Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2013 m. balandžio 25 d., ketvirtadienis

CWOWI Naujienlaiškis. Balandis 2013


John Fenn, 2013 m. balandžio mėn. 18 d.,

Brangūs draugai,

Barbara ir aš ką tik sugrįžome iš konferencijų Olandijoje ir Suomijoje – ačiū jums, kurie padėjote, kad jinai galėtų dalyvauti, ir už jūsų maldas, koks tai didelis palaiminimas!

Konferencija Olandijoje buvo senų draugų, pradedant Škotija ir baigiant Lietuva, susitikimas bei naujų draugysčių užmezgimas. Tvirtos draugystės prisidėjo prie vienybės, ir ypatingai buvo pažymimos daugeliui apsikeičiant elektroninio pašto adresais bei Skype kontaktais, padedančiais bendrauti ir lankyti vieniems kitus lygiai taip, kaip mes matėme žmones Apaštalų darbų knygoje už savo lėšas keliaujančius tarp draugaujančių namų surinkimų.


Po savaitės įvyko konferencija Suomijoje su draugais iš Suomijos, Rusijos ir Švedijos. Iš viso buvo apie 100 dalyvių. Abiejose konferencijose buvo neatsitiktiniai žmonės, nes dauguma buvo arba įsijungę į tinklą ir vedė namų surinkimus, arba mes dar nebuvom su jais pažįstami, bet jie jau buvo pradėję namų surinkimą savo namuose. Abiejose konferencijose Viešpats judėjo Savo Dvasia liesdamas gyvenimus, bet mano atmintyje išliko šeštadienio vakaro garbinimo laikas.

Garbinimui vadovavo jaunas vyras, jis grojo klavišiniais ir žinojo kaip judėti kartu su Šventąja Dvasia, ir mes drauge su juo gerai susiderinome. Po garbinimo visą valandą klausėme žmonių liudijimų apie tai, ką jie patyrė. Beveik pusė iš jų liudijo, kad jie išgyveno Dvasios tarnavimą, arba matė regėjimus bei gavo apreiškimus, o keli žmonės liudijo, kad buvo paimti Dvasioje ir gavo žodžius apie savo ateitį.

Balandžio 15 buvo ilga diena, bet verta to. Aš nuo 9 valandų ryto buvau Helsinkio TV7, krikščioniškoje stotyje, kur įrašėme 4 mokymo sesijas apie namų surinkimą, o tai nusitesė iki popietės. Šitos serijos bus padarytos su titrais suomių kalba ir jos vėliau bus transliuojamos Suomijoje, Švedijoje ir Izraelyje, o taip pat internetu. Popietė buvo pripildyta interviu, fotografavimosi mėnesiniam laikraščiui, ir tą vakarą aš tarnavau TV laidoje „Šventosios Dvasios vakaras“, kuri buvo transliuojama tiesiogiai.

Tą pirmadienio vakarą aš dalinausi iš Mato 11:28-30, kur Jėšua kviečia visus, kurie yra apsunkę nuo naštų ateiti ir imti Jo jungą (bet ne tų naštų jungą). Kai mes esme po vienu jungu su Jėšua, Jo ramybė persmelkia mūsų dvasią ir jei mes leidžiame, ta ramybė plauks ir teiks mūsų sielai poilsį – mūsų protams ir emocijoms – nesvarbu, kas bevyktų aplink mus.

Skaitant naujausias antraštes tai ypatingai aktualu. Aš nepaliauju stebėtis, kad niekas pasaulyje negali atimti Dievo ramybės mūsų dvasioje. Kuomet Jėšua pasakė „Jūs rasite poilsį savo sieloms“, tai todėl, kad pasaulio naštos ir darbas neduoda mūsų sieloms poilsio. Kad išlaikytume tą ramybę verta pakovoti. Būkime nepaliaujamai susitelkę į ramybę savo dvasiniame žmoguje, saugokite ir ginkite ją, neleisdami savo baimėms ir rūpesčiams bėgti paskui jūsų įsivaizdavimus. Galvokite apie ramybę, apie gerus dalykus, tęskite garbinimą ir dėkojimą, ir jūsų dvasios ramybė viešpataus ir jūsų mintyse.

Ačiū jums už jūsų maldas ir paramą, ir prisiminkite, kai susidursite su kažkuo, ko nesitikėjote, tai nenustebins Tėvo, ir jei jūs prašysite, Jis atvers jums Savo aprūpinimą.

Palaiminimai,

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.