Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2023 m. rugpjūčio 27 d., sekmadienis

2023 m. rugpjūčio mėn. naujienlaiškis


August 2023 Newsletter

Sveikinu visus,

 Praėjusį mėnesį pasidalinau tuo, ką Viešpats man pasakė, kaip pasaulis eina į kitą


sunkumų metą (ypač nuo rudens iki kitų metų pavasario), kuris atitrauks daugelio krikščionių dėmesį. Jis neapibūdino išsamiai situacijos JAV, išskyrus politinę ir ekonominę suirutę.

 Tai suteiks galimybę krikščionims arba būti sukrėstiems ir išsigąsti, arba visai jų nepajudins, nes jie yra saugūs savo dvasios ramybėje. Tai tik nelygumai kelyje, mes dar turime laiko, todėl turime atsitraukti ir nesikoncentruoti į įvykius, sukeliančius pasauliui baimę ir paniką.

 Daugelis krikščionių naudoja dvasingumą, kad paslėptų savo baimes, tačiau po kauke baimė yra pagrindinis jų gyvenimo veiksnys.

 Kai kurie pavyzdžiai: žmogus nesikreips į gydytoją, bijodamas , kad stokos reikalingų pinigų arba bijodamas diagnozės, todėl ignoruos būklę. Jie „stovi maldoje“ ir daro visokius dvasinius dalykus, siekdami išgyti nuo ligos arba „stovi ant žodžio“, kad viskas bus gerai. Jie atsisako sveiko proto įveikti baimę, atsisako tikėti, kad jais gali  pasirūpinti, ir atsisako pasitikėti Viešpačiu, kad jis suteiks jiems reikalingus finansus.

 Žmogus neatidaro pašto, žinodamas, kad jame yra neapmokėta sąskaita, savo baimę slepia už „Dievas duos“. Jie bijo susisiekti su kreditoriumi, kad sudarytų skolų išmokėjimo planą, nes jų baimės ir vaizduotė įsibėgėja arba jie mano, kad kreditoriai negali jiems pasakyti nieko tikro, tad kam iš viso jiems skambinti? Jie nekreipia dėmesio į sąskaitų krūvą, ir bijo skambinti kreditoriui.

 Jie turi terminą savaitės pabaigoje, todėl trečiadienio vakarą eina į surinkimą kupini baimės, nors paprastai į trečiadienio pamaldas neina. Jie eina išsigandę, atrodo dvasingi, bet dalyvauja tam, kad primintų Dievui, kokie jie nuoširdūs ir kaip labai jiems reikia, kad Jis atsakytų. Jie garbina turėdami slaptų motyvų: „Tai aš, Viešpatie, atsimink, aš turiu sumokėti šią sąskaitą penktadienį...“

 Baimė prasilenkti su Dievo valia...

 ...taip pat priverčia žmogų nepriimti jokio sprendimo. Jie sako, kad nori, kad Jis su jais kalbėtų, arba nori iš ko nors žodžio. Jie nepasitiki savo sprendimų priėmimu,  baimė jiems kalba ir neleidžia judėti į priekį. Pastebėjau, kad dažnai svarbiau vadovautis sveiku protu ir judėti, nei tiesiog sėdėti ir laukti, kol Dievas duos kokią nors kryptį. Net Dievas negali vairuoti stovinčio automobilio.

 Kartą man buvo pasiūlytas paaukštinimas, bet laukiau 3 mėnesius, kol įstengiau nuspręsti, nes laukiau, kol Dievas duos man nurodymą, priimti jį ar ne. Bijojau slėpiausi už dvasingumo, sakydama, kad nenoriu prasilenkti su  Dievu – o kas buvo tiesa, to nedariau. Tačiau baimė tai padaryti neleido man sveiku protu apsispręsti , priimti paaukštinimą, papildomus pinigus, mano šeimai reikalingą sveikatos priežiūrą. Todėl aš nepriėmiau sprendimo.

 Galiausiai nusprendžiau įveikti baimę, pasakyti „taip“ paaukštinimui, ir mes buvome tikrai palaiminti. Kodėl taip ilgai laukiau? Bijojau, kad prasilenksiu su Dievu. Jis laukė manęs, aš laukiau Jo.

 BET... tu negali to padaryti, jei iš tikrųjų nesusitvarkai su emocijomis ir mintimis, kurios pirmiausia sukelia baimę.

 Kokia nauda sudrausti baimės dvasią, jei nesusitvarkei su kūniška baime ir rūpesčiu, kurie iš pat pradžių atvėrė jai duris? Ta baimės dvasia juoksis iš jūsų priekaištų, nes ji žino, kad tikrai bijote ir nesusitvarkote su savo emocijomis bei mintimis.

 Hebrajams 10:32 sakoma:

 „Kviečiame prisiminti buvusias dienas, kai buvote pirmą kartą apšviesti (Viešpaties) ir pakėlėte tokius didelius sunkumus. Kartais būdami reginiu visiems (kurie matė jūsų nesėkmes ir silpnybes), o kartais dėl to, ir buvote dalininkai tų, su kuriais taip elgiamasis."

 Būdas uždaryti duris baimei yra prisiminti Viešpaties ištikimybę, pradedant nuo tada, kai pirmą kartą buvote išgelbėtas, arba net anksčiau, kai Jo apsauga atvedė jus į išganymą. Prisiminkite sunkumus, kuriuos patyrėte asmeniškai ir kaip priklausėte grupei, kurios nuodėmės ir silpnybės buvo atskleistos visiems – ir prisiminkite, kaip Jis išvedė jus iš jos.

 Kai tik pažvelgsi atgal ir pamatysi Tėvo ištikimybę, kuri  atvedė tave į šį tašką, nebijosi ateities. Paulius pasakė: „Aš žinau, kuo patikėjau, ir esu įsitikinęs, kad Jis gali išlaikyti tai, ką jam patikėjau, tą dieną, kai stovėsiu prieš Jį“.

 Pažinti Jį. Būti Juo įsitikinus.

 Ar Jis gali išlaikyti tai, ką Jam patikėjai? Hebrajams 11:11 sakoma: „Sara sugebėjo pastoti ir pagimdyti vaiką, kai jai buvo sena, nes ji pripažino ištikimu Tą, kuris pažadėjo“.

 Pripažink savo Tėvą ištikimu. Pažvelkite į Jo įrašą savo gyvenime. Pripažink Jį  esant ištikimu. Tai uždarys duris bet kokiai baimės dvasiai, viliojančiai jus bijoti.

 Prisiminkite konkrečius laikus, kai nebuvo išeities, o Jis nutiesė kelią. Kai tik pasitikėsite Jo įrašu savo gyvenime, baimės dvasia jūsų gyvenime nebeturės jokių galimybių.

 Baimė yra dvasia, o tai reiškia, kad turime paklusti Jėzui ir išvaryti ją nuo savęs

„Baimės dvasia aš paimu valdžią virš tavęs Jėzaus vardu ir įsakau tau išeiti ir pasišalinti nuo manęs. Dabar, Tėve, aš padariau, kas man buvo įsakyta, nuo šiol pasitikiu tavimi ir tavo ištikimybe savo gyvenime. Prašau tave apsaugoti mane, atskleisti savo aprūpinimą, ir  pabėgimo kelią...ačiū, kad tai darai...“ ir panašiai.

 Tada, jei dvasia bandys ateiti pas tave, tu gali liepti jai išeiti Jėzaus vardu, ir ji tai padarys – ir net jei ji kurį laiką užtruks fone, ieškodama atviros angos, tai tau netrukdys. būsite tikri, kad nėra atvirų durų, kad ji įsitvirtintų jūsų emocijose ar mintyse.

 KWOWI – „Kids Without Walls International“.

 Trys vaikai iš Kenijos neseniai neteko rėmėjo ir dabar ieško naujo rėmėjo. Ar svarstytumėte paremti vieną, du ar visus tris šiuos vaikus? 3 vaikai ieško naujų rėmėjų: Vallary A. (mergaitė), Hillary C. (berniukas) ir Rita S. (mergaitė). Jei jaučiatės paskatintas remti vieną iš šių vaikų, eikite į KWOWI.org ir pasirinkite skirtuką „Remti vaikus“. Pamatę vaikų sąrašą, pakeiskite filtrą į „Kenya“ ir pasirinkite berniuką arba mergaitę, kad sąrašas būtų labiau susiaurintas. Slinkite, kol pamatysite vaiką, turintį vieną iš šių vardų.

 Ugandos KWOWI naujienose vienas aukotojas neseniai skyrė 500 USD naujoms mokyklinėms uniformoms vaikams! Tai yra didelis „ Dievo pašlovinimas “, nes Ugandos mokyklose reikalaujama, kad vaikai būtų su uniformomis, tačiau dauguma vaikų turi tik įprastus drabužius arba labai nudėvėtas uniformas.

 Konferencijos kitais metais

 Mūsų JAV konferencijose kitais metais laukia keletas įdomių pokyčių. Daugiau apie tai kitą mėnesį.

 Prisiminkite mūsų konferenciją Nyderlanduose gegužės 2–5 dienomis, registracijos informacija bus pateikta vėliau šiais metais.

 Žinokite, kad vertiname jus, meldžiuosi už kiekvieną asmenį, už kiekvieną aukotoją ir (arba) maldos prašymą. Galėčiau užpildyti savo dieną rašydamas padėkos raštus kiekvienam iš jūsų, nes kiekviena auka daro labai teigiamą ir tiesioginį poveikį mūsų gyvenimui. Ačiū.

 Pripažįstame, kad pirmiausia jūs atidavėte save Viešpačiui, o paskui mums, ir labai jums dėkojame.

 Laiminu,

 Džonas ir Barbara, Brianas ir Amy

 

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.