Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2016 m. liepos 30 d., šeštadienis

CWOWI Naujienlaiškis. Liepa 2016. Patarimai, pranašiškai, asmeniniai dalykai

John Fenn, 2016 m. liepos mėn. 20 d.,

Sveiki,
Jei tu gyveni JAV raginu tave užsisakyti mūsų naujienlaiškį, nes jo turinys paprastai labai skiriasi nuo šio e-naujienlaiškio, kuris siunčiamas daugybei žmonių daugelyje tautų. Naujienlaiškis paštu labiau asmeniškas apie tai, kas vyksta mūsų gyvenime, o e-naujienlaiškis paprastai apima kai kuriuos mokymus ir kitas mintis.

Pranašiškai - prisiminkite, 2003 metų rugsėjį Tėvas sakė man „stebėk įvykius, kai Hillary užims postą“, o maždaug prieš 2 metus (aš nepasidalinau tuo viešai iki dabar) man buvo pasakyta, kad „prezidentas (Obama) ir jo politika bus daug pavojingesnė po to, kai jis paliks postą, negu jam būnant poste.“

Bet dalis „stebėk“ iš tiesų buvo teisinga iki 2009, kai Hillary tapo valstybės sekretore, taigi tai išsipildė, ir mes iš tiesų nuo tada matėme didžiulį pasikeitimą mūsų tautoje. Bet laikas pasakys, ar Jis kalbėjo apie dar didesnį „postą.“

Anksčiau minėjau, kad Tėvas pasakė man: "paskutinė metų pusė bus sunki daugeliui.“ Žinoma, teiginys toks, kaip šitas, gali būti apie bet kuriuos 6 mėnesius istorijoje, bet kai Tėvas specifiškai pasakė tai man, aš priėmiau tai, kaip reiškinį turintį gilesnę reikšmę, kad neįprasti dalykai nutiks pasaulyje.

Jau matome terorizmą ir politinius įvykius pasaulyje, pradedant nuo Brexit iki Dalaso bei kitų riaušių prieš policiją, iki Turkijos, Nicos, Prancūzijos ir daugiau, o mes dar esame tik viduryje liepos, aš iš tiesų meldžiuosi dėl tų 5 mėnesių. Jis jau pasakė, aš pasidalinau tuo anksčiau, kad 2017 bus sunkus laikas pasauliui“, taigi aš dvasine prasme, taip sakant, „ruošiuosi“.

Bet ir vėl aš grįžtu atgal prie aplankymo 2010, kai klausiau apie Arabų pavasarį, Egiptą ir kitus dalykus, ir, kai pasakęs man kelis dalykus, Jis paklausė: Bet kodėl tau tai rūpi? Tau reikia būti Tėvo reikaluose.“

Kristus mumyse, ir Jis yra tvirta uola. Mes privalome kaip individai, kiekvienas būti Tėvo reikaluose, tuose, kuriuos Tėvas mums numatęs mūsų gyvenimo sferoje; mūsų sutuoktinis, šeima, darbas, tie, su kuriais bendraujame, tai yra mūsų prioritetai. Stebėkite ir melskitės, matykite, bet nebijokite. Prisiminkite, kad mes esame žmoniškos būtybės, o ne žmogiškos mašinos. Pirmiausia „būkite“ po to „darykite“, tokia tvarka.

Praktiniai namų surinkimo patarimai jūs esate šeimininkas ir nustatykite taisykles
Jei reikia, kad žmonės išeitų tam tikru laiku, pasakykite jiems iš anksto. Jei jūs uždarote duris į kai kuriuos kambarius, pasakykite jiems, kad jie uždaryti su priežastimi ir kad jie ten neitų. Jei yra kokių nors apribojimų – nustatykite taisykles, jūs esate šeimininkas. Paulius turėjo pamokyti korintiečius apie socialinius įgūdžius, apie tai jis rašo 1 Korintiečiams 14 skyriuje pradedant nuo 26 eilutės. Jis rašė apie kalbėjimą paeiliui, kad negalima nutraukti vienas kito, viskas, kas bus pasakyta, bus aptarta ir gali būti atmesta. Jis kalbėjo apie tai, kad negalima dominuoti pokalbyje ir dar daugiau.

Pirmais metais, kai mes pradėjome CWOWI (Tarptautinis Surinkimas be Sienų) mes turėjome porą, kuri vadovavo namų surinkimui. Jie susitikdavo sekmadieniais ryte 10 val. Ši pora sakė, kad žmonės gali pasilikti iki 11 vakaro, ir netgi eiti namo, apsivilkti maudymosi kostiumus bei ateiti vakarienės ir sėdėti karštoje vonioje beveik iki vidurnakčio!

Mes sakėme jiems, kad tai neišmintinga, kad žmonės čia ateina dėl namų surinkimo garbinti Jėzų ir dalintis tuo, ką mes turime bendro Jame, ir taip augti kaip žmonėms ir tikintiesiems. Todėl mūsų patarimas buvo apriboti susirinkimus iki poros valandų arba, kaip Viešpats veiks, bet iš tiesų, sutrumpinti laiką, nes žmonėms reikia pailsėti po dienos.

Ta pora su tuo nesutiko, nenorėjo įžeisti jausmų, bet kentėjo, nes kitą dieną turėjo anksti keltis į drabą, taigi dėl to, kad nenorėjo užgauti žmonių jausmų, jie nenustatė ribų. Galutinis rezultatas buvo toks, kad jie išseko, kaip ir buvo perspėti, ir šiandien jie nebedalyvauja namų surinkimuose.

Keiskitės paeiliui
Kitas punktas yra keisti tuos, kurie vadovauja, ir keisti namus. Mes radome šį pavyzdį Apd 2:46 ir dar kitose vietose, tai pasiteisina nepaisant kultūros nei tautos. Jei neįmanoma keisti namus kiekvieną savaitę, mažų mažiausiai keiskite tuos, kurie vadovauja susirinkimui. Ir aš neturiu omenyje, kad būtų keičiamasi tarp 3 žmonių, bet suteikite galimybę kiekvienam vadovauti susirinkimui. Mes turėjome kelis susirinkimus namuose, kuriems vadovavo vaikai ir paaugliai pasidalinkite atsakomybe!

O vadovavimas nereiškia viskam būkite kūrybingi, galbūt kažkas naujas jaučiasi nesuvaržytas tik parinkdamas kelias garbinimo giesmes, ir paprašydamas kažką kitą pasidalinti žodžiu, kuris yra jo širdyje. Tai nėra varžybos, tik tai turi būti ne ginčytini dalykai, bet tai, kas mums bendra ir žmonės gali dalintis priklausomai nuo malonės, kurią Jis yra jiems suteikęs. Asmuo, kuris myli garbinimą, galbūt ves visus garbinti be jokio „mokymo“ iš Žodžio. Užtarėjas gali vesti visus maldoje. Mokytojas gali išmesti garbinimo laiką ir tik pasidalinti Žodžiu – leiskite žmonėms dalintis pagal jiems suteiktą malonę.

Mes pastebėjome, kad namų surinkimas gyvybingesnis, jei jis apriboja studijas iš knygų ir kitų mokymo programų, pasirenka kiekvieną savaitę paeiliui keisti žmones, kurie dalinasi, taip padarydamas kiekvieną susirinkimą skirtingu. Jei kas nors jaučia, kad yra vedamas pasidalinti kažkuo iš knygos ar pamokos, darykite tai tik tada, kai jūs priimate surinkimą savo namuose/arba vadovaujate, bet ne kiekvieną savaitę, ar mažų mažiausiai apribokite tai konkrečiu susitarimu ne daugiau vienas mėnesis susirinkimų pasitikėkite Kristumi kiekviename asmenyje, ir prisiminkime, kad maža ugnelė geriau už tai, kai visai nėra ugnies. Žmonės švelniai vadovaujami susigražins balansą.

Gyvenkite su tikslu vienas kito atžvilgiu
Neleiskite, kad savaitinis susirinkimas taptų vieninteliu laiku, kai jūs matote ir/ar bendraujate vienas su kitu. Investuokite į santykius siekdami suvalgyti kartu priešpiečius su kuo nors iš jūsų namų surinkimo kartą per savaitę. Pakvieskite kažką iš savo grupės vidury savaitės papietauti. Būkite kūrybingi; mamos su mažais vaikais susitikite visos kartu, susirinkite vyrai pasportuoti ar pavalgyti, ar dėl kažko kito, dėl ko visi sutinkate. Palaikykite kontaktus socialiniuose tinkluose ir bendraukite, kad savaitinis susirinkimas būtų tik santykių pratęsimas.

Konferencija gegužės mėnesį Olandijoje
Kitais metais mūsų organizuojama konferencija Olandijoje prasidės savaitgalį, kai JAV švenčia Atminimo dieną (Memorial Day). Konferencijos pradžia ketvirtadienį gegužės 25 dieną ir ji tęsis iki sekmadienio 28 dieną (Memorial Day pirmadienį, 29 d.)

Aš raginu jus pamaldžiai apsvarstyti atvykimą į konferenciją. Tai bendravimo, garbinimo, mokymo ir Dvasios judėjimo derinys konferencijos metu, kur mes valgome kartu gražiame pastate puikioje Nyderlandų kaimo aplinkoje. Dažniausiai žmonės atvyksta iš 6-15 tautų ir jūs tikrai įsigysite daug naujų draugų!

Po konferencijos, nuo pirmadienio iki trečiadienio, su Barbara planuojame pasižvalgyti su apylinkes. Tie, kurie norės ir galės pasilikti, galite prisijungti prie mūsų. Nyderlandai labai gražūs, ypač pavasarį, su tulpių laukais, senoviškais miesteliais, pilimis, ir gyvybingu Amsterdamu bei jo apylinkėmis. Mes galėsime aplankyti Anne Frank namą ir/arba Corrie ten Boom namą taip pat.

Skrydžiai į Amsterdamą leidžia lengvai atvykti tiems, kurie gyvena JAV ir Kanadoje. Dieną jūs išvykstate Iš JAV , miegate lėktuve ir atvykstate kitą rytą. Jūs lengvai galite tai padaryti skirdami tam savaitę ar 8 dienas. Dėl detalių susisiekite su Wil ir Ank cwowi@solcon.nl

Asmeninės naujienos
Jei jūs meldžiatės už mus ir Krisą, mes labai tai vertiname. Mes tiek daug keliavome ir turėjome tiek daug lankytojų ir renginių šiais metais, kad mūsų normalus tvarkaraštis, kai pasiimame jį namo sutriko, to jis nesuprato, nes jis labai pripratęs prie vienodo ritmo, dėl savo pažeisto proto jis nesupranta visų pasikeitimų, kuriuos mes padarėme jo tvarkaraštyje. Prižiūrėtojos globos namuose ir mes turime tvarkytis su jo elgesio problemomis ir emocijų svyravimu. Ačiū.

Jėzus sakė, kad Jis romus ir nuolankios širdies, ir toks Jis yra. Jis nėra Holivudo Jėzus. Jo nežavi itališko marmuro fojė, kai kažkas įeina į vietą vadinamą bažnyčia, Jis vertina puodelį vandens vaikui, kai asmuo aplanko sergančius draugus ar kalinius, ir nuneša rūbų bei maisto stokojantiems.

Mūsų vertybės turi susiderinti su Jo vertybėmis. Jis yra romus ir nuolankios širdies ir mes galime mokytis iš Jo; tas mokymasis yra diena iš dienos kasdienybėje, normaliame gyvenime. Tai procesas, kuris tęsiasi visą gyvenimą!

Mes tiesiog dabar turime keletą poreikių ir labai vertiname jūsų davimąačiū jums.

Būkite palaiminti,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.