Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2022 m. gruodžio 18 d., sekmadienis

2022 m. gruodžio mėn. naujienlaiškis

 December 2022 Newsletter

 Sveikinu visus,

Linksmų švenčių, (Jėzaus Gimtadienio vert.) ir ačiū, kad esate mūsų gyvenimo dalis!

 Visi žinome, kad Jėzus gimė ne gruodžio 25 d.

 Tačiau gerai, kad skiriame laiko prisiminti Jo gimtadienį. Jei galime švęsti savo ir savo draugų bei šeimos gimtadienius, tikrai galime padėkoti už Viešpaties gimimą , ir  nesvarbu, kada  tiksliai jis įvyko.

 Aukščiau pateikta serija „Pagoniškos Kalėdos; Ar turėtume tai švęsti? atsako į klausimus apie pagoniškų šaknų turinčias šventes. Tai gera serija, tinkama turėti savo bibliotekoje ištisus metus, nes visada galite sutikti žmogų, kuris abejoja, ar galima švęsti šias šventes.

 
Nepriklausomai nuo to,
 kas  naudoja kokias nors progines dekoracijas puošybai, ar visai nenaudoja: mes visi dėkojame Tėvui už tai, kad atidavė mums savo Sūnų, ir už tai, kad Kristus pasiryžo už mus paaukoti save.

 Filipiečiams 2:6-11 sakoma, kad Kristus „ištuštino save“ ir tapo žmogumi. Jame sakoma: „išore tapęs kaip žmogus, Jis nusižemino ir tapo klusnus iki mirties, net iki kryžiaus mirties“.

 Žmogus buvo surištas nuodėme per natūralų dauginimosi procesą, todėl  negalėjo pakankamai aukoti, pakankamai duoti, pakankamai melstis, pakankamai progresuoti, kad įveiktų savo nuodėmingą prigimtį. Žmogus nusidėjo, todėl turėjo sumokėti už tai, bet nebuvo jokio būdo nutraukti nuodėmės grandinę, kuri buvo perduodama iš kartos į kitą.

 Vaisiaus užmezgimo metu kraujas priklauso nuo tėvo

 Štai kodėl nuodėmė buvo perduota visai žmonijai, kaip sakoma Romiečiams 5:12-14. Pakeisti tai buvo galima tik vieninteliu būdu,   jei Kūrėjas galėtų tapti žmogumi, pradėtu antgamtiškai, kad jo gyslomis tekantis kraujas nebūtų suteptas nuo Adomo perduodamos nuodėmės.

 Tai buvo padaryta, kaip sakoma Izaijo 7:14, „mergelė pastos“. Kai Marija teisingai paklausė, kaip susilauks Dievo Sūnaus, angelas Gabrielius jai atsakė: „Šventoji Dvasia nužengs ant tavęs, ir Aukščiausiojo jėga uždengs tave kaip debesis...“ Lk 1, 34–35

  Kristus „ištuštindavo save“, palikdamas dangų...

 ...Hebrajams 10:5-7 užrašyti Jėzaus žodžiai: "Todėl atėjęs į šį pasaulį Jis pasakė: "Aukų ir atnašų tu nenorėjai ... tu paruošei man kūną. , "Žiūrėk! Aš ateinu! Kaip knygos rietime (Senasis Testamentas) parašyta apie mane, kad vykdyčiau Tavo valią, Dieve".

 Tėvui ir Kristui, kad būtų įvykdytas pastojimas, reikėjo kiaušinėlio, taip pat Mesijo kūne neturėjo būti  nuodėmės sutepto kraujo, buvo panaudotas  Marijos kiaušinėlis.

 Kaip Jis buvo pradėtas, mes nesuprantame

 Tai buvo mistiška ir tikrai stebuklinga. Tai, kad Kristus, būdamas Dievo Sūnus, ištuštino save nuo visų teisių ir dangaus privilegijių, kad taptų vienu iš savo kūrinių, rodo, kad Jo meilė mums viršija mūsų gebėjimą suvokti.

 Iš tiesų, Pauliaus maldoje Efeziečiams 3:15-20  meldžiasi, kad Tėvo Dvasios dėka mes būtume įsišakniję ir įsitvirtinę (besąlygiškoje) meilėje, kad pažintume, koks jos  aukštis, gylis ir plotis. Ir pažintume Kristaus meilę, kuri yra anapus pažinimo.

 Vienintelis būdas pažinti Jo besąlygišką meilę yra pažinti Tėvą, pažinti Sūnų, ir tada  mūsų dvasioje yra šis apreiškimas.

 Priežastis, dėl kurios daugelis krikščionių turi ilgalaikių abejonių ir baimės problemų, yra ta, kad jie niekada nebuvo „įsišakniję ir įsitvirtinę besąlygiška meile“. Nei savo auklėjime, nei mokyme apie Dievą Tėvą, jie Jo nepažino ir neturėjo  to saugumo ir ramybės, kylančios iš  šito pažinimo, kai žinai, kad esi besąlygiškai mylimas. Tas vidinis žinojimas suteikia pasitikėjimo ir ramybės bet kokioje situacijoje, išstoja prieš bet kokį blogą žodį  pasakytą apie jus ir atsako į bet kokias asmenines abejones ar baimes, kylančias jūsų vaizduotėje.

 

 Pastebėjau, kad nurodymas jiems lėtai skaityti Efeziečiams 1–3 skyrius, sustojant pagalvoti apie visus „Dievo“ paminėjimus kaip „Dievo Tėvo“, atneša jiems apreiškimą apie tai, kaip stipriai juos myli Tėvas ir ką Jis padarė ir daro dėl jų.

 Ne tik skaitykite, bet ir praleiskite kelias dienas...

 ...tarkime, Efeziečiams 1:3, kad Tėvas jus jau palaimino „visais dvasiniais palaiminimais danguje“ – ką tai reiškia – vėl ir vėl grįžkite ir grįžkite savo mintimis prie šios eilutės,  skaitykite nuorodas, išstudijuokite jas  – kad esate mylimi ir pasitikėkite, kad Tėvas palaimino jus visais dvasiniais palaiminimais – kai atakuoja  priešingos mintys, kad esate nemylimas, kad jums neatleista, kad esate nereikalingas ir nevertinamas!

 Skirkite laiko pagalvoti ir mesti iššūkį visoms mintims ir baimės bei abejonių jausmams su tomis tiesomis šiuose skyriuose – ir po kelių savaičių tapsite nauju žmogumi!

 Kitos naujienos:

 Mes siunčiame 3 iš  Talsos, kovo mėnesį aplankyti lyderius Ugandoje ir Kenijoje,  tai labai brangi kelionė, bet reikalinga. Jie aplankys su vadovu, namų surinkimus, mūsų www.kwowi.org pastangomis prižiūrimus vaikus ir kt. Būtume dėkingi, jei prie įprastos dovanos galėtumėte pridėti šiek tiek papildomai šiai kelionei.

 Apsilankykite kwowi.org, kad sužinotumėte, kaip paremti vaikus ir kas vyksta Ugandoje ir Kenijoje.

 Pasižymėkite savo kalendoriuje birželio 8-11 d., Škotijos konferenciją!

 Europos konferencija vyks Glasgow, pažymėkite savo kalendoriuje birželio 8-11 d., Škotijos konferenciją!

 Mūsų Europos konferencija vyks Glazge, Škotijoje, birželio 8–11 d., registracija prasidės sausio 1 d. Pastaraisiais metais buvome Nyderlanduose,  tai pirmas kartas tenai. Glazgas yra puiki vieta norint pamatyti Škotiją, JK, ES ar Šiaurės šalis.

 Tikimės, kad registracijos forma bus Savaitės minčių antraštėje sausio 6 d., o registraciją uždarysime apie balandžio 21 d.  viešbučių terminų ir pinigų grąžinti nebus galima.

 Registracijos mokestyje bus viskas įskaičiuota, jis apims kambarį, maitinimą, konferencijos mokestį: tai yra 3 nakvynės viešbutyje (ketvirtadienį, penktadienį, šeštadienį), visas maitinimas nuo penktadienio ryto iki sekmadienio pietų ir 2 „arbatos kartai“ su arbata ir paplotėliais po pietų. Galutinės išlaidos vis dar nustatomos, todėl informacijos ieškokite sausio 6 d.

 Ketvirtadienio vakaro (8 d.) maitinimo neteiksime, nes daugumai tai bus kelionės diena, o 19 val. susitiksime su prisistatymais ir panašiai. Mes turėsime 2 pilnas dienas penktadienį ir šeštadienį, o sekmadienį atleisime po namų bažnyčios stiliaus susirinkimo ir tada pietūs.

 Mūsų konferencijos yra tarsi šeimos susitikimai su giliu garbinimu, mokymu, asmenine malda, laiku apsilankyti, klausimais ir atsakymais – tai atpalaiduojanti šeimos patirtis, todėl vaikų priežiūra neteikiama. Škotija yra nuostabi šalis su nuostabia istorija ir žmonėmis, ir mes džiaugiamės galėdami pamatyti senus draugus ir susitikti su naujais! Apsvarstykite galimybę prisijungti prie mūsų!

  Dėkojame už kantrybę.

 Šio rašymo metu mano 2 interviu „Deep Believer“ kanale „YouTube“ buvo peržiūrėti daugiau nei 672 000 kartų. Taip pat buvome užsiėmę gautais el. laiškais ir prašymais suteikti informacijos apie namų surinkimus.

  Ačiū, kad prisimenate mus savo maldose ir aukojate. Už tave meldžiamasi ir esi vertinamas labiau, nei žinai.

 

Merry Christmas ir laimingų Naujųjų metų,

 

Johnas ir Barbara, Brianas ir Amy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.