydavo žodžius ir darydavo ilgas pauzes, daug kas sakė, kad tikriausiai jis patyrė keletą mini insultų.

Iš mano rugsėjo mėnesio Naujienlaiškio:

„Tada Jis pasakė „jei dalykai bus tokie kaip dabar“ rinkimai bus užginčyti, patraukti į Aukščiausiąjį Teismą, ir pažymėti pilietiniais neramumais, tačiau tai susitvarkys ir tauta vėl stabilizuosis vasario-kovo mėnesiais. ..

Problema ta, kad mano dvasioje yra ramybė, tačiau jokių nuorodų, kad kažkas pasikeitė nuo to laiko, kai praeitą gruodį Jis man tai pasakė. Paulius sako, jog turime melstis už esančius valdžioje, kad galėtumėm gyventi netrukdomai ir ramiai, dievobaimingai ir dorai... Dėkojame, kad meldžiatės už JAV.“

Aš taip pat pasidalinau kitu atveju, kai Jis pasakė, jog rinkimai bus užginčyti iki tam tikro lygio, tačiau nuo kažkurio taško jie (tuo metu aš nežinojau, kas buvo tie „jie“) liausis dėję pastangas, supratę, jog skaičiai, kuriuos jie turi viršyti yra didesni nei tie, kuriuos galima būtų laimėti kreipiantis į teismą. Tai gi aš meldžiuosi, kad tai būtų išspręsta greitai, nors daugelis mano, jog tai gali užtrukti kelias savaites, priklausomai nuo to, kaip dirbs teismų sistema. Mes tiesiog nežinome detalių.

 Gimdymo skausmai

Kai 2019 gruodžio aplankymo metu Jis panaudojo terminą „gimdymo skausmai“, vaizduodamas, kas dabar vyksta JAV, Jis pasakė, kad tai baigsis vasario-kovo mėnesiais.

Iš karto atpažinau, kad tai žydų vartojamas terminas „Mesijo gimdymo skausmai“, terminas, kurį Jėzus naudojo Mato 24:8. Kai Mato 24:8 Jis sako, jog tai tiesiog gimdymo skausmai, po to seka 9 eilutė, kur sakoma „Paskui jie jus kankins ir nekęs bei persekios“...

Išsireiškimas „jus kankins“ reiškia kultūrinį, socialinį bei legalų persekiojimą. Aš nesakau, kad tai, kas dabar vyksta JAV yra randama Mato 24 skyriuje, prašau mane gerai suprasti. Sakau tik, kad Jėzus naudojo tuos pačius išsireiškimus, nurodydamas tą patį principą, kurį matome Mato 24 skyriuje. Man atrodo, kad mes žengiame į persekiojimo laikmetį, tad melskitės, kad tai būtų atidėta.

Jam panaudojus išsireiškimą „gimdymo skausmai“, Jis perėjo nuo kalbų apie rinkimus ir ėmė kalbėti apie tai, kaip Jis veikia šioje tautoje ir žemėje, ir kad surinkimas namuose taps pagrindiniu kurį rinksis šventieji, bei kaip Jis veikia stebuklais ir išgydymais namų surinkimuose ir pan.

Mes turime išlikti ramūs, nes kaip dalinausi prieš tai, esu ramus dėl rinkimų – aš neinterpretuoju, ką ši ramybė mano dvasioje reiškia – aš tik teigiau ir dabar teigiu, jog mano dvasioje ramu.

Žmonės išsigąsta ir susirūpina, kadangi jie susieja savo pačių politines pažiūras su pranašiškais pareiškimais, o tada ima manyti, jog Jis kalba apie jų politines pažiūras. Tačiau didžiulė ramybė yra tada, kai nepritaikai savo idėjų žodžiui, bet paprasčiausiai ilsiesi fakte, kad Jis žino viską iš anksto bei rūpinasi mūsų gyvenimais.

Pavyzdys, kaip politinės arba religinės pažiūros buvo pritaikytos pranašiškam žodžiui yra William Branham'o 1933 pranašystė, kuri dar turi įvykti: Jis pranašavo, kad graži, bet žiauri ir bloga moteris taps JAV prezidente. Kadangi tai neįvyko iš karto, ir sutapo su tuo, jog jis ėmė prarasti mokymo pagrindą, jis pareiškė, kad graži, bet žiauri ir bloga moteris yra Romos katalikų bažnyčia, taip pat susiejo tai su 1960 metų prezidento rinkimais, kuomet buvo išrinktas katalikas Džonas F. Kenedis. Savo politinę ir religinę nuomonę jis susiejo su pranašišku žodžiu. Tačiau pranašiškas žodis retai kada priskiriamas kokiems nors laiko rėmams, ir gali būti, jog mes esame laikmetyje, kai išsipildys Branham‘o pranašystė.

 Viešpats tik konstatuoja, sako mums melstis ir išlikti ramybėje. Netgi dabar Jis man nesako, kas laimės, tik tai, kad bus užginčyta, pateks į teismus, o tautoje kils suirutė, kol mes atversime kitą puslapį vasario-kovo mėnesiais.

„Kas liečia tave: Tu turi būti Tėvo reikaluose.“

 Tai citata iš ankstesnio aplankymo, kai aš Jį apipyliau klausimais apie tai, kokie įvykiai laukia Vidurio Rytų. Galiausiai Jis užbaigė mano klausimus šiuo teiginiu, kuris padėjo man susitelkti į tai, ką Tėvas daro, užuot žiūrėjus į tai, kas vyksta pasaulyje. Tai štai kur mums reikia susitelkti. Savo nesenose Savaitės Mintyse kalbėjau apie tai, kaip mūsų tautoje vystosi persekiojimai, bei daug dalinausi, kaip 2019 gruodžio mėnesį vykusiame aplankyme, taip pat ir šį pavasarį, Viešpats dalinosi su manimi, kaip Jis veikia santykiuose namų surinkimuose, kaip Jis tenai daro ir darys stebuklus bei gydys, kad turime būti susitelkę į Jį ir tai, ką Jis daro.

 Gimdymo skausmai veda į gimimą, į naują sezoną. Tikimės, jog tai bus geras sezonas. Stebime, meldžiamės, kadangi tai, kas vyksta JAV paliečia visą pasaulį. Tačiau didesnis klausimas yra tai, kad evangelija skinasi kelią ir ko Viešpats mūsų asmeniškai prašo kasdienybėje, diena po dienos. Visada turėsime augti Jame.

Palikę pasaulio šurmulį klauskime, ko Jis jūsų šiuo metu, šiandien prašo? Pasilik su tuo ir gyvensi ramybėje. Maldoje.... Daugiau pasidalinsiu savo įprastame kasmėnesiniame naujienlaiškyje vėliau, apie 20-ą dieną. Palaiminimai su ramybe.

John Fenn


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.