Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2020 m. spalio 4 d., sekmadienis

Pranašiškos žinios, Vid. Rytų taikos sutartis ir Ezekielio 38 karas 1(3)

John Fenn,  Prophetic Update Middle East Peace and Ezekiel 38 War, 1 of 3,         2/10/20

Sveiki,

Pasaulio pandemijos ir naujienų iš JAV rinkimų  viduryje vyksta kažkas, kas sukuria pranašišką pamatą pasaulį keičiančiam karui.

 Pirmiausia naujienos



Nors žiniose nedaug apie tai buvo rašoma per kelis mėnesius , prezidentas D.Trampas tyliai įtraukė arabų tautas, buvusius Izraelio priešus, į savo ir Izraelio sąjungą, netgi  užmezgant diplomatinius ryšius tarp tautų.

 Pirmiausia naujienos paskelbtos 2017 m. Lapkričio mėn. Administracija tarpininkauja kariniame aljanse tarp Persijos įlankos valstybių, motyvuotų Irano agresija. Šio aljanso tautos yra Saudo Arabija, Omanas ir JAE. Susitarime buvo nuostata leisti komercinius skrydžius tarp Saudo Arabijos ir Izraelio.

 Tada pasirašytos sutartys su Egiptu. Tada Jordanija. Paskutinės naujienomis yra tai, kad Jungtiniai Arabų Emyratai (JAE) ir Bahreinas oficialiai pripažino Izraelio teisę egzistuoti, prisijungė prie abipusio gynybos susitarimo ir normalizavo diplomatinius santykius su Izraeliu.

 Kelios savaitės anksčiau Serbija ir Kosovas (daugiausia musulmonų tauta) pasirašė taikos susitarimą, kuriame buvo nuostata, kad Kosovas oficialiai pripažįsta Izraelį kaip tautą, o Serbija perkelia savo ambasadą į Jeruzalę. Iranas ir Turkija labai kritikavo tuos susitarimus ...

 Šių Persijos įlankos valstybių motyvacija kariškai susijungti ir pripažinti Izraelio teisę egzistuoti yra dėl Irano, Turkijos ir Rusijos grėsmės regione. Tačiau tai taip pat pildo pranašystę.

 Ką tai turi bendro su pranašyste?

Žinios apie šiuos susitarimus puikiai dera su klasikiniu požiūriu į Ezekielio 38 karą, ypač su tikėjimu, kad jis pranašauja, jog  Izraelis, turės arabų ir vakarų sąjungininkų kare prieš invazijos pajėgas, kurios apima Rusiją, Iraną, Turkiją ir kitas tautas. Leiskite man nustatyti sceną.

  Klasikinis vaizdas

36 ir 37 skyriuose Ezekielis pranašauja apie laiką, kai Izraelio tauta atgims ir klestės žemėje. Tuo metu, kai jis matė viziją, 500-ųjų pr. Kr. tauta buvo nelaisvėje Babilone. Jo laiku buvo Danielius ir liūto duobė, „trys hebrajų vaikai“ ir ugninė krosnis. Ezekielis taip pat buvo paimtas į nelaisvę ir gyveno Babilone.

 Būtent ten jis matė regėjimus apie  Izraelį paskutinėmis dienomis, kurie tapo Ezechielio 36–39 skyriais. Ten, Babilone, jis mato regėjimus pavaizduotus  36 ir 37 skyriuose, pasakojančius apie Izraelį kaip suverenią tautą, gyvenančią jų krašte, nors ir iš visų pusių kelia grėsmę kaimynai.

 Tada jis mato 38 ir 39 skyrius, kuriuose išsamiai aprašytas kelių Izraelio sąjungininkų karas, Izraeliui ir jos sąjungininkams nugalint agresorius.

 Tas karas nėra Armagedonas ir mes tai žinome dėl kelių priežasčių. Pirmasis yra tai, kad Izraelis turi sąjungininkų, kurie kartu su Izraeliu nugali įsiveržiančias armijas. Armagedone jie yra vieni, situacija reikalauja  sugrįžti  Jėzui, kad Jis išgelbėtų tautą. Be to, „Apreiškime“ sakoma, kad Armagedono armijas sudarys 200 milijonų žmonių „karalių iš rytų“ armija, kuri žygiuos per Pietų Aziją, norėdama įsiveržti į Izraelį kirsdama Tigrą ir Eufratą, o Ezechielis 38 apibūdina armiją, ateinančią tiesiai iš šiaurės per Sirija.

 Joje taip pat teigiama, kad Izraeliui prireiks 7 mėnesių, kad palaidotų mirusiuosius iš įsiveržusių armijų, ir liktų 7 metams atsargos iš karo grobio. Tai nėra amžiaus pabaigos apibūdinimas.

 Klasikinis Ezekielio 38 supratimas yra arabų sąjunga su Izraeliu ir vakarais, kurie stos kartu su Izraeliu prieš įsiveržiančias jėgas. Pranašystes pildo būtent tas Persijos įlankos valstybių aljansas. Bet yra dar daugiau, daug daugiau ...

 Iš vienos pusės matome susirinkusias šias tautas  ...

 Bet čia mes pratęsime kitą savaitę  ... iki tol, laiminu,

 Džonas Fennas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.