Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2023 m. lapkričio 21 d., antradienis

2023 m. lapkričio mėn. naujienlaiškis , John Fenn

 Sveikinu visus,

 Šį mėnesį rašysiu daugiau apie asmeninius dalykus.. Pirmadienį, spalio 16 d.,


mūsų sūnus Chrisas pabudo savo grupės namuose dėl didelio skausmo. Trumpai tariant, jis patyrė „ūmų kompresinį L3 slankstelių lūžį“, kuris yra apatinėje nugaros dalyje.

 Neįprasta, kad vyresnio amžiaus suaugusieji, sėdintys invalido vežimėliuose, patiria kompresinius lūžius dėl susilpnėjusios kaulų struktūros, todėl tai yra neįprasta, nes jam tik 43 metai. Kyla klausimas, ar jis buvo nukritęs tą sekmadienį,  ar nukritęs  anksčiau, nes neįprasta, kad taip „tiesiog atsitiktų“. Tačiau niekas nepranešė apie kritimą ar avariją.

 Chrisui protiška  4 metai, nors jam 43 metai.

 Neseniai apie jį kalbėjau trečiadienio „YouTube“ / „Facebook“ vaizdo įrašuose. (gimimo metu Virkštelė aplink kaklą nutraukė deguonį).  Paprastai jis yra labai laimingas ir bendraujantis, bet tą rytą jis galėjo tik verkti iš skausmo; „Man skauda kaulus“.

 Greitosios pagalbos automobilis jį nuvežė į ligoninę, padarė KT ir rentgeno nuotraukas, 8 naktys ligoninėje, o dabar namuose apie 8-10 gydymo savaičių. Namai buvo vienintelė išeitis, todėl greitoji jį parvežė namo, o mes su malonumu pasiėmėme jį namo pasveikti. (Jis galvojo, kad labai smagu važiuoti greitosios pagalbos automobiliu, nors buvo pririštas ir gulėjo ant nugaros, 😊 )

 Chrisui dabar sekasi daug geriau, jam jau 5 savaitė po lūžio.

 Pirmąsias 2–3 savaites kiekvieną dieną praleido gulėdamas ant nugaros, dabar jis toleruoja kelias valandas sėdėti neįgaliojo vežimėlyje (vartodamas vaistus nuo skausmo). Ačiū už jūsų maldas už jį ir mus.

 Mūsų gyvenimas iki metų pabaigos šiuo metu yra sutelktas į jį. Visa tai reiškia, kad labai atsilieku nuo el. laiškų skaitymo ir rašymo, sustabdėme „Zoom“ internetinius susitikimus iki kitų metų, šiuo metu nepriimu skambučių , neskambinu pats ir pan.

Galiu tik įrašyti savo kassavaitinius „YouTube“ / „Facebook“ trumpus mokymus trečiadieniais ir melstis / mokytis / rašyti anksti ryte arba vėlai vakare prieš jam atsibundant arba jam atsigulus. Barbara neapleidžia visų papildomų darbų, reikalingų prižiūrint žmogų, kuris didžiąją laiko dalį praleidžiančia lovoje, pradedant nuolatiniu skalbimu, papildoma patalyne ir maitinimu, baigiant pagalba man, kai perkeliame / aprengiame Chrisą į/iš lovos ir dušo, tualeto, ir taip toliau.

 Bet Chrisas yra mano mažasis bičiulis, todėl būdamas 4 metų jis nori būti su tėčiu.

 Kai jis atsibunda, jis yra mano šešėlis – arba važinėja po namus invalido vežimėlyje, arba prašo pažaisti, pažiūrėti į paveikslėlių knygas, žaisti su daugybe metalinių lietų žaislinių mašinėlių ar „Kindle“ vaikams... tokia yra vaikų priežiūra kiekvieną akimirką, kai nemiegame man ir  Barbarai. Tačiau esame dėkingi ir tikimės, kad iki naujų metų pradžios jis galės grįžti į grupės namus arba šiek tiek anksčiau.

 Jis jau prašo grįžti „į mokyklą“ ir susitikti su draugais, nuvykti į „dirbtuves“ ir važiuoti autobusu. Taigi tai labai geras ženklas, nes  anksčiau, jis buvo labai nusivylęs ir mes nemanome, kad viską iki galo suprato. Jis taip pasitiki mama ir tėčiu, kaip ir bet kuris kitas 4-metis, ir turi puikų požiūrį į mus. Tiesiog tai 43 metų vyras, kuriam reikia kasdien maudytis ir nusiskusti, padėti sutvarkyti vonios kambario poreikius, apsirengti, paruošti maistą, linksminti ir pan.

Tiesiog pasidalinu čia, kodėl aš taip atsilieku

 Ypač el. laiškuose...stabdome jų antplūdį, bet mums gerai sekasi. Ir esame dėkingi artimiausiems žmonėms, kuriems pranešėme, kas vyksta, už padrąsinimą, maldas ir paramą. Turėjome nusipirkti ligoninės tipo lovą ir nuolatinį tiekimą nuo sauskelnių suaugusiems iki patalynės, todėl vertiname visų  maldas, rūpestingumą ir pagalbą finansais. Tai buvo nuostabi malonė visą šį laiką.

 Tėvo pažinimas ir bendravimas su juo

 Esame dėkingi, kad galime prižiūrėti Chrisą namuose. Dabar   metų laikas, kai daugelis tautų švenčia Padėkos dieną. Padėkos diena gali būti širdies būklė ištisus metus. Dabar pasaulis skelbia dėkingumą, bet dėkojimo pagrindas yra Tėvui ir Viešpačiui Jėzui.

 Kai žmonės manęs klausia, kaip pažinti Tėvą, sakau, kad kalbėtųsi su Juo, ypač į dėkodami. Romiečiams 1:21 sakoma apie tuos, kurie atsisako pripažinti Dievą: „Jie taip pat nebuvo dėkingi.“ Dėkingumas yra pagrindinis bendrystės su Tėvu pagrindas.

 Kai pirmą kartą pabundu, sakau: „Labas rytas, Tėve, ačiū.“ Ir kai matau saulėtekį, sakau: „Gražus saulėtekis šį rytą Tėve, ačiū, kad leidote man tai pamatyti“, ir daug panašių dalykų per dieną, dažnai. įskaitant saulėlydį mano padėkoje. Vėlgi, 1 Romiečiams sakoma, kad pamatyti Jį gamtoje yra pagrindinis būdas pažinti Jį, nes kūrinija Jį atskleidžia. Taigi pradėkite nuo dėkojimo už dalykus gamtoje – nuo naminių gyvūnėlių iki žvaigždėtų naktų ir kiekvieną dieną, audringą ar ramią. Pradėkite nuo padėkos Jam už gamtos   bei pasaulio aspektus. Būkite dėkingi.

 Taip pat dėkoju Jam už viską – nuo geros stovėjimo vietos automobiliui  iki galimybės pasimelsti už asmenį greitosios pagalbos automobilyje, kuris skriejo per mano kelią. Kai važiuoju su Chrisu automobilyje ir stebime, kaip lenktyniaudami skrieja  greitosios pagalbos automobilis ar ugniagesių mašina, Jis ištiesia man ranką ir sako; „Mes geriau melskimės." Ir tai darome su dėkingumu.

 Kai matau pažįstamą veidą parduotuvėje arba mes su Chrisu pamatome šunį, o šeimininkas leidžia Krisui jį paglostyti, dėkoju. Visada randu būdų, kaip padėkoti Tėvui, kad jis nukreipė  mano žingsnius. Labai dažnai mes su Barbara sėdame į mašiną, kai grįžtame namo, ir sakome; „Ačiū, Tėve, už tai, tai buvo geras laikas“, ir žodžius apie tai.

 Tada… ir tai svarbu; kai padėkoju Jam, kurį laiką tyliu.

 Kelias sekundes ar minutes ilgiau aš nukreipiu dėmesį į savo dvasią ir jaučiu Jo buvimą, klausausi Jo buvimo ir dažnai sulaukiu atsako. Labai dažnai Jis sakys: „Sveiki“ ir „Sveiki, aš žinojau, kad tau tai patiks“.

 Praktikuokite dėkojimą kaip gyvenimo būdą, dažniausiai viduje, bet nukreiptą į Tėvą. Padarykite pauzę, pristabdykite, nukreipkite dėmesį į savo dvasią ir klausykitės... tiesiog tylėkite...  tai darykite nesiblaškydami, be televizoriaus ar muzikos, radijo ar kompiuterio... tiesiog padėkokite, tada tylėkite , klausykitės...pajuskite Jį. Pajauskite Jo buvimą viduje, mylėkite tą Buvimą, tą šilumą, tą ramybę... ir aš leidžiu tam Buvimui užvaldyti mano emocijas, mintis... Leidžiu Jam prisotinti mano mintis apie mano dienos tvarkaraštį... ir pailsėti, grįždamas į ta ramybės vietą daug kartų per dieną....

 Pastaba apie šio mėnesio garso mokymą „Lyčių painiava“. Dalinuosi gilesniu lygmeniu, kaip Šėtonas iškreipia ir mėgdžioja tai, ką Dievas bando daryti, pateikiu labai praktiškos informacijos apie lyčių painiavą ir dalinuosi apie procesus, vykstančius tiek krikščioniuose, tiek ne krikščioniuose, kurie kovoja su savo lytine tapatybe. Tai atskleidžianti ir gera informacija apie tai, kaip ir kodėl kyla painiavos dėl lyties.

Konferencijos

 Gegužės 2-5 dienomis konferencija Nyderlanduose. Labai laukiame, kada vėl susitiksime su draugais ir susipažinsime su naujais. El. paštu Wil ir Ank adresu cwowi@solcon.nl.

 Mūsų Talsos konferencija čia įvyks greičiau, nei manome, ir daugelis dabar turi planuoti laisvas darbo dienas. birželio 28-30 d., registracija aukščiau.

 KWOWI toliau auga rėmėjų skaičiumi! http://www.kwowi.org

 Dabar Ugandoje remiami 134 vaikai, o Kenijoje – 99 vaikai. Dėkojame visiems, kurie padeda pakeisti šių vaikų gyvenimo trajektoriją!

 Ugandos mokykloje bus surengta Kalėdų šventė vaikams. Jie nori kiekvienam vaikui nupirkti kalėdinę dovaną ir parūpinti specialų patiekalą su mėsa (labai retas skanėstas) ir papildomomis daržovėmis.

 Tai yra išlaidos, viršijančios įprastas rėmimo lėšas, kurias mes jiems siunčiame. Jei norite prisidėti prie šios šventės, paaukokite CWOWI ir pažymėkite „Ugandos Kalėdos“.

 Neseniai Kenijoje buvo pristatyta transporto priemonė, padedanti mūsų Kenijos lyderiams Danieliui ir Christine patiems važiuoti ir kas mėnesį vaikams pristatyti rėmimo lėšas. Iki šiol jie kas mėnesį važiuodavo labai nelygiu, purvinu viešuoju transportu beveik pas 100 vaikų, maždaug 4 val.

 Didžiąją dalį už šią transporto priemonę sumokėjo vietiniai gyventojai, kurie padėjo surinkti lėšų, tačiau mes norėtume prisidėti prie likusių 3000 USD, kad padėtume jiems padengti šias labai svarbias tarnybos išlaidas. Jei norite padėti išspręsti šią problemą, paaukokite CWOWI su užrašu „Transporto priemonė Kenijai“.

 Esame dėkingi, kad Chrisas gyja, ir turime galimybę padėti jam pasveikti, parsiveždami jį namo. Ir mes esame dėkingi, kad esate mūsų gyvenime. Žinokite, kad meldžiamės už jus, kad aš asmeniškai meldžiuosi už kiekvieną maldos prašymą ir už tuos, kurie el. paštu siunčia konkrečius prašymus, ir už visus donorus. Mes labai dėkojame už jūsų maldas ir finansinę paramą.

 Ačiū, kad esate mūsų gyvenime!

 Laiminame,

 Džonas ir Barbara, Brianas ir Amy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.