Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2024 m. sausio 22 d., pirmadienis

2024 m. sausio mėn. naujienlaiškis

 John Fenn, January 2024 Newsletter

Sveikinu visus,

 Dėkojame visiems, kurie meldėsi, aukojo Chriso išgydymui ir padėjo mums gauti Chrisui reikalingą įrangą, kurios jam reikėjo per pastaruosius 3 mėnesius. Esame


LABAI dėkingi!

 Noriu , kad suprastumėte Tėvo laiką. Chriso vežimėlyje yra specializuota 1 ranka valdoma pavara, kuri leidžia jam važinėti po namus, stumdant tą svirtį pirmyn ir atgal (Chrisas naudoja tik dešinę ranką). Turėjome  pinigų, kad galėtume nusipirkti naują vežimėlį , kurio labai reikėjo, jis kainavo 1500 USD, o tą dieną, kai gavome naują, senasis sugedo. Tai buvo tobulas laikas iš Tėvo pusės. Mechanizmas, kuris varo kėdę, yra vientisas ir mes nežinome, ar seną galima bus pataisyti, bet žinome, kad Tėvas parūpins, kai reikės.

 Praėjusią savaitę jis galėjo grįžti į grupės namus ir jaučiasi gerai. Kai kurie  meldėsi dėl to persikėlimo ir mes tai vertiname. Buvo sklandu ir jis buvo nusiteikęs grįžti atgal. Dabar dirbsime, kad peržiūrėtume visus el. laiškus, telefoną, zoom, ... Skype ir kitus skambučius bei žinutes, kurias turėjome atidėti nuo spalio vidurio. Ačiū už kantrybę.

 Štai nuotrauka, kurioje Chrisas ir aš per Kalėdas:

 Taip pat – tiesą sakant, mes su Barbara esame tikrai pavargę. Aš ypač. Chrisas buvo namuose pirmuosius 24 metus, o dabar grupės namuose jau 20 metų. Vienas dalykas yra rūpintis neįgaliu suaugusiuoju, kai buvome jauni, tačiau dabar, kai man 65 metai, energijos lygis labai skiriasi.

 Pradėjau nuo nenutrūkstamo pasiruošimo ir kelionių į mūsų Naujosios Anglijos konferenciją spalio pradžioje ir netikėtai turėjau parskristi namo, kad budėčiau prie Chriso ligoninėje 4 naktis po to, kai Barbara jau praleido ten  4 ankstesnes naktis, tada greitosios pagalbos automobiliu parvežėme jį namo, o paskui rūpinomės juo likusias spalio, lapkričio, gruodžio ir dar 2 sausio savaites.

 Tai buvo kasdienis rūbų / patalynės skalbimo krūvis, nes jis negalėjo pakilti iš lovos, kad galėtų naudotis vonia ir pats pavalgyti (ypač kliuvo  Barbarai), o man - fizinis krūvis - kėlimas / perkėlimas / maudymas / tualeto priežiūra - 190 svarų (86 kg). ) vyras, turintis 4 metų protinius gebėjimus, kenčiantis nuo L3 slankstelių kolapso, todėl reikėjo būti atsargiems su visais perkėlimais, nuolatine priežiūra, kuri mus nualino. Kai kurie iš jūsų gali prisiminti, kaip rūpinosi savo namuose sergančiu žmogumi, ačiū už maldas.

 Reikalingi vertėjai: Mano Savaitės mintys ir mėnesiniai informaciniai biuleteniai išverčiami į 9 kalbas ir skelbiami mūsų ES svetainėje, tačiau mums reikia daugiau. Ypač daug padėtų vertėjai iš ispanų ir suomių kalbų. Apsilankykite svetainėje adresu cwowi.eu ir dėl informacijos susisiekite su Wilu ir Ank el. paštu cwowi@solcon.nl.

 Europos konferencija gegužės 2-5 dienomis Nyderlanduose. Jau esame 100% užpildyti, bet Wil ir Ank vėliau šią savaitę sužinos, ar mūsų grupei bus suteikta daugiau kambarių. Norėdami gauti informacijos, susisiekite su Wilu ir Ank adresu cwowi@solcon.nl.

 Talsos konferencija birželio 29–30 d.: Šis laikas visada toks turtingas Viešpatyje. Mokymas, gilus garbinimas, malda už visus, neformalūs klausimai ir atsakymai – žmonės vienas po kito sakydavo, kad mūsų savaitgalio susitikimai nepanašūs į nieką kitą, kur jiems teko dalyvauti – tai labiau šeimos susirinkimas, o ne didelė oficiali konferencija... būsite kaip namie ir ramiai bei akimirksniu susirasite draugų tame pačiame dvasiniame puslapyje.

 Atkreipkite dėmesį į artėjančius mūsų „Zoom“ susitikimus. Užsiregistruokite aukščiau ir priminkite sau, nes priminimo negausite nei iš Zoom, nei iš mūsų – nuolat girdime iš žmonių: „Pamiršau“ – nustatykite priminimą ar du! Pastabos ir padalomoji medžiaga dalijama tik su „Zoom“ dalyviais, nes tarp padalomosios medžiagos eilučių yra daug pasakyta, todėl padalomoji medžiaga yra neišsami, negirdėjus mokymo gyvai.

 CWOWI per pastaruosius metus patyrė didžiulį augimą

 Mes imamės veiksmų, kad palaikytume geresnį ryšį su namų surinkimais. Tai apima mūsų birželio 29–30 d. konferenciją Talsoje, taip pat „Zoom“ susitikimus tinklo lyderiams ir kt. Dėmesio, CWOWI lyderiai ir filialai!

 Kadangi buvau susirūpinęs Chrisu, pasidariau spalio pradžios el. laiškų atsargines kopijas, į kuriuos reikia atsakyti. Dėkojame už kantrybę. Aš atsakiau tik minimumą... mano interviu su Randy Kay, 4 apie Deep Believer ir kitur peržiūrėta daugiau nei 1 milijonas, o daugelis iš jų siunčia man laiškus  el. paštu....

 KWOWI – Ugandoje ir Kenijoje šiuo metu remiami 248 vaikai. Deja, šį mėnesį taip pat turėjome 6 vaikus, kurie neteko rėmėjų. 1 Ugandoje ir 5 Kenijoje.

 Jiems yra sunkiau, nei niekada nebuvo remiami, todėl CWOWI/KWOWI kompensuos skirtumą tol, kol neįsitrauks kiti rėmėjai. Vaikų amžius svyruoja nuo 7 iki 15 metų. http://www.kwowi.org.

 Mūsų širdis yra rasti būdų, kaip rėmėjai galėtų bendrauti su savo remiamais vaikais, vertiname kantrybę ir maldą, kai ieškome geriausių būdų tai padaryti.

 Garso įrašų mokymo serijos šį mėnesį ir visus metus.

 Kai gruodį paklausiau Tėvo, ko Jis nori, kad sausio mėnesį mokyčiau garso įrašuose (CD arba MP3), Jis labai aiškiai ir iš karto pasakė: „Metų eigoje eik per Naująjį Testamentą“. Taigi aš tai darau. Šį mėnesį Matas ir Morkus.

Kitą mėnesį bus Lukas ir Apaštalų darbai ir t.t. Iki metų pabaigos turėsite viso Naujojo Testamento apžvalgą su daugybe dalykų, kuriuos reikia ištirti ir kurie pakeis jūsų supratimą apie Viešpatį.

 Kai kas iš to, ką Viešpats pasakė 2024 m

 Tai labiau skirta JAV, bet kai kurie prisimins, kuo aš jau dalinausi: Jis sakė: „2024-ieji bus įdomūs metai“.

 Mes turime daug naujų žmonių , todėl jie gali apsilankyti mūsų svetainėje ir peržiūrėti archyvuotus informacinius biuletenius, kuriuose pasidalinau pranašiškais dalykais, kuriuos man pasakė Tėvas arba Viešpats.

 Kai kurie prisimins, kaip Viešpaties man pasakė, jog pagal „blogiausią scenarijų“ Baidenas turės „sveikatos problemų“, o kovo mėnesį Harris perims lyderiavimą rinkimuose. Geresnis atvejis būtų, kad Baidenas daugiau nebekandidatuotų... Jis pasakė, kad sveikatos problemos pakenktų  šaliai“, ir liepė melstis geriausio atvejo – Paulius pasakė tą patį: „Melskitės už karalius ir visus, kurie turi valdžią, kad galėtume gyventi ramų gyvenimą dievotai ir sąžiningai. 1 Timotiejui 2:2. Taigi meldžiamės už tai šiais metais.

 Kai Viešpats liepia dėl kažko melstis, aš į tai žiūriu rimtai. Aš visada remiuosi Mato 24:20, kur Viešpats liepė melstis, kad antikristas nepasirodytų žiemą ar per šabą. Tai reiškia, kad įvykis įvyks, bet to įvykio mėnuo gali būti pakeistas – mėnuo, taip pat ir savaitės diena, visa tai gali keistis, paprašius Tėvo įsikišti. Taip aš meldžiausi  šių metų JAV rinkimų cikle.

 Neseniai lankydamasis Viešpats man pasakė apie  kai kuriuos dalykus, ką Jis daro Kristaus kūne, bet tada Jis padarė tokį  judesį dešine ranka; jis  ištiesė pirštus,  kaip žvalgas dykumoje, kuris rodo kryptį ir sako „eik šiuo keliu“. Tai buvo būtent toks judesys. Jis mostelėjo dešine ranka, sakydamas: „Laikykitės kurso“. Daugiau informacijos pasidalinsiu artimiausiuose mūsų Zoom susitikimuose.

 Lygiai taip pat Paulius ir kiti Naujojo Testamento autoriai beveik neužsiminė apie dramą, vykstančią politiniame Romos gyvenime, todėl Viešpats taip pat retai užsimena, apie tai, ką daro pasaulis. Kaip ir NT puslapiuose, Jis sutelktas į mus, augančius Jame, einančius su Juo ir Tėvu. Laikykimės kurso.

 „Laikykitės kurso“ man primena Mato 14:22–32 aprašytą Petrą, vaikščiojantį vandeniu, kad jį blaškė vėjas ir bangos. Pagalvokite – kai jau vaikštote vandeniu, kas jums vėjas ir bangos ? 30–31 eilutėse pasakojama, kad Petras išsigando, kai atitraukė akis nuo Jėzaus ir pažvelgė į vėją ir bangas. Jėzus paklausė: kodėl abejoji? Kodėl iš tiesų?

 Viskas, ką mes darome, yra antgamtiškai palaikomi Viešpaties, kai sutelkiame dėmesį į Jį. Pagalvokite apie tai, kur esate dabar. Jūsų gyvenimas yra Jame, o tai reiškia, kad esate antgamtiškai palaikomas vėjo ir aplink jus besisukančių bangų sūkuryje.

 Suvokite, kad mokinių gyvenimas tuo metu , kai jie vaikščiojo su Jėzumi  buvo antgamtinio aprūpinimo gyvenimas – jie patyrė duonos ir žuvies padauginimą, matė kaip Jėzus nuramino vėją ir bangas, stebėjo įvairius išgydymus. Jie jau vaikščiojo antgamtinėje erdvėje nors to nežinojo, neįvertino.

 Tai nurodoma Morkaus 6:51-52, kuriame aprašytas Jėzaus vaikščiojimas vandeniu. Morkus rašo, kad mokiniai; „...be galo stebėjosi, nes neapsvarstė duonos stebuklo, ir tai  užkietino jų širdį“.

 Jie jau vaikščiojo antgamtiniame gyvenime su Jėzumi, bet negalėjo to pamatyti, nes neįvertino ankstesnių Jėzaus padarytų stebuklų. Poelgis, kai neprisimename, ką Jis anksčiau padarė mūsų gyvenime, užkietina širdį.

 ik pagalvok – tu ir aš jau vaikštome patirdami stebuklus. Mes turime malonę, kurios neturi kiti už Viešpaties įtakos  ribų. Prisiminkite, kokius stebuklus Jis jau padarė jūsų gyvenime, ir supraskite, kad jūsų gyvenimas iš tikrųjų yra antgamtiškai palaikomas.

 Kai tai suprasi, iš tiesų  tai suprasi, paklausk: kokią valdžią man turi  vėjas ir bangos? Jokios!

 Jie tarnavo tik kaip blaškymas, jie visiškai neturėjo valdžios Petrui. Jie mums visiškai neturi valdžios. Blaškantys veiksniai neturi jums galios, nebent jūs skiriate jiems dėmesio.

 Jei leisite blaškantiems veiksniams patraukti jūsų dėmesį ir sukelti baimę, paskęsite nuo Viešpaties aprūpinimo. Jei pažvelgsite į vėją ir bangas ir sakysite: „Ką tai reiškia, aš jau einu vandeniu“, tuomet tęsite savo žygį pas Jėzų toje stebuklingoje nuostatoje.

 Mato 6:32 Jėzus kalbėjo apie tai, kaip mūsų Tėvas maitina paukščius, ir aprengia gėles, o tada pakomentavo, kad maistas ir drabužiai yra tai, ko ieško tie, kurie neturi Tėvo. Mes pažįstame Tėvą, todėl maitinkitės prisiminimais apie Jo ankstesnį aprūpinimą mums, kai jis pasirodė, kai patyrėme sunkumus. Niekas nepasikeitė. Pasilikite toje ramybėje.

 Ačiū, kad esate mūsų gyvenime! Visada meldžiuosi „minėdamas jus savo maldose“. Laiminu,

 Džonas ir Barbara, Brianas ir Amy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.