Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2012 m. liepos 23 d., pirmadienis

Naujienlaiškis. 2012 birželis


John Fenn, 2012 m. birželio mėn. 21 d.,

Sveiki,

Maldos temos
Eilę metų aš dalinausi apie tai, kaip Tėvas kalba man apie ateities įvykius - kaip parašyta Ezekielio 3:17 ir 33:6-7 aš esu sargas, kuris stovi ant sienos ir šaukia apie tai, ką jis mato artėjant. Turiu atsakomybę melstis ir pasidalinti tuo, ką matau ir girdžiu, tam ir yra skirtas šis naujienlaiškis. Aš viliuosi, kad jūs priimsite šituos dalykus rimtai ir melsitės dėl jų, kaip ir aš tai darau. Jei turėsite paliudijimą tai taip ir elkitės, bet jei ne – jokios žalos, jokio pasmerkimo, ačiū už skaitymą ir apmąstymą.

Tėvas dažnai pradeda sakydamas „taip yra dabar“ ir „Jei dalykai nepasikeis“. Visa tai dėl maldos:

Jis prašo būti dalyviu, įsitraukti į šiuos įvykius. Tai gali atrodyti keistai, bet tai tiesa, kad dangus inicijuoja daugumą užtarimo maldų.

Kaip pasakyta Romiečiams 8:26-27 mes nežinome, kaip turėtume melstis, todėl Šventoji Dvasia (kalbomis) teka iš dangaus į mūsų dvasias kaip Gyvoji Upė nuo Sosto, ir tuomet mes meldžiam tobulos Tėvo valios Gyvojo vandens upėmis, kurios grįžta atgal Jam, suteikdami Jam teisėtą galimybę laistyti žmonių gyvenimus.

Metų metais aš sutrumpindavau daug ką, dėl ko Tėvas prašo manęs melstis, bet aš nejaučiau poreikio pašalinti kažkurių dalykų, taigi pasidalinsiu kai kuo šiuose puslapiuose.

Vasario mėnesį
Vasario mėnesį Tėvas man pasakė, kad dėl to reikia melstis. „Šiuo metu Rusijoje kuriama tokia politika ir strategija, kurią matysite pasireiškiant kitą žiemą, jei niekas nepasikeis. Aš turiu daug žmonių tose srityse, kurie bus paveikti, todėl jūs turite melstis dėl jų. Tos politikos pasekoje Rusija drąsiai pradės naudoti kurą ir energijos išteklius, kad grasintų, manipuliuotų ir kontroliuotų buvusias TSRS tautas, norėdama paveikti jų politiką ar netgi infiltruoti savo žmones šitų tautų administracijoje“.

Aš pasakiau Tėvui: „Jie tai darė praeityje ypač Ukrainoje“. Jis pasakė: „Taip, bet kas buvo kartą padaryta rezervuotai, dabar taps politikos kursu ir taps priemone visose tų tautų vyriausybėse, kad jos paklustų Maskvai. Taipogi, jie netgi atvirai ir užmaskuotai grasins Vakarų Europai. Ryšium su tuo, stebėk turkų ir rusų ekonomiką ir energetinius susitarimus, nes jie taps svarbiausiais partneriais ir valdžia Vidurio Rytuose; tai įvyks greitai, pasauliui pasyviai stebint“.

Prieš savaitę Viešpats (Jėšua) man pasakė:
Tai buvo iš Viešpaties (aš nevadinu tai aplankymu, nes Jis pasirodė labai trumpai), Jis tiesiog pasakė ir išnyko: „Greitai bus atidengtas Laodikėjos surinkimas“.

Kai Jėšua man kažką pasako, tai visada liečia Kristaus kūną ir tai yra faktas, o ne maldos objektas, kad būtų galima dėl to melstis, sumažinti ar pakeisti. Tai konstatuojama kaip faktas. Laodikėjos surinkimas buvo drungnas, nors jie buvo turtingi ir jiems nieko netrūko. Iš Apreiškimo Jonui 3 skyriaus.

Laodikiečiai buvo materialiai turtingi ir akivaizdžiai prilygino finansinį palaiminimą teisumui prieš Viešpatį. Viešpats įspėjo Apr 3:14-22 atskleisti faktą, kad dvasiškai kalbant, jie buvo akli, vargšai, nuogi ir apgailėtini.

Aš nesiryžtu apibūdinti priemones, kaip vyks šitas atidengimas, bet atrodo – tai akivaizdžiai susieta su pasitikėjimu turtais daugiau nei Viešpačiu ir įsitraukimu į pasaulį, dėl ko jie tampa dvasiškai drungnais.

Mūsų dienomis
Sakydamas „Laodikėjos surinkimas greitai bus atidengtas“, Jis sako, tiems, kurie tapo drungni, nes įsitraukė į pasaulį ir susiviliojo pinigais, kurie mano, kad jiems dvasine prasme nieko netrūksta, nes jie yra tokie palaiminti, tiems kilimėlis, ant kurio jie stovi bus ištrauktas iš po kojų.

Daugelis iš jūsų žinote apie 1980 m. Jim Baker, Jimmy Swagert ir kitų skandalus – jūs prisimenate, kad daug vyrų ir moterų tada atkrito nuo Viešpaties. Žinoma, jie sudėjo savo tikėjimą į žmogų daugiau nei į Viešpatį, ir šitai buvo atidengta, kai tie žmonės krito, nes ir jie atkrito nuo Viešpaties. Jei būtų turėję tikėjimą daugiau Viešpačiu nei žmogumi, jie nebūtų paveikti kitų kritimo.

Žinant Viešpaties nekintamumą, aš tikiuosi, kad Jis ir vėl panaudos tą patį principą tam, kad atidengtų neteisingai nukreiptą tikėjimą.

Jis man pasakė, jog vėl nutraukia užuolaidą tam, kad visi galėtų matyti tai, kas yra kai kurių labai matomų tarnautojų užkulisiuose. Bus žmonių, kuriuos tai sukrės, taigi aš meldžiuosi dėl to, nes
tai akivaizdžiai susiję.

Dvasios keliai
Kai šitie dalykai įvyks – ekonominis sudrebinimas tradicinio mokymo: „Dievas lygu finansams“, bus atidengtos žmonių klaidos dėl to, kur jie sudėjo savo tikėjimą.

Aš prisimenu Bilo Klintono prezidentavimo metu, vykstant sekso skandalui dėl Monikos Levinsky, ir tuo pačiu metu Whitewater, ir kitiems skandalams atidengiantiems godumą ir kyšius, Tėvas pasakė man.

Aš paklausiau kodėl Jis leido, kad tam prezidentui taip nutiktų, ir koks buvo to tikslas. Aš buvau nustebęs, kai Jis pasakė: „Aš leidau jam būti prezidentu ir būti atidengtam jo privačiam gyvenimui straipsnių antraštėse, nes jis atstovauja svarbiausias kartos nuodėmes, kurios yra dvi: godumas ir seksas“.

Aš paviešinau jas antraštėse tautoje, kad žmonės galėtų tame matyti savo gyvenimus, ir būtų paraginti pasakyti: „Žiūrėkite, jis toks kaip aš, man reikia pasikeisti“ – tam, kad kai kurie galėtų atgailauti ir ieškoti Manęs“.

Išvados
Anksčiau aš sakiau, kad dabar reikia rimtai žiūrėti į tai, ką reiškia būti Viešpaties mokiniu. Dienos kai buvome lyg vaikai žaidžiantys su Kalėdų dovanėlėmis po eglute seniai praėjo. Prieš mus - augimo ir rimtumo dienos, ir laikas sutvarkyti mūsų namus. Vaikščiokite ramybėje, nebijokite, bet būkite susitelkę į dangiškus tikslus.

Prisimenu, po žemės drebėjimo Japonijoje ir Arabų pavasario metu, kai Viešpats man pasirodė, aš paklausiau apie Japoniją, Egiptą, ir kitus dalykus. Jis atsakė mano klausimus ir pabaigė sakydamas: „...Egiptas dabar nepaklius į karines musulmonų rankas, bet kas tau rūpi? Ar tai tave liečia? Tu turi būti Tėvo reikaluose“.

Geras patarimas!

Viliuosi, kad tai yra jums palaiminimas ir maldos tema.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.