Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2019 m. gegužės 1 d., trečiadienis

2019 balandžio mėnesio CWOWI Naujienlaiškis

Sveiki,

Mes ką tik baigėme švęsti Viešpaties prisikėlimą, tačiau ar žinote, ką iš tiesų reiškia „yra prisikėlęs“?

Angelai, kaip užrašyta Mato 28:6-7, Morkaus 16:6 ir Luko 24:6 sako, kad „Jis yra prisikėlęs“ – o jeigu jūsų vertime tose eilutėse parašyta, kad Jis „prisikėlė“, tai jums reikia pasiieškoti tikslesnio vertimo!
 
Išsireiškimas „prisikėlęs“ užrašytas gnominio aoristo forma, kas nurodo į tiesą, nesusietą su laiku. Kitaip tariant, išsireiškimas „yra prisikėlęs“ – tai besitęsiantis buvimas, besitęsianti gyvenimo būklė. „Yra prisikėlęs“ yra taip pat tikra ir pasireiškia tokia pačia jėga ir galia dabar, kaip ir tuo metu.

Jie nesakė „prisikėlė“, nors vėlesnėse eilutėse bus minimas prisikėlimo įvykis, kaip jau įvykęs, tačiau prisikėlimo būsena yra besitęsianti, be pabaigos.

Paulius Efeziečiams 1:19:20 sakė: „Aš meldžiuosi, kad jūs pradėtumėt suvokti, kokia nepalyginama jo galybės didybė mums tikintiesiems, veikiant jo neribotai jėgai, kuria jis prižadino Kristų iš numirusių ir pasodino danguose savo dešinėje...“

Tėvas panaudojo Savo jėgą, kad prikeltų Jėzų iš numirusių, ir toje pačioje jėgoje mes vaikščiojame – viskas, ką gaunate šiame gyvenime iš Tėvo yra ta pati „yra prisikėlęs“ jėgos dalis – besitęsiančio, visada esančio, niekada nesibaigiančio buvimo, kuriame yra Jėzus, būklė. Štai tokią jėgą mes turime.

Kodėl, liudydami kam nors, sakome, tu turi atgręžti savo gyvenimą į Jėzų, nes „Jėzus myli tave ir numirė už tave“, bet netęsiame toliau: „Jis prisikėlė iš mirties, todėl ir tu gali turėti naują gyvenimą Jame.“

Kodėl sustojame ties kryžiumi?
 Manau, kad viena iš priežasčių, kodėl daug krikščionių jaučiasi neturintys jėgos, yra ta, kad jie protu, emocijomis ir teologiškai sustojo ties kryžiumi. Mes turime judėti prisikėlimo link ir suvokti, kad „yra prisikėlęs“ yra amžina buvimo būklė, kurioje mes dabar gyvename, nes mes esame Jame ir Jis mumyse!
  

Dvasinis rimtumas
Neseniai Viešpats man pasakė, kad Jis veikia taip, kad sukeltų dvasinį rimtumą Savo kūne.
  
Jis pasakė man kai ką, ką aš įsidėmėjau:“ Daugelis pakeis mąstymą. Jie mąstė, kad tai jie pakvietė Mane į Savo gyvenimą, dabar jie suvoks, kad tai Aš juos pakviečiau į Manąjį.

Jis netgi ketina naudoti dalykus, kuriuos padarė priešas, kad paskatintų savo žmones „atsibusti“ ir suvokti tikėjimo rimtumą ir  pasekmes. Buvo įdomu tai, kad  Jis kalbėjo apie pastaruosius  20 ar panašiai metų, kai leido žmonėms bėgioti nuo vieno prie kito mokymo, kol jų pastangos išseks ir jie pasiekę savo galimybių liepto galą, sustotų  ir imtų augti Jame. Jis pasakė, kad dabar atėjo toks laikas.
   
Mes matysime rimtą, beveik desperatišką ieškojimą to, kas tikra ir realu. Jis pasakė, kad aš ir daugelis suvoks tai bendraudami su kitais, suvokdami dvasinį rimtumą, kuris auga tarp draugų, kolegų, šeimos ir kaimynų. Taigi stebėkime tai savo santykių su žmonėmis rate - padėkime jiems vaikščioti giliau ir artimiau su Viešpačiu 


Malda už Džoną, Barbarą ir Krisą
 Rūpinimasis kaip suderinti Kriso priežiūrą namuose ir grupės namuose yra  nuolatinis mūsų tikslas, plius dar  vizitai pas gydytojus ir ligonines. Dėl  deformuotų pėdų Krisas negali nešioti batų – tik kojines, kadangi jokie batai jam netinka, net ir pritaikyti.

Kai norėdamas išimti arba pasodinti į vežimėlį, aš jį įkeliu į mašiną arba iškeliu iš mašinos namuose, jo pėdos atsiduria dumble arba baloje, purve ir ant akmenų (žemės). Patiesti plastiką, būtų tik ribota pagalba. Šią žiemą ir pavasarį tapo aišku, kad mums reikia pasistatyti įvažiavimą/garažą, kad galėtumėm jį įvesti į namus tiesiogiai, todėl prašau melstis už mus.


Aš lankiausi pas kardiologą ir jis mane užrašė „ekoskopijai“, kad ultragarsu ištirtų mano širdį – prieš 2 metus ši procedūra man jau buvo atlikta, jie net sakė, kad mano širdis/arterijos yra kaip 17-mečio, bet jie nori palyginti, kad įsitikintų, jog jos funkcijos nepablogėjo. Dėl tos pačios priežasties jie nori atlikti ir „cheminio streso testą“ – man reikia jūsų maldų.

Tinklas – Mums reikia išminties, kadangi CWOWI ir toliau auga, ir vis daugiau žmonių žiūri mano kassavaitines laidas YouTube kanalu – Facebook‘e taip pat yra sava auditorija, tačiau dauguma FB draugų mane pažįsta – tačiau Youtube laidas stebi žmonės, kurie, kaip pastebime, manęs/mūsų nepažįsta, ir jie dažnai komentuoja ir užduoda klausimus. Manau, kad mėnesio eigoje dabar turime virš 30,000 peržiūrų – rašantieji dažnai yra kaip avys be piemens ir mano širdis yra su jais, aš atsakinėju į klausimus, pateikiu mokymus ir taip toliau – dėl viso to mums labai reikia išminties, kadangi kalba eina apie namų surinkimą ir mokinystę, o tai sunkus ir intensyvus darbas. Labai dėkingas už jūsų maldas.


Konferencijos
  Paskutinės dienos, norintiems užsiregistruoti į konferenciją Olandijoje gegužės 30 - birželio 2 – tai bus nuostabus laikas Viešpatyje, tai gi užsiregistruokite dabar, susisiekdami su Wil ir Ank šiuo adresu cwowi@solcon.nl.

Mūsų JAV konferencijos rugpjūčio 15-18 dienomis Viskonsine ir spalio 11-13 Naujojoje Anglijoje pildosi, tačiau vis dar yra vietų. Žinokite, kad jus mylime, už jus meldžiamės, branginame jus! Palyginus su kitais tarnavimais, esame labai maži, bet užimantys platesnę nei kiti vietą socialiniuose tinkluose – tačiau dabartinis CWOWI aukojančiųjų skaičius per metus nesiekia 500. Ypatingai dėkojame šiems žmonėms! Laiminame !

Džonas ir Barbara.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.