Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2020 m. kovo 27 d., penktadienis

2020 kovo mėn. CWOWI Naujienlaiškis

CWOWI Newsletter March 2020
Sveiki,
Norėčiau priminti apie internetinius susitikimus, kurie vyks šį šeštadienį 21 d., 19 val. Centriniu JAV laiku, taip pat trečiadienį 25 d., 19 val. Centriniu JAV laiku.
Detaliau pasidalinsiu keliais dalykais, apie kuriuos man kalbėjo Viešpats gruodžio mėnesį, bei kitais pranašiškais dalykais, liečiančiais šį laiką ir sezoną Kristaus kūne. Paliesiu ir kelis pagrindinius dalykus apie namų surinkimą. Jeigu
bus poreikis mes nuspręsime dėl kitos savaitės susitikimo.

Kalbant asmeniškai, dar kartą dėkojame padėjusiems mums  finansiškai, kad susimokėtumėme sąskaitas. Kai tai skaitysite, mes pirmą kartą galėsime įkelti ir iškelti Krisą kartu su jo vežimėliu ant betoninės rampos/garažo, kuriuo naudojamės jau kokius 13 metų. Jeigu jums kada nors teko rūpintis žmogumi , turinčiu fizinę negalią, suprasite, kokie reikšmingi gali būti maži dalykai. Dėl blogai susiformavusių pėdų jis visuomet būna vienomis kojinėmis, nesvarbu koks oras – tai gi kietas paviršius, kai reikia jį įkelti arba iškelti yra DAUG geriau, nei trapo dėliojimas, nenorint , kad jo pėdos sušlaptų, susipurvintų ar sušaltų į ledą. Ačiū jums! Tunelio gale jau matosi šviesa ir mes beveik atvykome.

Mes vis dar pjauname ir skaldome malkas, o mūsų kiemas vis dar apgriuvęs dėl praeitą rudenį praūžusio tornado, tačiau jūs žinote, kaip būna gyvenime, vienam kartui užtenka vienos krizės, cha. Barbaros paskutiniais duomenimis per tornadą mes praradome 17 medžių iš 33, neskaitant kiemo, mano visai sudaužyto, tačiau dar važiuojančio, sunkvežimiuko, Barbaros apgadintos mašinos – žinote, kokios tos audros – jos ateina ir praeina, o mes atstatome, kas sugriauta. Toks yra gyvenimas, ir nesvarbu kokius dalykus šiuo metu išgyvena  tauta ar pasaulis. Audra praeis.

Turbūt prisimenate, kad praeitais metais dalinausi  apie Viešpaties apsilankymą gruodžio mėnesį vietoj Jo įprastinio apsilankymo sausį, kuomet Jis suteikė šiokios tokios informacijos apie ateinančius metus. Kaip ir sakiau, jau tada tai buvo neįprasta, bet kadangi kai kas turėjo įvykti sausį, tad spėjau, kad tuo metu būsime užsiėmę tais dalykais ir įvykiais. Koks tai buvo sausis! Nuo dėmesio sutelkimo į apkaltą pabaigos iki Korona viruso pradžios, ir dar daug kitų dalykų, ir taip be perstojo.

Kelis kartus šiais metais Viešpats man sakė: „Tačiau tu turi būti Tėvo reikaluose.“ O tai reiškia, atsigręžęs į Jį, nes Jis viską kontroliuoja, o mes – visi, kurie esame Jame – turime būti Tėvo reikaluose, kokie tie reikalai bebūtų mūsų gyvenime. Reikalai sukasi visada apie augimą ir žmones.
Išsigąsti dabar ne metas – taip, daryti tai, kas natūraliai yra teisinga – tačiau daryti tai su ramybe dvasioje, žinant, jog Kristus yra tavyje, o tu ir Jis sudarote daugumą.

Aš drąsinu kiekvieną reguliariai susitikti su artimiausiais, esančiais tame pačiame dvasiniame puslapyje, kiek įmanoma, kada įmanoma, net jeigu tai reikštų susitikti tik savo šeimoje. Pradėkite nuo to. Namų surinkimas nėra namai, bet santykiai, kurie mezgasi tuose namuose ir šeimose. Kelis kartus sakiau praėjusiais mėnesiais, kad Dvasios sezonas mums yra rimtai žvelgti į savo tikėjimą, o ši paskutinioji krizė namus pastatė būtent  į tokią padėtį.

Vienas iš dalykų, ką Jis man pasakė gruodžio mėnesį buvo: „Tai tik lašas jūroje, palyginus su tuo, kas dar įvyks. Tu matysi didžiulį augimą, kadangi daug mano žmonių rimtai pažvelgs į savo tikėjimą, savo santykius, augimą Manyje.“

Mes vis dar planuojame gegužės mėnesį vykti į konferenciją Olandijoje. Aš ir toliau jaučiu apgaubiančią ramybę ir jaudulį, kylantį iš „Kristus jumyse“ dėl to Sekminių savaitgalio. Taip pat prisiminkite mūsų spalio mėnesio konferenciją Talsoje 8-11 (Kolumbo dienos savaitgalį). Taip audringai pradėjus metus, esu tikras, kad Viešpats turi mums paruošęs nuostabių dalykų šį rudenį. Dėkojame, kad esate mūsų gyvenime!

Laiminame
John & Barb

www.churchwithoutwallsinternational.org , rašykite man cwowi@aol.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.