Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2019 m. vasario 23 d., šeštadienis

2019 vasario mėn. CWOWI naujienlaiškis

2019 February CWOWI newsletter

Sveiki,
Norėjau atkreipti jūsų dėmesį į aukščiau pateiktas mūsų internetines konferencijas, kurios vyks šio mėnesio 21 ir 23 dienomis. 1 valandos konferencijose, kuriose gali dalyvauti iki 100 žmonių, galėsite matyti, girdėti ir susirašinėti vieni su kitais mano mokymo ir pasidalinimo  metu, vedami pranašavimo dvasios. Jos yra nemokamos, tik vietų skaičius ribotas.
Pirmoji, ketvirtadienį 21, vyks 8pm JAV centriniu laiku, o kita – šeštadienį 23 - 12 val. (vidurdienį) JAV centriniu laiku. Tikiuosi bent kai kurie mūsų draugai iš viso pasaulio galės prie mūsų prisijungti! Kovo mėnesį konferencijų nebus dėl kelionių, tai gi planuokite prie mūsų prisijungti šį mėnesį.

Konferencijos JAV:
Aš taip pat norėjau, kad pasižymėtumėte: jau galima registruotis į (JAV) Vidurio Vakarų regioninę konferenciją ir kelių dienų atsiskyrimui rugpjūčio 15-18 dienomis prie gražaus Ženevos ežero Viskonsine. Taip pat galima registruotis į spalio 11-13 (Kolumbo dienos savaitgalį) Naujosios Anglijos konferenciją Mančesteryje, Naujajame Hempšyre. Tai 2 valandos mašina nuo Bostono oro uosto.
Apie Vidurio Vakarų rugpjūčio konferenciją mes paskelbėme prieš savaitę ir ji jau užpildyta 25%. Taigi, jeigu planuojate dalyvauti, tačiau jums nepatogu susimokėti dabar, galite pasirinkti galimybę „užregistruoti paštu“ ir rezervacija įvyks, o sumokėti galėsite internetu arba el. paštu vėliau.

Naujosios Anglijos konferencija bus pačiu spalvočiausiu nukritusių lapų sezonu Naujajame Hempšyre ir Vermonte, todėl vietų skaičius ribotas. Mes rezervavome kambarius prie LaQuinta užeigos esančiame konferencijų centre, tačiau jūs konferencijai turėsite užsiregistruoti per mūsų nuorodą, IR tada atskirai užsiregistruoti su LaQuinta, jeigu norėsite ten apsistoti, ir PASAKYKITE JIEMS, kad atvykstate į  Surinkimo be sienų   konferenciją.

Jeigu apsistosite ne LaQuinta, o kitame motelyje, labai jus raginame, kad registruodamiesi konferencijai taip pat užsiregistruotumėte savo pasirinktame motelyje, kadangi Kolumbo Dienos savaitgalio metu jiems pats darbymetis. Kalbėdamas su motelio personalu rezervacijos klausimu supratau, kad geriau skambinti jiems tiesiogiai, o ne per turizmo agentūras. Labai dažnai turizmo agentūrų pasiūlymai yra brangesni ir rodo, kad kambariai jau užimti, kai iš tiesų – laisvi, kalbantis tiesiogiai su viešbučiu, dažnai galite sutaupyti ir gauti tikslią informaciją apie kambarius.

Suomija, kovo 15-20
Labai džiaugiuosi, kad ir vėl ten grįžtu! 15-16 kovo būsiu konferencijoje Turku (jau užpildyta, apgailestauju), o 17-19 lankysiu namų surinkimus ir draugus Helsinkyje, 20 įrašinėsiu 4 dalių serijas per TV7. Dėl 17-19 dar bus pakeitimų, bei dėl kelionių po Helsinkį, dėl daugiau informacijos rašykite cwowifinland@gmail.com.

Konferencija Olandijoje gegužės 30 – birželio 2
Olandijoje tai puikus metų laikas, tad žmonės, atvykstantys iš JAV ar Europos skiria laiko pasižvalgyti po šalį prieš arba po konferencijos. Tačiau virš visko yra praleisto kartu laiko turtingumas, kada žmonės iš įvairių tautų, esantys tame pačiame dvasiniame puslapyje, susirenka drauge garbinti Viešpatį, pasineria į garbinimą, gauna maldą ir mokymą. Šio laiko turtingumo negalima išreikšti žodžiais, kadangi Viešpats patarnauja mūsų dvasiai, sielai ir kūnui.

Jeigu esate Namų Surinkime arba norite išmokti daugiau, pamąstykite apie investavimą – tai ne išlaidos, bet investavimas – apsvarstykite kaip investuoti į savo dvasinę kelionę, prisijungti prie mūsų, ir kaip dividendus pjauti amžiną atlygį, kuris liks su jumis visą gyvenimą.

Dirbtinis Intelektas (DI) ir ką man sakė Viešpats
Vienas dalykas, apie kurį Viešpats kalbėjo lankydamasis praėjusių metų pabaigoje buvo kryptis, kuria eina pasaulis, ir tai yra DI – dirbtinis intelektas. Visų mokymų ir pranašiškų aplankymų, kuriuos tik aš su Juo turėjau, metu, retai pasitaikydavo, kad Jis su manimi kalbėtų apie technologijas. Jis pakomentavo, kad aš sunkiai atpažinsiu šalį po 2, po to po 5, po 7 metų, tokie greiti pasikeitimai įvyks įvairiais būdais.

Man patiktų manyti, kad per šiuos metus įvyks paėmimas, tačiau kadangi laikas yra paslėptas, Jis dalinosi pranašiškais dalykais, lyg viskas ir toliau bus kaip buvo. To priežastis yra paslaptingumas, todėl informacija yra praleidžiama, todėl žmonėse, kurie nėra pratę prie Viešpaties veikimo būdų, jiems tai sukelia sąmyšį.

Mes taip elgiamės su mažais vaikais arba kitais žmonėmis, kuriems negalime pasakoti ko nors iš savo gyvenimo – mes galime jiems pasakoti įvairių dalykų iš savo gyvenimo, tačiau pašaliname kai kuriuo dalykus, kad jiems tai liktų paslėpta. Jeigu jie vėliau ateitų sutrikę, galėtumėm pasakyti: „aš nepasakiau kelių dalykų“, ir dabar dar negaliu to pasakyti.  Štai taip su mumis elgiasi ir Tėvas – Jis mums visko neatskleidžia dėl Jam vienam žinomų priežasčių.

Pavyzdžiu pasitarnautų tai, ką Paulius sakė Efeziečiams 3:3-11, Kolosiečiams 1:26-27, Romiečiams 16:25 ir taip toliau; jis sakė, kad galimybė pagonims įeiti į sandorą su Dievu ir Jį pažinti Tėvo buvo laikoma paslaptyje nuo pasaulio sukūrimo, kol tai tapo apreikšta per Sekmines. (Senajame Testamente yra tik užuominos ir migloti paminėjimai, kad pagonys pažins Viešpatį)). Jis tai apjungė Kolosiečiams 1:26 -27, sakydamas, jog slėpinys (tiems pagonims) yra „Kristus jumyse. Garbės viltis.“

Štai kodėl Senojo Testamento pranašystės atrodo juda tiesia linija be sustojimo. Pamąstykite apie Ezekielio 36-37, kur kalbama apie Izraelio tautos atgimimą, po to 38-39 – apie pasaulinį karą, kurį laimi Izraelis, po to 40-47, kur Mesijas valdo žemę iš Jeruzalės. Pagonių atėjimas pas Viešpatį, buvo paslaptis, kurios Jis neatskleidė žmonijai, tokiu būdu pranašystė buvo išreikšta tiesiai, nepaminint pagonių laikų. Taip pat yra su paėmimu ir pranašyste mūsų laikais.

Jis taip pat elgiasi su jumis ir su manimi. Jis gali jums ką nors parodyti arba papasakoti, o vėliau atskleisti dar kažką, o tada po kelių metų – dar kažką, ir visi šie trys dalykai bus akivaizdžiai prieštaringi arba nesusiję – mes gyvename tikėjimu, o ne regėjimu, tai reiškia, kad Jis mums atskleidžia fragmentus.

Tai matome pranašystėse apie Mesijo kilmę, kaip užfiksuota Mato 2:5-6, kur sakoma, kad Jis ateis iš Betliejaus, o tada 15 eilutėje sakoma: „iš Egipto pašaukiau savo sūnų“, ir galiausiai 23 eilutėje: „Jis vadinsis Nazarietis“. Yra 3 pranašystės apie Mesijo prigimtį, ir atrodo, kad jos viena kitai prieštarauja. Pranašystė geriau ir tiksliau suprantamos, kaip užuominos. Tie, kurie leidžia laiką, bandydami išsiaiškinti vieną ar kitą žodį, yra blaškomi dalykų, kurie nėra būtini, kad dabar, kad šiuo metu gyventumėm Jam, dėl Jo.

 Taip yra ir su šiandien mums perduodamais pranašiškais žodžiais.  Vienam žmogui Jis gali kalbėti apie tai, ką Jis daro pasaulyje ir tai bus absoliuti šlovė ir šviesa, o kitam - pasakoti apie pasaulį ir tai atrodys kaip padėtis be išeities. Ką Jis sako apie dangų yra šlovinga, ką Jis dalinasi apie pasaulį – taip nėra, nesutrikite, pažvelkime į dvi sritis apie kurias Jis kalba.

Jam nesvarbu, ar mes žvelgsime į pasaulio įvykius iš žemės ar iš dangaus perspektyvos. Jeigu Jis sako „pamatysi“, aš nepridedu prie to kažkokios konkrečios papildomos reikšmės, tik priimu tai kaip yra, ir manau, kad tai saugiausias būdas elgtis su pranašiškais žodžiais.


Po to Jis pasidalino, kad matysime milžiniškus pokyčius, liečiančius surinkimą ypač JAV ir Europoje. Jis sakė, kad JAV Namų Surinkimas taps labai populiarus ir augs labai greitai – Jis labai džiūgavo dėl to, ką Jis darė, o dalis apie Dirbtinį Intelektą (DI)  buvo daugiau dėl informacijos,  tačiau neišsigąskite to.

Vienas dalykas, apie kurį Jis pasakojo buvo štai koks: „Tai ką aš parūpinau, kad būtų palaiminimas mano žmonėms, yra naudojama prieš juos, ir tai dar labiau bus daroma ateityje.“ Įdomu. Tada aš jau žinojau, kad Kinija naudoja DI, norėdama suklasifikuoti savo gyventojus ir juos stebėti, štai apie ką greičiausiai Jis kalbėjo. Pastaba: Kai išgirsite, kad Europoje naudojamas DI tam, kad būtų stebimi žmonės, nors tai buvo skirta geriems dalykams - sienų kontrolei ar panašiai, žinokite, kad toks panaudojimas bus posūkio taškas. Tik sakau.

Meldžiuosi, kad JAV ir kitos tautos būtų gero DI panaudojimo moksle ir pramonėje pavyzdžiu pasauliui, priedanga tautoms, kurių vyriausybės tai naudos šnipinėti savo piliečius, stebėti juos ir panašiai.

Jis taip pat sakė, stebėti 2 vyriausybių pasikeitimus ir pačią Europos vyriausybę. Jis ypatingai paminėjo pasikeitimus Vokietijoje, kurie darys įtaką nuostatoms visoje Europoje ir Anglijoje, kuriose taip pat vyks pasikeitimai, taip pat ir ekonominiai. Jis pasakė, kad politika Europos vyriausybėje pasikeis, tačiau nebus taip plačiai pastebima, tačiau turės toli siekiantį poveikį nuostatose ir ekonomikoje. Jis sakė stebėti taip pat ir Italiją, ir ne tik šiuo konkrečiu laiku.

Bet ir vėl, Jis labiau džiūgavo dėl to, ką Jis darė, o šie pasaulio dalykai buvo lyg dėl  informacijos‘ ir neturintys svarbos Jo veiklai.

Prašau melstis už mūsų sūnų Krisą mūsų kelionių metu. Mes vis dar turime problemų grupės namuose, kur jis gyvena. Pavyzdžiui, kalbėjausi su prižiūrėtoja, kuri sakė, kad Krisas rytais nenori lipti į autobusą ir važiuoti į dirbtuves, ji klausė, gal jam šalta, kadangi jis atsisako būtent tada, kai šąla arba kai šąla ir būna drėgna. Dėl savo neišsivysčiusių pėdų jis nešioja tik kojines, tai gi mes jiems pasakėme, kad jam tikrai šalta ir kad apgaubtų jį antklode ...ir žinote ką, šis sveiko proto (mums) pasiūlymas visiškai pakeitė jo nuotaiką!
Jam paprasčiausiai buvo šalta, o jie būdavo tokie užsiėmę, sodindami visus, kad niekada nepagalvodavo, jog kažkam su vienomis kojinėmis gali būti šalta sėdėti autobuse atviromis durimis, kol kiti susės, kai temperatūra žemiau nulio ...brrr!  Mes pavargome prižiūrėti prižiūrėtojus. Dėkojame už jūsų maldas ir palaikymą – net nežinote, kaip labai mes jus vertiname. John & Barb.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.