Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2024 m. balandžio 5 d., penktadienis

„Dangaus teismų“ doktrinos klaida # 5 iš 6

 

John Fenn, 5 April, 2024, The Error of 'The Courts of Heaven' #5 of 6

 Sveikinu visus,

 Tai yra Dangaus teismų mokymo (DTM) santrauka:

 Danguje yra moderni vakarietiško stiliaus baudžiamojo teisingumo


teismų sistema.

Šėtonas turi prieigą prie dangaus teismo, veikdamas kaip prokuroras, ir  iš tos pozicijos jis mus kaltina.

Dabartinės jūsų nuodėmės ir mirusių giminaičių kartų nuodėmės suteikia Šėtonui legalią teisę patraukti mus baudžiamojon atsakomybėn.

Yra slapti ritiniai , kuriuos reikia atidaryti , kad dangaus teismas, galėtų pradėti veikti. Šie teismai yra slapti ir reikia slaptų žinių, kad žinotum, kaip juose dalyvauti.

Danguje yra debesis liudininkų, mirusių krikščionių, kurie kalbės jūsų vardu.

Jei veikiame DT , suteikiame Tėvui Dievui galimybę „išpildyti savo tėvišką aistrą“.

  

Aš jau parodžiau rytietišką teismą...

 

...teismų sistema minima biblijoje nėra tokia, kaip moko DTM. Ar rytų karalius nagrinėja bylas ir priima sprendimus, taip. Tačiau tai nėra procedūrinė sistema, kaip Vakaruose. Tikrai ne.

 

Kaip parodžiau, kad sprendimas mūsų labui jau priimtas. "Kas apkaltins Dievo išrinktuosius? Dievas išteisina. Kas mus pasmerks?" Romiečiams 8:33.

 

Aš parodžiau, kaip šėtonas buvo išmestas iš dangaus...

 

...kuris kadaise mus kaltino prieš Dievą. Bet dabar jis yra žemėje, vaikšto kaip riaumojantis liūtas ir kaltina mus čia, žemėje – visi esame girdėję tuos kaltinimus, ir jie yra čia pat, šioje žemėje. Ne danguje.

 

 Aš pasidalinau, kad nėra kartos prakeiksmo, kurio turėtume išsižadėti, sudrausti, atgailauti, kad būtume laisvi. Siela, kuri nusideda, mirs. Siela, kuri tiki Jėzų, atgimsta iš naujo. Individuali atsakomybė.


Yra tikėjimo srovių, kurios daro Dievą mūsų priešu.

 

Jei tik pakankamai meldeisi, Jis siųs prabudimą. Jei pakankamai pasninkavau, galėčiau įtikinti Jį savo nuoširdumu arba skubiu poreikiu. Yra dar viena srovė, nukreipta į velnią. Jie mano, kad jei visko nepadarys tobulai, velnias turės atviras duris į tavo gyvenimą. ARBA jis turi atviras duris ir jūs turite rasti būdą jas uždaryti.

 

Iš to, ką mačiau savo gyvenime ir kituose, ir kaip rašoma Šventajame Rašte, 99,9% išlaisvinimų įvyksta tada, kai žmogus nusprendžia gyventi teisingai, ir demonas pasitraukia, nes jam nebėra vietos. Kai žmogus suvokia, kad savyje turi Kristų IR valdžią naudoti Jėzaus vardą prieš demonus, IR yra saugus savo valdžioje ir savo vietoje danguje Kristuje, jis nusprendžia gyventi Dievui ir nenusidėti. Žaidimas su demonais baigiasi.

 

 Mūsų valia stipresnė už bet kokį demoną ar net Dievą

 

Krikščionys kartais gali taip įsijausti į „dvasinio karo“ mentalitetą, kad pamiršta, kad mūsų valia stipresnė už bet kokį velnią ar Dievą. Nei Dievas, nei velnias negali mūsų priversti nieko daryti.

 

 Kiekvienais metais milijonai žmonių visame pasaulyje, kurie nepažįsta Viešpaties, atsisako žalingų įpročių, įveikia baimes ir atranda patiria pergales – tiesiog savo valia. Tačiau krikščioniškame pasaulyje yra didelis verslas, rinkodaros formulės, kurios verčia žmones manyti, kad jie yra silpni, nuolatinės demonų aukos ir, jei tik atras tą vieną dvasinį raktą, tada jiems bus atrakinti palaiminimai ir gyvenimas vyks sklandžiai.

 

Šėtonas mus gundo, tai tiesa, o Dievas veikia iš vidaus, kad įgalintų ir sustiprintų. Bet nei vienas, nei kitas mūsų negali priversti, ką nors padaryti.

 

 Jono 8:11 Jėzus pasakė moteriai, pagautai svetimaujant:

 

„Eik ir daugiau  nenusidėk“. Tai reiškė, kad reikia nutraukti santykius su vyru, su kuriuo ji buvo pagauta lovoje. Jėzus žinojo, kad jai buvo sunku emociškai. Tai nepakeitė jo įsakymo. Galbūt vyras parūpindavo pinigų ar nuosavą būstą, bet ji turėjo nutraukti santykius. Tai, ką Jėzus įsakė, buvo sunku ir jai sukėlė emocinį skausmą, bet ji turėjo tai padaryti, kad vaikščiotų teisiai.

 

Tai sunki meilė. Čia nereikia priekaištauti geismo ar svetimavimo dvasiai. Tiesiog: „Eik ir daugiau nenusidėk“. Ir tikrai Jėzus žinojo, kaip jai bus sunku. Bet Jis to nesudvasino. Tiesiog liepė palikti nuodėmę.

  

DTM moko, kad turime atsiimti savo valdžią per dangišką teismo salę, kurioje Šėtonas yra prokuroras, kovojantis, kad išlaikytų savo valią mūsų gyvenime, o „liudytojai danguje“ – mirę krikščionys – liudija mūsų vardu. Ir jei viską darysite teisingai, galite laimėti bylą ir jūsų bėdos baigsis. Jėzus pasakė, kad tiesiog daryk tai. Tiesiog gyvenkite teisingai. Tiesiog apsispręskite dėl teisumo ir vaikščiokite tame.

 

 Su kuo mes kovojame?

 

„Nes mes kovojame ne su kūnu ir krauju, bet su kunigaikštystėmis ir valdžiomis, šio amžiaus tamsybių valdovais ir dvasinėmis blogio jėgomis  danguje“. Efeziečiams 6:12

  

Mes kovojame, bet ne dangiškame teisme, kuriam būdingi šiuolaikinės Vakarų teismų sistemos bruožai. Ši eilutė yra Pauliaus mokymo 10-17 eilutėse viduryje. Kalbama apie stiprybę Viešpatyje ir Jo galios jėgą, apsirengimą Dievo ginklais. Jis teigia, kad su visais šiais dalykais galėsime „atsispirti prieš velnio klastas“.

 

 Turime apsivilkti teisumo šarvą, išgelbėjimo šalmą, tikėjimo skydą, evangelijos batus, ir pasiimti Dvasios kalaviją. Sakoma, kad tai „Dievo ginkluotė“.

 

Jei sakytume: „Tai Williamo striukė“, suprastume, kad Williamui priklauso toji striukė. Taigi, kai Paulius rašo, mes turime apsivilkti Dievo ginklus, kieno tai yra ginklai?

 

Izaijas 59:16-18 pranašystėje apie Mesiją mums sako, kad tai buvo Jėzaus ginkluotė:

 

"Ir jis pamatė, kad nėra žmogaus, ir stebėjosi, kad nėra užtarėjo. Todėl Jo ranka atnešė išgelbėjimą (hebrajų kalba), ir Jo teisumas jį palaikė. Jis apsivilko teisumą kaip krūtinšarvį ir išgelbėjimą kaip savo šalmą, apsirengė keršto drabužius ir uolumą kaip  apsiaustą. Pagal jų veiksmus Jis atlygins...“

 

Imtynėse dėvime Jėzaus ginkluotę, kurie jau buvo išbandyti mūšyje ir laimėjo. Jis susidūrė su pagundomis 3 srityse (dvasia, siela, kūnas) ir laimėjo. Jo draugas reikalavo, kad jis neitų prie kryžiaus. Jis atmetė tą pagundą. Mes kovojame iš pozicijos, kad jau laimėjome. Kristus yra mumyse. Tai JO šarvai. Mes turime teisę naudoti Jo vardą. Esame apsirengę Jėzaus šarvais, kad galėtume atsispirti šėtono metodams, o padarę viską, kad pasipriešintume, stovime.

 

Kodėl sakoma, kad mes kovojame su dvasiomis danguje? Tai kitai savaitei.

 

 Iki tol, laiminu,

 

Džonas Fenas

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.