Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2020 m. rugpjūčio 11 d., antradienis

CWOWI Newsletter June, 2020

 2020 birželio mėn. CWOWI Naujienlaiškis

Sveiki,

Kai kurie iš jūsų matė mano Facebook/YouTube paskirose patalpintus vaizdo įrašus,  apie lankytojų neįsileidžiančius Oklohomos slaugos namus. Paskutinį kartą su Krisu matėmės kovo 21, jis buvo paliktas namų grupėje, nors mes nuolat su juo kalbėdavomės interneto dėka.Trumpas Kriso pristatytam tiems, kurie jo nepažįsta. Krisas gimė su virkštele, apsivyniojusia aplink jo kaklą, smegenims

trūko oro, todėl patyrė jis traumą. Šiuo metu jam 40, nors protiškai tik 4. Savo 24 metus jis praleido namuose, tačiau kai jo jaunesni broliai baigė mokyklą ir išvyko mokytis į koledžą, mes bandėme daugybę programų, norėdami ir toliau juo rūpintis namuose, tačiau tai buvo siaubingas išbandymas mums visiems.

Mes priėmėme širdį veriantį sprendimą apgyvendinti jį namų grupėje, įsikūrusioje 2 valandos kelio nuo mūsų namų. Pirmieji 4 metai buvo siaubingi, nes kaip pasakyti keturmečiui, kad jis nebegali daugiau gyventi namuose? Dėl nuotolio ir su tarnavimu susijusios veiklos mes galėjome jį lankyti tik kartą ar du per mėnesį, tada jis ėmė jaustis blogai. Jo noras gyventi ėmė silpti, jis liovėsi valgyti, nenorėdavo keltis, gerti vaistus, praustis, kažko daryti, bet to mes nesupratome, nes matydavomės tik kartą per mėnesį.

2008 gegužės mėnesį aš atvažiavau į namų grupę ir vadybininkas man pasakė, kad jis pasiekė savo „ribinį“ 140 svarų svorį , ir kad jis nerodo noro gyventi.

Mes suvokėme kas vyksta ir viską pertvarkėme, kad galėtumėm jį lankyti bent 2 dienas per savaitę, ir tada jo reikalai pasitaisė, jis ėmė  vėl valgyti, džiugiai keldavosi rytais ir taip toliau. Tai padarė reguliarus lankymas.

Netrukus pamatėme, kad išleidžiame tiek pat, kiek ir įmokoms, mokėdami už benziną, kelio mokestį, maistą bei pramogas jam, tai gi meldėmės dėl persikėlimo arčiau jo. Tuomet Tėvas regėjime parodė namą, apsuptą medžių su vaizdu į ežerą, su invalido vežimėlio nuolydžiu prie paradinių durų ir pasakė, kad paklausčiau to namo kainos. Dvi dienas važinėjausi, specialiai vengdamas tos vietos, kurią galėjau matyti regėjime, kad galėčiau patvirtinti, jog nėra kito pasirinkimo, ir kad aš mačiau ir girdėjau teisingai, kad nėra tokios galimybės. Per tas 2 dienas įsitikinau, jog nebuvo tokios vietovės, kuri būtų parduodama, kurią mačiau regėjime, ir kuri atitiktų mūsų poreikius. Trečia dieną aš tiesiu taikymu nuvažiavau į vietą, kurią rodė Tėvas ir netrukus radau regėjime matytą namą.

Būtent tą dieną savininkai jį išstatė pardavimui, o tai buvo baptistų pastorius su žmona, kurie norėjo kad namas atitektų kokiam nors tarnautojui. Aš jam pasiūliau savo kainą, jis paprašė šiek tiek daugiau ir mes apsistojome ties viduriu. Iki šiol mes ten ir gyvename.

Kai prasidėjo Kovid ir atsirado draudimas lankyti ilgalaikėje slaugoje esančius gyventojus, su Krisu paskutinį kartą matėmės kovo 21 dieną, kai palikome jį namų grupėje. Paprastai, jeigu nebūnu išvykęs, pasiimu jį penktadienio ryte, mes kur nors važiuojame ar susigalvojame kokių nors linksmų jam patinkančių dalykų, tada keliaujame namo, kur Barbara būna jam paruošusi namų maisto. Ryte aš gaminu pusryčius, jis žiūri savo mėgstamas laidas, tada apie pietus arba po pietų tarp 2 ir 5 val. mes grįžtame į namų grupę.

Nuo kovo 21, kai paskutinį kartą su juo matėmės, jis numetė 52 svarus. Mes pastebėjome tą patį nenorą gyventi ir depresiją, kaip jau rašiau prieš tai. Aš turėjau primygtinai prašyti, kad jį pasvertų, nes kalbėdamiesi su juo mes su Barbara matėme, kad jis numetė svorio, mūsų pokalbiai trumpėdavo, jis nebesidomėjo nei tuo ką veikiame mes, nei pasakodavo apie save ir pan. – mes atpažinome, kas čia vyksta.

Dabar yra numatyta, kad jeigu mes aplankytumėm Krisą, arba net gi, jeigu jis (ar bet kuris kitas slaugos namų, namų grupės, ar gyvenantis namuose, kuriam reikalinga pagalba ir pan., gyventojas) turėtų kokį nors kontaktą su aplinkiniu pasauliu, jis (jie) turėtų karantinuotis 14 dienų, 24/7 užsidarę savo kambaryje. Tai tinka bet kokiam kontaktui su aplinkiniu pasauliu, net gi po apsilankymo pas gydytoją, reikėtų 14 dienų praleisti karantine savo kambaryje.

Aš tik šią savaitę pateikiau pasiūlymą Valstijai, kad būtų leidžiama lankytis mažiausiai 14 dienų namuose, o po to, kai ateis laikas grįžti, gyventojas būtų tikrinamas, ir jeigu rezultatai būtų neigiami, gyventojas galėtų grįžti be reikalavimo 14 dienų praleisti uždarytam savo kambaryje. Melskitės, kad jie priimtų mano pasiūlymą, kadangi poreikis yra didelis.

Kriso numestas svoris nusistovėjo ties 50 svarais – jis labai nekantrauja sugrįžti namo. Ačiū kad meldžiatės, mums visiems buvo labai sunku emociškai, iš mano pusės buvo atlikta daug paruošiamojo darbo susisiekiant su pareigūnais ir mokant juos apie 14 dienų karantino taisyklę dėl kontaktavimo su išoriniu pasauliu. Aš taip pat daviau 2 interviu per TV, kurie padės pasauliui suprasti apie šią siaubingą ir žiaurią strategiją.

Personalas gali išeiti ir sugrįžti, kiek tik nori, ir jiems nereikia praleisti nei vienos dienos karantine. Kokie 5 ar daugiau iš jų turi tiesioginį kontaktą su Krisu be jokių apribojimų, tačiau jeigu mes aplankytumėm jį, jis būtų uždarytas savo kambaryje 14 dienų, kadangi toks valstijos įstatymas. Uurr..

Naujienos iš mūsų namų:

Mes netrukus baigsime sutvarkyti virtuvę, sugadintą pratekančio vandens, taip pat skalbyklą/prieangį, o kitą savaitę prie namo bus pradėtos statyti naujos rampos vežimėliui. Mums trūksta lėšų dėl nenumatytų netikėtumų, kaip paprastai nutinka pertvarkant/perdarant namą, kurių nepadengia draudimas, o ir mes neturime. Tačiau Tėvas žino ir mes dėkojame jums visiems, kurie atėjote mums į pagalbą. Jūs neįsivaizduojate, kaip jūsų dovanos mums padėjo. Krisas bus apstulbęs, kai jam bus leista sugrįžti namo – jus Tėvas naudoja, kad padėtumėt mums. Esame jums dėkingi!

Spalio konferencija – užpildyta virš 60 procentų! Dar tik birželis, tačiau jau yra užimta daugiau nei 60 procentų vietų mūsų spalio 8-11 konferencijoje, kuri vyks Talsoje. (Net prieš 100 dienų) Ji organizuojama Stony Creek Viešbutyje-Konferencijų Centre Broken Arrow (Talsos priemiestyje), viso regiono patogumui. Mes rengiame konferencijas nedideliam dalyvių skaičiui, kad galėtumėm su visais susipažinti, pabendrauti vieni su kitais, kad galėtumėm laisvai judėti ta kryptimi, į kurią Viešpats veda šlovinimo ir užtarimo maldos metu, todėl vietos greitai užsipildo.

Tikimės, kad prie mūsų prisijungsite, nes tai bus laikas, skirtas turtingam ir giliam šlovinimui, mokymui, draugystei ir susitikimui su naujais draugais. Susipažinti su kitais, esančiais tame pačiame dvasiniame puslapyje, - tai vienas iš neapčiuopiamų ypatingų dalykų, kurie vyksta. Paspauskite ant nuorodos platesnei informacijai ir užsiregistruokite.

 

Pranašiškai

Anksčiau aš dalinausi keliais dalykais, kuriuos Viešpats man sakė apsilankęs praeitų metų gruodžio pradžioje, tačiau dabar mes žengiame į laikotarpį, kurį Jis apibūdino pakeitęs savo formuluotę, kalbėdamas apie šios vasaros pabaigą ir rudenį iki pat metų pabaigos. Jis pradėjo, kalbėdamas apie 2ąją metų pusę: „Jei viskas vyks taip kaip dabar ...“ ir sakė, kad jeigu dalykai nebus pakeisti, atsitiktų tai ir tai, tai gi Jis sakė melstis.

Jis kalba kaip Jam įprasta, panašiai, kaip kalbėjo Mato 24: 15-20, kai sakė, kad Antikristas įžengs į šventyklą, tačiau yra ir 20 eilutė, kur sakoma: „Melskitės, kad tai neatsitiktų žiemą, ar šabo dieną.“ Kitaip tariant, įvykis vis tiek bus, tačiau malda gali jį atidėti, netgi pakeisti metų laiką arba savaitės dieną.

Kadangi mes žengiame į dieną „jei viskas vyks taip kaip dabar, nepasikeis...“, ir liepė  melstis dėl to, ką Jis sako, aš abejojau ar tuo dalintis. Galiu pasakyti, jog šią vasarą bus pakankamai ramu, tačiau gimdymo metu skausmai būna intensyvūs, o po to pereina į poilsio laiką. Tai gi džiaukitės reliatyviu poilsiu. Ypatingai melskitės už pastaruosius pora mėnesių. Aš daugiau pasidalinsiu kituose Naujienlaiškiuose, kaip būsiu vedamas.

Kitas dalykas, kurį Jis pasakė praeitais metais buvo: „Namų surinkimas taps populiarus, net gi jeigu tai, ką jie vadina namų surinkimu, tokia ir nėra. Šioje šalyje ateis laikas, kai tai dėl įvairių priežasčių namų surinkimai taps pagrindiniu būdu, kurį rinksis krikščionys.“

Manau, kad mes matėme keletą jų, kai dėl  Kovid buvo paskelbtas karantinas, tačiau kaip Jis ir sakė, dabar mes esame lyg žmogus, sušlapęs kojų pirštus jūros pakrantėje, bet dar neįbridęs į gilesnius vandenis. Jūs prisimenate, kad Jis sakė: „žlugimas įvyks konservatoriams esant valdžioje“ ir mes tai matome, taip pat „tai bus kaip su Medano upeliu“. Jūs prisimenate, kai dalinausi, jog Medano upelis yra Nacionalinio Kolorado parko Smėlio kopose, ir to upelio vaga yra smėlėta. Vandeniui tekant, smėlio vaga suformuoja povandeninę užtvanką, sulaikančią srovę, kol vandens kiekis tiek padidėja, kad ima plūsti per užtvankos viršų ir šio sulaikyto vandens banga krinta žemyn. Atrodo taip, lyg prasidėjo bangavimas.

Dėkojame už jūsų ištikimą aukojimą. Iš tiesų apie 30 procentų tautos ir pasaulio tapo bedarbiais arba dirba dalį dienos, tačiau dauguma jūsų likote ištikimi savo aukojimais, ir tai  mus palaikė. Mes išgyvenome amerikietiškus kalnelius dėl Kriso, vandens pratekėjimo praeitą žiemą, rudenį mus ištiko tornadas, Kovid, greitas namų pagrindu besikuriančių surinkimų augimo tempas ir pan. Jūs buvote nuostabūs. Dėkojame, kad prisimenate mus aukodami!

Dėkojame, kad meldžiatės už Krisą ir gerus sprendimus.

Meldžiamės už jus ir jūsiškius.

Džonas ir Barbara

www.churchwithoutwallsinternational.org ir rašykite man cwowi@aol.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.