Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2024 m. balandžio 22 d., pirmadienis

2024 m. balandžio mėn. naujienlaiškis

April 2024 Newsletter

 Sveikinu visus,

 Dėl tiesioginių Irano atakų prieš Izraelį , iškyla klausimas, kiek mes  priartėjome prie Ezechielio 38 ir 39 karo. Tame kare Rusija bus lyderė su sąjungininkais:


Persija (Iranas, Irakas), Turkija, Sudanas/Etiopija. , Libija. Tai, ką matome vykstant dabar, dar nėra tai.

 Ezechielis taip pat teigia, kad Izraelis turės savo sąjungininkus, kurie prisijungs prie kovos su aukščiau nurodytomis tautomis. Ezekielis sako, kad tai bus žemės ir oro karas. 39 skyriuje sakoma, kad šiaurės Izraelyje bus tiek daug  žuvusių priešų, kad juos palaidoti prireiks 7 mėnesių. Dabartiniai įvykiai nėra tokie. Tačiau scena tikrai ruošiama! Izraelis ir jos sąjungininkai kartu atrėmė Irano puolimą.

 Jei kas, tai parodys Iranui, kaip jie galvoja, kad prireiks didžiulio „numušimo“ smūgio, kad jis galėtų įveikti Izraelį ir jos sąjungininkus. Štai kodėl šis puolimas buvo svarbus nustatant sceną.

 „Ezechielio 38“ pradžios aprašymas yra toks, kad Rusija turės kabliuką savo nasruose, traukiantį ją atgal į Artimuosius Rytus. Kai mes pradėsime matyti, kad tas kabliukas yra uždėtas, kuris rodys tą aljansą, tada tai bus greitai. Šie dabartiniai mainai parodys, kad Iranas neprilygsta Izraeliui ir jo sąjungininkams ir skatins jį sukurti „kitą kartą“, kuris, jų manymu, bus nesustabdomas.

 Su kuo mes kovojame?

 Kai buvau ką tik gimęs paauglys ir dar tik pradėjau pažinti Tėvą ir Viešpatį. Sakiau mamai, kad tikėjimas reiškia, kad gali gyventi sklandų gyvenimą. Ji man pasakė, kad turiu užaugti, susirasti darbą, susituokti, susimokėti sąskaitas ir prasimaitinti, o tada grįžti pas ją vėl pratęsti šio pokalbio.

 Ar mama buvo teisi!

 Nuo paauglystės daug išmokau. Jau apie 50 metų vaikščiodamas su Tėvu, galiu pasakyti, kad gyvenimo kovos yra norma, tarp kurių yra ir taikos ir ramybės periodai.

 Tikrosios problemos nėra velnias, kaip dvasinė jėga, kuri visada stovi prieš mus. Turime savyje Kristų ir valdžią naudoti galingiausią vardą visatoje prieš demonus.

 "Aš“ esu problema. „Aš“, reiškia pats sau, esu problema. Pradžios knygoje 32:24-30 Jokūbas, reiškia „apgavikas“ arba „atstumiantis“, kovojo su Viešpačiu. Visą naktį jie grūmėsi, ir tai turėjo labai svarbų dangišką tikslą.

 Apgavikas grūmėsi su Dievu, kol nepasikeitė jo prigimtis. Viešpats pripažino tai, pakeisdamas jo vardą iš Jokūbo į Izraelį.

 Izraelis reiškia „Dievas stengiasi“ arba „Dievas išlieka“ arba „Dievas ištveria(atlaiko)“.

 Galbūt esate girdėję pamokslų apie Jokūbo grumtynes su Dievu, su savimi, kad iš „apgaviko“ taptų „Izraeliu“ – aš girdėjau, ir tai visada iš žemės perspektyvos. Žinutės visada yra apie tai, kaip Jokūbas kovojo su Dievu ir pasikeitė jo prigimtis.

 Žvelgiant iš žemės perspektyvos, Jokūbas kovojo su Dievu. Tačiau jam suteiktas vardas Izraelis arba „Dievas išlieka“ rodo, kad iš tikrųjų Dievas grumiasi su juo! Kiekvieną kartą, kai sakome „Izraelis“, sakome „Dievas išlieka“. Žinau, kad tai tiesa mano gyvenime – Dievas palaiko mane. Dievas ištveria su manimi. Jis lieka su manimi net tada, kai nusidedu. Net slėniuose, net aukštumose. Dievas visada išlieka. Ar myli Izraelį? (Ar jums patinka „Dievas išlieka“?) TAIP!

 Mato 18:11-15 Jėzus yra tas, kuris palieka 99 ir eiti paskui 1, kuris nuklydo į dykumą. Tai dalis Jo imtynių, Jo pastangų persekioti pasiklydusius ir sugrąžinti juos pas save. Kol jie klajoja, Jis vejasi, Jis atkakliai stengiasi dėl mūsų.

 Yra gera grupės „We the Kingdom“ daina „Dancing on the Waves“, kurios tekstas apie Viešpatį sako: „Ištiesiu ranką. Aš tave persekiosiu. išdrįsk patikėti, kaip labai tave myliu dabar, nebijok...

 Kol mes kovojame su savimi, iš tikrųjų Viešpats grumiasi su mumis, tobulina mus, atkakliai stengiasi mus auginti Jame. Jei tai būtų tik mes, kokią galią turime pakeisti savo prigimtį? Ne, Dievas grumiasi su mumis, kai mes kovojame savyje, kad pasikeistume Kristuje.

 Kad ir su kuo susidurtume, Dievas atkakliai augina mus Jame

 Jėzus pasakė Petrui Luko 22:31-32: "Petrai, Petrai, šėtonas troško išsijoti jus kaip kviečius. Bet aš meldžiau už tave, kad tavo tikėjimas nepalūžtų. O kai tu atsisuksi atgal (atsiversi), kad stiprintum savo brolius“.

 Šėtonas sijoja, bet Jėzus yra mūsų advokatas, ribojantis savo galimybes, ir atkakliai tęsia mūsų gyvenimo dieviškus pokyčius. Izraelis – Dievas laikosi, Dievas ištveria. Užtenka tiesiog sustoti ir pasakyti; "Ačiū, Viešpatie, kad atkakliai laikaisi mano gyvenime!"

 Kai mes kovojame su kunigaikštystėmis ir valdžiomis, Dievas grumiasi su mumis – atkaklumu (Izraelis) ištikimybe, kuri niekada nesibaigs. Nuostabi Malonė. Ateinančiais amžiais Tėvas ir toliau rodys savo gerumo turtus mums Kristuje Jėzuje. (Efeziečiams 2:7)

 Mes labai nekantriai laukiame mūsų susitikimo Talsoje birželio 28-30 dienomis! Dar yra vietos tau! Tai labai neformalus, atsipalaidavęs renginys  ir gera vieta susitikti su jumis, o jūs su mumis ir daugeliu kitų CWOWI tinkle. Registracijos nuoroda yra mūsų Savaitės Mintyse ir čia.

 KWOWI – mes dabar Kenijoje ir Ugandoje remiame 265 vaikus, ir rimtai dirbame kad sukurtume būdus, kaip rėmėjai galėtų bendrauti su savo vaikais. „Skype“ arba „Messenger“ garso / vaizdo jungtys dažnai yra sudėtingos, tačiau dėkojame už kantrybę. Paštas Ugandoje ir Kenijoje yra lėtas, o bet kokia dovana yra labai apmokestinama. Anksčiau, kai siųsdavau kompaktinius diskus ir knygas, už juos būdavo reikalaujama mokėti daugiau nei vidutinį mėnesio atlyginimą, kad tik būtų išleisti iš vyriausybės ir pašto.

 SPAUSKITE, norėdami PERŽIŪRĖTI UGANDOS JĖZAUS PRISIKĖLIMO ŠVENTĘ

 Barbara ir aš, Brianas ir Amy, labai vertiname jūsų maldas ir paramą.

 

Ačiū!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.