Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2023 m. spalio 22 d., sekmadienis

2023 m. spalio mėn. naujienlaiškis

 Sveikinu visus,

 Šį mėnesį yra kuo pasidalinti.

 JAV konferencijos


 Matote aukščiau, kitais metais pradedame registraciją į vieną iš mūsų Talsos konferencijų. Jos yra


birželio 29-30 ir lapkričio 2-3 dienomis. Mes išlaikome labai mažas kainas, tik padengiame konferencijų salės nuomą ir nenumatytus mokesčius, o maistą ir nakvynę paliekame dalyviams.

 Be to, kadangi tiek daug domisi mokymu ir klausimų ir atsakymų laiku su Johnu, kiekvienos konferencijos šeštadienį skirsime bendram mokymui ir dalijimuisi. Sekmadienį vyks mokymas ir klausimai & atsakymai apie namų surinkimą . Tai suteikia dalyviams galimybę pasirinkti- atvykti vienai dienai arba pasilikti abiem.

 Nyderlandų CWOWI konferencija/poilsis

 Noriu paminėti mūsų konferenciją Nyderlanduose gegužės 2-5 dienomis. Kaina yra 275 eurai asmeniui (apie 300 USD) ir apima 3 nakvynes (gegužės 2-4) ir maitinimą. Vėlgi, tai gana geras sandoris. Tai vyks nuostabiame poilsio centre kaime, netoli Helvoirt, gražioje vietovėje. Už ES ribų Amsterdamas yra jūsų „įvažiavimo uostas“, o ES arba Šiaurės šalyse Eindhovenas yra patogiai šalia rekolekcijų centro.

 Valgome kartu, skirdami daug laiko vieni kitiems pažinti. Anksčiau mums buvo atstovaujama net 15 tautų, todėl tai puikus būdas susipažinti su kitais CWOWI tinkle.

 Olandiją lengva apvažiuoti ir yra ką pamatyti. Daugelis žmonių, atvykstančių iš JAV ir JK, mano, kad buvimas kelias dienas, kad pasidairytų po šalį, tai yra puikus būdas puikiai pailsėti ir pakeliauti po Europą. El. paštas Wil ir Ank adresu cwowi@solcon.nl

 KWOWI – „Kids Without Walls International“

 Šiuo metu Kenijoje yra 98 remiami vaikai, o Ugandoje – 127 remiami vaikai. Dėkojame visiems, kurie prisiregistravo remti KWOWI vaiką!

 11 metų Gloria iš Ugandos neseniai pasidalijo savo liudijimu apie rėmimą. Anksčiau ji gyveno namuose su vieniša mama. Ji dažnai eidavo miegoti alkana ir negalėdavo tinkamai išsimaudyti, nes trūko švaraus vandens. Pamatę, kokiomis sąlygomis ji gyveno, Edvardas ir jos mama susitarė, kad ji atvyktų likti mokykloje visą darbo dieną. Dabar gyvendama mokykloje ji valgo pusryčius, pietus ir vakarienę. Ji sako: „Širdyje jaučiuosi labai laiminga. Man patinka juoktis su šypsena širdyje ir dėkoti Dievui, kad pakeitė mano gyvenimą“.

 Noriu pridurti, kad dažniausiai vaikams rengiamas didelis Kalėdų vakarėlis, kuriame yra maistas ir dovanos. Jei norite padėti vaikams Ugandoje, Kenijoje arba abiejose šalyse, tiesiog pažymėkite savo KWOWI arba CWOWI auką. Ačiū!

 Ar tai Ezechielio 38 karas?

 Daugeliui kyla klausimas, ar Hamas/Izraelio karas yra Ezechielio 38 karo pradžia.

 Sukūriau 2 trečiadienio vaizdo įrašus šia tema mūsų „Super House Church“ kanale „YouTube“, 11 ir 18 d., jei jus tai domina. Taip pat parengiau  garso pamoką apie 3 pasaulinį karą, Ezekielio 38 karą, kurį galima rasti mūsų knygyne.

 Ezechielio 38 karas yra pažymėtas keliais labai konkrečiais dalykais, kurių šis dabartinis karas bent jau neturi.

 Pagrindiniai punktai: Ezechielio karas 38 ir 39

 Šis karas paženklintas tuo, kad į jį įsitraukia Rusija, kuri kartu su sąjungininkais, kuriuos išvardina  Ezechielis  įsiveržia į Izraelį. Ezekielis įvardija šiuolaikines Irano (Persijos) ir Turkijos (Togarma) tautas kaip masinės invazijos pajėgų dalį. Taip pat Libija ir Etiopija. Etiopija jo laikais apėmė Šiaurės Sudano teritoriją ir dalį šiaurės Etiopijos.

 38:7 sakoma, kad Rusija „bus jų sargas“, t.y. ginklų tiekėja ir pagrindinė sąjungininkė. Tų tautų sargas. Tokia padėtis šiandien, todėl tai atitinka.

 Ezechielio 38:4 apie Rusiją (Magogą) sakoma, kad Dievas: „...apgręš tave, įkabins kablius į nasrus ir išves tave į mūšį, nes Jis yra prieš tave.

 Atkreik dėmesį: apgręš tave...

 ...rodo prieš Ezekielio 38 karą, Rusija pirmiausia pasitrauks iš dalyvavimo Artimuosiuose Rytuose. Galima sakyti, kad tai atitinka sąlygas dabar, kai jie yra  užsiėmę Ukraina.

 Tada jie „užkabinami“ ir vėl patraukiami į Artimuosius Rytus. Ar matome, kad jie susitelkę kitur? Taip. Jie patyrė didžiulių nuostolių Ukrainoje, todėl jiems prireiktų „kabliuko“, kuris juos grąžintų į Artimuosius Rytus. Jiems taip pat reikėtų stiprių sąjungininkų, nes dabartinėje formoje Rusija išeikvojo didžiąją dalį savo pajėgų arba sunaikino jas Ukrainos kare.

 Su didžiuliais nuostoliais Ukrainoje

 Rusijai prireiks eilės metų, kad pasipildytų pajėgas. Vienintelis būdas įsiveržti į Izraelį dabartinėmis sąlygomis būtų labiau priklausyti nuo savo sąjungininkų nei nuo savo kariuomenės. Ar jie turi tam valios?

 Ezechielis 11-13 eilutėse teigia, kad Izraelis tuo metu gyvens saugiai ir taikiai. Čia rašoma, kad Rusijos lyderis sumanys piktą mintį, užpulti Izraelį , plėšti ir paimti grobį. Atrodo, kad jie manys, jog   Izraelis bus atsipalaidavęs, o su didžiule jėga jie  negali pralaimėti. Žvelgdami į dabartinį karą, galėtume spėlioti, kad priešo sąjungininkai gali manyti, jog Izraelis bus taip susikoncentravęs į karą pirmiausia pietuose, kad jis bus pažeidžiamas iš šiaurės.

 Mes dar nematome, kad tai vystytųsi, bet meldžiamės...

 Tai taip pat reiškia, kad įsiveržusios pajėgos tikėsis, kad jokia tauta nepadės Izraeliui, o tai yra lemtinga klaida. 13 eilutėje sakoma: „Šeba ir Dedanas (Saudo Arabijos pusiasalis), „Taršišo pirkliai“ ir „jų jaunieji liūtai“, pirmiausia diplomatiškai paprieštaraus.

 Klasikiniu šių tautų supratimu Taršišo (Ispanija) pirkliai yra tos tautos, kurias kolonizavo Ispanijos, kuri dabar Amerikos, pirkliai. Jauni liūtai suprantami kaip motininio liūto Didžiosios Britanijos palikuonys. Taigi Didžiosios Britanijos ir Ispanijos kolonizuotos tautos kartu su arabų tautomis bent jau paprieštaraus  atakai.

 Galime sustoti ir manyti, kad diplomatinis prieštaravimas yra viskas, kas atsitiks. Taip elgiasi Vakarai, o naujausioje istorijoje matome, kaip buvo sukurti „pagalbiniai karai“,  kuriuose Vakarai tiekia vyriausybėms (Sirijai, Ukrainai) ginklus, bet asmeniškai neįsitraukia.

Tačiau Rusijos koalicija klaidingai skaičiuoja

 21 eilutėje Viešpats sako: „Aš šaukiu kardą iš savo kalnų prieš...“ besiveržiančią jėgą. Pranašiškoje literatūroje kalnas yra tauta arba karalystė.

 Danieliaus 2:25-45 jis mato, kaip „kalnas, griūna be žmogaus be rankų pagalbos “, griūna ant žmonių karalysčių ir auga, kad užpildytų visą žemę – Dievo karalyste. Siono kalnas simbolizuoja Izraelį, Apreiškimo 17:9 karaliai ir jų tautos apibūdinami kaip kalnai ir pan.

 Tai reiškia, kad Viešpats kviečia visus kariauti

 Čia nesigilinant į visą mokymą, Izraelis laimi. Jie įsiveržia iš šiaurės,  lietus ir sumaištis tarp daugiakalbių invazijos pajėgų. Į įsiveržimo šalis nukreipiama „ugnis ir siera“. Izraeliui reikia 7 mėnesių palaidoti mirusiuosius, ir Izraeliui lieka 7 metų grobio atsargos. Šiuolaikiškai kalbant, tai būtų kuras, maisto atsargos, ginkluotė ir kt.

 Bent jau kol kas tai, ką matome vykstant, nėra taip. Bet visa tai sukuria sceną. Prezidento Trampo sudaryti Abraomo susitarimai buvo svarbi dalis. Tai buvo arabų ir Izraelio santykių normalizavimas, taip pat gynybos susitarimas, skirtas atremti Irano įtaką regione. Tai, kad Ezekielis paminėtų arabų tautas, prieštaraujančias Rusijos ir Irano įsiveržimui į Izraelį, nebūtų įvykę be tokio susitarimo.

 Bet be to...

 Grįžtu prie to, apie ką Viešpats man pasakė 2019 m. gruodį ir 2020 m. sausį, apie šiuos ir kitus metus. Aš pasidalinau, kaip Jis kalbėjo apie ekonominę ir politinę sumaištį kitų metų „rugsėjo vidurio–pabaigos ir spalio mėnesiais iki kovo mėnesio“.

 O JAV, „kaip yra dabar“, Harris bus (einanti) prezidento pareigas maždaug 9 mėnesius (iki rinkimų). Bideno pažinimo nuosmukis vyksta tiksliai taip, kaip jis tuo metu sakė. Belieka pasimelsti už šį laiką – jau minėjau, kad apie šventes daugeliui bus sunku. Taigi meldžiamės. Mūsų dėmesys sutelktas į tai, ko Jis prašo mūsų padaryti dabar, šiandien. Meldžiamės už nukentėjusiuosius nuo karo ir už Izraelį.

 Viešpats liepė melstis už JAV, kad prezidentas nepatirtų katastrofiškos sveikatos krizės: „Nes tai būtų blogai tautai.“ Mato 24:15 ir 20 Jėzus pranašavo apie antikristų atėjimą į šventyklą ir Izraelio išdavimą. Jis liepė melstis, kad tai neįvyktų žiemą ar per šabą. Tai reiškia, kad įvykiai, kurie tikrai įvyks, gali pakeisti tų įvykių laiką, metų laiką ir savaitės dieną.

 Taigi meldžiamės...

 Šiais metais turėjome daug papildomų išlaidų, kurios atsipirko.

 Pavyzdžiui, kelionė į Ugandą ir kitas tarnybinės keliones. Taip pat kiti dalykai, įskaitant CWOWI app programos kūrimą – stebėkite tai. Už viskas, ką dar galite paaukoti, būtume labai dėkingi.

 Dėkojame už jūsų finansinę ir maldos paramą. Kaip Paulius  sakė, aš visada miniu jus savo maldose.

 Kaip visada, ačiū, kad esate mūsų gyvenime!

 Laiminame,

Džonas & Barbara, Brianas & Amy 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.