Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2012 m. gegužės 23 d., trečiadienis

Malonės apreiškimas


John Fenn, 2012 m. gegužės mėn. 21 d.,

Brangūs draugai,

Pradėdami šį mėnesį norime išsiųsti mėnesinį naujienlaiškį savo draugams ir partneriams visame pasaulyje, siunčiamą elektroniniu paštu apytiksliai kiekvieno mėnesio trečią pirmadienį.

Jeigu užsiprenumeravote mano savaitės mintis, jūs esate įtraukti į šio pirmo e-naujienlaiškio gavėjų sąrašą. Norėdami jo atsisakyti taip pat, kaip ir savaitės minčių, ar pakeisti elektroninio pašto informaciją, tiesiog paspauskite nuorodą dokumento apačioje.

Vietoj didelių pamokymų daugumoje e-naujienlaiškių rasite kai kuriuos mano gautus pranašiškus žodžius, trumpus pamąstymus įvairiomis temomis, kelionių ir susirinkimų informaciją, „Surinkimo be sienų“ (Church Without Walls) puslapio atnaujinimus, draugų ir šio tinklo namų surinkimų liudijimus, ir daugiau.

Pranašiškai: Savo dvasioje jaučiu rugpjūčio - rugsėjo mėnesiais įvyksiantį ekonominės baimės pasireiškimą. Spalio mėnesį taip pat bus juntamos šio pasireiškimo pasekmės – tiesiog reikia melstis ir stebėti, kas vyksta.

Visuomet prisiminkite, kad Dievo Žodis nesikeičia, o tai reiškia, kad Mato Evangelijos 6 skyrius vis dar galioja - jei ieškome Jo ir Jo teisumo, viskas, ko mums reikia, bus suteikta. Taipogi laiške Filipiečiams 4:19 parašyta, kad Jis patenkina visas mūsų reikmes iš Savo šlovės turtų. Jis aprūpina mus ne atsižvelgdamas į ekonominę padėtį, bet iš Savo šlovės turtų. Kokia ramybė!

Pranašiška įžvalga: Ateinančiomis dienomis daugelis Kristaus kūno narių išmoks naujų aspektų asmeninėje kelionėje su Viešpačiu. Susiejant tai su aprūpinimu, turime suprasti, kad malonė veikia pagal laikus, o ne sekundes.

Sukūręs žemę, Viešpats tarė, kad saulė, mėnulis ir žvaigždės atskirs dieną nuo nakties ir bus ženklai laikams, dienoms ir metams žymėti (Pr 1:14).

Jis vis dar veikia tuo pačiu būdu – ne pagal „Viešpatie, mums to reikia tučtuojau“ principą, bet labiau pagal šį - „man to reikia šiame laikotarpyje, Viešpatie“.

Pavyzdžiui: Moteris, kuri kirpdavo man plaukus uždarė savo saloną. Tai yra ypač svarbu, nes aš pasiėmiau Chris, mūsų vyriausią sūnų, kuris yra neįgalus ir būdamas 32 metų amžiaus, protiškai yra kaip keturmetis. Taigi, staiga turiu surasti vietą prieinamą neįgaliesiems, su personalu, norinčiu kirpti judančius klientus (Chris nuolat kalba plaukų kirpimo metu ir ne visada būna ramus).

Žinant, kad 2 Petro laiške 1:3-4 sakoma, kad VISI dalykai susiję su gyvenimu (aprūpinimas) ir dievotumu (ko man reikia augimui Jame) man jau buvo suteikti, aš laukiu malonės... mąstydamas, kur Tėvas ją suteikė.

Tokiais laikotarpiais kaip šis, aš tiesiog laikau akis ir ausis atvertas, svarstau apie viską ir laukiu. Aš pagalvojau apie kitą vietą mieste, bet ji man pasirodė gana moteriška, ten siūlė įdegį ir panašiai, taigi tai nebuvo vieta man ir Chris.

Mano plaukai ilgėjo ir aš pasakiau Tėvui, kad man reikia surasti vietą, bet aš tiesiog tai laikiau savyje, laukdamas pasireiškiančios malonės.

Praeitą savaitę „atsitiktinai“ aš lankiausi vietiniame mėsainių/ ledų restorane ir šalia manęs esanti ponia kalbėjosi su paaugliu vaikinu už prekystalio, gaminančiu pieno kokteilius ir pan. Jis pasakė, kad jam reikia apsikirpti, ir ši moteris papasakojo apie kirpyklą, pritaikytą labiau vyrams nei moterims, kaip ją rasti ir pan.

Aš paklausinėjau jos šiek tiek daugiau. Jos nuomone tai buvo tobula vieta man ir Chris. Vakar aš ten nuvykau įsitikinęs, kad malonė yra paruošta. Žinoma, vieta yra prieinama neįgaliesiems, o pasirodo, kad kirpyklos savininkės mama dirba toje pačioje namų grupės kompanijoje, kurioje gyvena Chris! Taigi, ji išlieka rami kirpdama plaukus judantiems asmenis ir jaučiasi patogiai su neįgaliais žmonėmis. Ji tobulai susitvarkė ir su mano plaukais... Ačiū, Tėve, už malonės apreiškimą.

Kitas pavyzdys: Apaštalų darbų 16:6 Paulius keliauja iš rytų į vakarus (iš dešinės į kairę žemėlapyje) per dabartinę Turkijos tautą, bandydamas pasukti kairėn ir nuvykti iki pakrantės. Du kartus, 6 ir 7 eilutėse parašyta, kad Šventoji Dvasia neleido jiems eiti ta kryptimi. Tai vyksta, kai išgirsti „ne“ arba tavo planai nesuveikia, tačiau Viešpats dar neapreiškė, kur Jis nori, kad tu eitum ir ką darytum. Liūdna, kai Jis sako „ne“, bet nesuteikia papildomos informacijos!

Todėl Paulius ir jo grupė padarė tai, ką jie žinojo, kad turi padaryti, tai yra tęsti ėjimą kryptimi, kuria jie buvo nukreipti. Realybėje jie elgėsi teisingai, laukdami apreiškiamos malonės. Galiausiai, 8 eilutėje jie pasiekė Troją, o tai buvo šalies pabaiga – jie keliavo per visą Turkiją, negalėdami pasukti kairėn keliu vedančiu pakrantės link – ir jie atėjo visą šį kelią į vietą, kur nebėra daugiau žemės.
Tai buvo ta naktis, kai Paulius regėjime/ dvasiniame sapne pamatė žmogų iš Makedonijos Graikijoje, prašantį ateiti pas juos, ką jie suprato kaip Viešpaties apreikštą malonę. Abu atvejai yra pavyzdžiai aprūpinimo iš malonės, laukiant kuomet malonė bus apreikšta. Aprūpinimas jau buvo ten, tiesiog reikėjo leisti jam pasireikšti, paliekant tai Tėvo rankose iki laiko, iki sezono.

Tai yra tai, ką aš vadinu veikimu pagal laikus, o ne sekundes. Kuomet mes gyvename Dievo laikuose, mes randame aprūpinimą tiesiog įeidami į tai, ką Jis jau parūpino... Barbara ir aš taip gyvenome visą savo gyvenimą, bet daugelis krikščionių įpratę veržtis, brautis, klaidingai mąstydami, jog Tėvas nori, kad mes būtume tokie – tai nėra nei tikėjimas, nei malonė. Išmok gyventi Dievo laikuose ir leisti Jam apreikšti Savo aprūpinimą ir kryptį. Ateinančiais laikais ši žinia taps daug realesnė daugeliui Kristaus kūno narių.

Keletas artėjančių kelionių:
Birželis - Phoenix, Arizona, birželio 1-3, kontaktinis asmuo James at:jb4re@cox.net

Rugsėjis – Barbara ir aš keliausime į Vilnių, Lietuvą, kur rugsėjo 7-9 d. įvyks 2-oji konferencija. Praeitais metais Viešpats tikrai pripildė susirinkimus Savo buvimu, palaimino visos savaitės turtingumu – bendravimu stovykloje, maistu, mokymu – tiesiog savaitė buvo pilna dvasinių dalykų.

Aš taipogi drąsinu jus investuoti į save per mūsų tiesioginę video Biblijos mokyklą. Pamokos suteiks jums subalansuotą Viešpaties pažinimą ir jūs galėsite matyti nuoseklumą ir darnumą tarp Senojo ir Naujojo Testamentų, geriau suprasti Jėzaus mokymą ir užpildyti visas spragas. Žemiau yra 2 naujos šio mėnesio CD/mp3 serijos šiam mėnesiui. Kiekviena CD serija kainuoja $12 paštu.

Naujos CD/mp3 serijos:
Tūkstantmetis: Ko tikėtis iš 1.000 metų
Ką mes norėtume nuveikti per tą 1.000 metų? Koks bus žemės klimatas? Kokie geologiniai pasikeitimai įvyks planetoje? Ką reiškia, kad velnias bus surištas tūkstančiui metų? Ar žmonės gims tuo laiku? Ar žmonės galės atmesti Jėzaus karaliavimą? Kodėl šėtonas bus paleistas tų metų pabaigoje? Kaip žemė bus politiškai struktūrizuota su Jėzumi kaip Karaliumi? Šie ir daug daugiau klausimų yra atsakomi šioje įdomioje serijoje apie ateinantį kitą amžių.
Subalansuotas Biblijinis klestėjimas 2. Trys dalykai, kurių Jėzus mokė apie tai, ką jūs galite daryti su pinigais
Tęsiu šią trijų dalių seriją šį mėnesį:
Viename iš Jėzaus palyginimų yra paslėpti raktai, parodantys kaip pasiekti balansą tarp Dievo valios ir mūsų asmeninių galimybių elgiantis su pinigais ir kuriant ateities planus. Kiek priklauso nuo Jo ir kiek nuo mano sugebėjimų ir mano sprendimų? Sprendimų priėmimas dėl studijavimo ir mokymosi; investavimas ar laukimas „didelio“ stebuklo, kuris pakeis viską; šis darbas ar kaip įgyvendinti Dievo inspiruotą idėją rinkoje – kaip apibrėžti, kur Viešpats jus veda? Ši serija padės jums sužinoti ko Viešpats tikisi, kuomet išmoksite apie 3 dalykus, kurių Jėzus mokė apie tai, ką jūs galite daryti su pinigais.

Ačiū už jūsų paramą. Jūsų maldos ir finansinės dovanos padeda mums judėti pirmyn. Meldžiuosi už jūsų maldos poreikius, kuriuos mums atsiunčiate grįžtančiame laiške – palaikau jus, kaip ir jūs palaikote mus.

Palaiminimai, John

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.