Tarptautinė Bažnyčia be Sienų (CWOWI)

Tarptautinis Surinkimas be Sienų (CWOWI) - Pasaulinis Namų Surinkimų (Bažnyčių) tinklas
Mes tikime, kad namų surinkimai aprašyti Apaštalų darbų knygoje ir Pauliaus laiškuose yra normali krikščionybė. Šitie surinkimai sudaryti iš draugų, bendradarbių, kaimynų, kurie reguliariai renkasi namuose tam, kad augtų Kristuje ir, kad Viešpaties valia įvyktų jų gyvenime. Čia pateikiami Pasaulinio Namų Surinkimų tinklo įkūrėjo John Fenn straipsniai ir mokymai „Savaitės Mintys“.

2021 m. spalio 23 d., šeštadienis

Antikristo dvasios atpažinimas , kuri jau pasaulyje 4d. iš 4

 Discerning the Spirit of Anti-Christ already in the World #4 of 4

 Sveiki ,

Nuodėmės žmogaus valdymas  dar  ateityje, tačiau šis tyrimas buvo apie antikristo požymius arba dvasią, kurie jau yra pasaulyje, ir kaip šiandien galima pamatyti to, kas ateis, šaknis.  Apreiškimo 13: 3-4 sakoma, kad visas pasaulis stebėsis dėl žvėries ir klaus: „Kas gali su juo kariauti?“. Tai, kad visas pasaulis


stebėsis, ar bent jau apaštalo Jono raštuose visas pasaulis reiškė to meto Romos imperiją, rodo, kad iš nuodėmės žmogaus vyriausybės plauks  daug informacijos.

 

Išvaizda reiškia viską

Roma turėjo savo Koliziejų, skirtą skleisti propagandą ir dalinti maistą pagal vyriausybės maisto programą. Nacių Vokietija 1934 metais Niurnberge ir Berlyne surengė didžiulius mitingus, kad sujaudintų žmones.

 

Antikristas privers visą pasaulį stebėtis užgijusia žvėries galvos žaizda ir privers visus nustebti. Apreiškimo 13: 15-18 sakoma, kad jis turės galią atgaivinti žvėries atvaizdą, kad žvėris kalbėtų ir priverstų visus jį garbinti (televizija? Internetas?)

 

15 eilutėje sakoma, kad jis ragina kiekvieną žmogų garbinti žvėrį, o jei jie atsisako, jie nužudomi. Tiems, kurie prisiekia ištikimybę, bus suteikiama tatuiruotė, kuri leis jiems tapti ekonominės sistemos dalimi - jie gali laisvai pirkti ar parduoti. Su nuoroda jau minėjau nematomą „nano-tatuiruotę“, šiuo metu sukurtą vakcinų įrašams sekti neišsivysčiusiose šalyse. Ji gali būti lengvai naudojama finansinėms operacijoms.

 

Atsiminkite tai: „ženklas“ skirtas nustatyti, kas yra už nuodėmės žmogų, o kas prieš.

 

Ar žinojote, kad be žydiško auksinio Dovydo žvaigždės ženklo, nacistinė Vokietija turėjo ženkliukus, identifikuojančius daugybę kitų disidentų grupių?

 

Raudoną trikampį turėjo nešioti komunistai, žydams talkinę pagonys, socialistai ir kt.

Juodas trikampis buvo skirtas žinomiems narkomanams, lesbietėms, prostitutėms ir kt.

Rožinis trikampis homoseksualiems vyrams.

Jų buvo daug daugiau, ir dar  buvo ir dvigubi trikampiai - dešimtys ženklelių, žyminčių visus, kurie nebuvo ištikimi partijai.

 

Brėžiama linija

Kai kurie sakė, kad nenori skiepytis, nes tai yra žvėries ženklo rūšis ar pirmtakas. Tačiau tas ženklas bus ekonomiškas. Aš dalinausi savo elektroniniame naujienlaiškyje apie tai, kaip Viešpats 2021 sausį prieš inauguraciją pasakė, skiepų stebėjimas bus socialinio vertinimo sistemos dalis - tą jau matome. Bet tai nėra tas žvėries ženklas.

 

Apreiškimo 2:20 Viešpats vadina moterį Jezabele, nes ji moko ir laiko save pranaše, sakydama, kad jie gali daryti seksualinę nuodėmę ir valgyti stabams paaukotą maistą. Viešpats sako, kad tai neteisinga, ir pasmerkia ją.

 

Viešpats rašė žmonėms kurie gyveno mieste, vadiname  Tiatira, tai buvo  romėnų gildijoms, profesinių sąjungų pirmtakėms svarbiausias miestas. Jei norėjote užsiimti verslu Tiatyroje, turėjote bendradarbiauti  su gildija – jei norėjote nusipirkti odos, vilnos, grūdų, drabužių – visi kurie tuo prekiavo, priklausė gildijai. Dėl didesnių sandorių arba kaip jie norėjo, pardavėjas ir pirkėjas eidavo į šventyklą ir aukodavo dėl tos prekės šventyklos dievui, užtvirtindami sandorį seksu su šventyklos prostitute, kad verslas būtų vaisingas. Šventyklos paleistuvės šoko aplink polius, puoštus fališkais simboliais, pirmtakus to, kas šiandien vadinama „šokiais prie stulpų“, tačiau  už viso to yra dvasia ir ji turi ištakas senovėje.

 

Pavyzdys kaip Viešpats teisia moterį, kuri moko, kad  jūs vis tiek galite būti geras krikščionis  Viešpačiui, nes Jis supranta, kaip jūs priverstas aukoti ir mylėtis su šventyklos paleistuve, kad galėtumėte vykdyti verslą, nurodo, kokia kryptimi juda  pasaulis . Ir „ženklas“, toks kaip ekonominė tatuiruotė, tai patvirtintų.

 

Tai reiškia, kad ateina laikas, kai tie, kurie atsisakys būti įvesti situaciją, kur būtų priversti patvirtinti arba paneigti Kristų, grasinami būti nužudyti, turės gyventi iš savo ūkio ir kitų malonės. Reikės namų daržų,  atsargų sankaupų – ir kitų dalykų, kad išgyventų  už tos sistemos ribų. Mes dar ne tame laike.

 

Visame tame yra ramybė

Žinome, kad antikristas skirtas ateities laikui. Žinome, kad antikristo dvasia jau veikia pasaulyje. Tikiuosi, kad šiame tyrime buvo nustatyti pagrindiniai antikristo valdžios požymiai, kad galėtume pamatyti viso to pradžią šiandien. Mes nesame akli ir tamsoje, kad nežinotume laikų ir sezonų, kuriais gyvename. Mes stebime ir darome išvadas.

 

Kai 2001 m. vasarį ir vėl lapkritį man pasirodė Viešpats, Jis liepė pradėti CWOWI, kai paklausiau kodėl, Jis atsakė: "Noriu, kad pradėtum namų surinkimą  ir namų surinkimų tinklą. Ir sutvarkytumėte jį taip, kad  tai būtų pagalba vystytis  namų surinkimams visame pasaulyje... Tai dėl to laiko, kuris ateina. Būkite jiems šaltinis, nes tai prieš dėl ateinančio laiko."

 

Vieno istorijos elemento aš neatskleidžiau, tai yra krikščioniškoji istorija ekonominių ir politinių sunkumų metu. (persekiojimai) Krikščionybė prasidėjo nuo susitikimų namuose jau 150+ metų senumo sinagogų sistemoje. Tai tęsėsi apie 300 metų, kol krikščionybė buvo įteisinta. Jie buvo namuose ne dėl persekiojimo, o todėl, kad tokia būtent karalystės kultūra , kad Kristus yra manyje ir Kristus yra jumyse, ir mes turime  šeimyninį ryšį.

 

Yra priežastis, dėl kurios pastaraisiais metais surinkimai namuose sparčiai auga  visame pasaulyje. Ir aš neturiu omenyje miniatiūrinės auditorijos tipo su užklijuota etikete, kad tai  namų surinkimas. Turiu omenyje gyvą, kvėpuojančią Dievo šeimą, kuri kiekvieną savaitę paeiliui keičia tuos, kurie veda susirinkimą, įsitikindama, kad visų poreikiai atsakyti, kur visi labai gerai supranta,  kas vyksta aplink juos tiek pasaulyje, tiek Kristaus kūne.

 

Investuokite į santykius. Krikščionybė yra santykiais pagrįstas tikėjimas. Mes turime vertikalius santykius su savo Tėvu Dievu ir Jo Sūnumi Jėzumi Kristumi, todėl meilė natūraliai patenka į tuos, kurie yra mūsų gyvenime. Ne į pastatą, vadinamą bažnyčia, bet tikrąjį surinkimą. Štai kur reikia  investuoti.

 

Žemiau yra paskutinių 4 savaičių straipsnių santrauka ...

 

Ekonominiai sunkumai istoriškai yra fašizmo kilimo varomoji jėga: nusivylusiai tautai .

 

Vadovas sako, kad demokratija yra ydinga ir valdantieji gali lengvai ja manipuliuoti.

 

Jis kyla iš apačios, nėra ankstesnės vadovybės dalis.

 

Jis ateina į valdžią politinėmis priemonėmis, o paskui, būdamas valdžioje, užgrobia daugiau valdžios nelegaliai.

 

Jis pateikia sprendimą; Kad jam būtų suteikta galia sutvarkyti šalį.

 

Žmonių grupė kuri bus laikoma stabdančia, nepatriotiška,-tai  krikščionys, žydai, konservatoriai.

 

Melas kartojamas tol, kol nemąstantys žmonės juo patiki.

 

Žiniasklaida, menas, pramogos kalba apie vyriausybės politiką.

 

Atkuria ekonomiką didelėmis federalinėmis išlaidomis

 

Sustiprina silpną valdžią

 

Sprendimas – vieningas balsas.

 

Fašizmas reikalauja, kad asmenys atiduotų savo tapatybę valstybei.

 

Valstybė tampa svarbesnė už individą.

 

Fašistinė vyriausybė iš prigimties turi tapti vis agresyvesnė ir smurtingesnė.

 

Mes gyvename tokiais jaudinančiais laikais! Yra priežastis, kodėl dabar gyvenate, investuokite į aplinkinius, būkite kažkam Viešpaties rankos ir kojos. Tai dienos, kai tiems, kurie vaikšto šviesoje, seksis gerai ir jiems viskas klostysis. Turtingi laikai Viešpatyje!

 

Nauja tema- kitą savaitę, tikiuosi, kad  kai dalinausi savo tyrimu, niekas neišgąsdino... bet aš matau požymius to, kas vyks daugelyje vyriausybių visame pasaulyje. Ir nors tai kelia nerimą, tyrimas  yra naudingas ir suteikia tam tikros ramybės, nes atpažįstama dvasia, kuri tai įkvepia.

 

Palaiminimai,

John Fenn

 

www.cwowi.org ir  rašykite man el. paštu cwowi@aol.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.