Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2014 m. liepos 28 d., pirmadienis

CWOWI E-Naujienlaiškis. Birželis 2014

John Fenn, 2014 m. birželio mėn. 17 d.,

Sveiki,
Pirmiausia, noriu jums detaliai papasakoti apie pertvarkymus, po to pranašiškas žodis, kurį man pasakė Tėvas.



Kaip aš rašiau, mūsų kieme kasa didelis ekskavatorius; turi būti pašalinta daug grunto, kad būtų paruošta vieta priestatui. Betono pylimas yra numatytas kitą savaitę, maždaug tuo metu, kai jūs tai skaitysite. Po to prasidės pastolių statyba, ir mes tikimės ją pabaigti iki liepos galo.

Mes labai jaudinamės, nes mums abiem – man ir Krisui bus lengviau, kai reikės jį lydėti vonią. Dabar nuleisti ir pakelti jo 180 svarų (81 kg) į ir iš vonios, po to vesti jį laikant už pažastų į kitą namo galą baigiasi jam ir man stuburo patempimu!

Jis gali palaikyti savo svorį tik kelias sekundes, o jo kambarys ir mūsų namai nėra pakankamai platūs, kad galima būtų įvažiuoti su neįgaliųjų vežimėliu, taigi aš „vedu“ Krisą į vonią, esančią kitame namo gale, stovėdamas už jo ir laikydamas jį už pažastų, taip nešdamas didelę dalį jo svorio. Aš galvodavau, kad Viešpats sukūrė mane tokiu aukštu, kad galėčiau žaisti krepšinį, bet dabar aš suvokiu, kad man reikia būti tokiu aukštu ir stipriu, kad pakelčiau savo sūnų.

Vonios padidinimas reikštų, kad vežimėlis gali pravažiuoti koridoriumi į vonią ir dušą, kurie yra šalia jo kambario – tai dideli pasikeitimai. Ačiū tiems, kurie paaukojo šiam projektui, mes esame labai dėkingi.

Kaip tai prasidėjo
Pora namų surinkimo lyderių ir gerų draugų apsilankė pas mus Tulsoje prieš porą metų, aš tada vairavau 350.000 mylių nuvažiavusį sunkvežimį, tai visa, ką turėjau – apdaužytą ir nusilupusiais dažais ir aš galvoju, kad tai padarė jiems įspūdį, nes jie iš karto paklausė, koks didžiausias mano poreikis (be tinkamos transporto priemonės).

Tuo metu Barbara ir aš klausėme Tėvo, ką mums daryti dėl Kriso priežiūros, taigi tai ir buvo mūsų didžiausias poreikis. 2008 metais Krisas merdėjo globos namuose maždaug 2 valandos kelio nuo mūsų namų Tulsos srityje, ir mes žinojome, kad turime persikelti arčiau prie jo, kad išgelbėtume jo gyvybę.

Mes ieškojome namų, kurie būtų arčiau Kriso, ir kai meldžiausi, staiga Dvasioje pamačiau Grand Lake žemėlapį su ovaliniu apskritimu šiauriniame ežero gale ir vakariniame jo krante.

Aš nuvažiavau tiesiai į tą sritį ir pamačiau užrašą „parduodama“, ženklas buvo kieme. Man buvo Tėvo pasakyta kaina, o Barbara ir aš jautėme, kad galėtume mokėti po 500$ per mėnesį, ir aš paskambinau pardavėjui. Pasirodo, kad tai buvo baptistų pastorius ir jo žmona, kurie kėlėsi arčiau surinkimo pastato,kuris buvo 45 minutės kelio nuo ten, o surinkimas jiems davė gyventi namą visai šalia.

Pastorius pasakė, kad nors jam siūlė 50.000$ daugiau nei mes, bet jis jaučia, kad Tėvas nori, jog jis namą parduotų būtent mums, ir jie patys nori, kad jų namas atitektų tiems, kurie taip pat yra tarnavime. Mes buvome sužavėti!

Tai buvo „užbaigtas namas“, dvigubo pločio, 3 miegamieji, 2 vonios, 2-oji per maža įvažiuoti ir apsisukti Krisui, bet namas gerai pastatytas su 15cm storio išorinėmis sienomis ir stipriu metaliniu stogu. Taigi tuo metu, kai mus aplankė draugai, jie norėjo sužinoti, koks mūsų „sekantis“ poreikis ir Kriso priežiūrai atiteko pirmenybė.

Barbara ir aš norėjome likti nepastebėti, nes rūpintis suaugusiu neįgaliu vaiku iš esmės yra privatu, nors galbūt dalinai, nes visa, ką mes darome surinkime vyksta namuose visoje žemėje, ir mes esame atviri gyvenime ir tarnavime, o ta dalis mūsų gyvenimo, turi likti tik mums, taigi mums buvo sunku leisti (mūsų geram draugui Džeimsui) parašyti laišką ir paaiškinti, kokius mes turime poreikius dėl namų perstatymo ir automobilio.

Nuo tada, Viešpats jau maloningai aprūpino mus sunkvežimiu, ir mes dėl to esame dėkingi!

Nuo Džeimso laiško dėl Kriso poreikių parašymo iki dabar, viso perstatymui buvo paaukota 26.848$, ir jūs net negalite įsivaizduoti, kokie mes esame dėkingi! Tik vienas praėjimas į vonią kainuoja mažiausiai 6.500$, be papildomų elektros išlaidų ir didesnių nei paprastai vamzdžių (vandens pašildymui, greitam užpildymui, greitam išdžiovinimui), visa suma siekia 10.000$, taigi paaukoti pinigai labai reikalingi. (Krisui patinka maudytis vonioje, galbūt jausti visa apimančią šilumą, galbūt lengvumą, nes jis sunkiai valdo kairę ranką, aš nežinau, bet tvarkyti reikalus kartu su manimi ir maudytis vonioje yra maloniausi užsiėmimai tuo metu, kai jis būna pas mus).

Mes laikome dovanas skirtas Krisui, Kriso namo dalies rekonstrukcijai. Bet, kai nugriausime pietinę namo sieną, kad įrengtume jam pakankamai didelį miegamąjį, tinkamą įvažiuoti su vežimėliu, ir pastatyti sujungtus su vonios kambariu bei pakankamai didelius įvažiuoti su vežimėliu į dušą ir vonią, mums reikės gale pastatyti kitą sieną.

Taigi, planai leidžia man turėti didesnį darbo kabinetą, kur bus galima įtaisyti web-kamerą, nes kitais metais, kai mes kaimynystėje turėsime greitą internetą, aš norėsiu transliuoti vebinarus ir Savaitės Minčių video, bei pasiūlyti daugiau video mokymo serijų.

Ir tai pirmą kartą per beveik 36 mūsų santuokos metus leis Barbarai turėti savo darbo kambarį, skirtą jos projektams. Ji tvarko CWOWI buhalteriją ir dokumentus susijusius su Krisu, nes mes esame jo įgaliotiniai, ir daugybę susirinkimų aprašymų, dokumentų susijusių su Kriso slauga glogos namuose ir gydytojais bei su tarnavimu susijusius telefono skambučius. Ji labai nekantrauja turėti savo darbo kambarį! Ir atvirai, ten bus pakankmai vietos jos 6 anūkams miegoti ant grindų!

Mums dar reikia rūsio, nes mes jau patyrėme, kad netoliese vyko 3 tornadai, vienas – 1994 metais, kitas 2005 metais, ir prieš 2 metus Joplin tornadas, kuris palietė Grand Lake, prieš tai sugriovęs ir nuniokojęs miestą tik už 25 mylių į šiaurę, tiek kiek nuskrenda varna. Mes norime rūsio su laiptais pakankamai plačiais – tokiais, kad jei reikės, audrai prasidėjus, mes galėtume nustumti Krisą bent ant užpakalio žemyn.

Iš esmės neįgaliam pritaikyta vonia, Barbaros kambarys ir padidintas darbo kambarys užima apie 500 kvadratinių pėdų plotą. Iškloti grindis bei sienas iki dažymo kainuos 90$ už pėdą. Kad sutaupytume pinigus, mes patys atliksime daug darbų interjere. Mes turime šiek tiek santaupų maždaug 5.000$, kurias laikome ypatingam atvejui, ir aš turiu šiek tiek grynais gyvybės draudime 10.000$, iš kur mes skolinamės, ir mes pabaigsime rengti interjerą kai tik galėsime. Iki galo jį sutvarkyti kainuos maždaug 10.000$.

Kaip jūs galite suprasti, tie, kurie atsakė į originalų Džeimso laišką ir paaukojo pinigų, leido mums visa tai daryti dėl Kriso, plius tai yra pagalba Barbarai ir man, ir CWOWI/tarnavimui, todėl mes jiems labai dėkingi.

Aš nebandau lyginti mūsų su kitais tarnavimais arba dar su kuo nors, bet mano širdies nuostata tokia, kad aš jaučiu atsakomybę prieš tuos, su kurias turiu santykius, ir noriu parodyti, kad mes ištikimi tam, ką Viešpats mums davė, ir pateikti kai kurias detales apie tai, kas ir kur vyksta, ir kodėl. Mes taip pat daug duodame, darome daug darbo ir daug išleidžiame, taigi te nei vienas nemano, kad mes tik norime, jog kiti mokėtų už tai, kas yra mūsų problema su neįgaliu sūnumi.

Aš nežinau kaip bus sutiktas šitas atvirumas, bet pažįstu savo širdį, aš nesiekiu surinkti lėšas, nors žinau, kad kai kurie bus paliesti ir norės padėti, ir tai bus labai vertinama, bet mano širdies nuostata tokia, kad aš turiu atsiskaitomybę jums, su kuriais turiu santykius viso proceso metu, netgi tiems, kurie skaito „Savaitės mintis“. Tai taip pat santykiai, ir štai kodėl aš dalinuosi taip išsamiai. Ačiū už supratingumą.

Netgi „tik“ maldos yra labai vertingos, nes kartais aš jaučiuosi „toks užverstas“, todėl klausiu Tėvą, kaip Jis tikisi, kad aš aprėpsiu pasaulinį namų surinkimų tinklą, telefoną, Skype, SMS, Krisą, šeimą, vietinį Tulsos surinkimą, keliones, neminint asmeninės maldos ir studijų, įrašų ir rašymo, žolės pjovimo, piktžolių naikinimo ir, ir, ir... sąrašas tęsiasi! Tada aš susitelkiu į ramybę (nes Jis visiškai tylus mano darbo metu), todėl aš stengiuosi nurimti ir išlaikyti savo širdį teisingą, nes jūs nepraliejote dėl manęs kraujo, todėl pasilikite ramybėje ir tyloje) Taigi dėkoju už jūsų draugystę, maldas ir paramą!

Pranašiškai
Tėvas kalbėjo tai man prieš kelias savaites, ir kaip dažnai nutinka, su tais dalykais, ką Jis pasakė, iškilo ir daugiau klausimų nei atsakymų. Juokinga

„Artėja laikas atsiskyrimo tarp JAV ir kitų tautų ekonomikos. JAV ir doleris toliau ekonomiškai silpnės, kai tuo pat metu daugelis tautų ekonomiškai kils. Pasaulio lyderiai tai matys ir tai pagreitins JAV dolerio, kaip pasaulinio standarto patraukimą, ir sumažins JAV įtaką. Kad atgaivintų ekonomiką JAV bandys imtis senos taktikos, bet supras, kad sena taktika jau nebėra veiksminga, ir ekonomiškai atsiliks beveik nuo visų pasaulyje. Tai dėl jų pačių kaltės, JAV kenčia pasekmes dėl eilės metų neprotingų veiksmų, ir kadangi pasiektas lūžio taškas, kiti yra įtraukti, ir todėl JAV lyderiai negali kontroliuoti situacijos. Taigi, nesvarbu, ką jie daro, daug kas yra nekontroliuojama. Visi tie dalykai turi įvykti šitomis dienomis.“

Štai ką aš atradau įdomaus, ir jūs turbūt prisimenate praeitą vasarą Jis kalbėjo, kad šį 2014 rudenį mes matysime, kaip pasikeis pasaulio ir surinkimo lyderiai, ir nuo tada tokie žmonės kaip Chuck Smith, Ed Dufresne, Charles Capps ir daug kitų iš įvairių tikėjimo srovių pasitraukė iš šio gyvenimo, ir dabar matome pasikeitimus GOP vadovybėje.

Aiškiai matyti, kad šį rudenį ateina pasikeitimai JAV, nors sprendžiant pagal tai, ką man sakė Tėvas, nesvarbu, kas bus padaryta Vašingtone, kitos tautos mažiausiai iš dalies dabar apsisprendžia pašalinti JAV dolerį iš pasaulio prekybos, ir tai per kelis ateinančius metus tiesiogiai paveiks mūsų ekonomiką ir sprendimus.

Turiu pasakyti, kad turiu ramybę būdamas Tėvo valios viduryje – ir žinau, kad tie, kurie vaikščioja su Juo visur, netgi sunkiais laikais matys aprūpinimą ir netgi klestėjimą. Pasilikite ramybėje! Dalykai, kuriuos Jis pasidalino su manimi ir kitais „sargais” yra tam, kad mes žinotume ir, kad pakeltume „galvas aukštyn“, tai yra pagrindas maldai. Niekada neįsileiskite baimės nei rūpesčio, Jo pažadai pasilieka galiojantys, nepajudinami ir nepriklausomi nuo daugelio pasaulio tautų ekonomikos.

Aš kalbėjau vakar visų surinkimų susitikime Tulsoje apie kai kuriuos dalykus, kuriuos Tėvas pasakė man pagal Jono 10:3-5, kad svetimi balsai visada mums kalbės, bet yra Ganytojo balsas, kurį mes turime girdėti, ir į kurį mes atsakome. Daugelis geriau pažįsta svetimųjų balsus, kurie kalba įvairius dalykus, negu Ganytojo balsą, kuris kalba mums ramybę. Nežiūrėkite į bangas ir vėją, nes skęsite, kaip Petras skendo, eikite toliau vandeniu, nes Jis aprūpins, ir stebuklai, jei jūs iki šiol šito nesupratote, yra ne išimtis taisyklėje, bet gyvenimo būdas – mes galime gyventi antgamtiniame laike, ramybėje ir Artume! Tai procesas!

Aš norėjau pasidalinti kai kuriomis namų surinkimų naujienomis iš viso pasaulio, bet jau išnaudojau vietos limitą, taigi paliksiu ateičiai. Bet žinokite, kad žmonės atranda didelę laisvę gyventi santykiais pagrįstame tikėjime, kad tai yra rami kelionė, prote pakeičiant apribojimus, kuriuos uždėjo programomis/pastatais paremtas tikėjimas į santykiais/Kristus jumyse tikėjimą. Mes matome pakylančius Biblijos pavyzdžiu sukurtus surinkimus paremtus sveiku subalansuotu mokinių bendravimu namuose, šeimoje, su draugais, kaimynais, bendradarbiais, ramybės asmenimis.

Ačiū jums už maldas, e-laiškus, rūpestį ir paramą.

Laiminame jus!


Neužmirškite rašyti man asmeninius e-laiškus šiuo adresu: cwowi@aol.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.