Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2023 m. liepos 22 d., šeštadienis

2023 m. liepos mėn. naujienlaiškis

July 2023 Newsletter

Sveikinu visus, 

Ką tik grįžau iš Shekinah garbinimo centro (www.shekinahworship.com) Lankasteryje, Kalifornijoje – pastorius Joe Sweet. Iš viso buvo 4 užsiėmimai:


penktadienio vakarą, 2 šeštadienį ir sekmadienio rytą. Visa tai galima rasti internete jų svetainėje. Kokie nuostabūs žmonės, nuostabus surinkimas ir nuostabus laikas Viešpatyje!

 Ką pasakė Viešpats

 Penktadienio vakarą garbinimo metu , prieš pat, kai turėjau kalbėti, Viešpats atėjo ir kalbėjo su manimi, pirmiausia apie tai, ką Jis darys tarnavime, o po to  pakeitė temą.

 „Daugeliui artėja blaškymosi sezonas, susijęs su politiniais ir ekonominiais įvykiais, ir net dabar ta jau vyksta. Panašu į tai, kad daugelis buvo atitraukti nuo to, kas iš tikrųjų buvo svarbu per paskutinius (JAV prezidento) rinkimus. Dėl jų blaškymosi nutrūko draugystės, o daugelis atsiskyrė pasirinkę priešiškumą ir  arogantišką teisumą.

 "Prisimink, kai tuo metu paklausei, kodėl leidau tokiai  daugybei žmonių susiskaldyti (per Covidą ir JAV rinkimus). Sakiau, kad tai dėl to, kad būtų atskleistos jų širdys, atskleisti nebrandumą tų, kurie manė esantys išmintingi, ir atskleisti jų melą. Aš sakiau, kad tai leidau, kad jie galėtų pamatyti savo širdis ir arba gėdytis, ir atgailauti, arba vėl parodyti, kas yr a jų širdyje.

 „Net ir dabar daugelio dėmesys padalintas tarp jų vaikščiojimo su manimi ir politikos, todėl  aš kviečiu juos atgailauti, visa širdimi grįžti pas Mane, grįžti į pusiausvyrą, nes mano avys neseka kito balso.

 "Ateina panašus laikas, tačiau su skirtingais blaškymais. Pasakykite jiems, kas ateinančiais mėnesiais tai ištiks tautą ir pasaulį, kad jie negrįžtų prie to, iš kurio atėjo."

 "Pasauliui; ateinančiomis savaitėmis ir mėnesiais ateina baimės ir netikrumo laikas. Jis bus kitoks nei praėjusį kartą (Covidas / rinkimai), nes susijęs su politinėmis ir ekonominėmis problemomis. Tačiau tie, kurie  manyje, kurie pasimokė iš praeities, išliks stiprūs ir nesusvyruos."

 „Jūs turite būti susiję su Tėvo reikalais. Sutelkite dėmesį į Mane, o ne į dienos įvykius. Likite tvirti ir eikite su manimi, klausykite, ką Dvasia sako bažnyčioms“.

Prieš ateinantį laiką

 Tai, ką Jis pasakė, man primena laiką, kai maždaug prieš 20 metų aš pasakiau Tėvui, kad jau parėjo šiek tiek laiko, kai Jis komentavo dabartinius įvykius. Jis pasakė: "Kodėl turėčiau tau ką nors pasakyti? Tu sužinai  naujienas iš FOX (naujienų kanalo). Ach.

 Atgailavau ir nuo to laiko laikausi savo nusistatymo. Nėra nieko blogo sekti naujienas. Bet Jėzus nėra politinės partijos narys. Pauliaus laikais, kai blogio Romos imperija žudė krikščionis vien dėl to, kad jie buvo krikščionys, apie tų dienų politiką beveik nekalbama. Jie buvo susitelkę į augimą Kristuje, vaikščiojimą su Viešpačiu ir augimą meilėje  vienas kitam Kristuje.

 Jėzus yra mūsų Karalius, ir tai, ką Jis daro, nepriklauso nuo žmonių politikos. Taigi mūsų dėmesys turėtų būti sutelktas į karalystę, kurios piliečiai esame, ir, antra, į tautą, kurios piliečiai esame.

 Mano mintys vis grįžta prie to, ką Viešpats man pasakė 2001-11-04, kai Jis uždėjo ant manęs rankas ir pasakė: "Noriu, kad sukurtumėte namų surinkimą ir namų surinkimų tinklą. Ir sutvarkytumėte jį taip, kad palengvintumėte namų surinkimų vystymąsi visame pasaulyje." Kai paklausiau: „Kodėl nori, kad tai daryčiau? Jis atsakė:

 "Tai prieš tą laiką, kuris ateis. Būkite jiems šaltinis, nes tai prieš tą  laiką, kuris ateis."

 Petrą iš kalėjimo išleido angelas Apaštalų darbų 12 skyriuje. 12 eilutėje sakoma: "Kai jis tai apsvarstė, jis atėjo į Marijos, Jono Morkaus motinos, namus, kur daugelis buvo susirinkę melstis".

 Klausiu jūsų – jei būtumėte paleistas iš kalėjimo vidury nakties, ar turėtumėte pakankamai artimų santykių su pakankamai daug žmonių, ir tiksliai žinotumėte, į kieno namus eiti, kaip tai padarė Petras?

Apaštalų darbų 4:23, kai Petras ir Jonas buvo pašaukti aiškintis valdžiai, juos pagrasino ir paleido, sakoma: „Paleisti jie atėjo pas savuosius“.

     Ar žinote, kas yra „tavo savieji žmonės“ tikėjime, kaip jie žinojo?

 Tiems, kurie supranta, kad didžiausi ištekliai, kuriuos galite turėti, yra draugystės Viešpatyje, tai reiškia, kad ir kaip pasaulis sukasi aplink mus, mes pereisime per vidurį nepažeisti. Žinome, kad kiti mus prižiūri, rūpinasi mumis, meldžiasi už mus. Investuokite į santykius, jei reikia, pakeiskite savo prioritetus.

 Suvok malonę

 Galatams 2:9 Paulius pažymi, kad Petras, Jokūbas ir Jonas „suvokė malonę“ jame ir Barnabe ir dėl to ištiesė „dešinę bendravimo ranką“. Jie sutinka, kad tie 3 tęs savo darbą tarp žydų gyventojų, o Paulius ir Barnabas toliau dirbs tarp ne žydų tautų.

 Ta abipusė pagarba, meilė ir bendrystė atsirado todėl, kad jie vienas kitame „suvokė malonę“. Ieškokite, ką Viešpats daro kitame žmoguje. Ieškokite, ką Viešpats daro kito žmogaus gyvenime, ir mylėkite tą malonę, mylėkite tai, ką Jis daro juose. Kai būna sunku, žmogui, kuriam reikia pagalbos, tikrai nerūpi, ką tu tiki apie politiką, Covidą, paėmimą, žemės pavidalą ar Šventąją Dvasią – jie tiesiog turi poreikį ir žino, kad tu  myli Jėzų.

 Atidėkite blaškymąsi, kurie atitraukia jūsų dėmesį nuo pirmosios meilės ir žmonių, kuriuos Jis myli. Sena airių patarlė sako: „Mes gyvename vieni kitų prieglobstyje“. Tai, kas svarbu, akiai nematoma – žmonės yra mūsų prioritetas.

 Kitos naujienos:

 Prisiminkite mūsų konferenciją Nyderlanduose 2024 m. gegužės 2–5 dienomis Olandijoje.

 Taip pat pasižymėkite mūsų nacionalinės konferencijos Talsoje 2024 m. spalio mėn. datą kalendoriuje. Išsami informacija vėliau.

 KWOWI – „Kids Without Walls International“.

 Šiuo metu Kenijoje remiami 48 vaikai, o Ugandoje – 87. Dėl to 85 vaikai Kenijoje ir 96 Ugandoje vis dar meldžiasi, kad būtų remiami.

 Ugandos vaikai priklauso KWOWI mokyklai, tačiau kadangi daugiau nei pusė jų vis dar nėra remiami, vis dar išlieka dideli poreikiai, pvz., uniformos, patiekalų įvairovė, pastatų remontas ir t. t. Vaikai kiekvieno valgio metu daugiausia valgo kukurūzų (grūdų) miltus ir pupeles. Ryžiai, mėsa ir riešutai yra labai retas skanėstas. Kai vaikas Ugandoje remiamas, tai užtikrina, kad jis gali likti KWOWI mokykloje.

Kenijos KWOWI programa veikia skirtingai, todėl kai kurie iš tų vaikų, kurie neturi rėmėjų, visai nelanko mokyklos. Jie lieka namuose su tėvais ar globėjais, o tai dažnai atgrasina, nes dažnai nevalgo ir trūksta drabužių, atsižvelgiant į jų skurdo lygį.

 Melskitės už paramą vienam iš šių vaikų Kenijoje ar Ugandoje! Tai pakeičia visą vaiko gyvenimą, o dažnai ir visą šeimą, kai jis tampa remiamas. Kaip neseniai pasakė vienas berniukas iš Ugandos KWOWI: „kai pasitiki Dievu, Dievas tau siunčia palaimintą rėmėją“.

     Kaip mums sekasi? Užimtas, ir dauguma visų pažįstamų yra užsiėmę daugelyje sričių. Atvirai pasakius, mane nustebino Viešpaties apsilankymas  praėjusį penktadienį. Prašiau Tėvo daugiau informacijos apie tai, ką Jis pasakė apie šį 2024 m. rugsėjo–kovo mėn. laikotarpį, kai kuriais iš jų pasidalinau mūsų pavasario „Zoom“ internetiniuose susitikimuose – todėl nesitikėjau, kad Viešpats ateis su aukščiau pateikta žinia.

 Aš taip pat meldžiausi, klausdamas Tėvo, ar to, kas ateis, galima išvengti, sumažinti ar atidėti. Bet aš nežinau, ar kažkas, ką Viešpats pasakė, pasikeis. Kai viskas gali pasikeisti, Jis paprastai man sako: „Melskis dėl to...“.

 Viskas, ką reikia pasakyti: kai Jis man praneša apie tokius pranešimus, paprastai praeina vos kelios savaitės ar mėnesiai, kol kas nors įvyksta. Kaip 2019 m. gruodį, kai Jis man pasakė: „Ateina laikas ir jau dabar tau, kad tavo tikėjimas taps tau brangus“. Ir tada Covidas smogė su visais su juo susijusiais dalykais. Taigi aš laukiu, kad pamatyčiau, kokia bus paskutinė metų dalis.

 Tikrai vertiname visus, kurie už mus meldžiasi ir taip dosniai dovanoja. Kiekviena dovana yra vertinama ir labai reikalinga. Meldžiuosi už kiekvieną žmogų, kai jis aukoja arba prašo maldos. Tu mums svarbus!

Dėkoju ir laiminu,

 Džonas & Barbara, Brianas & Amy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.