Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2023 m. vasario 24 d., penktadienis

2023 m. vasario mėn. naujienlaiškis

 February 2023 Newsletter

Sveikinu visus,

 Prieš pradėdamas daugiau pasakoti apie tai, ką Viešpats man pasakė šiais


metais, noriu priminti, kad būsime dėkingi už jūsų maldas.

 Kai skaitote tai...

 3 žmonių komanda iš mūsų Talsos namų surinkimų lankysis Ugandoje, susitinka su   vadovais iš Kenijos ir Ugandos, aplankys vaikus ir daugelį namų surinkimų. Dėkojame už maldas, melstis reikia  už Brianą, Danielį, Valeriją bei  kitus šiuo metu, kad Tėvas išlietų Savo Dvasią apreiškimu,  išgydymu, išmintimi ir ramybe. Jie grįžta pirmąją kovo savaitę – taigi, ačiū!

 Galite pamatyti atnaujinimus www.kwowi.org, taip pat pamatyti afrikiečių vaikus, kuriems reikia rėmėjų. Atnaujinimai taip pat bus mūsų pagrindinėje svetainėje, skiltyje „tinklas“, o vėliau – „tinklo naujinimai“ adresu www.cwowi.org.

 Škotijos konferencija, nuo birželio 8 d., ketvirtadienio, iki sekmadienio, 11 d

 Liko dar apie 6 savaites užsiregistruoti šiam ilgajam savaitgaliui, kuriame viskas įskaičiuota. Daugelis, jei ne dauguma, lanko namų surinkimą, taigi, jei esate mokymosi procese, tai puikus būdas mokytis iš patyrusių žmonių ir užmegzti greitą draugystę.

 Man asmeniškai patinka tiesiog skirti  laiko „pabūti“ su visais. Dėl šios priežasties mes apsiribojame nedideliu dalyvių skaičiumi, tačiau jums dar yra laiko ir vietos. Registracija baigiasi balandžio 8 d.

 Nors mes surengsime keletą diskusijų ir pamokysime apie namų surinkimą, pagrindiniai dalykai, kuriais pasidalinsiu, yra kiti bet būtent apie tai Viešpats veda mane pasidalyti. Bus gilus garbinimas, leidžiantis Šventajai Dvasiai judėti ir tarnauti tarp mūsų, kad kiekvienas gautų maldą, pasilikdamas Jo akivaizdoje, kad pamatytų, kuo Jis galėtų pasidalinti. Taip pat turėsime klausimų ir atsakymų akimirkas – tai bus savaitgalis, skirtas tarnauti visam žmogui , viskas subalansuota, Žodis ir Šventoji Dvasia veikia mūsų tarpe.

 Pirmadienį, 20 d., darau trečiąjį interviu „Deep Believer“ kanale „YouTube“, kuris bus paskelbtas maždaug kitą savaitę. Pasidalinsiu daugiau apie Viešpaties apsilankymus ir Viešpaties kelių užkulisius. Nuo pat paauglystės mano širdis buvo Psalmėje 103:7 – Jis apreiškė savo kelius Mozei, Izraelio vaikai matė Jo darbus“. Visada norėjau sužinoti Jo kelius, kaip jis veikia „už scenos“ – dalinimasis  šiais dalykais visa kita susidėlioja į savo vietas.

 Daugiau apie tai, ką Viešpats pasakė

 Praėjusį mėnesį pasidalinau tuo, ką Viešpats su manimi pasidalino šiais metais. Aš klausiau, kodėl Jis leido tokiai nesantaikai ir susiskaldymui Kūne įvykti per „pandemijos“ metus ir rinkimus daugelyje tautų. Tai dalis to, ką Jis pasakė:

 „(Taip įvyko), kad daugelio širdys būtų atskleistos, kad visi tai matytų su viltimi, kad tada  jie galės teisti save. Nes daugelis matė save išmintingais,  manė esą subrendę, manė, kad žino daugiau ir pasikėlė išdidume. Jiems reikėjo, kad jų širdys būtų atskleistos, nes jie neteisė savęs... Tačiau daugelis kitų teisė save ir saugojo savo širdis teisingas prieš Mane.

 Kai kas dar:

 "Stvirtinkite tai, kas liko. Stiprinkite tai, ką turite. Daugeliui tai bus kurso korekcijos metai... Daugelis bus paskatinti susitvarkyti savo namus, mažinti skolas, leisti tai, kas neprisideda prie jų gyvenimo. , eik. Ir ieškoti to, kas tikra“.

 „Sustiprink tai, kas liko“. Per „covid“ metus daugelis prarado draugus dėl politikos ar „skiepų“. Daugelis prarado draugus, nes eina kita dvasine kryptimi nei jų „surinkimo draugai“.

Daugelis žmonių per pastaruosius dvejus metus neteko artimųjų. Turime sustiprinti tai, kas liko. Atsisakykite periferinių dalykų, kurie mus blaško, interneto svetaines, kurios nieko neduoda, tik kutena ausis ir kursto ginčus, tam, kad sutelktumėte dėmesį į investicijas į tikrus santykius.

 "Ieškokite to, kas tikra “. Maniau, kad tai įdomi frazė, kurią jis pavartojo – akivaizdu, kad daugelis ieško „tikrų žmonių“ ir jiems jau nereikia pasirodymo, ieškant srovės. Yra tokių, kurie esame paprasti tikri žmonės, besidalijantys gyvenimu... visi esame išgelbėti to paties kraujo, todėl visi esame lygūs, tik su skirtingomis funkcijomis Kristaus kūne. Išlik tikras.

 O kas, jei užuot praleidęs 2 valandas interneto svetainėse, kurios tik skatina smalsumą apie dalykus, kurie iš tikrųjų neprisideda prie augimo Viešpatyje, praleistumėte laiką su draugu kavinėje, kalbėdami apie Viešpatį ir gyvenimą? Atėjo laikas priimti sprendimus, orientuotus į investicijas vienas į kitą.

 Daiktai, kurie buvo nugenėti  pastaruosius porą metų – nemėginkite jų iš naujo auginti. Stiprink tai, kas liko. Jis komentavo, kad kai kurie atgailaus ir sieks pataisyti tai, ką anksčiau buvo sugriovę. Žinoma, tai galima padaryti, bet tie kažkada sugriauti santykiai niekada nebebus tokie, kaip buvo – per pastaruosius porą metų vienas persikėlė į priekį, o kitas tik bando pasivyti. Tai tiesiog ne tas pats.

 Kurso korekcija

 Kitas dalykas, kurį Jis pasakė, buvo tai, kad daugeliui tai bus kurso korekcijos metai. Tai reiškia, kad eini kartu su Juo ir staiga pamatai, kad reikia pakeisti kryptį, pakeisti, kur eini dvasiškai.


 Kurso keitimas yra nauja patirtis . Tai reiškia perstumti savo komforto zoną. Tai gali reikšti, kad kiti aplinkiniai nesupranta, ką darote, jie nemato nieko blogo tęsti taip, kaip buvo anksčiau.

 Bet jūs žinote, kad jūsų viduje, jūsų dvasioje, viskas pasikeitė. Tas dieviškas nepasitenkinimas nenurims, kol nepakeisite krypties, ieškodami kitų tame pačiame dvasiniame puslapyje.

 Jėzus, Petro uošvė, ir krypties pasikeitimas

 Morkaus 1:29-29 matome, kad Jėzus ir Jo mokiniai aplanko Petro marčios namus. Ji serga karščiavimu, todėl Jėzus ją išgydo ir ji pradeda aptarnauti daugybę savo svečių. 32-34 eilutėse pasakojama, kad visas miestas buvo susirinkęs prie namų durų, o Jėzus daugelį išgydė ir išvarė demonus. 32 eilutėje sakoma, kad tai įvyko saulėlydžio metu.

 35 eilutė mums sako, kad Jėzus „labai prieš dieną“ išėjo vienas melstis. Galiausiai Petras ir mokiniai rado jį šaukiant: „Visi tavęs ieško! Visi manė, kad pradės ten, kur baigė vakarą prieš tai. Bet Jėzus turėjo kitų planų: „Eikime į kitus miestus, kad galėčiau ten pamokslauti, nes dėl to ir atėjau“.

 Tai buvo Jėzaus kurso pataisymas. Niekas nesuprato. Ką daryti tiems, kurie praėjusį vakarą nebuvo išgydyti? Tekste sakoma, kad Jėzus išgydė daugelį, o ne visas miestas buvo išgydytas, o tai reiškia, kad visiems kitiems atrodė, kad tai buvo neužbaigtas darbas.

 Tą rytą norėjosi pradėti ten, kur ir baigė – pasitraukti didelės sėkmės apsuptyje nebuvo prasmės. Kodėl ką nors pradėti ir išeiti, kai viskas klostėsi gerai? Pagalvokite, kiek sergančių buvo nusivylę. Pagalvokite, kokie sutrikę turėjo būti mokiniai. Bet tai buvo Tėvo nurodymas Jėzui.

 Mūsų gyvenime pasitaiko atvejų, kai Tėvas keičia mūsų kryptį, ir tik mes žinome, ką Jis įdėjo į mūsų širdis. Natūraliai tai neturi prasmės. Jėzaus procesą galime suskaidyti į dalis: iš pradžių buvo Dvasios tekėjimas, paskui atėjo poilsis (miegas). Tada „pabudimo“ apreiškimas ir savistabos laikas, ieškant Tėvo, apsvarstant viską. Per tą laiką Jis priėmė sprendimą, o kai kiti paklausė, pasakė, Jis pasakė, ką daro.

 Tekėjimas su Dvasios srove,  poilsis, prabudimas, apreiškimas, svarstymas, sprendimo priėmimas, veiksmų pradžia. Kur tu esi tame procese?

 Asmeninė pastaba: noriu, kad visi žinotų, kaip kiekvienas iš jūsų yra vertinamas. Mūsų du šio mėnesio „Zoom“ susitikimai buvo tokie padrąsinantys (asmeniškai man taip pat ), pamatėme tiek daug žmonių  iš daugelio tautų, tame pačiame dvasiniame puslapyje – tai džiugina.

 Ir nesvarbu, ar man metamas iššūkis teologiniais klausimais ir dialogais el. laiškuose, ar gaunu aukų mums paremti, maldos prašymų ar išminties, meldžiuosi už juos visus. Su kiekviena auka, kurią matau savo pašto dėžutėje, sustoju  ir meldžiuosi. Meldžiuosi dėl  kiekvieno žmogaus, prašančio krypties ar išminties. Tai tiesiog vykstantis dialogas, kai tik pabundu. Dėkoju Tėvui už visus, kurie mus palaiko maldoje ir finansais, ir už tuos, kurie dirba namų surinkimų tinkle  ir klausiu, ar Jis turi ką nors konkretaus. Jis nori, kad aš melsčiausi dėl to.

 Mes visi – Džonas ir Barbara, Brianas ir Amy, Valerie, prižiūrintys mūsų darbus Afrikos šalyse – visi jus labai vertiname.

 ačiū! Laiminu,

 Džonas Fenas

 

www.cwowi.org

 

www.kwowi.org

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.