Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2019 m. rugsėjo 21 d., šeštadienis

Kaip tu esi patvirtintas? 3d.

John Fenn. Weekly Thoughts. How are you affirmed? #3  20/09/19

Sveiki,
Vieną dieną aš skaičiau pranešimą žiniose, kad didelės tarptautinės įmonės vadovas pasitraukė iš pareigų patyręs „asmeninę krizę“ . Vėlesniuose pranešimuose vadovas pasakojo, kad jis taip pasielgė supratęs, kad buvo motyvuojamas pasiekti karjerą versle dėl vienos esminės priežasties: nuo 12 metų  jis stengėsi įtikti tėvui, siekdamas kažko, ko iš tiesų niekada negalėjo pasiekti. kai jis suvokė, kad tai tiesa, dingo paskata ir jis liovėsi.

Daugelis krikščionių ir pastorių yra panašūs į tą vadovą, bando būti asmeniškai patvirtintu, mylimu, priimtinu struktūros, kuri vadinama „ Kristaus surinkimu (bažnyčia)“. Jie vejasi tai, ką mano, kad Dievas daro ar ko Jis nori, užuot iš tiesų Jį pažinę. Mes turime sekti Jo balsą ir atsakyti į jį, nesivyti aklai visko, ką manome, kad tai Jis, ir tikėtis, kad tai Jam patinka.
Kai kurie krikščionys niekada netampa tais, kurie „pažįsta“. Jie patvirtinami būdami užimti, užuot tikrai pažindami Viešpatį. Jie patvirtinami tose lenktynėse, bėgime, nepasiekdami Tėvo ir Viešpaties pažinimo. Jie prilygina užimtumą teisumui. Emocijos pakeičia patepimą, todėl daugelis krikščionių negali suvokti Šventosios Dvasios savo dvasioje. Jie tikintys, visada bėgantys paskui kažką, bet ne pažįstantys.


Tai yra amžinasis gyvenimas, kad jie pažintų tave vienintelį tikrąjį Dievą ir Jėzų Kristų, kurį tu siuntei.“ Jn17:3

Ir tai yra ta kliūtis(trintis) kaip jie sako

Mes turėtume keistis, judėti nuo tikėjimo link pažinimo, ir būti patvirtinti paties Dievo Tėvo ir Viešpaties Jėzaus, kai mes juos pažįstame. „Tie, kurie pažįsta“ žino, kad vieną dieną Jėzus stovės šalia jų ir sakys Tėvui:“ Aš pažįstu juos ir jie pažįsta mane“ .

Garsieji Hamleto žodžiai :“ „Būti ar nebūti“ „Mirti, miegoti, tenkintis sapnu; ai, tai yra „rub“.

„rub“ buvo nuoroda į žaidimą, kurį mes šiandien galėtume pavadinti “pievos baulingu“, kuriame žemės nelygumai pakeičia rutulio judėjimo trajektoriją. Tie nelygumai ir yra „kliūtys“. Šiandien mes galvojame apie „nelygumus“ kaip apie tai, kas erzina, bet kontekste tai reiškia nukreipia rutulio kelią.

Tokiu būdu tikintysis, judėdamas savo kelyje, ir kartais susidurdamas su kliūtimis, kurios pakreipia judėti šiek tiek  kita linkme, tampa, tuo, kuris pažįsta, o ne tik tiki. Bet veiksmas toks lėtas, kad jie kartais net nesuvokia, kad juda nauja kryptimi, kol tarpas tarp „tikėjimo“ ir „pažinimo“ tampa aiškus.

Vieną dieną jie atsibunda, jau eilę metų praleidę trasoje, ir suvokia, kad jie iš tiesų nepažįsta Tėvo. Jie nepažįsta Viešpaties Jėzaus. Ir jie stebisi, kodėl? Jie stebisi, kaip jie čia atsidūrė, ir ta tiesa juos išgąsdina.

 Tėvo ir Jėzaus Kristaus, „Kurį Tu siuntei“ pažinimas įgyjamas individualiomis, bet  ne grupės pastangomis,- tai asmeninis patyrimas, - tai netgi ne pažinimas gautas iš knygos, įrašo, tinklalapio, tarnavimo, mokymo, pastoriaus, geriausio draugo, kuris tave atvedė pas Jėzų.  Ta individo pastanga, individualus ėjimas. Bet kas, kas  nukreipia jus nuo šito, yra tie „nelygumai, trukdžiai“.

Geras, blogas, ir baisus patvirtinimas
Tai buvo trečiadienio vakariniame susirinkime , dalyvavo apie 1500 žmonių, aš gavau pažinimo žodį iš Viešpaties moteriai, kurios nepažinojau, kad ji nori tą vakarą nusižudyti. Tėvas buvo labai konkretus, ir aš pasidalinau su kongregacija tuo, ką išgirdau iš Šv Dvasios:

„Kai buvai maža, tau mama pasakė, kad nesi labai graži ir nesi labai protinga, todėl  visą gyvenimą  turėsi sunkiai dirbti. Tu supratai šį teiginį taip, kad esi baisi, ir tai atėmė iš tavęs viltį, tu nusivylei it ėmei pykti ant savęs, net savęs nekęsti.  Nusivylimas vedė į beviltiškumą- visišką vilties praradimą.  To pasekmė buvo beviltiškumas, po to - depresiją ir savęs žalojimas, net bandymai žudytis. Tėvas ir Viešpats Jėzus nori, kad žinotum, kad tai buvo melas, ir Tėvas turi tau planą...ir t.t. aš pakartojau tai, ką girdėjau iš Jo tą vakarą.

Kitą savaitę prieš trečiadienio tarnavimą aš vaikščiojau koridoriuje, mane sustabdė ta moteris ir  pasakė, kad ji tas asmuo, apie kurį kalbėjo Viešpats. Ji atėjo į susirinkimą galvodama: JEI Viešpatie man nekalbėsi, aš šį vakarą nusižudysiu, ir viskas bus  baigta.“ Ji parodė man randus ant riešų  nuo ankstesnių bandymų nusižudyti. Ta moteris sakė, kai aš meldžiausi, po to kai perdaviau jai žodžius nuo Viešpaties, ji daugiau neturėjo minčių nusižudyti, nes ramybę. Po 3 mėnesių aš ją vėl sutikau,  ji jautėsi gerai.žinojo, kad Viešpats ją myli, ir pirmą nuo tada, kai dar buvo vaikas, patyrė 

Vaikystėje ji buvo labai negatyviai patvirtinta. Kiekvieną kartą pažiūrėjus į veidrodį, ji tikėjo, kad vaizdas patvirtina mamos žodžius. Todėl ji tikėjo, kad ji-baisi.  Kiekvieną kartą gaudama blogą pažymį mokykloje, ji prisimindavo ir patvirtindavo mamos žodžius- kad ji nėra labai protinga.  Kiekvieną kartą, kai jos nepakviesdavo į vakarėlį, kiekvieną kartą , kai ji nebuvo pageidaujama kokiame nors klube, viskas, ką ji darė ir ko nedarė, visa tai pasitarnavo patvirtinti, kad ji nėra nei graži, nei protinga. Ji buvo patvirtinta kaip bjauri mergina be jokios ateities. Taigi ji norėjo vieną kartą visa tai pabaigti.
 Jai „ateiti pas Jėzų“ kiekviename mokyme, kiekvienoje tikėjimo srovėje, kiekviename, taip vadinamame Dievo judėjime, reiškė pastangas išgyti, bet tą vakarą ji  nutarė, užuot buvus tik  tikinčiąją, tapti ta, kuri pažįsta Dievą. „Pažinimas“ ją išgydė.

Kai jūs buvote jaunas, kaip jūs buvote patvirtinamas? Ar jūs esate patyręs kažką panašaus į tas „kliūtis“, kai vijotės Dievo judėjimus ar mokymus, ar tikėjimo sroves, bet niekada nebuvote iš tiesų išgydytas iš tų vaikystės žaizdų? Tėvo ir Viešpaties Jėzaus pažinimas IŠGYDYS jūsų žaizdas. Kaip tai padaryti?
Paulius meldėsi, kad mes pažintume meilę, kuri viršija pažinimą, čia aš pratęsi kitą savaitę ir užbaigsiu šią seriją.
Iki tada
John Fenn



 www.cwowi.org and email me at cwowi@aol.com



www.churchwithoutwallsinternational.org ir rašykite man el.laiškus: cwowi@aol.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.