Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. sausio 19 d., antradienis

Ar pažįsti Žodžio Asmenį, ar tik žinai rašytinį žodį? 3 iš 3

 John Fenn , Do You Know the Word, or the Word #2 of 3

Sveiki,

Daugelis žinote, kad mūsų vyriausias sūnus Krisas gimė su  virkštele apsivijusia jo  kaklą ir tai pakenkė jo  smegenims. Smegenų pažeidimas, atsirandantis nėštumo ar gimdymo metu, vadinamas „cerebriniu paralyžiumi“ (CP) - tai trauma, o ne liga, nieko demoniško, tiesiog trauma dėl deguonies trūkumo smegenyse. Kai


pirmą kartą sužinojome apie smegenų pažeidimą, jam buvo maždaug 6 mėnesiai. Mes ką tik persikėlėme į Boulderą, Kolorado rajoną, ir susiradome pediatrą, nes Krisas nesėdėjo ir nejudėjo kaip kiti 6 mėnesių vaikai. Niekada nepamiršiu to Barbaros skambučio, kai buvau darbe. Ji verkė ir verkė, stengdamasi išlaikyti kontrolę, nes gydytojas jai šaltai pasakė, kad Krisui CP: "Tiesiog atiduokite jį į globos namus ir pamiršite, kad kada nors jį turėjote. Bet tai  nereiškia, kad negalėtumėte turėti kitų normalių vaikų, todėl tiesiog atiduokite jį į globos namus. Pamirškite, kad kada nors turėjote jį,  tęskite savo gyvenimą ir turėkite daugiau kūdikių. " Jis kalbėjo labai šaltai ir abejingai, ir tai mums buvo pražūtinga (bet mes nepasidavėme).

 Žinoma, mes atmetėme jo patarimus. Tą vakarą po Kriso maudynių atsisėdome ant vonios grindų ant neryškaus vonios kilimėlio, nušluostėme jį frotiniu  rankšluosčiu, po to , įsisupę į tą rankšluostį, mes uždėjome ant jo rankas ir įsakėme būti išgydytu Jėzaus vardu. Įsakėme, kad jis įvykdytų savo vardą: Jonas (iš hebrajų kalbos „Dievas buvo maloningas“) ir Kristupas, „Kristaus nešėjas“ ... Kad jis būtų maloningas Kristaus liudytojas savo gyvenime.

 Jėga  užrašytame Žodyje?

 Mes uoliai kalbėjome tik apie į kaip išgydytą. Kai kiekvieną vakarą paguldydavome jį į lovą, sakydavau: „Jo žaizdomis tu buvai išgydytas“ iš I Petro 2:24, dažniausiai cituojant visą eilutę. Mane išmokė rasti eilutę ir atsistoti ant jos. Mane išmokė tikėti mūsų žodžių galia. Mane išmokė, kad puslapyje yra parašyta „Žodis“. Tiesiog atsistok ant pasirinktos eilutės ir padaryk viską, kad išsilaikytum. To aš  buvau išmokytas.

 Vieną 1984 m. Dieną, kai buvau labiau nei bet kada nusivylęs, galvodamas, kur aš klydau, nes nemačiau jame jokių pokyčių, Tėvas tiesiai man pasakė: "Ant kurios eilutės tu stovi?" Aš atsakiau: „ Petro 2:24“. Jis atsakė: "Kas tai?" Šiek tiek sutrikęs, kad  Jis prašė manęs pacituoti skyrių ir eilutes, bet nedvejodamas pasakiau: „Tas kuris  pats nešė mūsų nuodėmes savo kūne ant medžio, kad mes būtume mirę nuodėmei, ir gyventume teisumui, kurio žaizdomis  jūs buvo išgydyti. “

 Jis atsakė: "Labai gerai. Ar gali atitraukti akis nuo pasireiškimų ir tiesiog patikėti šiuo pažadu (ir tame ilsėtis?)"

 Ta mintis man buvo nauja. Staiga supratau, kad kiekviename Kriso  atliktame judesyje ieškojau pažangos ženklo. Bet kokio gijimo ženklo, bet kokio požymio, kad viskas keičiasi, susiejau tai su Rašto skelbimu jam - uoliai, intensyviai ir garsiai bei iš vis didėjančio nusivylimo - o kada gi pamatysime kažkokį požymį, kad „tai veikia“? Aš dariau viską, ką sakė Biblijos mokytojai, bet niekas nepasikeitė.

 Su tuo apreiškimu aš atsakiau: "Taip, aš galiu tai padaryti. Aš atitrauksiu akis nuo pasireiškimų ir tiesiog patikėsiu pažadu". Jis paprastai pasakė: "Labai gerai. Ilsėkis tame". Nuo to laiko esu ramus, nors vis dar noriu, kad Krisas pasveiktų lygiai taip pat, kaip ir anksčiau. Bet aš nustojau sieti savo tikėjimą su pokyčių ieškojimu jo kūne. Aš tiesiog tikiu ir todėl nedarau kūno darbų.

 Krisui buvo maždaug 4 ar 5 metai, kai įvyko tas pasikeitimas. Iš karto jis išmoko kalbėti ir iki šios dienos, kai paguldau Krisą į lovą, sakau „Jo žaizdomis“ ir Krisas užbaigia eilutę; - Aš buvau išgydytas“.

 Krisui augant, Viešpats kalbėjo su juo, kai jam buvo apie 21-eri,Jis  pasakė: „Aš vaikščiosiu po kalnus su tavimi“, ir dar. Krisas buvo LABAI  sujaudintas, kai Viešpats jam tai pasakė. Taigi, štai kur jis yra  - jis  sako, kai pateksiu į dangų; - nebereikės vežimėlio. Ir kai jis pamatė per televizorių bėgiojančius vaikus, pasakė: "Kai pateksiu į dangų, aš taip irgi bėgiosiu!" Jis  ramus ir palaiminimas visiems aplinkiniams. Jis tikrai rodo Kristaus malonę savo gyvenime - nors ir ne taip, kaip mes su Barbu ketinome tą dieną, kai uždėjome ant jo rankas , jam būnant 6 mėnesių.

 Hebrajams 1: 1-3 - Jėzus viską palaiko Tėvo jėgos žodžiu

1 Daugel kartų ir įvairiais būdais praeityje Dievas(Tėvas) yra kalbėjęs tėvams per pranašus,

2 o šiomis paskutinėmis dienomis prakalbo mums per Sūnų, kurį paskyrė visa ko paveldėtoju ir per kurį sutvėrė pasaulius.

3 Jis, Dievo(Tėvo) šlovės spindesys ir Jo(Tėvo) esybės tikslus atvaizdas, viską laikantis (Tėvo) jėgos žodžiu, pats nuplovęs mūsų nuodėmes, atsisėdo Didybės(Tėvo) dešinėje aukštybėse,

 Pastebėkite, kad Jėzus viską palaiko Tėvo jėgos žodžiu. Tėvas turi jėgą. Jis yra Didenybė. Jėzus yra  fizinis Tėvo pristatymas , Tėvo Žodis mums. Tačiau jėga glūdi Tėve.

 Tas Tėvo Žodis tapo kūnu ir gyveno tarp mūsų, sakoma Jono 1:14. Jėzus yra pasireiškęs , akivaizdus Tėvo jėgos žodis. Viskas, ką Jėzus daro, daro ir padarė, buvo ir teka iš Tėvo, viso ko gero šaltinio. Jono 5:19 ir 30 Jėzus sakė nieko nedarąs ir nieko nekalbėjęs, išskyrus tai, ką pirma išgirdo ir pamatė iš Tėvo. 20 eilutė tęsiama: „Nes Tėvas myli Sūnų ir parodo Jam viską, ką Jis daro ...“

 Tėvas yra jėga, todėl Jėzus mokė mus melstis Tėvui. "Tą dieną (kai manęs nebebus jūsų tarpe) jūs manęs nieko neprašysite. Bet prašysite Tėvo mano vardu". Jono 16:23

  Viskas, kas parašyta puslapyje, kurį vadiname „Žodžiu“, kyla iš asmens, kuris yra Tėvo Žodis. Rašalas ir puslapis mums gali tapti gyvenimu, kai  Dvasia suteikia  mums apreiškimą. Taigi eik pas Tėvą ir sužinok, ką Jo Žodis, Jėzus, tau pasakytų apie tai, kurioje eilutėje stovėti. Ieškokite Tėvo ir pažiūrėkite, ką Jis ar Viešpats galėtų jums pasakyti apie jūsų situaciją, kokį apreiškimą, kokią ramybę ar įžvalgą jums galėtų suteikti Tėvas ar Viešpats? Tuomet eikite į skyrių ir eilutes. Ar pažįsti tik rašytinį žodį, ar Žodžio Asmenį?

 Kitą savaitę pabaigsiu šią seriją apie tai, kas yra  Dvasios kalavijas?

 Iki tol laiminu,

 John Fenn

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.