Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2020 m. vasario 28 d., penktadienis

2020 m. sausio mėnesio CWOWI Naujienlaiškis


CWOWI newsletter 2020 January 

Kodėl III Pasaulinis Karas vyks dar negreitai
 Sveiki,
Jūs jau galite rasti informacijos apie mūsų konferencijas, kurios vyks spalio mėnesį Tulsoje ir gegužės mėnesį Olandijoje, tačiau pasitelkdamas Žodį norėčiau pirmiausiai atsakyti tiems, kurie jautriai reaguodami klausinėja, ar greitai bus III PK.
Toks pamišimas mane paskatino iš naujo parašyti  šį internetinį naujienlaiškį ir pakalbėti apie šiuos dalykus. Žmonėms reikia subalansuotos Žodžio ir Dvasios
tiesos.
Pirma mintis – per dieną aš gaunu mažiausiai 10 nuorodų iš žmonių, prašančių pažiūrėti tai ir pakomentuoti – tai taip pat liečia ir politiką, tik su nedaugeliu išimčių, aš nežiūriu jokių nuorodų, kurias man atsiunčia, nes jeigu taip daryčiau, tam turėčiau skirti visą laiką, ir daryti tai kiekvieną dieną. Prašau, nesivarginkite. Cha. Šioje pastraipoje noriu tik apibendrinti, kas buvo kalbama, ir tokiu būdu man bus geriau atsakyti į klausimus.

 Ezechielio trumpa apžvalga
Pirmas dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį, kad III PK prasidės ne dėl JAV reakcijos į  Irano veiksmus.
Ezechielio 38:1-7 teigia, kad Dievas yra prieš Gogą, Magogo žemės vyriausiąjį vadą, daug kas mano, nors ne visi, kad turima galvoje šiuolaikinė Rusija. Ezechielis sako, kad jis ateis iš šiaurės ir puls Izraelį, kartu su kitomis įvairių tautų pajėgomis.

Dievas sako, kad Jis prieš tą vyriausiąjį vadą, ir kad Magogas taps sargybiniu šioms tautoms: Persijai (kuri galėtų būti Iranas arba Iranas/Irakas, šiuolaikinė Turkija, Libija, Etiopija (mūsų dienomis - šiaurės Sudanas).

Atkreipkite dėmesį – vardas „Gomeras“ taip pat paminėtas tarp tautų. „“Gomeras“ reiškia „visa šeima“, kas reiškia sandorą, panašią į šeimos narių, šių tautų tarpe – šiuo atveju suvienytų dėl bendro tikslo, Izraelio sugriovimo. Tai gi geografiškai, Gomero paminėjimas gali reikšti dar daugiau tautų, nors ir nepaminėtų vardais, esančių iš tos pačios „šeimos“, tokių kaip Rusija, Turkija, Iranas, Libija ir Šiaurės Sudanas.

Dievas taip pat sako 4 eilutėje, kad Jis „įvers kablius tau į nasrus, kad išvestų (Rusiją) į Vidurio Rytus, kas vers Rusijos vadovą mąstyti, kaip parašyta 10-12 eilutėse: „Tą dieną ateis mintys tau į širdį, ir tu rengsi nedoras užmačias. Sakysi sau: ‚Pakilsiu prieš beginklių kaimų kraštą (Izraelį)‘... eisi imti grobio ir plėšikauti...“

Tai, kad Rusija buvo nuvesta į Vidurio Rytus, puikiausiai matome. Praėjusią savaitę Turkija sutiko siųsti savo pulkus į Libiją numalšinti pilietinį karą, remiamą Rusijos, kas vėliau sucementuos Libijos vietą Ezechielio 38.
Visos detalės savo vietose, bet dar niekas nevyksta. Iš savo patirties žinau, kad pranašystės išsipildymas ateina dalimis, ir tai ne visada patenka į antraštes. Naujienos iš Turkijos, legalizavusios veiksmus siųsti savo būrius į Libiją sustabdyti pilietiniam karui pritariant Rusijai, buvo paminėta vieną dieną, ir po to visai išnyko. Tačiau tai yra esminė dėlionės detalė.

Lėktuvo apšaudymas ir riaušės Irane yra labai svarbūs, tačiau nekeičia fakto, kaip sako Ezechielis, jog Rusija bus nuvesta į Vidurio Rytus, kad pultų Izraelį – taigi jeigu ko nors ieškote naujienose, ieškokite dėlionės dalių, kurios vestų prie šio įvykio. Tai kils iš šiaurės, iš Rusijos ir sąjungininkų. NE dėl trinties tarp JAV ir Irano. Ta trintis yra dėlionės dalis, tačiau jos neišbaigia. Vienas mane dominantis dalykas, kad tos tautos galvoja, jog nugalėti Izraelį bus gana nesunku, tačiau vis dėlto surenka didžiulę armiją. Tad man kyla klausimas, kodėl jos galvoja, jog tuo metu tai padaryti būtų mažesnė rizika?

Ezechielio 38: 9 bei 16 eilutėse sakoma: „Ateisi kaip žemę dengiantis debesis“. Tai paprasčiausiai galėtų reikšti milžiniškas oro pajėgas, sutelktas prieš Izraelį (ir jo sąjungininkus). Tai gi stebėkite būrius ir oro pajėgas, besirenkančius netoli Izraelio, gal būt įsitvirtinančius Turkijoje ir/arba šiaurės Sirijoje.

Gera naujiena ne tik tai, kad laimi Izraelis ir jo sąjungininkai, tačiau Ezechielio 38: 20-23 mums sakoma, kad pats Dievas užsistos Izraelį trimis pagrindiniais dalykais: Žemės drebėjimu, kalbų ir bendravimo sumaištimi, bei gausiu lietumi ir kruša taip, kad užpuolikų armijos didžiąja dalimi naikins pačios save.
Izraeliui, tai sakoma 39:12, prireiks 7 mėnesių palaidoti mirusiems ir nugalėjusieji 7 metus naudosis atsargomis, karo grobiu.
Tai gi stebėkite, melskitės, bet išlikite ramūs, susipažinkite su Žodžiu ir nesileiskite įtraukiami į isterijas, kurios remiasi baime ir nežinojimu.
  
Kas vyksta pas Džoną  ir Barbarą 
Mes išliejome betono plokštę garažui. Tai leis mums vežti Krisą ir jo vežimėlį kietu pagrindu, perkeliant jį iš mašinos į namus ir atvirkščiai. Tai apima ir pastogę/skalbyklą, tai gi mes galime vežioti skalbinius ir panašius dalykus. Kalėdų išvakarėse ir per Kalėdas Krisui mašinoje ir vežimėlyje nutiko gana nemalonus „atsitikimas“, susijęs su žarnynu – užtenka tiek, kiek pasakiau, kad suprastumėt – koks atsitikimas. Jam tai nutinka laikas nuo laiko, tai gi mums tai didelė paspirtis ir pagalba. Dar reikia uždėti apvadus ir stogą, tačiau mes dėkingi ir už tai, ką jau padarėme.

Dėkojame tiems, kurie mums padėjo, mes jaučiamės tokie palaiminti ir nusižeminę, bei iš anksto dėkojame tiems, kurie norės mums pagelbėti ateityje. Krisui prieš pat Kalėdas suėjo 40, tačiau jis vis dar nerūpestingas keturmetis – dauguma iš jūsų žino, ką reiškia rūpintis neįgaliuoju arba turinčiu didelių fizinių poreikių žmogumi. Dėkojame už jūsų maldas.

Nacionalinė konferencija
Mūsų nacionalinė konferencija šiais metais bus spalio 8-11 (ketvirtadienį-sekmadienį) Broken Arrow vietovėje, Oklohomoje, Tulsos priemiestyje. Ji vyks Stony Creek viešbutyje-konferencijų centre. Informacija yra mūsų internetiniame puslapyje ir kassavaitiniuose laiškuose.
Į nacionalines konferencijas mes sukviečiame kas antrus metus, o tarpuose organizuojame regioninius susitikimus. Tai gi, šiais metais vyks tik 1 didelė konferencija. Mūsų susirinkimai - tai labiau investicija, o ne išlaidos, kadangi pjaunami dividendai tikrai turtingi Viešpatyje. Jie pasimato Jam veikiant mumyse, bei užmezgamuose santykiuose su žmonėmis iš visų JAV ir ne tik, Jo Šventosios Dvasios judėjime mūsų tarpe. Prašome pagalvoti apie rudeninį apsilankymą Tulsoje! Vietų skaičius ribotas, kad galėtumėm sukurti glaudesnius santykius mažesnėje grupelėje, bei galėtumėm pasilikti Viešpatyje ir leisti Šventajai Dvasiai tekėti, kaip Jis nori.

EU konferencija
Informuojame, kad norintiems prie mūsų prisijungti EU konferencijoje Olandijoje, ji vyks gegužės 29-birželio 1 (penktadienį-pirmadienį).
Galite parašyti Wil ir Ank cwowi@solcon.nl ir apsilankyti Europos internetiniame puslapyje cwowi.eu  (CWOWI Suomijoje taip pat turi savo internetinį puslapį)
Amerikiečiai norintys vykti į EU konferenciją Olandijoje gali parašyti mums adresu: cwowi@aol.com arba Wil ir Ank aukščiau pateiktu adresu.
Šie susirinkimai  - nuostabios savaitgalio rekolekcijos, atsipalaidavimo laikas, turtingas Dvasia, kai iš kart susirandi naujų draugų ir atnaujini draugystes. Nuostabu matyti, kaip mes visi susitinkame, lyg nebuvo visų metų pertraukos arba iš kart tampame draugais, lyg pažinotumėm vienas kitą visą savo gyvenimą.

Barbara ir aš džiaugiamės 2019 metų peržvalga, kaip manau, daugelis iš jūsų, ir nekantraujame pamatyti visus tuos dalykus, kuriuos Viešpats atliks šiais metais. Dvasioje jaučiu, kad kalba eina apie didėjantį pagreitį ir išsipildymą Viešpatyje bei tame, ką Jis daro – tai bus palaiminimų ir ramybės Viešpatyje metai.
Tai bus taip pat ir perėjimo laikas Dvasioje, paliečiantis dalykus, vykstančius, kaip asmeniniame gyvenime, taip ir tautoje bei tautose, kurie padės pamatus ateityje vyksiantiems dalykams – mes esame labai dėkingi už jūsų maldas, dosnumą, paprasčiausiai, kad esame jūsų gyvenime. Meldžiamės už jus!
Laiminame!
John & Barb
www.churchwithoutwallsinternational.org,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.