Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2012 m. birželio 11 d., pirmadienis

2-oji tarptautinė namų bažnyčių konferencija Lietuvoje

Jūs esate labai laukiami 2-ojoje tarptautinėje namų bažnyčių konferencijoje Lietuvoje. Dangiškasis Tėvas paruošė mums 3 nuostabias dienas su mūsų mylimais broliais ir seserimis - John Fenn ir jo žmona Barbara (Tulsa, JAV) bei Wil Kleinmeulman ir jo žmona Ank (Houten, Nyderlandai).




Mes laukiame jūsų, kad drauge turėtume nuostabų laiką šlovindami, klausydami Žodžio iš Tėvo širdies ir galėtume mėgautis šiltu bendravimu gražioje Lietuvos vietoje, netoli senosios sostinės Trakų.


Tikime, kad Dievo Dvasia galingai judės susirinkimuose, o Viešpats iš Savo šlovės turtų praturtins mūsų bendravimą ir išlies malonę į kiekvieno brolio ir sesės gyvenimą.


Daugiau informacijos ir registracija:
www.september2012.eu ; namu.baznycia; +37063685502



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.