Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2019 m. vasario 22 d., penktadienis

Dievo vardas "Ehyeh asher Ehyeh" . 2d.


 John Fenn "Weekly Thoughts" Ehyeh asher Ehyeh 2d.   2019/02/22 


Sveiki,
Angliška frazė „Aš būsiu, kas aš būsiu“ arba „AŠ ESU“, reiškia, kad dar nematyti, ką Dievas turi ateityje.

Mes esame Jame, todėl tai reiškia, kad mes taip pat „būsime, kas mes būsime“. Trumpai:

Jūs esate didesni viduje, negu tai, ką jūsų gyvenimas dabar atspindi išorėje. Jėzus palygina dangaus karalystę su sėkla.  Kiek obelų yra vienoje obuolio sėkloje? Sėkla yra didesnė viduje, negu išorėje. Nesvarbu, ar mes kalbame apie garstyčios, obuolio ar kokoso sėklą, sėkla viduje yra didesnė nei išorėje, nes savyje turi nesuskaičiuojamą daugybę medžių ir vaisių.


Tai reiškia, kad viltis ir svajonės, dovanos ir talentai, kuriuos jūs turite savo širdyje ir sieloje, yra didesni viduje nei tai, ką jūsų gyvenimas dabar atspindi išorėje. Panaudosiu save kaip pavyzdį. Galiu papasakoti, kad aš mečiau profesionalios dailės pamokas, kai man buvo 12 metų, po to, kai mano tėtis paliko mūsų šeimą, nes man tada tiesiog niekas nerūpėjo kelis metus iki tada, kol aš sutikau Tėvą būdamas 16.


Bet aš vis dar myliu dailę, būtent Monet‘ ir Rembrandt. Tačiau pats mėgstamiausias paveikslas man yra „ Piemenaitė“ nutapytas 1889 Bounguereau. Jis eksponuojamas Philbrook Dailės muziejuje Tulsoje. Aš turiu jo kopiją savo darbo kabinete, ji primena man  žmoną, kai ji buvo paauglė, jos širdį dėl Viešpaties, ir Viešpaties širdį kaip Ganytojo taip pat. Ta paveikslo kopija kabo šalia gimtadienio dovanos, kurią Barbara davė man  prieš daugiau 30 metų, tai- vienas lapas iš Jokūbo Biblijos atspausdintos 1611- Jono10 skyrius: Gerasis Ganytojas. Jūs net neįsivaizduojate, koks aš buvau romantiškas, 😊. Taip Viešpats mane sukūrė, juokinga.


Vienu metu aš norėjau būti  vandenyno tyrinėtojas arba Jūros biologas, o jei ne, tai dirbti Nacionaliniame Parke. Aš lankiau skraidymo pamokas, kai buvau paauglys, o mano tėtis turėjo lėktuvą. Man vis dar patinka skraidyti. Man patinka vandenynas, aš sužavėtas brangakmeniais. Man patinka gaminti iš medžio baldus, mažas valtis ir kitus daiktus iš medžio. Aš galvoju, kad medis yra vienas nuostabiausių Viešpaties sukurtų dalykų. Mediena nuostabi savo įvairove ir panaudojimu, medžiai taip pat, galėčiau apsikabinėti juos visą dieną, 😊 Aš manau, jie nuostabūs.


Jūs būsite tuo, kuo būsite. 
Mes esame Jame, Jis yra mumyse. Jei Jis bus, kas bus, taip ir mes būsime. Jis yra AŠ ESU ir mes esame Jame ir  Jo AŠ ESU Karalystėje. (atsiprašau visų, kurie verčia tai į įvairias kalbas, atsiprašau, kad verčiu šokinėti jus per lingvistinius kalniukus, 😊) Kiek jūs esate didesnis viduje nei išorėje? Būtų lengva žiūrėti į mūsų žmogiškus kentėjimus ir apribojimus, mūsų galimą mirtį ir susijungimą su mylimaisiais ir draugais danguje ir atsidusti dėl neįgyvendintų svajonių ir neišvystytų dovanų- bet tai ne viskas. Ef 2:7 sako, kad Tėvas ateinančiais amžiais toliau rodys mums savo gerumo turtus.


Jei jūs nepamatysite Izraelio šiame gyvenime, nesijaudinkite dėl to. Zac14 pasakyta, kad žemės tautos ateis į Jeruzalę kiekvieną rugsėjo mėnesį 1000metų iš eilės pagarbinti Karaliaus per Palapinių šventę. Aš galiu laukti.


Jei jūs neturite laiko atpalaiduoti ir išvystyti tuos talentus, kuriuos Dievas Kūrėjas į jus įdėjo šiame gyvenime,- nesijaudinkite, jūs dar turite ateinančius amžius. Klausykite, mes esame Dievo sūnūs, bet dar nepasirodė kas būsime, nes mes matysime Jį, tokį, koks Jis yra.


Žiūrėkite į šviesą
Balta šviesa, kurią matome iš tiesų sudaryta iš 7 spalvų, kaip jūs galite prisiminti iš mokyklos laikų: ROYGBIV(angl.)- raudona, oranžinė, geltona, žalia, mėlyna, indigo, violetinė. Taip yra anglų kalboje, ir prisiminimas Roy G Biv padeda daugeliui mokinių parašyti fizikos testą.


Jei jūs pasiimsite kreideles ir nupiešite tas spalvas, vieną virš kitos lape, jūs negausite baltos spalvos. Nei geltonos. Nei nieko tokio primenančio saulės šviesą. Mums primena apie šias spalvas saulėlydis ir saulėtekis, raudonas  mėnulis ir derliaus mėnulis, kai saulės šviesa silpnai šviečia per žemės dulkes ir atmosferą, kuri sulaiko visas spalvas išskyrus raudoną ir oranžinę ir kartais mėlynos spalvos bangų ilgius. Jei taip nebūtų mes neturėtume  supratimo, kad balta  saulės šviesa yra sudaryta iš 7 spalvų.


Jūsų gyvenimas panašus į tai. Dailės ar muzikos dovana, talentas skaičiams, meilė gėlėms, žodžiams, sugebėjimas dirbti rankų darbus, gaminti valgį- visos tarpusavyje tiesiogiai nesusiję dovanos ir talentai, kurie natūraliai pasireiškia jūsų polinkiuose, jie visi kartu sudarys jus amžiais, kurie ateina. Bet tiesiog dabar, jie padaro jus - unikaliu, niekada nėra buvę kito tokio kaip jūs, ir niekada nebus.


Dievas Tėvas pakankamai didelis ir kūrybingas, kad gali paimti savo asmenybės sluoksnius  ir sukurti juos mumyse- nes mes atėjome iš Jo. Jis žinoma privalo visų pirma turėti tas savybes. Todėl kaip dėlionė, kaip milžiniška sudėtinga  dėlionė, mes  visi sudarome Kūną ir Kristaus asmenybę. Viskas, pradedant mūsų humoro jausmu iki teisingumo jausmo- visa tai ateina iš Jo. Kiekvienas asmuo startuoja su Jo asmenybės elementais, kurie susijungia kad kartu suformuotų mus.


Kai Jėzus kalbėjo Luko6:38, kai jūs duodate, tebus jums duotas  geras saikas, sukratytas ir su kaupu; Jis pasakė, kad davimas Viešpatyje niekada nepaliks jūsų gyvenimo, tai įeis į jūsų ateitį ir aprūpins jus ateityje. Jūsų davimas nusikelia į jūsų ateitį, ir taps jūsų aprūpinimu ateityje.

Kai mes duodame meilėje resursus, gyvenimus ir išmintį kitiems, niekas nedingsta amžinybėje. Visa, ką mes duodame kitiems nusikelia į mūsų ateitį ir bus pasiųsta atgal mums, kai mūsų laikas sutaps su tuo ateities laiku. Niekas  nėra prarasta, kai duodi žmonėms, kai išlieji savo gyvenimą į jų gyvenimus.
Frazė :“ ehyeh asher ehyeh“, arba „aš būsiu, kas būsiu: AŠ ESU pasakė tau Iš3:14, tada tie žodžiai buvo skirti senoviniam Izraeliui, kai jie buvo vergais Egipte, kad jie turi ateitį, jie turi pažado žemę, nes Jis žinojo, kad jie buvo išorėje tik vergais, bet viduje buvo daug didesni viduje. Mes jau gyvename amžinybėje. Mes nemirštame ir neįeiname į amžinybę, mes jau dabar esame amžinybėje. Jūs iš tiesų niekada nemirsite, tik pakeisite adresus kuriam laikui. Jūs būsite kas jūs būsite...


Tęsiu kitą savaitę...iki tada, laiminu.

John Fenn


www.churchwithoutwallsinternational.org ir rašykite man el.laiškus:  cwowi@aol.com


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.