Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2018 m. gruodžio 26 d., trečiadienis

2018 m. gruodžio mėn. CWOWI el. Naujienlaiškis


Sveiki,
Ačiū už maldas, ypač šį mėnesį už Krisą, kuris dabar jaučiasi daug geriau, ačiū! Pasidalinsiu čia apie jį jaudinančia istorija.


Vaikiškas paprastumas
Padėkos Dienos  savaitgalį sekmadienį(lapkričio 22d.) vienas grupės namų gyventojas, aš jį pavadinsiu „R“ sudavė Krisui kumščiu. „R“ aukštesnis, gali vaikščioti, jis savo 60-ųjų viduryje, turi šiek tiek sveikatos problemų.


Per Padėkos šventę jis buvo išvykęs į namus ir prašė šeimos, kad galėtų gyventi netoli jų pats vienas, ar dviese, nes likusius metus nori būti arti šeimos. Bet jie abu kartus pasakė-ne. Kai jis grįžo į grupės namus po atostogų, buvo piktas, kad  jį šeima atmetė. „R“ pastebėjo, kad kažkas buvo savaitgalį jo kambaryje ir užsidegė pykčiu(gaisrininkai tikrino saugumą  grupės namuose ir apsilankė kiekviename kambaryje).


„R“ bandė pačiupti Kriso Kindle, bet Krisas laikė jį stipriai ir šaukė:“ Eik šalin R“, o po to sekė smūgis kumščiu.  Prižiūrėtojos atplėšė jį nuo Kriso, pakėlė  nuo grindų, pasodino į vežimėlį, nuramino ir pasirūpino nubrozdinimais (ant skruosto ir  prie burnos).


Kai aš atvykau į grupės namus „R“, man sakė kaip jis gailisi, kad sudavė Krisui, ir prašė jam atleisti...žinoma aš tai padariau. Kai jis nuėjo pas Krisą ir atsiprašė, Krisas -čia pamoka- apsikabino jį ir visai paprastai pasakė: “aš tave myliu“ tokiu mielu ir tyru balsu, kad tai išspaudė man ašaras.


Kriso širdyje viskas baigėsi apkabinimu ir žodžiais: “aš tave myliu“. Darbuotojai stovėjo ir tylėdami stebėjo šį pasikeitimą. Mes buvome apstulbę. Krisas parodė didį pavyzdį, pasielgė nuolankiai, švelniai, tyrai, ir aš šiek tiek kaip tėvas didžiavausi, kad mano sūnus pasiekė tokį brandos lygį, kurio daugelis normalių žmonių iš viso nepasiekia. Jo paprasti žodžiai: „aš myliu tave“ , tarsi prasiskverbė pro sąvokas, kas gera ir bloga, panaikino įžeidimo pasekmes, pagydė taip pat ir „R“, ir aš išmokau pamoką iš savo neįgalaus sūnaus taip pat.


Prasižengimo įstatymas
Levitų6:1-6 prasižengimo įstatymas sako, būtent tai, ką kalbėjo Jėzus Mt5, kad prasižengimas apima ir vertikalią nuodėmę prieš Dievą, ir horizontalų kito žmogaus sužeidimą.


ST ir Jėzus mokė Mt5, kad prieš tai, kai žmogus aukos auką Viešpačiui, kad būtų jam atleista prasižengimas, būtina atsiprašyti ir sutvarkyti santykius su asmeniu, kurį įžeidei. Jie gali ir neprašyti Dievo atleisti jiems, ir niekada nepripažinti ir neatsiprašyti asmens, kurį įžeidė. Jie tai turi sutvarkyti, jei nori , kad Dievas atleistų jiems.
Jėzus tai paminėjo Mato5:22-25, kai Jis sakė palikti dovaną prie altoriaus ir eiti susitaikyti su broliu, tada grįžti ir aukoti auką.


Mums jau pabodo bažnyčios kultūra, kuri nori, kad mes juos mylėtume, ir leistume jiems pasišalinti nepripažįstant , kad jie mus sužeidė.  Tai ne pagal raštą. Nors mes gal būt viduje jiems atleidžiame ir prašome Viešpaties atleisti jiems ir Jis atleidžia, jie vis tiek bus atsakingi už savo elgesį, kai stos prieš Jį, jei nesusitaikys su mumis.


Jei jūsų protas tarsi patenka į sumaištį nuo minties, kad Dievas atleis kažkam, nes jūs parašote, nors vis tiek Jis laikys juos atsakingais, tai rodo, kad jūs nesuvokiate šito ir todėl esate sumaištyje. Pasvarstykime: mums atleistos nuodėmes, kai mes pasirinkome Jėzų. Mes prašome atleidimo, kai nusidedame, kiek tik galime, ir mūsų užrašai prieš Dievą švarūs.


Nors mes vis tiek turėsite stoti prieš Kristaus teismo krasę ir duoti ataskaitą už  savo veiksmus. Mums atleista, bet vis tiek mes duosite apyskaitą už savo gyvenimą.


Jei jūsų vaikui liepta nupjauti pievelę ir jis tai daro, jam nereikia atsiprašinėti jūsų dėl to, bet jūs turite teisę patikrinti jo darbą, ir nurodyti, ką jis padarė gerai, ką blogai. Jei jums darbe pavesta užduotis, jūs gal būt nepadarėte nieko blogo tai vykdydami, bet jūsų bosas patikrins jūsų darbą ir įvertins, kas buvo padaryti gerai, kas blogai, ir kas turi būti padaryta kitaip. Taigi mes turėsite stoti prieš Kristaus teismo krasę


Paulius mokė 1Kor3:1-15 sakydamas, kad tie, kurie pasilieka pavyde, priešiškume, ir susiskaldyme, nesusitaikydami nusineš tas nuodėmes į dangų. Jis pasakė, kad pavydas, priešiškumas, susiskaldymai - jų kūniškumas bus sudegintas kaip šienas, nors jie bus išgelbėti, bet lyg per ugnį.


Dažnai tas asmuo bando paaiškinti, kodėl jis taip  elgėsi, arba kokiam strese jis tada buvo, ir ką jis iš tiesų turėjo galvoje, o Dievas reikalauja paprasto pripažinimo, kad jis mus sužeidė ir atsiprašymo. Po to, kai jie mus sužeidė praeityje, mes galime žingsnis po žingsnio apriboti jų poveikį mūsų gyvenime, nebent jie pasikeistų per tam tikrą laiką (Mano kalno pamokslas 1 ir 2, ypač 2d. šios serijos, ten daugiau detalių.)


Aš turiu daugiau apie atleidimą serijoje „atleidimas, kaip būti atleidžiančiu asmeniu neatleidžiančiame pasaulyje“, mūsų tinklalapyje paspausk ant
cwowi.org / „store“/ „Christian living“.



CWOWI augimas
Mes pastebime tekėjimą namų surinkimų augime iš šeimų, tas augimas 2018 vyksta labai greitai, ir mes tiesiog apstulbinti to, ką Viešpats Adaro žmonių širdyse ir gyvenimuose. Mes gauname kelis el. laiškus kiekvieną savaitę  iš žmonių, kurie klausia kaip surasti jiems artimiausią namų surinkimą, ir vidutiniškai daugiau nei 1 namų surinkimų prašymą įjungti juos  į cwowi.


Mano savaitiniai Face book ir You tube  mokymai atvėrė naują auditoriją, žmonių grupę. Per mėnesį 29.000 peržiūrų You tube. Tai atvėrė naujas galimybes daugeliui pradėti namų surinkimus.


Mes ruošiame savo darbotvarkę 2019-iems ir tuo daugiau pasidalinsiu kitą mėnesį. Dabar mano planai aplankyti Suomiją kovo mėn., Olandų konferencija gegužės 30-birželio 2d., pradžioje vasaros planuoju Midwest/Chicago srities susitikimą, detales dar pateiksiu, spalio mėn. New England konferencija Kolumbo Dienos savaitgalis, ir gal būt dar kažkas daugiau tuo metu.


Kai toks augimas, mes kitais metais rengsime daugiau internetinių susitikimų, kad pasiektume tuos, su kuriais negalime susisiekti asmeniškai. Taigi kitą mėnesį, aš pateiksiu datas ir detales, ir nuorodas kad jūs galėtumėte aplankyti internetinius renginius. Juose bus klausimai/atsakymai, mokymas, ir dar kažkas.
Kitą mėnesį aš pasidalinsiu kai kuriomis pranašiškomis įžvalgomis dėl Kristaus kūno 2019m. Labai dėkoju už jūsų rūpestį ir paramą mūsų šeimai. Kai Viešpats pasirodė man 2001 lapkritį ir pasakė pradėti cwowi, Jis pasakė - tai dėl laikų , kurie ateina. Būk resursais jiems, nes tai dėl laikų, kurie ateina“. Aš galvoju, kad „laikas, kuris ateina“ jau greitai artėja, kai surinkimai namuose bus pagrindinis būdas kurti bažnyčias visoje planetoje...būkite palaiminti,

John Fenn

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.